کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
خدا کنه الهه جونم. یه توصیه دارم به عروس خانمهای محترم اگه برنج دوست هستید حتما با خودتون یه آبکش بیارید چون اینجا ابکشاشون اصلا به دارد برنج پختن نمی‌خورن. چون اینا برنج کم میخورن و اگه هم بخوان بپزن آبکش نمیکنن برنجو من چند روز دنبال یه ابکشم با سوراخای ریز ولی‌ پیدا نکردم
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، Tomas ، dinadino228 ، سانازی ، leila.e ، kamela
(2013-03-07 ساعت 01:26)arian307 نوشته:  مرسی نوشی عزیزم.... لوتوس جان الان من تو هفته ی ششمم.. یعنی تا اخر این هفته که 2 روز مونده 6 هفته تموم میشه و وارد هفته ی هفتم میشم... هنوز هم ایمیل ندادم.. گویا اصلا دیگه ایمیل هم جواب نمیدن ... اگر هم بخوان بدن 5 روز بعد میدن.... منتظرم این کارمند های حال به همزن سفارت یه بار اپدیت کنن اگر نبودم توشون ایمیل بدم... شما ایمیلی چیزی داده بودی ؟
مرسده جون تو هم لطفا بگو دقیقا چند روز طول کشید و آیا ایمیل دادی بشون یا نه؟

آقا آرین مصاحبه من شهریور ماه تو ابوظبی بود..اون خانمی که با هام مصاحبه کرد بهم گفت بین 4 هفته تا 6 هفته دیگه سایت رو چک کنم و وقتی اسمم رو دیدم برم ویزام رو بگیرم..من سر 6 هفته ایمیل دادم...اما شخصا فکر می کنم که ایمیل من بی تاثیر بوده ...چون من هر روز علاوه بر کیس نامبر خودم کیس نامبر یه آقای دیگه رو چک می کردم..ایشون بازنشسته ارتش بود و دختر سیتی زن داشت که براش درخواست داده بود و روز سفارت ازم خواسته بود به محض دیدن اسمش تو سایت بهش خبر بدم..ما هر دو تو یه روز کلیر شدیم ..به هر حال اگه دوست داشتی ایمیل بزن چون حداقل از استرس آدم کم می کنه ...
یه چیز جالب این بود که من برای دریافت ویزا مدارک رو 1 شنبه رسوندم سفارت و بر طبق روال گذشته انتظار داشتم که بگن 5 شنبه بیا ویزا روبگیر ..اما تو سفارت گفتن که 5 شنبه thanksgiving و سفارت تعطیله و ما باید 1 شنبه دیگه بریم...(ما اصلا به این موضوع توجه نکرده بودیم) ..خلاصه با اصرار چند ایرانی دیگه گفتن می تونید 4 شنبه بیاد ولی احتمال آماده بودنشون خیلی ضعیفه... به هر حال ما 4 شنبه با کلی نذر و نیاز رفتیم و خدا رو شکر آماده بود....
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، Tomas ، dinadino228 ، سانازی ، leila.e ، arian307 ، shabnam.84 ، kamela
الهه جون خیلی خیلی خوشحال شدم و تبریک می گم. دیگه افتادی تو سرازیری!

آرین لطفا اصلا فکرای منفی نکن، این پروسه کلیرنس هیچ حساب کتابی نداره. همه چی زود زود درست می شه! مطمئن باش مرد قوی!
پاسخ
تشکر کنندگان: payamkj ، Tomas ، dinadino228 ، سانازی ، leila.e ، الهه سابق ، arian307 ، shabnam.84 ، kamela ، girl
دیروز نامزدم با nvc تماس گرفته بهش گفتن که ۱۵ روزه کاری هست و این زمان عادیه در این مرحله، و اگه تا امروز نرسید ، اون نامهء اپروو رو واسهء مهاجرت و فکر کنم خودشون ایمیل کنیم ببینن مشکل چیه...
۱ هفتهء پیش هم واسشون ایمیل زده که تازه امروز همین سخنان رو توی ایمیل تحویل دادن.
آخه چوا اینجورررررررریه ؟؟؟؟!!!!!!!؟؟؟؟
چرا همهء کارای من حتی به این سادگی باید این همه طول بکشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!SadSadSad
نوع ویزا : K1 Rolleyes
سرویس سنتر: Vermont
رسید مدارک(سری اول) : (22may2012)
رسید مدارک بیشتر Sad7january2013)
تاریخ اپروو: (february\2013)
زمان مصاحبه : may 2013 دریافت ویزا : تقریبا یه ضربWink
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، leila.e ، الهه سابق ، arian307 ، shabnam.84 ، kamela ، girl ، Tomas
مرسی نگی جان Smile
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، dinadino228 ، tondar ، arian307 ، kamela ، girl ، Tomas
بجه هاااا كرفتم ويزارو يه ضرببببب! عالي بود مصاحبه Big Grin
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، arian307 ، Saeedv13 ، shabnam.84 ، kamela ، الهه سابق ، dinadino228 ، negi ، tondar ، girl ، Tomas ، shinna ، houmanmir
(2013-03-07 ساعت 16:56)shadzad نوشته:  بجه هاااا كرفتم ويزارو يه ضرببببب! عالي بود مصاحبه Big Grin

شیما جون مبارکه عزیزم.... خوش به حالت... دقت کردین هر کی بعد از من رفته یه ضرب گرفته؟
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، shabnam.84 ، kamela ، shadzad ، الهه سابق ، dinadino228 ، girl ، Tomas ، tondar
جودی جون فلزیش اونجا هستا...از اون استیلها بگیر که سوراخای ریز داره.من توی فروشگاهاش میدیدم..ولی پلاستیکی ندارن.قرص میخوری برای سرماخوردگیت؟؟اونجا بری دکتر اصلا بهت قرص نمیدن مخصوصا اگه سرما خورده باشی هیچی نمیدن حتی با تب 40 درجه....ببین برو فروشگاهها یک قسمت داروخانه هم داره که حتما دیدی(والمارت هم داره)و از اونجا خودت استامینوفن یا شربتی چیزی میتونی بخری و مصرف کنی تا زودتر خوب بشی..دکتراش اوووونقدر ترسو هستن که اصلا دارو بهت نمیدن...خودت دکتر خودت بشو خیلی زودتر خوب میشی
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، الهه سابق ، dinadino228 ، girl ، Tomas
(2013-03-07 ساعت 16:56)shadzad نوشته:  بجه هاااا كرفتم ويزارو يه ضرببببب! عالي بود مصاحبه Big Grin

عزیزم تبریک میگم بهت. خوشحالم که بچه ها یکی یکی داره کاراشون درست میشه Cool

آینده ی زیبایی رو برات آرزو میکنم دختر خوب Smile

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، battosai ، shadzad ، farshadsh ، الهه سابق ، dinadino228 ، girl ، Tomas
شیما جون مگه تو مصاحبه بودی؟؟؟چه بیخبر رفتی!!!!!اصلا فکرش رو نمیکردم رفته باشی مصاحبه...مبااااااااااااااارک باشه خانوم..به سلامتی و دل خوش
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، shadzad ، الهه سابق ، dinadino228 ، girl ، shabnam.84 ، Tomas
لعنت به ارمنستان ... بعد از 20 روز اپدیت نشدن فردا هم تعطیله ... لعنت بهشون .. سفارت اگر تو یه کشور جنگ زده بود بهتر بود.. بی نظمی و بی برنامگی و بی تعهدی هم حدی داره دیگه .... اون از مصاحبه کردنشون اینم از کار کردنشون .....
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، kamela ، shadzad ، الهه سابق ، dinadino228 ، nooshshahnar ، girl ، shabnam.84 ، Tomas
مرسي دوستاي كلم اره :** إز يكشنبه شب انكارام، يه روز زودتر اومدم كه خيالم إز جواب مديكال راحت باشه، امروزم مصاحبم بود، اسم منو ١١:٣٠ واسه مصاحبه خوندن خيلي منتظر نشستم واسه همين جواب همه رو ديدم، خيلي دلهره اور بود إز إيرانيا فقط يه اقا غير إز من يه ضرب كرفت همه مي كفتن واسه اينكه سربازي نرفته بوده اينجوري شده.
ببخشيد فونتم عربيه فقط ipod همرامه اينترنت هتلم خيلي بده، بعدن بيشتر إز امروز مي نويسم، ارزو مي كنم همتون زودتر اين حسو تجربه كنيد بجه ها :-* بي نهايت خوشحالم Big Grin  
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، Saeedv13 ، الهه سابق ، kamela ، dinadino228 ، sara mas ، girl ، shabnam.84 ، Tomas
شادزاد جان تبریک میگم بهت عزیزم
بابا چرا بی خبر رفتی؟
واسه رابین دلم میسوزه Sad
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، dinadino228 ، shadzad ، girl ، arian307 ، shabnam.84 ، Tomas
دوستان من دیگه نمیام تو مهاجر سرا که چیزی بنویسم.. هرچی مینویسم تو تاپیک کلیرینس پاک میشه در حالی که خلاف انجمن هم نیست... به دوستانی که میشناسمشون ادرس فیسبوکم رو میدم اگر دلشون خواست اد کنن.... تو این روز های طولانی مزخرف به اینجا میومدیم و درد دلی میکردیم که گویا از دید مداران محترم اشتباه میکردیم...

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، Saeedv13 ، dinadino228 ، shadzad ، girl ، poram ، الهه سابق ، shabnam.84 ، Tomas
(2013-03-07 ساعت 18:11)arian307 نوشته:  لعنت به ارمنستان ... بعد از 20 روز اپدیت نشدن فردا هم تعطیله ... لعنت بهشون .. سفارت اگر تو یه کشور جنگ زده بود بهتر بود.. بی نظمی و بی برنامگی و بی تعهدی هم حدی داره دیگه .... اون از مصاحبه کردنشون اینم از کار کردنشون .....
(2013-03-07 ساعت 19:13)arian307 نوشته:  دوستان من دیگه نمیام تو مهاجر سرا که چیزی بنویسم.. هرچی مینویسم تو تاپیک کلیرینس پاک میشه در حالی که خلاف انجمن هم نیست... به دوستانی که میشناسمشون ادرس فیسبوکم رو میدم اگر دلشون خواست اد کنن.... تو این روز های طولانی مزخرف به اینجا میومدیم و درد دلی میکردیم که گویا از دید مداران محترم اشتباه میکردیم...
دوست خوبم آرین
می دونم ناراحتی و هیچ چیزی هم از ناراحتیت کم نمی کنه. اصلاً هم نمی خوام نصیحتت کنم. ولی بهتره بدونی که هیچکدوم از سفارتخونه ها باجی به هم نمیدن. نه این که اختلافی نداشته باشن. اختلاف دارن ولی اختلافاتشون به قول آماردان ها معنی دار نیست. آنکارا خیلی شلوغه و به خاطر شلوغی بیش از حدش گاهی اشتباهات عجیب و غریبی می کنن که دود از کله آدم بلند میشه. اما در عوض به CEAC وصله و به نظر اعلام کلیرنسش حرفه ای تره. با CSC قرارداد داره و همین از مراجعه مجدد به سفارت برای گرفتن ویزا و ازدحام بی جهت جلوگیری می کنه. آفیسرها و کل تشکیلاتش با تجربه ترند. ایروان خلوته ولی به نظر از بقیه کم تجربه ترن. اوایل دوره لاتاری امسال یکی از کاربرامون رو که باید همون اول ریجکت می کردن با امیدواری به ایران برگردوندن و بعد ایمیل دادن که شما ریجکت شدینSad. به CEAC هم وصل نیست که ادم پروندشو چک کنه حداقل دلش خوش باشه دارن رو پرونده اش کار می کنن. ابوظبی خلوت بود و با تجربه ولی سری جدید کارنتی ها رو فرستادن ابوظبی تا اونجا هم مثل این دوتای دیگه باشه. من اوایل مُخ مُخکم می شد که کیسمو منتقل کنم ایروان ولی به سه علت این کار رو نکردم. اول این که یه مقدار محافظه کار و شاید هم خرافاتی تشریف دارم. یعنی فکر کردم تمام کارم تصادفی بوده و حالا بهتره که حساب کتاب نکنم و تا آخرش بذارم مثل اولش خودکار پیش بره. دوم این که نمی تونستم پیش بینی کنم که در آینده کدوم یکی سریع تر کارها رو انجام میدن. نمونه اش الهه که فکر می کرد اگر ابوظبی بره خلوت تره ولی سری جدیدیا رو انداختن ابوظبی. سوم این که ترسیدم به علت تغییر محل مصاحبه کارم عقب بیوفته. هر چند از موقع اضافه شدن ایروان تا کارنت شدنم فرصت کافی داشتم.
اینها رو گفتم که نتیجه بگیرم: نباید خودتو برای کاری که به نظرت درست بوده، انجامش دادی و تموم شده ملامت کنی. من نمیگم همش از انرژی مثبت صحبت کنی و سعی کنی نشون بدی خیلی هم حالت خوبه. اگر دقت کرده باشی من حتی یک دونه پست انرژی مثبتی ندارم و فقط اگر به نتیجه دو دوتا چهارتایی رسیده باشم در موردش صحبت می کنم. اینو بدون که زندگی خیلی ها به کلیر شدن و تموم شدن این انتظار لعنتی بستگی داره. حتی برنده های لاتاری که از لحاظ شما و بقیه دوستان فقط تو یک قرعه کشی بی معنی شانس آوردن و با یک پروسه مسخره قراره ویزا بگیرن اوضاع و احوال نابسامانی دارند. همه ی برنامه های حتی کوتاه مدتشون تعطیل شده. بعد وقتی میای تو تاپیک کلیرنس به خودت سخت می گیری و نشون میدی بریدی و یکی پستتو عدم تایید می کنه ناراحت تر از قبل میشی و با ما قهر می کنی. البته خداییش من پستت رو خوندم ولی به خاطر احترامی که برات قایلم دستش نکردم. مدیر دیگه ای عدم تاییدش کرده بود.
در نهایت باید به عنوان برادر بزرگتر ازت خواهش کنم زیاد به خودت سخت نگیری. قسمت اعظم پروسه کلیرنس در همون وزارت حفاظت از وطن یا سرزمین مادری طی میشه. سفارت مشتری این وزارتخونه هست و فقط سفارش میده که در مورد پیشینه افراد بررسی بشه. کار اصلی توسط تشکیلات دیگه ای انجام میشه و آخر کار باز دوباره نتایج توسط سفارت اعلام میشه.حداکثر مدتی که ممکنه از رسیدن نتایج به سفارت و اعلامش طول بکشه و بین سه تا سفارتخونه فرق داشته باشه یک هفته است. اگر می خوای بعد از این یکی رو به ف.ح.ش ببندی طرفت هیچکدوم از سفارت ها نیستند. حالا هم قهر نکن و ضد حال بهمون نزن. به اندازه کافی حال هممون خراب هست. ارادتمند: سعید
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، nooshshahnar ، dinadino228 ، shadzad ، sara mas ، negi ، girl ، poram ، الهه سابق ، shabnam.84 ، kamela ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان