کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
رویا جان, من از لابلای نوشته هایت یک چیزهایی را متوجه شدم که شاید گفتنش یک جرقه هایی را در مغزت بزند تا کمی به بهتر شدن زندگی کمک کند. به قول معروف مثل آن فردی که در مصاحبه تلویزیونی سوتی داد چه فرقی می کند تو هم مثل همسر خودم!
به نظر می آید که تو دختر باهوش و با معلوماتی باشی بنابراین مطمئن هستم که متوجه این حرف من می شوی. یکی از بدترین و رایج ترین نوع مراوده میان یک زوج بگو مگو و یا جر و بحث است. این یک بازی و یک نوع جنگ است که دو طرف سعی می کنند با برتری خود بر حریف میزان معلومات و یا برتری و تسلط خودشان را بر امورات جاری به فرد مقابل بقبولانند. حالا فرض کن چه می دانم افشین جم که هیچ اصلا هدیه تهرانی کانادا را اداره می کند. این اصلا چه دخلی به امورات شما دارد؟ این بازی ها را تمام کنید و از تخریب شخصیت و عقاید یکدیگر دست بردارید.
اگر شما بگویید که شوهر خودتان را دوست ندارید برای من قابل درک است و به نظر من باید این مسئله را صادقانه به او بگویید و در مورد مشکل اصلی با یکدیگر گفتگو کنید نه اینکه در مورد اختلافات مرزی چین و ژاپن با هم بحث کنید و بعد هم شما به او بگویید تو نمی فهمی و او هم بگوید خودت نمی فهمی. اگر او حرفی را می زند قبل از این که او را محکوم کنید سعی کنید که لااقل او و شرایط او را درک کنید و نسبت به میزان سواد و تواناییهای مالی و ذهنی او آن را قضاوت کنید. از طرف دیگر او هم باید شما را درک کند و بفهمد که دوری از خانواده و ازدواج به این گونه چه اثرات بدی را در ذهن شما به جای گذاشته است.

اگر بتوانید او را راضی کنید و هر دو پیش یک مشاور خانواده بروید مطمئن هستم که به بهبود زندگی شما کمک خواهد کرد ولی قبل از آن حتما باید قبول کنید که این یک مشکل دو طرفه است نه مشکل همسر شما و یا مشکل خود شما.
با آرزوی موفقیت برای شما
پاسخ
تشکر کنندگان: shani ، shahrzad_a ، frozen mind ، Blaze ، فردا ، laili ، *ROYA* ، الهه سابق ، nahid.t ، storagemeter ، denag
سلام به دوستای گلم. بالاخره اینترنت منم وصل شد. girl جونم خیلی خوشحالم که بحرانت برطرف شد گلم. حالا که شوهرت خودش پیشنهاد داده، پس سریعتر ایمیلتو معرفی کن تا خودت پیگیر باشی. خیلی واست خوشحالم گلم Smile
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، mercedeh2011 ، tamanna ، kamela
مرسی الهه جونم . اینجا نگفتم ولی دیگه نمیخواد این کارو کنه و دوباره گیر داد که تو کار بدی کردی و حالا واسه مصاحبت باید انگلیسی بلد باشی و کلی حرفای بی اساس دیگه.. ولی من کوتاه اومدم.. عکسامم گرفتم میل کردم واسش. هر کاری میخواد بکنه..
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، mercedeh2011
گرل جونم. ولش کن. یه گوشت در باشه یه گوشت دروازه. اعصابتو خورد نکن گلم. ولی مدام ازش بخواه که پیگیر پروندت باشه
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، mercedeh2011
(2012-09-11 ساعت 15:32)elahenadafy2 نوشته:  گرل جونم. ولش کن. یه گوشت در باشه یه گوشت دروازه. اعصابتو خورد نکن گلم. ولی مدام ازش بخواه که پیگیر پروندت باشه

منم با الهه موافقم ؛ خیلی ریزبین نشو و کلیت قضیه رو ببین بذار کار پیش بره
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، tamanna
(2012-09-11 ساعت 15:32)elahenadafy2 نوشته:  گرل جونم. ولش کن. یه گوشت در باشه یه گوشت دروازه. اعصابتو خورد نکن گلم. ولی مدام ازش بخواه که پیگیر پروندت باشه

الاهه جون...واقعا کسی که ایمیل میده به ان وی سی باید روز مصاحبه انگلیسیش خوب باشه؟؟؟؟یعنی من که خودم برای شوهرم اقدام کردم و خودم هم با ایمیل با ان وی سی در تماسم روز مصاحبه شوهرم باید انگلیسی حرف بزنه؟؟ممنونم از پاسخت عزیزم
راستی یک چیز دیگه...گرل عزیز گفت عکسهاشو برای همسرش ایمیل کرده....ولی به ما گفتن کلا چیزایی مثل عکس یا امضا رو نباید با ایمیل فرستاد و باید اصل رو فرستاد مخصوصا عکس رو....درسته؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
کامیلا جان من فایل اصلی عکس رو از عکاسی گرفتم اونجا همسرم میره 5*5 چاپ میکنه و واسشون پست میکنه.
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق
(2012-09-13 ساعت 18:15)kamela نوشته:  الاهه جون...واقعا کسی که ایمیل میده به ان وی سی باید روز مصاحبه انگلیسیش خوب باشه؟؟؟؟یعنی من که خودم برای شوهرم اقدام کردم و خودم هم با ایمیل با ان وی سی در تماسم روز مصاحبه شوهرم باید انگلیسی حرف بزنه؟؟ممنونم از پاسخت عزیزم
راستی یک چیز دیگه...گرل عزیز گفت عکسهاشو برای همسرش ایمیل کرده....ولی به ما گفتن کلا چیزایی مثل عکس یا امضا رو نباید با ایمیل فرستاد و باید اصل رو فرستاد مخصوصا عکس رو....درسته؟
عکس با امضا فرق می‌کنه. امضا باید امضای جوهری خودتون باشه. بنابراین اصل فرم با امضای خودکاری خود را باید بفرستید. هر چند چنین فرمی برای شما لازم نیست، زیرا طبق بخش‌نامهٔ i129f_g325a_110105.pdf (پیوست است)، اگر نامزد یا همسر فرد سیتیزن در خارج از آمریکا باشد، لازم نیست که فرم G-325A را امضا کند و عکسی بفرستد. امضا فرم و عکس را باید در زمان مصاحبه در سفارت از شما بگیرند. البته ممکن است همه آفیسرها با این بخشنامه آشنایی نداشته باشند. بنابراین بهتر است یک کپی از این بخش‌نامه را به همراه اپلیکشین خود بفرستید و در نامهٔ درخواست (cover letter) این موضوع را یادآوری کنید، همین کاری که من کردم. حالا دیگه اگه زور بگن و بخوان که براشون بفرستی یه چیز دیگه است. ولی فایل دوربینی عکس (نه فایل اسکن‌شده) را می‌تونید برای همسر/نامزدتان بفرستید و اون می‌تونه اونجا چاپ کنه. البته باید در چاپ عکس حواسش باشه که ۲ اینچ در ۲ اینچ باشد، هر دو گوش معلوم باشد، زمینه روشن باشد، و فاصلهٔ بالای سر تا چانه ۱ اینچ باشد.

فایل‌های پیوست
.pdf   i129f_g325a_110105.pdf (اندازه 60.2 KB / تعداد دانلود: 141)
نوع ویزا: ازدواجی با سیتیزن/فرستادن مدارک: ۳۰ آگوست ۲۰۱۲/ پذیرش: ۲۶ نوامبر ۲۰۱۲/ دریافت کیس نامبر: ۷ دسامبر ۲۰۱۲/ مصاحبه: سپتامبر ۲۰۱۳/ کلیرنس: در حال انتظار
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl
نه کامیلا جان. اصلا روز مصاحبه به هیچ عنوان کاری به زبان انگلیسی شما ندارن. فقط و فقط کسایی که همسرشون اصالتا آمریکایی هستش ممکنه روز مصاحبه بگن انگلیسی حرف بزن تا مطمئن بشن رابطه صوری نیست.
ایمیل زدن به NVC و حتی زنگ زدن و مثل بلبل صحبت کردن اصلا باعث نمیشه روز مصاحبه شما مجبور باشی انگلیسی مصاحبه باشی. مطمئن باش.
در مورد عکس هم همونطور که بچه ها گفتن میتونید فایلشو با ایمیل بفرستید به کسی که توی آمریکا دارید و اون شخص عکسو چاپ بگیره و پست کنه واسه NVC
راستی بچه ها منم امروز رفتم عکس جدید انداختم. هنوز که اسپانسر فرمی امضا نکرده ولی شنبه مدارک خودمو واسه وکیلم پست میکنم بعدش که اسپانسرم فرمو واسه وکیلم فرستاد، وکیلم همه رو میفرسته NVC Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: manoun ، girl ، kamela
(2012-09-13 ساعت 19:58)elahenadafy2 نوشته:  نه کامیلا جان. اصلا روز مصاحبه به هیچ عنوان کاری به زبان انگلیسی شما ندارن. فقط و فقط کسایی که همسرشون اصالتا آمریکایی هستش ممکنه روز مصاحبه بگن انگلیسی حرف بزن تا مطمئن بشن رابطه صوری نیست.
ایمیل زدن به NVC و حتی زنگ زدن و مثل بلبل صحبت کردن اصلا باعث نمیشه روز مصاحبه شما مجبور باشی انگلیسی مصاحبه باشی. مطمئن باش.
در مورد عکس هم همونطور که بچه ها گفتن میتونید فایلشو با ایمیل بفرستید به کسی که توی آمریکا دارید و اون شخص عکسو چاپ بگیره و پست کنه واسه NVC
راستی بچه ها منم امروز رفتم عکس جدید انداختم. هنوز که اسپانسر فرمی امضا نکرده ولی شنبه مدارک خودمو واسه وکیلم پست میکنم بعدش که اسپانسرم فرمو واسه وکیلم فرستاد، وکیلم همه رو میفرسته NVC Smile

مبارکه الهه جون. خدا شکر مشکل شما هم حل شد. Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl
مرسی عزیزم
نیلو جان کارت با نامزدت به کجا کشید بالاخره؟
پاسخ
تشکر کنندگان: girl
سلام به همگي
من الان ٢ ماهي ميشه كه اومدم وحومه سانفرانسيسكو هست اگر كاري مي تونم براتون انجام بدم حتما بگين خوشحال مي شم چون مى دونم خيلي شرايط سختي انتظار اميدوارم هرچه سريعتر همه كاراتون درست بشه
موفق باشيد
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، shani ، mercedeh2011
سلام الهه جون. مبارک باشه عزیزم. ایشالا هر چی زودتر کارت درست شه.
نکیسا جان مرسی از لطفت Smile

پاسخ
الهه جون تبریک. به سلامتی کارات داره راه میفته.
پاسخ
(2012-09-13 ساعت 22:21)elahenadafy2 نوشته:  مرسی عزیزم
نیلو جان کارت با نامزدت به کجا کشید بالاخره؟

تا اصلاع ثانوی جدا شدیم رفت. اونم با دعوا! گمون نکنم دیگه درست بشه این رابطه. اعصابم خورده. تو خونه اینقدر حرف نمیزنم که مامان میگه روزه ی سکوت گرفته! یعنی بعض تو گلوم راه صدامو بسته و فکر کن 6 روز تا دفاعم مونده و من هنوز پاورپونتم آماده نیست! حالم خیلی خیلی خیلی بده. همه ی آرزوها و رویاهام به باد رفته و الان اصلا نمیدونم خوب مثلا من این مدرکو بگیرم که بعدش چی؟
مامان تند تند برام چایی زعفرونی میاره میگه بلکه کمی حالت خوب شد! تازه الان یه ذره سرم درگیره درسو ایناس خدا به خیر بگذرونه یه هفته بعد رو.
راستی از همینجا اعلام میشه هیکی میخواد بیاد دفاعم خوشحال میشم. البته مجبوره یه خورده بیاد مسافرت! Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان