کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
هر مردی باید یه zippo داشته باشه به نظرم... Wink والا من خودم که حوضه ی کارم شبکه و IT هست حاظرم واسه تولدم انواع اقسام دیوایس های وایرلس و الکترونیکی رو بگیریم و یه عمر هم یادم میمونه اما در مورد برادر تو بسته به این که چقدر بخوای هزینه کنی کیف پول چرم مشکی و که چرمش هم چرم بزه میتونی بگیری... یا یه کوله ی خوشکل یا یه ست گرم کن ادیداس...یه کتاب خوب.. یا یه 10 15 تا از بهترین فیلم های سینمای جهان رو روی دی وی دی.. کارش چی هست؟
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، dinadino228 ، الهه سابق ، girl ، payamkj ، battosai
ارین جان این برادر ما نه اهل فیلم نه اینکه اهل کامپیوتر . ....برای همین کادو گرفتن براش سخته..به قول خواهرم که میگه اگه اهلش بود مثلا یک فلش خوب براش میگرفتم...اصلاااا اهلش نیست...حسابدار هست..کیف چرم خوبه..حالا چرم بز از کجا بیارم ارین؟

کوله پشتی خیلی خوب نایک هم همسرش یک هفته پیش براش خریده و برادرم همچین چسبیده به اون کوله(زن ذلیل)که فک کنم هیچ کوله ای به چشمش نیاد

جعبه ابزار ماشین بهت بدن خوشحال میشی ارین جان؟
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، Tomas ، dinadino228 ، الهه سابق ، girl ، payamkj ، shabnam.84
جعبه ابزار ماشین آخرین چیزیه که میتونه من و خوشحال کنه...Big Grin
اما در مورد کیف چرم... میتونی بری ونک چرم مشهد.. من 3 ماه پش یه کیف پول خوب ازشون گرفتم 80 تومن... میتونی منوچهری هم بری که دیگه مرکز چرم و محصولات مربوط به اون به خصوص کیفه...
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، Tomas ، dinadino228 ، tondar ، الهه سابق ، girl
حتما میرم میبینم..اگه کمربند خوب دیدم هم شاید بگیرم...برای شما پسرا کادو خریدن خیلی سخته ها..به قول همسرم میگه اینهمه کادو بهت میدم تو سالی یک بار بهم جوراب میدی..به خدااااااا اخه سخته...بازم از همفکریت ممنونم ارین جاااااان..یادت نره کچلشون کنی هااااااا ببینی چی شد جریان کلیرت
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، Tomas ، dinadino228 ، سانازی ، tondar ، الهه سابق ، girl ، payamkj ، shabnam.84
(2013-03-06 ساعت 00:34)سانازی نوشته:  سلام بچه ها این اقا ارین که خودش میگه کجایین بیایین.پس خودش کو!
الهه جونم خوش به حالت من از الان میست میکنم به روزایی که شما همگی میرین و من اینجا تنها میمونم هستم.اون موقع تازه سوالهای من شروع میشه کی کمکم میکنه سر بزنیناSad
دینا جون کجایی انگار رفتی تو بحر زبان اره؟شهرزاد جون کجایی؟
سیمی جون خوبی؟اقا دکتر کجاست؟
جودی جون برامون بنویس چیکارا میکنی؟کلاس ثبت نام کردی؟
مرسده جون چه خبر؟وای راحت شدین از این بلاتکلیفی(اه بزرگی کشیدم)کی منم پام میرسه اونجا...
حوصله خریدم ندارم اوووف

سلام ساناز چون، مرسی منم خوبم ... زبان که نه بابا..هیچی....
کلا حال و حوصله ندارم.Sad خسته شدم از بس که هرکاریم طولانی میشهSad
مرسی که حالمو پرسیدی. شادزاد هم الان نیست ، میاد چند روز دیگه.
نوع ویزا : K1 Rolleyes
سرویس سنتر: Vermont
رسید مدارک(سری اول) : (22may2012)
رسید مدارک بیشتر Sad7january2013)
تاریخ اپروو: (february\2013)
زمان مصاحبه : may 2013 دریافت ویزا : تقریبا یه ضربWink
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، سانازی ، tondar ، الهه سابق ، girl ، payamkj ، kamela
الهه جون 18 ماه شده که اقدام کردیم اخرین مدارک مال اسپانسر بود که سه ماه و نیم پیش قرستادیم و نامه تکمیل هم فکر کنم حدود یک ماه بعدش اومد و حالا منتظریم نگو ایمیل بزن یا زنگ که همسرم می گه نه . باید صبر کنم و منتظر باشم. تو فکر می کنی بیاد تا اخر این ماه؟سفارتمونم ابوظبیه
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، الهه سابق ، girl ، dinadino228 ، Tomas ، kamela ، battosai
حتما باید بیاد. ببین من چند روز پیش زنگ زدم دپارتمنت آو استیت و از اونجا پیگیر شدم که گفت ابوظبی وقت خالی نداره و این حرفا. ولی 2-3 روز بعدش نامه مصاحبم واسه آخر اپریل اومد که فکر کنم به زور منو توی ماه اپریل چپوندن و مطمئنم بخاطر تماسی بود که گرفتم. چون صراحتا گفت ابوظبی وقت خالی نداره واسه ماه بعد.
نمیدونم چرا این شوهرای ما همش میگن زنگ نزن!!! اصلا نمیفهمم. من صدبار زنگ و ایمیل زدم ان وی سی و آخرش به دپارتمنت آو استیت متوسل شدم
تو چکار به شوهرت داری؟ خودت زنگ بزن
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، girl ، dinadino228 ، Tomas ، kamela
سلام Smile

کار خاصی‌ نمیکنم کارای خونه بیرون میریم اینجارو دوست دارم ولی‌ این یه آدم لالم.. خجالتم نمیره نمیدونم چکار کنم این چند شب با دوستای خانواد‌گی همسرم بیرون بودیم خیلی‌ خوبو مهربونن همه ولی‌ من فقط سلام می‌کنم خداحافظی و تشکر همین.. البته همسرم میگه خیلی‌ وقت داری ولی‌ من دلم میگیره تا یه جاهایی‌ که متوجه حرفاشون میشم ولی‌ وقتی‌ تند تند حرف میزنن خیلی‌ نه امید میشم Sad خیلی‌ سخته. کلاس هم که رفتیم پرسیدیم میگن باید یه برگه اجازه کار یا گارین کارت یا گواهینامه همراهت باشه. فعلا هیچ خبری نیست.. یه چیز جالب بگم ۲ روز پیش رفتیم یه جا شمعی خریدیم وقتی‌ اومدیم خون دیدیم شکسته منم رسید انداخته بودم خلاصه با کلی‌ قر قر آقا فرداش برگشتیم که اگه راضی‌ بشن عوضش کنیم تا همسرم گفت بهشون بدون یذره اخمو تخم گفت برید هرچی‌ دلتون خواست جاش بردارید اگه هم از چیزی خوشتون نیومد پولشو میدم بهتون!!! یکم با ایران مقایسه کردم دیدم واقعا چقدر متفاوتن اگه ایران بودیم ۱ ساعت اصرار میکردی به طرف یه جوری بهات رفتار میکردن انگار که داری ازشون گدایی میکنی‌.. من فکر نمیکردم از اینجا خوشم بید ولی‌ الان روز به روز داره بیشتر خوشم میاد .. البته یه ایرادای بزرگی‌ هم دارن اونم اینکه اگه مریض بشی‌ باید خیلی‌ جدی باشه که بری دکتر چون هر باز که بری باید ۱۵۰$ پول بعدی و در نهایت ایبپرفن یا آسپرین میدان یا میگن آب زیاد بخور.. من یه سرم می‌خواستم خودمو کشم بهم ندادن میگفت لازم نداره!!! از این نظر واقعا بده به نظر من. رانندگیشونم که قابل مقایسه نیست با ایران دیروز ازشون پرسیدم اینجا کسی‌ تسدفم می‌کنه؟ به قدری مرتباً که حد نداره هر کسی‌ جای خودش بین خط کشی‌!! من ایران که میرفتم بیرون از ترس تصادف تا می‌رسیدم فشارم پایین بود ولی‌ اینجا خیال عدم راحته.. فعلا اینا برام جالب بودن Smile

بچها یه سوال دارم ما باید برای دریافت گرین کارت فرمی پر کنیم یا دیگه لازم نیست؟ همسرم گیر داده میگه فک کنم باید اقدام کنیم منو نگران کرد من فکر می‌کردم دیگه نیازی نیست و خودشون می‌فرستن

بچها من از بهنویس استفاده می‌کنم غلط املایی رو خودتون اصلاح کنیم لطفا Smile
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، payamkj ، Tomas ، سانازی ، shabnam.84 ، kamela ، battosai ، ارکیده
الهه جان اخه اون زنگ زده و گفتن منتظر وقت مصاحبه باشید دو هفته پیش .و گفتن مدارکتون کامله .اونم با هی هی من و گفتن سایت و چک کنین . والا نمی دونم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یعنی می یاد تا اخر این ماه ؟. من یه پسر دارم که خرداد 21 سالش تموم می شه می خوام تا قبل از اینکه 21 سالش تموم بشه وقت مصاحبم با خودم ببرمش به دبی و اونجا شاید یه شانسی باشه براش . موقعی که می خواستیم اقدام کنیم چند تا وکیل گقتن نمی شه برای اون اقدام کنیم چون ما ازدواجی هستیم و اون بالای 18 هستش واگر ما 3 سال بود که ازدواج کرده بودیم و او بالای 18 بود می شد و الان نمی شه ولی با این حال من می خوام اونو با خودم ببرم تا ببینم چی می شه
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، Tomas ، الهه سابق
سلام دوستاي خوب مهاجرسرا
فردا صبح ميرم مشهد واسه همتون دعا ميكنم اميدوارم هر كس تو هر مرحله كه هست كاراش سريع انجام بشه و به خواسته هاي دلش برسه
ارين جان ايميل زدي خبرشو حتما بده كلير نشدنت فكر كنم دغدغه هممون شده ، خيالم ن از بابت مصاحبه الهه كه راحت شد جواب بقيه هم بياد بيشتر خوشحال ميشيم
جودي واست خوشحالم كه محل زندكيت رو دوست داري اميدوارم به زودي تو زبان جلو بيفتي
همتون رو دوست دارم
ديادينو ، سانازي ، شبنم ، مامان كاملا ، اقا محمد ، مهندس ارين ، توماس جان مرموز ، كيو نكفتم ؟؟؟؟؟اهان سيمي جون و ..... اسما رو نكاه ميكنم كه رفتم مشهد همتون رو دعا كنم
نا امیدی
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، سانازی ، الهه سابق ، shabnam.84 ، arian307 ، kamela ، dinadino228 ، poram
الههههههه تبریککککک میگم.انشالا هر چه زودتر میری پیش همسرت

محمد اگه جواب مسیج منو دادی،نیومده ها Tongue
نوع ویزا: k1
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012
دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013
سرویس سنتر: California
اپروو :21 مه‌ 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، girl ، الهه سابق ، arian307 ، kamela ، mhy_1985 ، dinadino228
سلام جودی جان..ورودت رو به آمریکا تبریک می گم. انشااله که زندگی خوبی در کنار همسرت داشته باشی. در مورد گرین کارت نگران نباش. خودش میاد حدود 1 ماه یا 40 روز فکر کنم طول می کشه. مال یکی از دوستام 14 روزه اومد. به هر حال نیازی به اقدام نیست.برای سوشال سکوریتی ما درخواست دادیم اما باید 2 هفته از ورودت گذشته باشه. و خودش هم حدودا 2 هفته بعد از تاریخ درخواست طول می کشه که بیاد و با اون خیلی کارها می تونی بکنی.. اول اینکه می تونی گواهینامه بگیری.. بهت پیشنهاد می کنم که سوالهای dmv رو از همین سایت مهاجرسرا دانلود کنی و تو این فرصت خودت رو برای امتحان آماده کنی.. و اینکه معمولا adult education ها شلوغن و waiting list دارن ..می تونی از حالا پیگیری کنی که در اولین فرصت ثبت نام کنی..به هیچ وجه نگران زبان نباش..همه اوایل همین مشکل رو دارن..اینجا خیلی سریع حرف می زنن با کلی اسلنگ که همشون برای ما تازگی داره..اما به مرور گوشت عادت می کنه و تو هم می تونی خوب ارتباط بگیری..اگه بتونی گواهینامه بگیری و روی زبانت کمی مسلط بشی خیلی جلو می افتی.....موفق باشی..
الهه جان به شما هم تبریک می گم..امیدوارم که ویزای یک ضرب بگیری..
بقیه دوستان هم انشاله که کارتون زودتر درست می شه.
آقا آرین کلیرنس من 48 روزه اومد.. مطمئن باشید که مال شما هم زیر 7 هفته میاد انشاله
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، girl ، الهه سابق ، سانازی ، arian307 ، kamela ، mhy_1985 ، payamkj ، dinadino228
مرسی ندا و لوتوس عزیز
سیسیلی جان بردن پسرتون که فایده نداره. اصلا به سفارت راهش نمیدن. باید بارش تشکیل پرونده میدادید. شما چکار به حرف وکیلا دارید؟ باید واسش تشکیل پرونده میدادید، فوقش اداره مهاجرت خودش میگفت نمیشه. ولی الان اصلا ایشون حق ورود به سفارت رو هم نداره
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، kamela ، mhy_1985 ، girl ، Tomas ، battosai ، dinadino228
سلام
مرسی جودی جون همین هایی هم که نوشتی جالب بود همیشه خوش باشی تا ما بیاییم شما فول شدی زبان رو.
واییییییییییییی نوشی جون خوش به حالت مرسی همه رو دعا کن منم یادتون بیوفته تو رو خدا 3سال همش منتظرم.1بار نشد این بار ایشالله زود درست بشه.امینRolleyes
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، kamela ، mhy_1985 ، girl ، payamkj ، Tomas ، dinadino228
مرسی نوشی عزیزم.... لوتوس جان الان من تو هفته ی ششمم.. یعنی تا اخر این هفته که 2 روز مونده 6 هفته تموم میشه و وارد هفته ی هفتم میشم... هنوز هم ایمیل ندادم.. گویا اصلا دیگه ایمیل هم جواب نمیدن ... اگر هم بخوان بدن 5 روز بعد میدن.... منتظرم این کارمند های حال به همزن سفارت یه بار اپدیت کنن اگر نبودم توشون ایمیل بدم... شما ایمیلی چیزی داده بودی ؟
مرسده جون تو هم لطفا بگو دقیقا چند روز طول کشید و آیا ایمیل دادی بشون یا نه؟

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، سانازی ، kamela ، girl ، payamkj ، Tomas ، dinadino228

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان