موضوعها: 0
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2013-03-06 ساعت 04:00
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-03-06 ساعت 04:02 توسط kamela.)
ارین جان این برادر ما نه اهل فیلم نه اینکه اهل کامپیوتر . ....برای همین کادو گرفتن براش سخته..به قول خواهرم که میگه اگه اهلش بود مثلا یک فلش خوب براش میگرفتم...اصلاااا اهلش نیست...حسابدار هست..کیف چرم خوبه..حالا چرم بز از کجا بیارم ارین؟
کوله پشتی خیلی خوب نایک هم همسرش یک هفته پیش براش خریده و برادرم همچین چسبیده به اون کوله(زن ذلیل)که فک کنم هیچ کوله ای به چشمش نیاد
جعبه ابزار ماشین بهت بدن خوشحال میشی ارین جان؟
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
حتما میرم میبینم..اگه کمربند خوب دیدم هم شاید بگیرم...برای شما پسرا کادو خریدن خیلی سخته ها..به قول همسرم میگه اینهمه کادو بهت میدم تو سالی یک بار بهم جوراب میدی..به خدااااااا اخه سخته...بازم از همفکریت ممنونم ارین جاااااان..یادت نره کچلشون کنی هااااااا ببینی چی شد جریان کلیرت
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
الهه جون 18 ماه شده که اقدام کردیم اخرین مدارک مال اسپانسر بود که سه ماه و نیم پیش قرستادیم و نامه تکمیل هم فکر کنم حدود یک ماه بعدش اومد و حالا منتظریم نگو ایمیل بزن یا زنگ که همسرم می گه نه . باید صبر کنم و منتظر باشم. تو فکر می کنی بیاد تا اخر این ماه؟سفارتمونم ابوظبیه
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
حتما باید بیاد. ببین من چند روز پیش زنگ زدم دپارتمنت آو استیت و از اونجا پیگیر شدم که گفت ابوظبی وقت خالی نداره و این حرفا. ولی 2-3 روز بعدش نامه مصاحبم واسه آخر اپریل اومد که فکر کنم به زور منو توی ماه اپریل چپوندن و مطمئنم بخاطر تماسی بود که گرفتم. چون صراحتا گفت ابوظبی وقت خالی نداره واسه ماه بعد.
نمیدونم چرا این شوهرای ما همش میگن زنگ نزن!!! اصلا نمیفهمم. من صدبار زنگ و ایمیل زدم ان وی سی و آخرش به دپارتمنت آو استیت متوسل شدم
تو چکار به شوهرت داری؟ خودت زنگ بزن
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
الهه جان اخه اون زنگ زده و گفتن منتظر وقت مصاحبه باشید دو هفته پیش .و گفتن مدارکتون کامله .اونم با هی هی من و گفتن سایت و چک کنین . والا نمی دونم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یعنی می یاد تا اخر این ماه ؟. من یه پسر دارم که خرداد 21 سالش تموم می شه می خوام تا قبل از اینکه 21 سالش تموم بشه وقت مصاحبم با خودم ببرمش به دبی و اونجا شاید یه شانسی باشه براش . موقعی که می خواستیم اقدام کنیم چند تا وکیل گقتن نمی شه برای اون اقدام کنیم چون ما ازدواجی هستیم و اون بالای 18 هستش واگر ما 3 سال بود که ازدواج کرده بودیم و او بالای 18 بود می شد و الان نمی شه ولی با این حال من می خوام اونو با خودم ببرم تا ببینم چی می شه
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستاي خوب مهاجرسرا
فردا صبح ميرم مشهد واسه همتون دعا ميكنم اميدوارم هر كس تو هر مرحله كه هست كاراش سريع انجام بشه و به خواسته هاي دلش برسه
ارين جان ايميل زدي خبرشو حتما بده كلير نشدنت فكر كنم دغدغه هممون شده ، خيالم ن از بابت مصاحبه الهه كه راحت شد جواب بقيه هم بياد بيشتر خوشحال ميشيم
جودي واست خوشحالم كه محل زندكيت رو دوست داري اميدوارم به زودي تو زبان جلو بيفتي
همتون رو دوست دارم
ديادينو ، سانازي ، شبنم ، مامان كاملا ، اقا محمد ، مهندس ارين ، توماس جان مرموز ، كيو نكفتم ؟؟؟؟؟اهان سيمي جون و ..... اسما رو نكاه ميكنم كه رفتم مشهد همتون رو دعا كنم
نا امیدی
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...
موضوعها: 1
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2013-03-06 ساعت 22:34
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-03-06 ساعت 22:34 توسط NedaE.)
الههههههه تبریککککک میگم.انشالا هر چه زودتر میری پیش همسرت
محمد اگه جواب مسیج منو دادی،نیومده ها
نوع ویزا: k1
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012
دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013
سرویس سنتر: California
اپروو :21 مه 2013
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-03-06 ساعت 23:02
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-03-06 ساعت 23:10 توسط lotusss.)
سلام جودی جان..ورودت رو به آمریکا تبریک می گم. انشااله که زندگی خوبی در کنار همسرت داشته باشی. در مورد گرین کارت نگران نباش. خودش میاد حدود 1 ماه یا 40 روز فکر کنم طول می کشه. مال یکی از دوستام 14 روزه اومد. به هر حال نیازی به اقدام نیست.برای سوشال سکوریتی ما درخواست دادیم اما باید 2 هفته از ورودت گذشته باشه. و خودش هم حدودا 2 هفته بعد از تاریخ درخواست طول می کشه که بیاد و با اون خیلی کارها می تونی بکنی.. اول اینکه می تونی گواهینامه بگیری.. بهت پیشنهاد می کنم که سوالهای dmv رو از همین سایت مهاجرسرا دانلود کنی و تو این فرصت خودت رو برای امتحان آماده کنی.. و اینکه معمولا adult education ها شلوغن و waiting list دارن ..می تونی از حالا پیگیری کنی که در اولین فرصت ثبت نام کنی..به هیچ وجه نگران زبان نباش..همه اوایل همین مشکل رو دارن..اینجا خیلی سریع حرف می زنن با کلی اسلنگ که همشون برای ما تازگی داره..اما به مرور گوشت عادت می کنه و تو هم می تونی خوب ارتباط بگیری..اگه بتونی گواهینامه بگیری و روی زبانت کمی مسلط بشی خیلی جلو می افتی.....موفق باشی..
الهه جان به شما هم تبریک می گم..امیدوارم که ویزای یک ضرب بگیری..
بقیه دوستان هم انشاله که کارتون زودتر درست می شه.
آقا آرین کلیرنس من 48 روزه اومد.. مطمئن باشید که مال شما هم زیر 7 هفته میاد انشاله
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
مرسی ندا و لوتوس عزیز
سیسیلی جان بردن پسرتون که فایده نداره. اصلا به سفارت راهش نمیدن. باید بارش تشکیل پرونده میدادید. شما چکار به حرف وکیلا دارید؟ باید واسش تشکیل پرونده میدادید، فوقش اداره مهاجرت خودش میگفت نمیشه. ولی الان اصلا ایشون حق ورود به سفارت رو هم نداره
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
مرسی جودی جون همین هایی هم که نوشتی جالب بود همیشه خوش باشی تا ما بیاییم شما فول شدی زبان رو.
واییییییییییییی نوشی جون خوش به حالت مرسی همه رو دعا کن منم یادتون بیوفته تو رو خدا 3سال همش منتظرم.1بار نشد این بار ایشالله زود درست بشه.امین
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
رتبه:
48
0 تشکر در 0 ارسال
مرسی نوشی عزیزم.... لوتوس جان الان من تو هفته ی ششمم.. یعنی تا اخر این هفته که 2 روز مونده 6 هفته تموم میشه و وارد هفته ی هفتم میشم... هنوز هم ایمیل ندادم.. گویا اصلا دیگه ایمیل هم جواب نمیدن ... اگر هم بخوان بدن 5 روز بعد میدن.... منتظرم این کارمند های حال به همزن سفارت یه بار اپدیت کنن اگر نبودم توشون ایمیل بدم... شما ایمیلی چیزی داده بودی ؟
مرسده جون تو هم لطفا بگو دقیقا چند روز طول کشید و آیا ایمیل دادی بشون یا نه؟
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک
سفرنامه ی ویزا
مصاحبه گرین کارت