موضوعها: 0
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
خدا کنه الهه جونم. یه توصیه دارم به عروس خانمهای محترم اگه برنج دوست هستید حتما با خودتون یه آبکش بیارید چون اینجا ابکشاشون اصلا به دارد برنج پختن نمیخورن. چون اینا برنج کم میخورن و اگه هم بخوان بپزن آبکش نمیکنن برنجو من چند روز دنبال یه ابکشم با سوراخای ریز ولی پیدا نکردم
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
رتبه:
15
2 تشکر در 2 ارسال
الهه جون خیلی خیلی خوشحال شدم و تبریک می گم. دیگه افتادی تو سرازیری!
آرین لطفا اصلا فکرای منفی نکن، این پروسه کلیرنس هیچ حساب کتابی نداره. همه چی زود زود درست می شه! مطمئن باش مرد قوی!
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
مرسی نگی جان
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
بجه هاااا كرفتم ويزارو يه ضرببببب! عالي بود مصاحبه
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
جودی جون فلزیش اونجا هستا...از اون استیلها بگیر که سوراخای ریز داره.من توی فروشگاهاش میدیدم..ولی پلاستیکی ندارن.قرص میخوری برای سرماخوردگیت؟؟اونجا بری دکتر اصلا بهت قرص نمیدن مخصوصا اگه سرما خورده باشی هیچی نمیدن حتی با تب 40 درجه....ببین برو فروشگاهها یک قسمت داروخانه هم داره که حتما دیدی(والمارت هم داره)و از اونجا خودت استامینوفن یا شربتی چیزی میتونی بخری و مصرف کنی تا زودتر خوب بشی..دکتراش اوووونقدر ترسو هستن که اصلا دارو بهت نمیدن...خودت دکتر خودت بشو خیلی زودتر خوب میشی
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-03-07 ساعت 16:56)shadzad نوشته: بجه هاااا كرفتم ويزارو يه ضرببببب! عالي بود مصاحبه
عزیزم تبریک میگم بهت. خوشحالم که بچه ها یکی یکی داره کاراشون درست میشه
آینده ی زیبایی رو برات آرزو میکنم دختر خوب
غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
شیما جون مگه تو مصاحبه بودی؟؟؟چه بیخبر رفتی!!!!!اصلا فکرش رو نمیکردم رفته باشی مصاحبه...مبااااااااااااااارک باشه خانوم..به سلامتی و دل خوش
رتبه:
48
0 تشکر در 0 ارسال
لعنت به ارمنستان ... بعد از 20 روز اپدیت نشدن فردا هم تعطیله ... لعنت بهشون .. سفارت اگر تو یه کشور جنگ زده بود بهتر بود.. بی نظمی و بی برنامگی و بی تعهدی هم حدی داره دیگه .... اون از مصاحبه کردنشون اینم از کار کردنشون .....
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک
سفرنامه ی ویزا
مصاحبه گرین کارت
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
مرسي دوستاي كلم اره :** إز يكشنبه شب انكارام، يه روز زودتر اومدم كه خيالم إز جواب مديكال راحت باشه، امروزم مصاحبم بود، اسم منو ١١:٣٠ واسه مصاحبه خوندن خيلي منتظر نشستم واسه همين جواب همه رو ديدم، خيلي دلهره اور بود إز إيرانيا فقط يه اقا غير إز من يه ضرب كرفت همه مي كفتن واسه اينكه سربازي نرفته بوده اينجوري شده.
ببخشيد فونتم عربيه فقط ipod همرامه اينترنت هتلم خيلي بده، بعدن بيشتر إز امروز مي نويسم، ارزو مي كنم همتون زودتر اين حسو تجربه كنيد بجه ها :-* بي نهايت خوشحالم
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
شادزاد جان تبریک میگم بهت عزیزم
بابا چرا بی خبر رفتی؟
واسه رابین دلم میسوزه
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
48
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من دیگه نمیام تو مهاجر سرا که چیزی بنویسم.. هرچی مینویسم تو تاپیک کلیرینس پاک میشه در حالی که خلاف انجمن هم نیست... به دوستانی که میشناسمشون ادرس فیسبوکم رو میدم اگر دلشون خواست اد کنن.... تو این روز های طولانی مزخرف به اینجا میومدیم و درد دلی میکردیم که گویا از دید مداران محترم اشتباه میکردیم...
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک
سفرنامه ی ویزا
مصاحبه گرین کارت