کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
بچه من اصلا موافق این نیستم که هر اتفاقی افتاد زودی جا بزنیم. حالا چه با دوستمون چه نامزدمون و چه با شوهرمون. اگه هدفمون از دوستی سرگرمی نیست چه فرقی میکنه؟ من شخصا معتقدم باید وایساد و جنگید. هر زندگی بالا و پایین داره. مرد سوار بر اسب سفید هم وجود خارجی نداره. باید واقع بود. کی هست که تو زندگی با پارتنرش سختی نداشته باشه؟ کی؟ کدوممون مامان و باباهامون همیشه زندگی عسلی داشتن؟ نمیدونم شاید من از اون دسته ی پر روام و شاید بیام و بگم غلط کردم صبر کردم اما کلا از آدمایی که زود جا بزنن و زود بگن اوکی همه چی تموم تا خلاص بشن زیاد خوشم نمیاد.
یاسمن من مامانتو ستایش میکنم که 13 سال جنگیده. گاهی جدایی واقعا تنها راه حل و بهترین راه حل. البته گرل جان این حرف یاسمن هم کاملااااااااا دسته که اگه عیب هاشو به کسی نگی بعدا میگن ایراد از توه ها. اینو جدی بگیر. اگه بگی هم میگن خله، دیوونس، روانیه و تو بعدا پشیمون میشی و چه و چه. ولی به نظرم دومی رو ترجیح بدی بهتره. اینجوری کاسه کوزه کمتر سر تو میشکنه. اما در این مورد که جدا بشی یا بمونی من حرفی ندارم. این تصمیم تویه و امیدوارم هر تصمیمی که بگیری بعدا پشیمون نشی. تنها چیزی که از دستم بر میاد همینه. نگران نباش دوستم. به خدا توکل کن.
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، shani ، girl ، shabnam.84
(2012-09-06 ساعت 10:31)manoun نوشته:  بچه من اصلا موافق این نیستم که هر اتفاقی افتاد زودی جا بزنیم. حالا چه با دوستمون چه نامزدمون و چه با شوهرمون. اگه هدفمون از دوستی سرگرمی نیست چه فرقی میکنه؟ من شخصا معتقدم باید وایساد و جنگید. هر زندگی بالا و پایین داره. مرد سوار بر اسب سفید هم وجود خارجی نداره. باید واقع بود. کی هست که تو زندگی با پارتنرش سختی نداشته باشه؟ کی؟ کدوممون مامان و باباهامون همیشه زندگی عسلی داشتن؟ نمیدونم شاید من از اون دسته ی پر روام و شاید بیام و بگم غلط کردم صبر کردم اما کلا از آدمایی که زود جا بزنن و زود بگن اوکی همه چی تموم تا خلاص بشن زیاد خوشم نمیاد.
یاسمن من مامانتو ستایش میکنم که 13 سال جنگیده. گاهی جدایی واقعا تنها راه حل و بهترین راه حل. البته گرل جان این حرف یاسمن هم کاملااااااااا دسته که اگه عیب هاشو به کسی نگی بعدا میگن ایراد از توه ها. اینو جدی بگیر. اگه بگی هم میگن خله، دیوونس، روانیه و تو بعدا پشیمون میشی و چه و چه. ولی به نظرم دومی رو ترجیح بدی بهتره. اینجوری کاسه کوزه کمتر سر تو میشکنه. اما در این مورد که جدا بشی یا بمونی من حرفی ندارم. این تصمیم تویه و امیدوارم هر تصمیمی که بگیری بعدا پشیمون نشی. تنها چیزی که از دستم بر میاد همینه. نگران نباش دوستم. به خدا توکل کن.
نيلوفر جان داستان مامان من درازه.اونم بسكى به حرف خانواده و مادر پدر قديميش گوش داد اينجورى شد.اونم تو شرايط بعد از انقلاب شانس مهاجرت گروهى با دوستاش و به خاطر گريه زارياى مادرش از دست داد و هنوز هم كه هنوزه ميگه كاشكى گوش به حرف مادرم نداده بودم.اينكه من به تو ميگم تصميم بگير و سر تصميمت بمون،بدون توجه به خانواده،به خاطر همينه.در زمينه موندن جنگيدن هم ببين،ادم زمانى ميتونه بمونه و سر حرفش وايسه،كه خانه از پاى بست ويران نباشه.وقتى معايب طرف از محاسنش بيشتر باشه،تو ببندش به تخت،با چوب بزنش،شست و شوى مغزيش بده،ولى هيچ فايده اى نداره.كسى كه غد بودن ازمشخصه هاشه هيچ وقت نمياد خودشو براى يه زن غريبه كه تازه سه،چهار،پنج ساله كه باهاش ازدواج كرده عوض كنه.اونم به خصوص مرد ايرانى كه از بچگى تو مخش كردن تو مردى،حق با توه.بعضى از خانوماى ايرانى هم البته لوس بازى رو به حد اعلاش رسوندن.خلاصه بگم،اگر طرفت از سن لوس بودن و مامانى بودن و غد بودنش گذشته باشه و هنوز اين مشخصه ها رو داشته باشه،به احتمال قريب به يقين خودشو براى توى نوعى تاغيير (نميدونم ديكته كلمه درسته يا نه) بده
پاسخ
تشکر کنندگان: manoun ، shani ، mansour*** ، فردا ، mercedeh2011
ایشاالله تو هم همینکه سیتیزن شدی مامانتو میبری پیش خودت. مرسی از این بابت. راس میگی. گاهی فکر میکنم آخرش که چی؟ اینجوری فوقش 5 سال دوریم و آخرش میتونیم پیش هم باشیم تازه میشه تجسم کرد که مثلا من 5 سال دکترا میخونم. به هر حال دکترای رشته ی من ایران که نیست میشه این تجسم رو هم کرد. این حرفتم که میگی درست اما باید دقت کرد تا تصمیم اشتباه نگرفت. ممکنه این ویژگی ایراد طرف باشه و ممکنه دوری بهش فشار بیاره و خیلی ممکنه ی دیگه. البته اینم هست که ازدواج یه جورایی قماره و معلوم نیس ببری یا ببازی. ممکنه آدم با یه خواستگاری و یا حتی دوست پسری ازدواج کنه که خیلی خوب خودشو نشون میده اما بعد ازدواج رفتارش عوض میشه. حالا بر عکس اینم صادقه. خدا آخر و عاقبت هممون رو به خیر کنه.
اونم "تغییر" هست خانومی! (املات زود از کار افتاده ها! املای من البته از الانش از کار افتادس و از نوع بسیار ضایعس! خدا به داد اون روزی برسه کا ایران نباشم! میترسم کل الفبا از یادم بره!)
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، shani
(2012-09-06 ساعت 12:01)manoun نوشته:  ایشاالله تو هم همینکه سیتیزن شدی مامانتو میبری پیش خودت. مرسی از این بابت. راس میگی. گاهی فکر میکنم آخرش که چی؟ اینجوری فوقش 5 سال دوریم و آخرش میتونیم پیش هم باشیم تازه میشه تجسم کرد که مثلا من 5 سال دکترا میخونم. به هر حال دکترای رشته ی من ایران که نیست میشه این تجسم رو هم کرد. این حرفتم که میگی درست اما باید دقت کرد تا تصمیم اشتباه نگرفت. ممکنه این ویژگی ایراد طرف باشه و ممکنه دوری بهش فشار بیاره و خیلی ممکنه ی دیگه. البته اینم هست که ازدواج یه جورایی قماره و معلوم نیس ببری یا ببازی. ممکنه آدم با یه خواستگاری و یا حتی دوست پسری ازدواج کنه که خیلی خوب خودشو نشون میده اما بعد ازدواج رفتارش عوض میشه. حالا بر عکس اینم صادقه. خدا آخر و عاقبت هممون رو به خیر کنه.
اونم "تغییر" هست خانومی! (املات زود از کار افتاده ها! املای من البته از الانش از کار افتادس و از نوع بسیار ضایعس! خدا به داد اون روزی برسه کا ایران نباشم! میترسم کل الفبا از یادم بره!)

والله من از اولشم انگليسى رو زبون اولم ميدونستم.حالا اينكه من چطورى چهار سال علوم انسانى خوندم خدا ميدونه.منظور من در كل اينه كه حالا چه با گلن چه بى گلن،تو سعى كناز ايران برى.هرجايى از ايران بهتره،همه دنيام امريكا نيست.اگر خواستى تنها از ايران برى،كشورايى كه زبان اولشون انگليسى نيست و انتخاب كن كه بتونى بورسيه بگيرى.تازه به اين فكر كن كه اگر برى يه كشور غير امريكايى پدر و مادرت راحتتر ميان ديدنت.
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلاااااااام عزیزای دلم.. دیشب متاسفانه خونه نبودم نشد بیام بگم چی شد. دیشب با پدرم صحبت کرد و حساب کار اومد دستش ولی نمیدونید تو اون مدت زمانی که داشتن حرف میزدن چی به من گذشت. مثل بید میلرزیدم بابام خیلی جدی حرف میزد و میترسیدم اون بهش بر بخوره و خلاصه همه چیز بهم بخوره.. بابا تمام حرفای دلمو زد بهش و الان واقعا احساس سبکی میکنم. بچه ها همه چیز خیلی خوب پیش رفت در نهایت به پیشنهاد خودش قرار شد ایمیل منو هم بدیم که من مستقیم پیگیری کنم پروندرو Smile
الهه. شهرزاد.نیلو.فردا.یاسمن.مرسده و تمام دوستای خوبم که دیشب واسه من وقت گذاشتن و واقعا مثل این بود که مشکل واسه خودشون پیش اومده از همتون ممنونم.. ایشالا بتونم تو شادیاتون جبران کنم. بچه ها کار من درست نشده ولی تا حدودی از لحاظ احساسی تکلیفم روشن شده و دیشب فهمیدم که همسرم مثل قبل بهم اهمیت میده.. خیلییییییییی خوشحالم که شمارو دارم.. تمام دیشب تو این فکر بودم که زود بیام بگم چی شد.. شدین نزدیکترین دوست من Smile
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: alireza62 ، فردا ، mercedeh2011 ، manoun ، shani ، negi ، shahrzad_a ، zohreh36 ، sharia ، sara mas ، الهه سابق
(2012-09-06 ساعت 15:31)girl نوشته:  سلاااااااام عزیزای دلم.. دیشب متاسفانه خونه نبودم نشد بیام بگم چی شد. تمام دیشب تو این فکر بودم که زود بیام بگم چی شد.. شدین نزدیکترین دوست من Smile
دختر خوب خوشحالم.این قدم بزرگی بود که برای زندگیه زناشوییت برداشتی.ولی ازین تجربه استفاده کن و خواسته های معقولت رو با شوهرت مطرح کن.اون بیچاره که توی مغز تو نیست تا بدونه به چی فکر می کنی.تا وقتی که حرفی در مورد خواسته هات نزنی طرفت فکر میکنه از همینی که هست راضی هستی.
برااااااااات خوشحالم عزیزم.
ویزا: CR1/ ارسال مدارک : جون۲۰۱۱ /مصاحبه،آنکارا : ۱۸ جون ۲۰۱۲ /کلیرنس: ۳۱ جولای 2012 /دریافت ویزا : ۱۵ آگوست Rolleyes تاریخ ورود به آمریکا :۱۳ سپتامبر ۲۰۱۲

پاسخ
تشکر کنندگان: manoun ، girl ، الهه سابق
(2012-09-06 ساعت 15:31)girl نوشته:  سلاااااااام عزیزای دلم.. دیشب متاسفانه خونه نبودم نشد بیام بگم چی شد... تمام دیشب تو این فکر بودم که زود بیام بگم چی شد.. شدین نزدیکترین دوست من Smile

گرل عزیز باورت نمیشه که چـــــــــــــــــــــقدر خوشحالم قربونت برم؛ واقعا همین بود؛ مشکل تو شده بود دغدغه ذهنی؛ کلی دعات کردم.
دیدی گفتم اینجوری فقط تکلیفت روشن میشه ؛ نترس به این راحتیها پدر و مادر نمی خوان یه زندگی به هم بخوره؛ بخصوص باباها ؛ چون خودشون مرد هستن و بهتر طرف رو درک می کنن
اونا محکم و استوار می دونن فرمون رو چجوری بچرخونن
این خیلی خوب شد
بازم میگم که خــــــــــبــــــــــــــلی خوشحالم؛

دختر تو ما رو دق دادی ؛ من می دونم ماجرای تو همونیه که میگن زن و شوهر دعوا کنن ............ Big Grin

بچه ها این سایت وقتهای مصاحبه رو چرا آپ دیت نمی کنن Sad چشمام در اومد از بس تاریخ 31 آگوست رو دیدم Sad(((
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: manoun ، girl ، الهه سابق
آخییییییییییییییییییییییش راحت شدم دختر. خدا رو صد هزار مرتبه شکر. خیلی خوشحالم که مشکلت حل شد. حالا باز ذهنم میتونه برگرده به مسائل خودم! البته چقدرم که مسائلم با فکر و خیال حل میشه. البته دلم نمیخواد بازم برگرده و روز از نو روزی از نو ،بیشتر میخوام تکلیفم روشن بشه.
برات خیلی خوشحالم. Smile)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، mercedeh2011 ، الهه سابق
برای girl عزیز خیلی خوشحالم. اینکه آدم تکلیفش مشخص بشه از همه چیز مهمتره. سردرگمی و اینکه آدم ندونه چی میخواد پیش بیاد خیلی بده. امیدوارم که پرونده اش هم زود و سریع پیش بره که واقعا درکش میکنم انتظارررررر طولانی یعنی چی.

نیلو تو هم تکلیفت رو پیش خودت مشخص کن. اگه بهش امیدوار باشی و منتظر بشینی فقط استرست بیشتر میشه اما اگه همه چیز رو تموم شده فرض کنی و یک زندگی جدید برای خودت رقم بزنی استرست کمتر میشه و کم کم از بین میره. اگه راه انتظار رو پیش بگیری (حتی اگه برگرده) فقط باید حرص بخوری و هی بگی پس کِی کِی. هیچکس به اندازه خودت نمیتونه بهت کمک کنه. پس راهت رو جدا کن وو وقتت رو بگذار برای رویاهایی که دوست داری بهشون برسی. اصلا شاید این مسئله باعث بشه که از خیلی جهات پیشرفت کنی و به خیلی چیزای بهتر دست پیدا کنی. چون دختر منطقی و قوی هستی.
در نگاه کسی که پرواز را نمی فهمد هر چه بیشتر اوج بگیری کوچتر می شوی. «آلبر کامو»
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، Yasaman mc ، الهه سابق
قربون همتون برم Smile یه روزی میاد همه ما باهم راچع به خوشبختیمون صحبت میکنیم. اینقدر این مدت نالیدم پیشتون دوست داشتم زودتر بهتون این خبر خوبو بدم که از یه نواختی در بیام گفتم حالا میگن چقدر این ادم کسل کنندس Smile)))))
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: shani ، mercedeh2011 ، فردا ، Yasaman mc ، manoun ، الهه سابق
(2012-09-06 ساعت 20:45)girl نوشته:  یه روزی میاد همه ما باهم راچع به خوشبختیمون صحبت میکنیم. اینقدر این مدت نالیدم پیشتون دوست داشتم زودتر بهتون این خبر خوبو بدم که از یه نواختی در بیام گفتم حالا میگن چقدر این ادم کسل کنندس Smile)))))
واقعا به امید آن روز خوب.
نالیدن چیه عزیزم. اینجا خوبیش اینه که هر چه میخواهد دل تنگت بگو!
در نگاه کسی که پرواز را نمی فهمد هر چه بیشتر اوج بگیری کوچتر می شوی. «آلبر کامو»
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، فردا ، mercedeh2011 ، الهه سابق
خيلى خوشحال شدم گرل جان.ميايى امريكا ميبينيمت.سعى كن اين راه ارتباطى پدرت و شوهرت رو هيچ وقت نبندى،حتى اگه از ترس باشه.مرداى ايرانى هر از گاهى يه تلنگر لازم دارن كه يادشون بيفته ترفشون خانواده و پشت بانه داره
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، kamela ، الهه سابق
اره عزیزم. تنها چیزی که نمیذاشت این کارو کنم ترس بود.. درسته خیلی بد بود و لی تجربه حوبی دارم و از همسزم تو این زمینه شناخت دارم دیگه.. این خیلی مهمه که بدونم تو این شرایط چکار میکنه...

پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، فردا ، الهه سابق
بچه ها متوجه هستین توی این تاپیک بیشتر، خانم ها هستن که مینویسن!
آقایونِ بنده خدا اگر هم بیان با کلی احتیاط میان و یه تشکری میذارن یا یک کامنت کوچولو مینویسن و میرن.
اونوقت میگن مردا حق خانم ها رو خوردن!!!!! Big Grin
کاش بیشتر بیان و ما رو بیشتر از احوالات خودشون با خبر کنن.اینطوری ما هم روحیه آقایون رو بیشتر میشناسیم و شوهرامون رو کمتر اذیت می کنیم Big Grin Shy
ویزا: CR1/ ارسال مدارک : جون۲۰۱۱ /مصاحبه،آنکارا : ۱۸ جون ۲۰۱۲ /کلیرنس: ۳۱ جولای 2012 /دریافت ویزا : ۱۵ آگوست Rolleyes تاریخ ورود به آمریکا :۱۳ سپتامبر ۲۰۱۲

پاسخ
تشکر کنندگان: shani ، mercedeh2011 ، girl ، manoun ، shabnam.84 ، الهه سابق
منم با فردا موافقم ... اینجوری اطلاعات و آگاهیمون بالاتر میره
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان