کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
مرسده رو که میدونم یه بار به DOS زنگیده بود
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، kamela ، girl ، Tomas ، dinadino228
The National Visa Center (NVC) has received all required fee payments for the immigrant visa case of .........Each applicant must now complete an Application for Immigrant Visa and Alien Registration. Please go to the Department of State website at www.ImmigrantVisas.state.gov and follow the instructions displayed.
الهههههه اين جيه؟؟؟؟
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، girl ، payamkj ، Tomas ، dinadino228
الهه عزیز ...تبریک میگم ببخش با تاخیر بود ......... خلاصه خیلی خیلی خوشحال شدم ...........هووووراااااااااا بگیم یا نه حالا Smile)))
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، kamela ، girl ، Tomas ، dinadino228 ، سانازی
علی اقا ازت خیلی ممنونم. ایشالا بزودی اپرروت بیاد Smile
سیمی جان گفته الان میتونید همه مدارکو بفرستید.
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، kamela ، girl ، Tomas ، dinadino228 ، سانازی
(2013-03-07 ساعت 02:23)الهه سابق نوشته:  علی اقا ازت خیلی ممنونم. ایشالا بزودی اپرروت بیاد Smile
سیمی جان گفته الان میتونید همه مدارکو بفرستید.
الهه ما كه همه مداركو فرستاديم ديگه چي ميخوان؟؟؟؟
Sad

چه برفي ...... عاشششششق برفم :-))))))
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، kamela ، girl ، Tomas ، dinadino228 ، سانازی
(2013-03-06 ساعت 22:32)payamkj نوشته:  سلام دوستاي خوب مهاجرسرا
فردا صبح ميرم مشهد واسه همتون دعا ميكنم اميدوارم هر كس تو هر مرحله كه هست كاراش سريع انجام بشه و به خواسته هاي دلش برسه
ارين جان ايميل زدي خبرشو حتما بده كلير نشدنت فكر كنم دغدغه هممون شده ، خيالم ن از بابت مصاحبه الهه كه راحت شد جواب بقيه هم بياد بيشتر خوشحال ميشيم
جودي واست خوشحالم كه محل زندكيت رو دوست داري اميدوارم به زودي تو زبان جلو بيفتي
همتون رو دوست دارم
ديادينو ، سانازي ، شبنم ، مامان كاملا ، اقا محمد ، مهندس ارين ، توماس جان مرموز ، كيو نكفتم ؟؟؟؟؟اهان سيمي جون و ..... اسما رو نكاه ميكنم كه رفتم مشهد همتون رو دعا كنم

الهي فدات بشم برام دعا كن خوشبخت بشم نوشي جووونم هم زيارتت قبول هم بهت خوش بگذره مواظب خودت باش سلام منو به امام رضا برسون و برام فقط فقط فقط خوشبختي آرزو كن( واي اشك تو چشمام نشست)
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، mhy_1985 ، kamela ، girl ، payamkj ، Tomas ، dinadino228 ، سانازی
جودی جون من یک بار توی امریکا یک جنس 35 دلاری رو 8 دلار خریدم...یک لباس برای دخترم خریدم روش زده بود 8 دلار..وقتی اومدم حساب کنم برام پای صندوق زد 35 تا..بهش گفتم چرا 35 تا زدی اینکه روش نوشته بود 8 تا..گفت نه این 35 دلاره..گفت بیا باهم بریم ببینیم..رفتیم کنار لباسها و اون اقا دید که اشتباه از خودشونه و روی لباس اشتباه گذاشتن 8 تا..وقتی برگشتیم دم صندوق گفت این رو به شما همون 8 دلار میدم برای اینکه برداشتین و فکر میکردین این قیمته...خیلی از این چیزا برام پیش اومد

الاهه جون خانم سیسیلی گفتن که بهشون گفتن سایت رو چک کنن تا ببینن وقت مصاحبشون کی هست!!!!مگه سایتی هست که بشه توش چک کرد وقت مصاحبه شده یا نه؟میشه به منم بدی اگه داری...ممنون

نوشی جون ممنون...به دعات محتاجیم...انشاالاه بهت خیلی خوش بگذره
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، Tomas ، dinadino228 ، سانازی
(2013-03-07 ساعت 02:41)simi نوشته:  
(2013-03-06 ساعت 22:32)payamkj نوشته:  سلام دوستاي خوب مهاجرسرا
فردا صبح ميرم مشهد واسه همتون دعا ميكنم اميدوارم هر كس تو هر مرحله كه هست كاراش سريع انجام بشه و به خواسته هاي دلش برسه
ارين جان ايميل زدي خبرشو حتما بده كلير نشدنت فكر كنم دغدغه هممون شده ، خيالم ن از بابت مصاحبه الهه كه راحت شد جواب بقيه هم بياد بيشتر خوشحال ميشيم
جودي واست خوشحالم كه محل زندكيت رو دوست داري اميدوارم به زودي تو زبان جلو بيفتي
همتون رو دوست دارم
ديادينو ، سانازي ، شبنم ، مامان كاملا ، اقا محمد ، مهندس ارين ، توماس جان مرموز ، كيو نكفتم ؟؟؟؟؟اهان سيمي جون و ..... اسما رو نكاه ميكنم كه رفتم مشهد همتون رو دعا كنم

الهي فدات بشم برام دعا كن خوشبخت بشم نوشي جووونم هم زيارتت قبول هم بهت خوش بگذره مواظب خودت باش سلام منو به امام رضا برسون و برام فقط فقط فقط خوشبختي آرزو كن( واي اشك تو چشمام نشست)

نوشی جان منم شما رو دوست دارم. خوش باشی و به اهدافت برسی. زیارت قبول آبجی

(2013-03-06 ساعت 22:34)NedaE نوشته:  الههههههه تبریککککک میگم.انشالا هر چه زودتر میری پیش همسرت

محمد اگه جواب مسیج منو دادی،نیومده ها Tongue

یعنی چی نیومد؟Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، kamela ، girl ، payamkj ، Tomas ، dinadino228 ، سانازی
سیمی جان...اینا میگن همه پولها رو دریافت کردن..میگن شما و هر متقاضی باید پروندش تکمیل باشه در این قسمت...توضیح کلی داده....حالا باید صبر کنی ببینی چی ازت میخان تا پروندت تکمیل بشه..اگر چیزی بخان میگن خودشون
پاسخ
تشکر کنندگان: mhy_1985 ، الهه سابق ، girl ، Tomas ، simi ، dinadino228 ، سانازی ، leila.e ، shabnam.84
سیمی جان قبل از تایید شدن پرداختتون مدارکو فرستادید؟ چرا این کارو کردید؟ معمولا اگه پرداختتون تایید نشده باشه اصلا مدارکو نگاه هم نمیکنن. ولی باز هم بپرس
کاملا جان منظورشون همون ایمیله.
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، girl ، Tomas ، dinadino228 ، سانازی ، leila.e
بچه ها من برم لالا...خیلی داغونم....فردا میبینمتون...ارین جان فردا ببینم اگه باز نشد بازم بهت میگم..گود نایت به همگی.
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، Tomas ، dinadino228 ، leila.e
مامان جان این از سبزی خورد کردن هم راحت تره بابا...
پیغام خصوصیت رو ژژژژژژژژژژژژ کن
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، Tomas ، dinadino228 ، leila.e ، kamela ، shabnam.84
آره کاملا جونم کلا از برخوردشون با مشتری خیلی‌ خوشم میاد.

ممنونم لوتوس جان Smile
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، الهه سابق ، Tomas ، dinadino228 ، سانازی ، leila.e ، kamela ، shabnam.84 ، tondar
یه چیز جالبه دیگه اینکه اینجا خانوما مارمولک دوست دارن!!!! خونه ۲ تا از دوستای همسرم رفتیم خانماشون مارمولک داشتن که کلی‌ هم می‌رسن بهشون وااای من حالم بد شد.. دیشبم بیرون بودیم داشتیم می‌رفتیم سوار ماشین بشیم یه مارمولک اومد تو دست پامون من ۳ متر پریدم جیییییغ دیدم خانمهای دوستش خیلی‌ عادی راد شدن کلی‌ هم به من خندیدن که اینقدر ترسیدام! یه جور عجیبین اینا.. از روزی که اومدم مریضم و نه بوو حس می‌کنم نه مزه قبلا اینجوری میشودم ولی‌ این بر خیلی‌ طول کشیده خیلی‌ بده Sad اینا هی‌ می‌رن واسه من خوراکی می‌‌خرن ولی‌ من هیچی‌ از مزشون نمی‌فهمم.. هر کاری می‌کنم خوب نمیشام نکنه همینجوری بمونم Sad
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، Tomas ، dinadino228 ، سانازی ، leila.e ، kamela ، shabnam.84
جودی جونم آب به آب شدی. شایدم تاثیر واکسنیه که بهت زدن. زود خوب میشی عزیزم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، Tomas ، dinadino228 ، leila.e ، kamela ، shabnam.84

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان