موضوعها: 0
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
2013-02-18 ساعت 19:21
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-02-18 ساعت 19:22 توسط shadzad.)
(2013-02-18 ساعت 17:54)kamela نوشته: جودی جونم سفر نامت رو خوندم..خیلی هم خوب نوشته بودی....خداروشکر.برات خیلی خوشحالم..ببین این پست 6441 که میگی انتخاب کردی و شنبه ها بازه چی هست؟؟کسی از بچه ها میدونه؟راستی جودی جون توهم قبل از مصاحبت از طریق اون سایت محل پستت رو انتخاب کردی؟؟؟چه موقع اینکارو کردی؟وقتی نامه مصاحبت اومد؟من اصلا بلد نیستم از طریق اون سایت کاری انجام بدم ((((((((((
عزیزم برو به این آدرس :
http://usvisa-info.com/
ایران و انتخاب کن بساز اکانتو، باید حتما بسازید و مکان پیکاپ ویزا رو انتخاب کنید، پرینتشو روز مصاحبه باید با خودتون ببریدو همه بدون استثناء حتی اگه وقتتون تو ایمیل گفته شده و می شه حضوری پولو بدین باید این مرحله رو برید، وگرنه طبق خود سایت آنکارا پروسه ویزا به تعویق میفته.
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
کاملا جان الان اکانت نساز ممکنه یه وقت محل مصاحبتو تغییر بدن و اونوقت تو دردسر میفتی
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-02-18 ساعت 19:36)الهه سابق نوشته: کاملا جان الان اکانت نساز ممکنه یه وقت محل مصاحبتو تغییر بدن و اونوقت تو دردسر میفتی
آره حتما باید نامه یا ایمیل دعوت به مصاحبه اومده باشه.
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها پرینت که می خوان فقط تعداد دفعات رو نگاه میکنن یا گوش هم میکنن؟
اگه شوهرمون نیومده باشه اینجا گیر میدن؟تا حالا کسی رو می شناسین که اصلا شوهرش اینجا نیومده باشه؟
و ویزا گرفته باشه؟
اخه بعضیا می ترسن و خارج از کشور همدیگرو می بینن
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-02-18 ساعت 01:50)سانازی نوشته: راستی بچه ها شما حمتون زبانتون قوی هست؟
من میرم کلاس ولی احساس میکنم مفید نیست میگم خودم خونه بخونم اون موقع هم تنبلی میکنم میدونم باید فیلم ببینم تمرین کنم ولی تنبلی میکنم.وای منو دعوا کنید!
به سطح فعلی زبانت بستگی داره ساناز جان، اگه بیسیک باشی فقط باید کلاس بری فعلا، اونم گروهی نه خصوصی، و لیسنینگ سطح خودتو گوش بدی، فیلم به درد کسی که در حد پایه است نمی خوره ولی اگه اینترمیدیت یا ادونسی حتما فیلم زیاد ببین، ۷ ساعت در روز اگه می خوای نیتیو لایک بشی.
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-02-18 ساعت 20:46)سانازی نوشته: این نه ساناز اقا ارین!
بله اشتباه نوشتم
منظورم اینه که انقدر که میگن اینا به همه چی فضولی میکنن؟
یعنی ممکنه به مکالماتمون گوش بدن شمارمونو که دارن.
یا فقط می خوان ببینن ما چقدر حرف زدیم؟
من intrchange blue رو دارم میخونم الان شادزاد جان.صحبت کردنم زیاد جالب نیست.خصوصی گرفتم همین خصوصی باعث شد هی نامنظم برم استاد یا دوستام نامنظم بودن منم که سفری زود بهونه میشد میرفتم الانم اموزشگاه میرم تا شاید پایبند باشم ولی احساس میکنم کلاس 10 نفری مفید نمیشه و بازززز میخوام در بیام خودم بخونم اونم که تنبلی میکنم باید بالا سرم یکسی باشه
نمیدونم دعوا هم میتونید بکنید
عزیزم اگه می خوای مکالمت قوی شه گروهی برات بهتره الان، من مدرس زبانم (البته چند ماهیه کار نمی کنم)، خیلی ها فک می کنن الان خصوصی بگیرن مثلا ۱۰ برابر اون کلاس گروهی ۱۰ نفره بهره وریشون بالا می ره باید بهت بگم نه، اون تعاملی که سر کلاس گروهی با هم سطح های خودت داری خیلی تو پیشرفتت موثره، در کنارش خصوصی هم بگیری بد نیست ولی با توجه به هزینش و درجه پیشرفتت به انتظاری که داری معمولا نمی رسی، البته بستگی به خودتم داره من موردایی هم داشتم که خصوصی۶ ماهه از بیسیک به آیلتس ۷.۵ رسیده ولی نادره، کلا تو پروسه زبان بر عکس خیلی چیزا خصوصی معجزه نمی کنه و زمان پیشرفت تو مکالمرو یهو کم نمی کنه، چون باید تو زمان برات تثبیت شه، باید برای زبان وقت بذاری، حرف زدن تو ناخودآگاهت بره، اینا فقط با کلاس های ترمیک و کلاس های دیسکاشن و فیلم زیاد به دست می یاد، موفق باشی عزیزم، آبی سطح خوبیه رو لیسنینگاش خیلی وقت بذار، سعی کن shadow repeat داشته باشی باهاشون (بدون پاز سی دی)، اینطوری سرعت و استرس های جمله هات درست می شه.
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
2013-02-18 ساعت 21:34
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-02-18 ساعت 21:36 توسط الهه سابق.)
جودی شوهرش دو سال بود ایران نیومده بود و همو ندیده بودن، خداروشکر بهش گیر ندادن
آرین یکی از دلایلی که تو چک خوردی بنظرم این بود که خیلی زود مصاحبه شدی. طبق اطلاعاتی که از ویکی پدیا بدست آوردم، پروسه اف بی آی چک از زمانی شروع میشه که فرد نامه دعوت به مصاحبشو دریافت میکنه. اگه فاصله دریافت نامه تا مصاحبه زیاد باشه، احتمال چک خوردن کم میشه چون پروسه چک کردن قبل از مصاحبه انجام شده.
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
الهه جون ولی شوهر جودی چند ماهی اینجا بود بعد رفته این باز یه پوعن(غلط ننوشتم؟)محصوب میشه.کسی که شوهرش نیومده تا حالا ایران واسش گیر میدن؟
راستی اگه تو شناسنامه ثبت نشه چی واسه کسی گیر دادن تا حالا؟
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
مرسی عزیزم از راهنمایت
سطح لغتمم امده پایین فکر میکنم اخه من گفتم همش چند ماه میرم بعدش یه وقفه میدم که باعث از یاد رفتن لغت میشه اینم بگم تا حالا faild نشدم
.سوالم اینه این جی5 یا همون لایتنر ها مفیدن؟که اونا لاقل خانه بندین میبینم که پیشرفت کردم یا روزی نخونم می فهمم که عقب موندم.
بعله منم میگفتم در کنارش معلم خصوصی بگیرم ببینم دیگه اخه بابا از سال پیش بهم قرض داره معلم خصوصیم پولشو گرفت بعد همش بهونه که مامانم مریض و اینجا نیستم اینا رفت باد هوا اگه پیداش کنم (که همش امروز فردا میکنم زنگ بزنم بهش)میگم بیا یاد بده هم برم کلاس بیرون اینجوریا
[/quote]
ساناز جان آره اونام خوبن ولی ببین کلا اگه هدفت مکالمست(یعنی تست زبان خاصی نیست) بهترین روش به خاطر سپردن یه لغت تو مثال و کانتکست هست، چیزی رو صرفا حفظ نکن. برای همین می گم رو لیسنینگ و فیلم خیلی وقت بذار. جوری که جمله هاشو ناخودآگاه حفظ کنی. همرو یه روز تو زندگی واقعی بهش بر می خوری. لغات رو خودت با دست خودت از دیکشنری درآر و بنویس با مثالی که خوشت می یاد، خودتم می تونی مثال بزنی به شرط اینکه چک کنی درست باشه، نباید فارسی فک کنی و همونو ترجمه کنی. هر لغتو چک کن از نظر دستوری چیه، چه حرف اضافه هایی داره. کلمه ای رو اگه چک می کنی اول مثالاشو بخون، و یه چیز دیگه خدای نکرده دیکشنری انگلیسی به فارسی که استفاده نمی کنی؟ این بزرگ ترین اشتباهه اگه هدفت مکالمست. فقط En to En باید استفاده کنی همیشه.
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
مرسییی آرین جان از رتبه، منم ۵ تایی شدم بچه هااا چقد دلم می خواس منم رتبه بدم بهتون
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
رو عدد رتبت کلیک کن سانازی، منم نمی دونم چجوری رتبه بدم، الانم پای تلفنم زودی میام کشفش می کنم الان