کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
(2013-03-07 ساعت 20:27)Saeedv13 نوشته:  
(2013-03-07 ساعت 18:11)arian307 نوشته:  لعنت به ارمنستان ... بعد از 20 روز اپدیت نشدن فردا هم تعطیله ... لعنت بهشون .. سفارت اگر تو یه کشور جنگ زده بود بهتر بود.. بی نظمی و بی برنامگی و بی تعهدی هم حدی داره دیگه .... اون از مصاحبه کردنشون اینم از کار کردنشون .....
(2013-03-07 ساعت 19:13)arian307 نوشته:  دوستان من دیگه نمیام تو مهاجر سرا که چیزی بنویسم.. هرچی مینویسم تو تاپیک کلیرینس پاک میشه در حالی که خلاف انجمن هم نیست... به دوستانی که میشناسمشون ادرس فیسبوکم رو میدم اگر دلشون خواست اد کنن.... تو این روز های طولانی مزخرف به اینجا میومدیم و درد دلی میکردیم که گویا از دید مداران محترم اشتباه میکردیم...
دوست خوبم آرین
می دونم ناراحتی و هیچ چیزی هم از ناراحتیت کم نمی کنه. اصلاً هم نمی خوام نصیحتت کنم. ولی بهتره بدونی که هیچکدوم از سفارتخونه ها باجی به هم نمیدن. نه این که اختلافی نداشته باشن. اختلاف دارن ولی اختلافاتشون به قول آماردان ها معنی دار نیست. آنکارا خیلی شلوغه و به خاطر شلوغی بیش از حدش گاهی اشتباهات عجیب و غریبی می کنن که دود از کله آدم بلند میشه. اما در عوض به CEAC وصله و به نظر اعلام کلیرنسش حرفه ای تره. با CSC قرارداد داره و همین از مراجعه مجدد به سفارت برای گرفتن ویزا و ازدحام بی جهت جلوگیری می کنه. آفیسرها و کل تشکیلاتش با تجربه ترند. ایروان خلوته ولی به نظر از بقیه کم تجربه ترن. اوایل دوره لاتاری امسال یکی از کاربرامون رو که باید همون اول ریجکت می کردن با امیدواری به ایران برگردوندن و بعد ایمیل دادن که شما ریجکت شدینSad. به CEAC هم وصل نیست که ادم پروندشو چک کنه حداقل دلش خوش باشه دارن رو پرونده اش کار می کنن. ابوظبی خلوت بود و با تجربه ولی سری جدید کارنتی ها رو فرستادن ابوظبی تا اونجا هم مثل این دوتای دیگه باشه. من اوایل مُخ مُخکم می شد که کیسمو منتقل کنم ایروان ولی به سه علت این کار رو نکردم. اول این که یه مقدار محافظه کار و شاید هم خرافاتی تشریف دارم. یعنی فکر کردم تمام کارم تصادفی بوده و حالا بهتره که حساب کتاب نکنم و تا آخرش بذارم مثل اولش خودکار پیش بره. دوم این که نمی تونستم پیش بینی کنم که در آینده کدوم یکی سریع تر کارها رو انجام میدن. نمونه اش الهه که فکر می کرد اگر ابوظبی بره خلوت تره ولی سری جدیدیا رو انداختن ابوظبی. سوم این که ترسیدم به علت تغییر محل مصاحبه کارم عقب بیوفته. هر چند از موقع اضافه شدن ایروان تا کارنت شدنم فرصت کافی داشتم.
اینها رو گفتم که نتیجه بگیرم: نباید خودتو برای کاری که به نظرت درست بوده، انجامش دادی و تموم شده ملامت کنی. من نمیگم همش از انرژی مثبت صحبت کنی و سعی کنی نشون بدی خیلی هم حالت خوبه. اگر دقت کرده باشی من حتی یک دونه پست انرژی مثبتی ندارم و فقط اگر به نتیجه دو دوتا چهارتایی رسیده باشم در موردش صحبت می کنم. اینو بدون که زندگی خیلی ها به کلیر شدن و تموم شدن این انتظار لعنتی بستگی داره. حتی برنده های لاتاری که از لحاظ شما و بقیه دوستان فقط تو یک قرعه کشی بی معنی شانس آوردن و با یک پروسه مسخره قراره ویزا بگیرن اوضاع و احوال نابسامانی دارند. همه ی برنامه های حتی کوتاه مدتشون تعطیل شده. بعد وقتی میای تو تاپیک کلیرنس به خودت سخت می گیری و نشون میدی بریدی و یکی پستتو عدم تایید می کنه ناراحت تر از قبل میشی و با ما قهر می کنی. البته خداییش من پستت رو خوندم ولی به خاطر احترامی که برات قایلم دستش نکردم. مدیر دیگه ای عدم تاییدش کرده بود.
در نهایت باید به عنوان برادر بزرگتر ازت خواهش کنم زیاد به خودت سخت نگیری. قسمت اعظم پروسه کلیرنس در همون وزارت حفاظت از وطن یا سرزمین مادری طی میشه. سفارت مشتری این وزارتخونه هست و فقط سفارش میده که در مورد پیشینه افراد بررسی بشه. کار اصلی توسط تشکیلات دیگه ای انجام میشه و آخر کار باز دوباره نتایج توسط سفارت اعلام میشه.حداکثر مدتی که ممکنه از رسیدن نتایج به سفارت و اعلامش طول بکشه و بین سه تا سفارتخونه فرق داشته باشه یک هفته است. اگر می خوای بعد از این یکی رو به ف.ح.ش ببندی طرفت هیچکدوم از سفارت ها نیستند. حالا هم قهر نکن و ضد حال بهمون نزن. به اندازه کافی حال هممون خراب هست. ارادتمند: سعید

عمو سعید خیلی قشنگ آرین رو با جمع مهاجر سرایی ها آشتی دادی،خیلی مهربونی من وقتی پستای این جوری رو می خونم خیلی احساساتی میشم (اشک تو چشام جمع شده)

(2013-03-07 ساعت 18:11)arian307 نوشته:  لعنت به ارمنستان ... بعد از 20 روز اپدیت نشدن فردا هم تعطیله ... لعنت بهشون .. سفارت اگر تو یه کشور جنگ زده بود بهتر بود.. بی نظمی و بی برنامگی و بی تعهدی هم حدی داره دیگه .... اون از مصاحبه کردنشون اینم از کار کردنشون .....

منم همین کا رو کردم فعلا که پشیمون هم نیستم نگران نباش دوست خوبم به زودی جواب کلیرت میاد و همه باهات خوشحلی می کنیمSmile
خدایا آخر نفهمیدم اینجایی که هستم تقدیر من است یا تقصیر من...
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، dinadino228 ، shadzad ، Saeedv13 ، girl ، poram ، الهه سابق ، shabnam.84 ، kamela ، Tomas
سعید جان این روزهای من اصلا روزهای درستی نیست و هیچ چیز روال عادیش رو طی نمیکنه... نمیخوام مثل دختر بچه ها گله کنم از زمین و زمان که میدونین فکر کنم بیشترین کسی که سعی میکنه حال و هوای این تاپیک رو عوض کنه منم. بنابراین نه میخوام انرژی منفی بدم نه کسی مسوئل سخت گذشتن روزهای منه.. هیچ کس هم اینجا فارغ از مشکل نیست که بخواد برای ناراحتی کسی مثل من وقت ارزشمندش رو بزاره...پس پیشاپیش از شما و همه ی کاربر ها تشکر میکنم.. این رو هم میدونم دوستانی هستن که 124 روزه که منتظرن و منی که 42 روزه منتظرم نباید اصلا جلوشون افتابی شم.. اما با توجه به شرایط ویژه ای که زندگی من داره همه چیز رو در مقابل دوستان دیگه برام متمایز میکنه و آستانه ی تحملم رو هر روز کمتر میکنه... توهم دارم دیگه ... واقعا دچار توهم شدم.. نه به خاطر عدم کلیر که اون هم از دلایلش هست ، به خاطر مشکلاتیه که اینجا دارم و روی همه چیز از جمله رابطم با خانوادم و حتی نامزدم هم تاثیر گذاشته...قطعا هممون با مشکلاتی سر و کله میزنیم اما من به قول پدرم تو سن نزدیک به 30 اندازه ی یه مرد 60 ساله مصیبت و دردسر رو تحمل کردم و این انتظار که در حالت عادی باید خیلی معمولی تحمل بشه اون نیمچه امیدی رو هم که دارم از بین میبره و اعصابم رو بیشتر از همیشه به هم میریزه...
شاید یه روزی کلیر هممون بیاد و با هم بشنیم تو یه کافه توی آمریکا دور هم از اون نوشابه هایی که دوست داری بنوشیم اما تا اون روز یه خورده سخت داره میگزره ...
یه دونه ای و ممنون از وقتی که میزاری ... دوستان دیگه هم این 2 3 تا کامنت و نخونن و بریزن وسط واسه شیما جشن بگیرن منم برم کیک و بیارم..
چاکر همگی به ویژه سعید گل
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، shadzad ، Saeedv13 ، girl ، poram ، الهه سابق ، shabnam.84 ، kamela ، Tomas ، nooshshahnar
الهه جان اخه اون زنگ زده و گفتن منتظر وقت مصاحبه باشید دو هفته پیش .و گفتن مدارکتون کامله .اونم با هی هی من و گفتن سایت و چک کنین . والا نمی دونم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یعنی می یاد تا اخر این ماه ؟. من یه پسر دارم که خرداد 21 سالش تموم می شه می خوام تا قبل از اینکه 21 سالش تموم بشه وقت مصاحبم با خودم ببرمش به دبی و اونجا شاید یه شانسی باشه براش . موقعی که می خواستیم اقدام کنیم چند تا وکیل گقتن نمی شه برای اون اقدام کنیم چون ما ازدواجی هستیم و اون بالای 18 هستش واگر ما 3 سال بود که ازدواج کرده بودیم و او بالای 18 بود می شد و الان نمی شه ولی با این حال من می خوام اونو با خودم ببرم تا ببینم چی می شه
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، kamela ، Tomas
الهه جان من پایخ شما رو نمی تونم بخونم . می شه دوباره بگید چی گفتین؟؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، Tomas
مرسي الهه جونم، ايشالا توام زود بري و يه ضرب بكيري خستكيت در بره، من كفته بودم اين روزاس، راستش به اميد اينترنت اينجا بودم كه راحت در تماس باشم با مهاجرسرا، ولي اينقد بده كه زنكامم با تلفن هتل مي زنم اصن وايبرم حسابي روش نمي شه كرد، دينا مي دونه به جه وضعي صداي همو مي شنويم، كلافه ميشم اينجوري انلاين نميرم زياد، حالا اومدم بيشتر إز مصاحبه مي نويسم.
نمي دونين همين جند خط رو ايباد جقدر طول كشيد همه بجه هاي هتل غر مي زنن جيكار مي كني مي خوان بريم خريد، وأي جاتون خالي دخترا، جه حراجي زدن ماركا اينجا ؛) حالا شايد واسه اين ٥ روز أضافه يه هتل ديكه برم راحت تتر بيان مهاجرسرا مي نويسم إز اينجا Smile  
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، arian307 ، poram ، الهه سابق ، shabnam.84 ، dinadino228 ، Tomas ، houmanmir
shadzad جان بهت تبریک میگم امیدوارم تو تمام مراحل زندگی‌ موفق باشی‌ Smile

آرین واقعا خیلی‌ سخته Sad
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، poram ، shadzad ، tondar ، الهه سابق ، shabnam.84 ، dinadino228 ، kamela ، Tomas ، nooshshahnar
ارينننن Smile))) مرسي كه با همه مشكلاتت هميشه انرزي مثبتتو به ما منتقل مي كني و لبخندو مياري واسمون Smile ما هم منتظر خبر كليرت هستيم كه شاديمون تكميل شه ؛) 

(2013-03-07 ساعت 22:16)girl نوشته:  shadzad جان بهت تبریک میگم امیدوارم تو تمام مراحل زندگی‌ موفق باشی‌ Smile

آرین واقعا خیلی‌ سخته Sad

مرسي جودي جونم :-* منم برات بهترينارو ارزو دارم عزيزم Smile
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
پاسخ
تشکر کنندگان: poram ، arian307 ، girl ، الهه سابق ، shabnam.84 ، dinadino228 ، kamela ، Tomas ، nooshshahnar
Shadzad جان تبريك تبريك تبريك موفق باشيي
k1

پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، arian307 ، girl ، dinadino228 ، Tomas ، shadzad
سلام بچه ها من بعد از چند روز غیبت دوباره اومدم...امیدوارم همه شاد و سلامت باشید اول از همه به الهه جون و شادزاد جون تبریک زیاد میگم ....دوم اینکه کیس نامبر من اومد و محل مصاحبم ابوظبی هستش سوالم اینه که اگه بخوام به آنکارا تغییرش بدم ممکنه کارم به تاخیر بیوفته؟
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: tondar ، سانازی ، الهه سابق ، arian307 ، girl ، shabnam.84 ، dinadino228 ، Tomas ، shadzad
مرسی ارکیده جان. اگه قبل از تکمیل مدارک تقاضای تغییر بدی کارت عقب نمیفته. ولی آنکارا که همیشه شلوغه
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، girl ، dinadino228 ، Tomas ، shadzad
شیما جون تبریییییییک عزیزم
ای بلا چه بی سرو صدا رفتی ولی واقعا خوشحال شدم وگرنه اگه میگفتی همش فکرم میموند پیشت.خدا رو شکر .
ارین جان ...........
اخه من چی بگم که خودم یکم پیش دلم گرفته بودو زر زر گریه کردم عید دیگه واسم خوشی نداره.
ولی میاد دیگه امیدی هست حتما میاد.
مثل من برگه رددی رو ندادن دستت که(خدا نکنه)
من فکر کن 2باره از اول شروع کردم
خودت و مشغول کن دیگه واقعا تو خونه موندن ادمو دپرس میکنه وهمین امروز فردا میاد.پست های دیگرانو نخون چیکار داری که صدو چند روز طول کشید واسه شما زود میاد کم مونده تنبلن دیگه ببخششون.Tongueنوبت شما ست کم مونده.Shy
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، الهه سابق ، arian307 ، girl ، shabnam.84 ، dinadino228 ، kamela ، Tomas ، nooshshahnar ، shadzad
سانااااااااااازززززززززززز؟ یعنی چی دوباره از اول ؟چرا رد شدی؟؟؟؟مگه میشه؟یعنی اپروو نشدی یا تو مصاحبه رد شدی؟؟؟
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، arian307 ، girl ، dinadino228 ، Tomas ، shadzad
(2013-03-07 ساعت 21:21)sisily. نوشته:  الهه جان اخه اون زنگ زده و گفتن منتظر وقت مصاحبه باشید دو هفته پیش .و گفتن مدارکتون کامله .اونم با هی هی من و گفتن سایت و چک کنین . والا نمی دونم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یعنی می یاد تا اخر این ماه ؟. من یه پسر دارم که خرداد 21 سالش تموم می شه می خوام تا قبل از اینکه 21 سالش تموم بشه وقت مصاحبم با خودم ببرمش به دبی و اونجا شاید یه شانسی باشه براش . موقعی که می خواستیم اقدام کنیم چند تا وکیل گقتن نمی شه برای اون اقدام کنیم چون ما ازدواجی هستیم و اون بالای 18 هستش واگر ما 3 سال بود که ازدواج کرده بودیم و او بالای 18 بود می شد و الان نمی شه ولی با این حال من می خوام اونو با خودم ببرم تا ببینم چی می شه
عزیزم ایشونو اصلا توی سفارت راه نمیدن چون براشون فایل نکردید. باید براشون فایل میکردید و اگه مشکلی بود خود اداره مهاجرت کیس ایشونو رد میکرد. باز هم میگم بیخودی پول خرج نکنید و ایشونو نبرید که به هیچ وجه داخل سفارت راهشون نمیدن

رابین از تو انتظار نداشتم اینجوری جا بزنی. قوی باش. نا سلامتی مردی
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، girl ، dinadino228 ، kamela ، Tomas ، shadzad
(2013-03-08 ساعت 00:20)الهه سابق نوشته:  
(2013-03-07 ساعت 21:21)sisily. نوشته:  الهه جان اخه اون زنگ زده و گفتن منتظر وقت مصاحبه باشید دو هفته پیش .و گفتن مدارکتون کامله .اونم با هی هی من و گفتن سایت و چک کنین . والا نمی دونم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یعنی می یاد تا اخر این ماه ؟. من یه پسر دارم که خرداد 21 سالش تموم می شه می خوام تا قبل از اینکه 21 سالش تموم بشه وقت مصاحبم با خودم ببرمش به دبی و اونجا شاید یه شانسی باشه براش . موقعی که می خواستیم اقدام کنیم چند تا وکیل گقتن نمی شه برای اون اقدام کنیم چون ما ازدواجی هستیم و اون بالای 18 هستش واگر ما 3 سال بود که ازدواج کرده بودیم و او بالای 18 بود می شد و الان نمی شه ولی با این حال من می خوام اونو با خودم ببرم تا ببینم چی می شه
عزیزم ایشونو اصلا توی سفارت راه نمیدن چون براشون فایل نکردید. باید براشون فایل میکردید و اگه مشکلی بود خود اداره مهاجرت کیس ایشونو رد میکرد. باز هم میگم بیخودی پول خرج نکنید و ایشونو نبرید که به هیچ وجه داخل سفارت راهشون نمیدن

رابین از تو انتظار نداشتم اینجوری جا بزنی. قوی باش. نا سلامتی مردی

شاید بهتر باشه فرم آپدیت شدۀ افراد خانواده رو قبل از رفتن به سفارت بفرستید و اسم پسرتون رو هم توش بنویسین ببینین چی میگن.
شد شد، نشد نشد. لااقل تلاشتونو کردین.
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، arian307 ، girl ، الهه سابق ، dinadino228 ، Tomas ، shadzad
ارکیده بابا بیکاری؟وقتت زیادی کرده؟ پول مفت داری؟ اعصاب فولادی داری؟ بورو همون ابوظبی کارت رو بکن دیگه... به الاهه هم گفتم .. میرین اونجا شتر سواری و شکار سوسمار... چی از این بهتر؟؟

(2013-03-08 ساعت 00:10)سانازی نوشته:  شیما جون تبریییییییک عزیزم
ای بلا چه بی سرو صدا رفتی ولی واقعا خوشحال شدم وگرنه اگه میگفتی همش فکرم میموند پیشت.خدا رو شکر .
ارین جان ...........
اخه من چی بگم که خودم یکم پیش دلم گرفته بودو زر زر گریه کردم عید دیگه واسم خوشی نداره.
ولی میاد دیگه امیدی هست حتما میاد.
مثل من برگه رددی رو ندادن دستت که(خدا نکنه)
من فکر کن 2باره از اول شروع کردم
خودت و مشغول کن دیگه واقعا تو خونه موندن ادمو دپرس میکنه وهمین امروز فردا میاد.پست های دیگرانو نخون چیکار داری که صدو چند روز طول کشید واسه شما زود میاد کم مونده تنبلن دیگه ببخششون.Tongueنوبت شما ست کم مونده.Shy

ساناز مگه یه دور رد شدی تو؟ اگه دوست داری تجربت رو مطرح کن که همه نسبت به کم و کاستی های احتمالی آگاه شیم
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، girl ، الهه سابق ، shabnam.84 ، dinadino228 ، Tomas ، nooshshahnar ، shadzad

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان