موضوعها: 0
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
نه اینجام من! اکادمی چی؟ همون گوگو...
راستی این سری من اسکار رو خوب ندیدم و اصلا از این ام ری کایها سر در نمیارم سال پیش به فیلم ایرانی جایزه میدن امسال بر ضدش!
میگم بابا بچه ها چرا اینجا این همه استرس میدن!بابا یکم بی خیال شیم دیگه همش چرا طول کشید نیومد میاد بابا دیگه چیکار دارین چند ماه طول کشید اپروو یا nvc پیش میره دیگه استرس ندین دیگه مثبت بچه ها لطفا.میگم جودی جون اگه وقت کردی میگفتی سفرنامت یه چیزایی می خوای اضافه کنی.میکنی
میگی با چه هواپیمایی رفتی کدوم کشور توقف کرد رم.المان .هلند؟
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
سیمی جان البته اینم بگم این وسط مسط ها خیلی پیش میاد که نامزدیا وقتهاشونو کنسل میکنن و به دلایلی عقب میندازن یا لاتاریا (لاتاریا هم نسبت به ازدواجیا در اولویتن!!!!!!!) وقتو کنسل میکنن. بنابراین با کنسل شدن چندتا وقت خالی، ممکنه شانس به من و تو رو کنه و زودتر وقت بدن بهمون. اینجوری زیاد پیش میاد
البته با حرفی که شوهرم زد دیگه اصلا برام فرقی نمیکنه که مصاحبم کی باشه. به جهنم، هرچی دیرتر بهتر
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
الهه جان این امریکا طفلی تقصیری نداره فقط به فکر تحصیلات بنیان خانوادس می خواد آقاتون درسشو بخونه بد شما تشریف ببرید بده؟
k1
رتبه:
48
0 تشکر در 0 ارسال
الاهه من تا حالا تو این بحث ها شرکت نکردم و واقعا هم بدم میاد به عنوان یه مرد تو این بحث ها دخالت کنم و خاله زنک بازی در بیارم اما واقعا این تو گلوم مونده .. ببخشید از خودت و از همسر محترمت... اما من نمیدونم همسرت چرا فقط شرایط خودش رو در نظر میگیره.. خوب درس داره که داره... میخواد درس بخونه دیگه.. تایتانیک نمیخواد بسازه که... درس دارم نیا.. درس دارم بیرون نریم.. درس دارم حرف نزن... به نظر من بش بگو منم 50% این زندگی هستم و همون اندازه هم حق دارم که زندگی کنم... تو فداکاری های خودت و گذشت کردنت رو تو کنار اومدن شرایط چه سری پیش که همسر محترمت رفت برگشت و چه دوری ها و انتظار های الان نشون دادی...اما اگر تو همچین شرایطی رو براشون میزاشتی خوشش میومد و درک !!! میکرد ؟؟ خوب درس میخوان بخونن دیگه.. این همه ادم داره درس میخونه ایشونم یکی... چرا شرایط رو انقدر تراژیک نشون میده؟ باور کن یه خورده خون و چند تا شمشیر کم داره تا ادم اشکش در بیاد... وقتی زندگیتون شرایطش این شکلیه و این همه مشکل هست بهتره این وسط شرایط همدیگه رو درک کنین و همدیگه رو بزارین تو الویت و پله ی اول... به غیر از این همین میشه که انقدر از امریکا متنفر بشی و یا کلا مثل الان احساس کنی همه کشتی هات غرق شدن... من به عنوان برادر کوچیک تو و همسر محترمت که دارم این ماجرا رو از بیرون نگاه میکنم پیشنهاد میدم که بهتره یه خورده همدیگه رو تو الویت بزارین تا باقی چیز ها رو..... من رو ببخشین جفتتون اگر بی ادبی کردم یا تو بحثی که اصولا و اصیلا حیطه ی ادمی مثل من نیست برای اولین و اخرین بار وارد شدم..
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک
سفرنامه ی ویزا
مصاحبه گرین کارت
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
ولی من در مورد همسر الهه یه فکر دیگه میکنم احساس میکنم نمیخواد تو شریک درگیریاش باشی و فکر میکنم میخواد وقتی تو میری از همه چیز فارغ باشه که بتونه برات سنگ تموم بذاره .....الهه جون منطقی هم بخوای فکر کنی اون موندن شما پیش خونوادتونو ترجیح میده به اینکه یهو با یه زندگی یکنواخت و بی هیجان و کسل کننده روبرو بشی معلومه که برای رفتن شما 100تا برنامه داره خرید، نشون دادن جاهای جدید به شما، مسافرت،ولی تو موقعیتی هم قرار گرفته که این همه تلاشی که این چند سال داشته الان که میخواد نتیجشو ببینه یهو با رفتن شما نمیتونه هیچ کدومش رو به بهترین شکل انجام بده پس قدرشو بدون و ناراحتیت رو بذار به حساب بد بیان کردن طرز فکر خوبش..
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه
رتبه:
48
0 تشکر در 0 ارسال
شاید هم به قول ارکیده اینطور باشه.. اما چیزی که من میدونم اینه که عمر ماها داره تو این جدایی ها و مشکلات خودش میگذره و کوتاه میشه و به اندازه ی کافی اذیت کننده هست که درنگ دیگه ای جایز نباشه... ایشالا هممون مشکلاتمون حل بشه و از زندگی هامون لذت ببریم درست مثل بچه گی هامون
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک
سفرنامه ی ویزا
مصاحبه گرین کارت
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
آرین حق با توئه.
ارکیده هم حرفش درسته ولی بیشتر حق با آرینه.
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
2013-03-02 ساعت 02:43
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-03-02 ساعت 02:46 توسط girl.)
بله ساناز جان.. فقط ۳ ساعت ترانزیت داشت و فکر کنم از بقیه پروازا ترانزیت کمتر بود.
الهه جونم به حرف اینا توجه نکن مطمئن باش برای ازدوجیا هم وقت دارم و ازدوجیا به نظر من در راس هستن برای وقت مصاحبه.. یادت رفت اون موقع که به من وقت دادن برای نمزدیا تا جون وقت نداشتن؟!!! دیگه زنگ نزن تا بهت وقت بدن اینجوری اعصابت کمتر بهم میریزه عزیزم
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
ارین اکادمی نه......عکدمی درسته
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
الاهه جون با جودی موافقم...میدونم که خیلی سخته ولی نهایت سعی خودت رو بکن که کمتر به این موضوع فکر کنی...ایمیلت رو بده چون اگه ندی و نپرسی یک وقت میبینی این مونگل ها حتی خبر هم ندادن...گاهی پی گیریت رو بکن ولی اصلا بهش فکر نکن...حتی اگه میبینی اومدن به مهاجر سرا باعث میشه روی این موضوع تمرکز کنی کمتر بیا اینجا(چون من خودم اینجوریم)..مهم اینه که میدونی و مطمینی بهت وقت میدن..امکان نداره که ندن که...حالا اصلا فک کن 1ماه اینور اونور...اینهمه صبر اینم روش...تازه به قول خودت الان همسرت درس دارن و اگه بری حوصلتم سر میره....اطمینان داشته باش که اگه فکرت رو به یک سمت دیگه ببری خیلی زود میبینی که نامه مصاحبت اومد....نمیشه که اصلا فکر نکنی ولی کمش کن.همین روزا ایمیل مصاحبه میاد عزیزم
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
مرسی کاملا و جودی عزیزم