کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
مرسی علی عزیییییز
واقعا تاپیکو با حضورتون منور کردید Smile لطفا بازم بیاید Smile
بچه ها محض اطلاع این علی آقای ما، چندماه پیش خانوادگی برای مصاحبه رفتن ارمنستان ولی چون سن ایشون از 21 رد شده بود بهشون ویزا ندادن Sad
حالا پدر و مادرشون رفتن آمریکا و علی آقا تک و تنها مونده اینجا Sad حالا پدرومادرشون واسشون اقدام کردن که ایششششششششالللللللا زودتر اپرووش بیاد و بره به کانون گرم خانوادش Smile

ولی علی میدونی دوری از همسر خیلی سخته بخصوص اگه دختر باشی و همه فامیل دائم بهت زخم زبون میزنن که آره، فلانی شوهرش ولش کرده رفته آمریکا و .............. واااااااااااااااااااااااای
بعدشم الان متاسفانه ازدواجیا زیر 1.5 سال کمتر پیش میاد که کارشون درست بشه. درهرحال قبول دارم که سالها در انتظار ویزا بولتن بودن چه زجریه Sad
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، Tomas ، girl ، dinadino228 ، shinna ، shadzad ، arian307 ، leila.e ، سانازی ، ارکیده ، tondar ، shabnam.84 ، mhy_1985 ، kamela
یا صابر همیشه آنلاین ...منور و خوب اومدی hahahaha زخم زبون های فامیل رو درک میکنم ... درست میگی شاید برای پسر ها زیاد مهم نباشه ولی برای دختر ها ... سخته ... Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، Tomas ، girl ، dinadino228 ، shadzad ، arian307 ، leila.e ، ارکیده ، tondar ، shabnam.84 ، kamela
(2013-03-02 ساعت 07:13)alisarvareharchiabi نوشته:  یا صابر همیشه آنلاین ...منور و خوب اومدی hahahaha
Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

آره خیلی هم سخته. همه به ادم یه جوری نگاه میکنن که انگار میخوان بگن :"آخی، طفلکی دختره، چی کم داشت که از شوهر شانس نیاورد. دیدی بالاخره این شوهر واست شوهر نشد؟ دیدی قالت گذاشت. آخی، الهی بمیرم" و صدالبته این حرفارو در حالتی میزنن که قنننند داره توی دلشون ذوب میشه

هیییییییییییییییییی
من میرم بخوابم.
3 ساعت پیش یکی و نصفی کلونازپام انداختم بالا، ولی اثر نکرد لامصب
شب همه خوووووش
علی منتظریما، بیا این تاپیک
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، Tomas ، girl ، dinadino228 ، shadzad ، arian307 ، leila.e ، سانازی ، ارکیده ، tondar ، mhy_1985 ، kamela
مهم نیست این در همه خانواده ها هست ...جز حسادت چیزی نیست ... ولی من اینو میدونم که هرکسی تو زندگیش قدم بدی برای کسی برداره یا حسادت کنه و یا ....دقیقا به خودش یه روزی بر میگرده الهه خانوم شما هم بی توجه باشین این صحبت ها روح آدم رو اذیت میکنه ... مهم نیست ... شب همگی به خیر در واقع صبح همه به خیر .... حتمن بازم میام....
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، girl ، dinadino228 ، shadzad ، saba.m ، arian307 ، leila.e ، سانازی ، ارکیده ، الهه سابق ، tondar ، shabnam.84 ، kamela
الهه جون مادر همسرم 4 شنبه از امریکا امد و میگفت از اگوست 2011 هر کسی که ازدواجی اقدام کنه اگه پروندش کامل باشه 4 نهایت 5 ماهه کارش طول میکشه و قانون داره عوض میشه و میخوان k3 رو بردارن.
البته من و همسرم تصمیم گرفتیم این دوری رو به جون بخریم و k3 اقدام کنیم، اما در کل تو این انجمن من هر کسی و دیدم که 2012 اقدام کرده بود خیلی زود کیس نامبرش از nvc اومده بود مثل آقای محمد، یکی دو نفر دیگه رو هم دیدم
چطوریاس؟؟
راستش یکم وسوسه شدم که اگه cr1 اینقدر کم طول میکشه خب همسرم نره، من از 4 شنبه یه چشمم خونه یه چشمم اشک، واسه هیچکی اعصاب نذاشتم. Sad(
پاسخ
این سایت https://ceac.state.gov آپدیت نمیشه چرا؟ رسید 230$ مارو زده NOT PAID اما رسیدش امروز واسه همسرم اومد!!!
الهه جون به نظرت تا 2/3ماه دیگه وقت سفارت بهم بدن؟
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، arian307 ، leila.e ، سانازی ، ارکیده ، الهه سابق ، shadzad ، tondar ، dinadino228 ، mhy_1985 ، kamela ، Tomas
علی جان شما الان چند سالته برادر؟
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: leila.e ، ارکیده ، الهه سابق ، shadzad ، tondar ، dinadino228 ، girl ، kamela ، Tomas
سیمی عزیزم رو چه حساب میگی تا 2-3 ماه دیگه بهت وقت بدن؟ شما تمام مدارکو فرستادید NVC؟ اگه همه مدارکتون کامل باشه و هیچ ایرادی هم نگیرن، 3 هفته تا 4 هفته بعد از ارسال مدارک نامه تکمیل میاد و 2 ماه بعدش نامه مصاحبه میاد. بطور متوسط 3-4 ماه بعد از تکمیل مدارک، نامه مصاحبه میاد. خداکنه 3 هفته ای تکمیل شه پروندت

شینا جان 4-5 ماه کجا بود دختر؟
من 2012 اقدام کردم دیگه، الان یک سال و 2 ماه از پرونده میگذره و هنوزم وقت مصاحبه ندادن بهم. به ما هم همین حرفارو زدن و گفتن 6-7 ماهه کارتون درست میشه. من 5 ماه طول کشید اپروو بشه، 2 ماه!!! برای گرفتن کیس نامبر معطل شدم، 5 ماه هم پرونده توی NVC گیر کرد. الانم 2 ماهه ممنتظر مصاحبم.
هر کی گفت لزدواجی زیر یه ساله به حرفش شک کنید. البته استثنا هم هست. مثلا محمد (چشمش نزنم) 2 ماهه اپروو شد که بسیاااار بی سابقست
پاسخ
تشکر کنندگان: tondar ، dinadino228 ، shinna ، girl ، mhy_1985 ، ارکیده ، kamela ، Tomas
(2013-03-02 ساعت 16:00)الهه سابق نوشته:  سیمی عزیزم رو چه حساب میگی تا 2-3 ماه دیگه بهت وقت بدن؟ شما تمام مدارکو فرستادید NVC؟ اگه همه مدارکتون کامل باشه و هیچ ایرادی هم نگیرن، 3 هفته تا 4 هفته بعد از ارسال مدارک نامه تکمیل میاد و 2 ماه بعدش نامه مصاحبه میاد. بطور متوسط 3-4 ماه بعد از تکمیل مدارک، نامه مصاحبه میاد. خداکنه 3 هفته ای تکمیل شه پروندت

همینطوری پیش خودم حساب کردم که وقتی همه مدارمو فرستادیم رسید230$ هم اومد دیگه 2//3ماه دیگه وقت مصاحبه میدن . من خیلی عجله دارم انگاراااااSadSadSad
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، الهه سابق ، shadzad ، shabnam.84 ، girl ، ارکیده ، mhy_1985 ، kamela ، Tomas
سیمی جان همه چی امکان داره. مدارکتون اگه 2-3 هفته دیگه تکمیل بشه یهو دیدی 1 ماه بعدش نامه مصاحبه اومدا. نرمالش 2-3 ماه بعد از تکمیل مدارکه که نامه بیاد ولی کسایی بودن که 1 ماهه هم نامشون اومده. به هر حال تو 3 ماهه اپروو شدی و کارت خیلی جلو افتاده پس خوشحال باش

از یه جهت خوب شد که شوهرم گفت تا 15 جون نیا. اینجوری دیگه نه منتظر نامه مصاحبه میمونم نه اگه کلیرنس بخورم ناراحت میشم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، simi ، dinadino228 ، girl ، ارکیده ، mhy_1985 ، kamela ، Tomas
الهه جون چقدر تو منو شرمنده محبتت میکنی آخه؟
امروز فرم های k3 که میشه 129 , 130 پرینت گرفتم تا به امید خدا شروع کنیم.
به نظرت تا آخر شهریور میرم برای مصاحبه؟
راستی همسرم گفت که کلمبیا با جفرسون سیتی نیم ساعت فاصله داره، عصر روزهای تعطیل میدزدمت هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، dinadino228 ، shadzad ، shabnam.84 ، girl ، ارکیده ، Tomas
عزیزم خیلی خوشحال میشم ببینمت Smile
عزیزم بستگی داره که اپرووت چندماهه بیاد. احتمالش خیلی زیاده که تا شهریور بری. اگه 5 ماهه هم اپروو بشی و 1 ماه بعدشم مصاحبت باشه، چرا که نه؟ Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: shinna ، dinadino228 ، shadzad ، shabnam.84 ، girl ، ارکیده ، mhy_1985 ، Tomas
وای خدا از دهنت بشنوه
نذر میکنم اونجا آش رشته بدم چطوره؟
سبزیاشم میام دنابلت با هم پاک کنیم Wink
وای اگه اینطور باشه که عالیه
میبوسمت و به امید دیدار الهه نازنینم
بازم هر کاری کردم میام گزارش میدم :***
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، shadzad ، shabnam.84 ، battosai ، girl ، ارکیده ، الهه سابق ، simi
(2013-03-02 ساعت 15:03)arian307 نوشته:  علی جان شما الان چند سالته برادر؟

24 سال ...
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، storagemeter ، ارکیده ، dinadino228 ، الهه سابق ، Tomas
(2013-03-02 ساعت 16:00)الهه سابق نوشته:  سیمی عزیزم رو چه حساب میگی تا 2-3 ماه دیگه بهت وقت بدن؟ شما تمام مدارکو فرستادید NVC؟ اگه همه مدارکتون کامل باشه و هیچ ایرادی هم نگیرن، 3 هفته تا 4 هفته بعد از ارسال مدارک نامه تکمیل میاد و 2 ماه بعدش نامه مصاحبه میاد. بطور متوسط 3-4 ماه بعد از تکمیل مدارک، نامه مصاحبه میاد. خداکنه 3 هفته ای تکمیل شه پروندت

شینا جان 4-5 ماه کجا بود دختر؟
من 2012 اقدام کردم دیگه، الان یک سال و 2 ماه از پرونده میگذره و هنوزم وقت مصاحبه ندادن بهم. به ما هم همین حرفارو زدن و گفتن 6-7 ماهه کارتون درست میشه. من 5 ماه طول کشید اپروو بشه، 2 ماه!!! برای گرفتن کیس نامبر معطل شدم، 5 ماه هم پرونده توی NVC گیر کرد. الانم 2 ماهه ممنتظر مصاحبم.
هر کی گفت لزدواجی زیر یه ساله به حرفش شک کنید. البته استثنا هم هست. مثلا محمد (چشمش نزنم) 2 ماهه اپروو شد که بسیاااار بی سابقست

خدارو شکر همه میریم چه زود چه دیر. فقط یه چیزی مهمه اونم دوری از همسرانمون هست. آمریکا و زرق و برقش برای من یکی زیاد دلخوشی نداره چون جوونی ام اینجا حروم شد. بقیه اش دیگه مهم نیست. فقط بریم اونجا زندگی همسرم رو شادتر کنم برام کافیه.
پاسخ
تشکر کنندگان: payamkj ، battosai ، ارکیده ، shabnam.84 ، الهه سابق ، girl ، kamela ، Tomas ، shinna ، dinadino228

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان