موضوعها: 0
رتبه:
48
0 تشکر در 0 ارسال
2013-02-18 ساعت 02:21
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-02-18 ساعت 02:22 توسط arian307.)
ندا جان وکیل میخوای چی کار بابا.... هر چی سوال داری بپرس... اصلا میخوای فرم هاتم خودمون پر کنیم؟ پولم نمیگیریم... وکیلا ففط پول میگیرن و 4 تا فرم سااده رو پر میکنن
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک
سفرنامه ی ویزا
مصاحبه گرین کارت
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2013-02-18 ساعت 02:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-02-18 ساعت 02:24 توسط kamela.)
ندا جان من وکیل دارم..به جای یکی هم 2 تا گرفتم..یعنی اولی خیلی بد بود عوضش کردم و یک بد تر از اولی گرفتم..هاهاهااا شوخی کردم...وکیل دومی خیلی بهتره..عقلا ایرانی و میتونم حالشو بگیرم و بهش بد و بیراه که میگم زبونم رو میفهمه....ولی ما مجبور بودیم که بگیریم.چون هنوز که هنوزه نه چیزی از فرمها میدونیم نه زبان خوبی داریم...ولی وکیل ها مطمین باش کار رو کمی عقب میندازن..ولی عزیزم از حق که نگذرم خیلی وکیل کمکم کرد...من ایران هستم و این میتونست مشکل ساز بشه(البته هنوز کاملا مشخص نیست که مشکل حل شده یا نه)ولی وکیل منو راهنمایی کرد تا بتونم مشکل رو(اگه خدا بخاد انشاالاه)حل کنم...و من تا الان تکس نداده بودم و وکیلم خیلی خیلی خیلی زیاد کمک کرد تا حسابدار بگیرم و قانونی مشکل تکس رو حل کنم..چون مشکل تکس کلا خیلی پیچیدس ..البته برای من اینجوری بوده و شاید برای دیگران تکس مشکلی به وجود نیاره انشاالاه
من رفتم لالا دوستان..شب همگی خوووووووووووش
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
سلااااام منم اومدمممم
امروز از صبح تا 1 ساعت پیش در حال پرواز از این کشور به اون کشور از این شهر به اون شهر بودم الان دقیقا جنازم ولی میخوام همین الان سفر نامارو بنویسم چون میدونم که دیگه وقت نمیکنم..
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
جودی جونم سفرنامه دلنشینتو خوندم گلم. مبارکهههههههههههههه
ندا وکیل میخوای چکار؟!!!!! 4تا فرم سادست که پر کردی رفت پی کارش دیگه. تازه نامزدی که دیگه اصلا اصلا وکیل نمیخواد چون مراحلش خیییلییی روتینه و اصل کاری رو (NVC) نداره.
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
منم وکیل ندارم شنیده بودیم که وکیل کارارو بیشتر عقب میندازه چون به جز تو شاید چند تا پرونده دیگه داشته باشه که به ترتیب اولویت به پرونده ها رسیدگی میکنه مثلا نامه تو شاید 1هفته است به دست وکیلت رسیده ولی اون اول میره کار کسایی که زودتر از تو باهاش قرارداد بستن انجام میده تازه بعضی از وکیلا الکی میگن ما فقط کار مهاجرت انجام میدیم کنارش 100 تا پرونده طلاق و گرفتن شناسنامه و کارت ملی و پاسپورت ایرانی و آمریکایی المثنی و اینا رو هم انجام میدن.....
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
جودي جون خوش اومدي بازم تبريك ، مرسي شدزاد جان اميدوارم هممون اينده خوبي داشته باشيم
نا امیدی
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
جوییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی مبارکه عزیزم
خیلی خیلی خوشحالمممممممممممم
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-02-17 ساعت 23:39)arian307 نوشته: سارا خوب یه خونه دربست بگیر... نمیدونم دبی هم اینجوریه یا نه... اما من که تو خونه راحت ترم تا هتل... روم سرویس هم میاد آبروم نمیره..
بیا تو این سایت میتونی پیدا کنی http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-...Dubai.html
شک نمیخواست که
(2013-02-17 ساعت 22:34)ارکیده نوشته: وایییییییی بچه ها بیخیال تورو خدا استرس گرفتم....عاشق شوهرمم که همش میگه اینجا همه چیز خوبه هیچ مشکلی نیست . هر غلطی میکنن بکنن دیگه لب سگ و گربه بوس کردن داره ؟ وایییییییییشششش حرصم دراومد....برم اونجا واسه همشون قاطی میکنم....
اوه اوه اوه بوی خون میاددددد
رخصت پهلوووونننن
حالا باید ببینم چی گیر میاد دیگه. چون به شدت این زمان دوبی شلوغه...قدرت انتخاب تقریبا نیست
الان مشکلم اینه که سفارت جواب نمیده. نه جواب تلفن میدن نه ایمیل
K1
اقدام: جولای۲۰۱۲
اپروال: دسامبر۲۰۱۲
مصاحبه: ابوظبی-فوریه۲۰۱۳
اقدام برای AOS: جون ۲۰۱۳
انگشت نگاری: جون ۲۰۱۳
دریافت نامه مصاحبه AOS: جولای ۲۰۱۳
مصاحبه AOS: آگوست ۲۰۱۳
دریافت گرین کارت: آگوست ۲۰۱۳
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
جودی جوووونم خوش اومدی عزیزم....بچه ها این سفر نامه ها کجاست که من نمیبینم؟الان مال جودی رو کجا بخونم؟
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
الاهه جون خبری نشد؟زنگ زدی به ان وی سی تاحالا؟
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
2013-02-18 ساعت 19:12
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-02-18 ساعت 19:38 توسط الهه سابق.)
کاملا جان دویست بار تاحالا زنگ زدم و ایمیل زدم ان وی سی. میگن باید منتظر باشی
الان به یکی از بچه های سایت که ماه پیش خانومش ویزای ازدواجی گرفته ایمیل زدم و پرسیدم نامه مصاحبه خانومت کی اومد؟ ایشون گفتن 15 روز بعد از تکمیل مدارک نامه اومد و 1 ماه بعد از اون هم مصاحبه بود!
بخدا فقط شانسیه. همین جودی خودمون 2 ماه و 10 روز منتظر نامه مصاحبه بود، منم که الان 1 ماه و نیمه منتظرم، همه ازدواجیا 2 ماه رو شاخشه که منتظر نامه مصاحبه باشن، همسر ایشون خیلی خوش شانس بودن، تازه ویزاشونم یکضرب گرفتن. کل پروسشون هم 8 ماه بیشتر طول نکشیده بود.
میخوام بگم روش هیچی ننوشته، یکی عین جودی و من و تو، یکی هم مثل همسر ایشون و یه خانومی که توی پاستور دیدمش که ایشون هم ازدواجی بودن و فقط 9 ماه کارشون طول کشیده بود. من سردرنمیارم ملاکشون چیه اصلا
NVC لعنتی هم که جواب ایمیلتو نداده هنوز
کاملا جان نامه مصاحبت که اومد اونوقت ثبت نام میکنی و خیلی راحت هم هست ثبت نامش و اداره پستی که به هتلت نزدیکتره از توی سایت انتخاب میکنی، همین
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی