موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
نکیسا جان ممنون
گرل جونم و شبنم جونم مرسی از لطفتون
نیلو چرا همش میگی مدرکمو بگیرم چکار کنم؟ مگه پیدا کردن کار با مدرکت سخته؟
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
موضوعها: 2
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها صحبت از عکس کرده بودید عکس من با روسری هستش (نمیدونستم که تو ایران میشه عکس بی حجاب گرفت! اصلا به فکرم نرسید.) گوشهام هم پیدا نیست توی عکس! یعنی باید دوباره بفرستم؟
ولی در کل برام جالبه خوب اونی که مثلا از کشورهای عربی داره اقدام میکنه و اونها هم که روی حجاب زنشون حساسن طبق این قانون باید گوشها رو بندازن بیرون؟
کلا توی 2 تا نامه ای که دادن نگفتن که عکست چرا با حجاب بود. (هنوز از NVC ندادن) میگه که کِی عکس جدید بفرستم؟
در نگاه کسی که پرواز را نمی فهمد هر چه بیشتر اوج بگیری کوچتر می شوی. «آلبر کامو»
موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
الهه جان پیدا کردن کار با مدرک همچین آسون هم نیست. دوست من فوق لیسانس داره از دانشگاه سراری اونم روزانه و الان یک ساله بیکاره! تازه بماند که من دو ساله به این فکر نکردم که بعد گرفتن مدرک محترم میخوام اینجا کار کنم.
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
2012-09-14 ساعت 18:06
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-09-14 ساعت 18:10 توسط sara mas.)
(2012-09-14 ساعت 10:29)manoun نوشته: الهه جان پیدا کردن کار با مدرک همچین آسون هم نیست. دوست من فوق لیسانس داره از دانشگاه سراری اونم روزانه و الان یک ساله بیکاره! تازه بماند که من دو ساله به این فکر نکردم که بعد گرفتن مدرک محترم میخوام اینجا کار کنم.
بچهها واقعاً تو این شرایط بهترین کار اینه که سر خودتونو گرم کنین. هر چیزی که فکر میکنین امکان داره اونجا به دردتون بخوره یاد بگیرین، و اگه میخواین درس بخونین به فکر TOEFL باشین. من از وقتی که سرمو با کلاس گرم کردم همه چی بهتر شده...فقط با سر کار رفتن تو ایران مشکل دارم ولی اگه ببینم موندنم اینجا طولانی میشه حتما این کارم میکنم..
نیلو جان من پست هاتو خوندم، میدونم الان چقدر ناراحتی..چون من خودم ۱ بار این مسیر رو رفتم البته فرقش با مال شما این بود که من ۱ رابطهٔ ۷ ساله رو تموم کردم، اونم نه با کسی که تاحالا ندیده بودمش، با کسی که شب و روز باهاش بودم و ۲ ماه قابل عروسی این کارو کردم. خیییلی کار سختی بود و فکر میکردم دیگه از اینجا به بعد زندگی برام بی معنی خواهد بود. ولی اصلا اینجوری نشد، درسته که الان شرایطم سخته ولی واقعاً خوشحالم که این کارو کردم، چون آدم وقتی که خودش توی رابطه هستش چشمش خیلی چیزا رو نمیبینه، ولی وقتی کمی ازش فاصله بگیری تازه میتونی منطقی نگاه کنی..ببینی که چه مشکلاتی بوده و تو خبر نداشتی و چرا به اینجا رسیده...فقط اینو بدون با این چیزهایی که من در مورد رابطه شما متوجه شدم اصلا نباید ناراحت تموم شدنش باشی مطمئن باش که به صلاحت بوده و اینو خیلی زود تر از اون چیزی که فکرشو میکنی متوجه میشی.....
فقط از ته قلبت از خدا بخواه که هر چی به صلاحته برات پیش بیاره. مسئول خوشبخت کردن هر کسی فقط خودشه
K1
اقدام: جولای۲۰۱۲
اپروال: دسامبر۲۰۱۲
مصاحبه: ابوظبی-فوریه۲۰۱۳
اقدام برای AOS: جون ۲۰۱۳
انگشت نگاری: جون ۲۰۱۳
دریافت نامه مصاحبه AOS: جولای ۲۰۱۳
مصاحبه AOS: آگوست ۲۰۱۳
دریافت گرین کارت: آگوست ۲۰۱۳
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
کدوم خوشبختی سارا جون همه ی زندگیم داغون شد رفت پی کارش. همه هم خوشبخت نیستن روی کره ی زمین. من الان 25 سالمه. تا بخوام به خودم بیام 30 سالم شده و دیگه بعد اون میخوام چی کار کنم مثلا. بدبختی من اینه که من قبل آشنایی یا این بشر از زندگیم ناراضی نبودم. اما الان نمیتونم یهو خط بکشم رو همه ی رویاهام و برگردم به اون زندگیه دو سال قبل داشتم. کاش آدما هم ریست فکتری ستینگ داشتن.
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-14 ساعت 19:04)manoun نوشته: کدوم خوشبختی سارا جون همه ی زندگیم داغون شد رفت پی کارش. همه هم خوشبخت نیستن روی کره ی زمین. من الان 25 سالمه. تا بخوام به خودم بیام 30 سالم شده و دیگه بعد اون میخوام چی کار کنم مثلا. بدبختی من اینه که من قبل آشنایی یا این بشر از زندگیم ناراضی نبودم. اما الان نمیتونم یهو خط بکشم رو همه ی رویاهام و برگردم به اون زندگیه دو سال قبل داشتم. کاش آدما هم ریست فکتری ستینگ داشتن.
نیلو جون دقیقا حرفای خودمو داری تحویلم میدی ولی باور کن اینجوری نیست باور کن من اون موقع که بهم زدم ۲۶ سالم بود. مگه همهٔ خوشبختی به شوهر کردنه؟ تو خودت دختر تحصیل کردهی هستی، اینجوری فکر نکن. اگه به رفتن فکر کردی و اینجوری برنامه ریزی کردی الان هم همین کارو بکن. چرا فکر میکنی فقط از اون طریق میتونی بری؟ همین الان بشین برای TOEFL بخون و اقدام کن برای پذیرش دانشگاه، تازه scholarship هم میتونی بگیری...من اگه خانوادم اونجا نبودن تاحالا ۱۰۰ بار دانشجویی رفته بودم...
الان این شوکه بودنت کاملا طبیعیه ولی خیلی زود همه چی برمیگرد به حالت قابل آشنایی. من بهت قول میدم...بابا وضعت از من که بد تر نیست رابطهٔ ۷ ساله رو تو ۳ ماه تموم کردم، اونم به بدبختییی چون ول کن نبود اینقدر گریه کردم تو اون مدت کلی به خودم لطمه زدم...تازه زمانی بود که دیگه خانوادهها کاملا داشتن واسه عروسی برنامه ریزی میکردن، من بعد ۶ سال اومده بودم ایران و فکر میکردم که چند ماه هستم تا کارای عروسی رو انجام بدیم و برم و ایران موندن واقعاً واسم سخت بود...
ولی این چیزا مهم نیست، مهم اینه که آدم خودش برای خودش زندگی کنه و هیچ وقت خودشو بی ارزش نکنه و رو پای خودش وایسه. حالا چه ازدواج کرده چه نکرده. چقدر گفتم خودش )))
ذهنتو پاک کن و برای آیندهت برنامه ریزی کن، اگه هر زمانی هم با کسی بودی، اونو جزعی از زندگیت بدون نه همهٔ زندگیت. اشتباهی که من کردم و دیگه نمیکنم
K1
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
این ماجرای خودت برو دانشگاه اونور چیه که همه اینجا میگن؟ شهریه ی دانشگاها واسه دکتری میدونین چنده؟ 15 هزار دلار برای هر سال دست کم! دانشجوی بین الملی که میشی دیگه اوه اوه اصلا هیچی. من ترمی 2 هزار دلار هم ندارم بدم.
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
نيلو جان هميشه ادم وقتي تو يه مشكل يه گرفتاري ميفته فكر ميكنه دنيا به اخر رسيده ولي به خدا اينجوري نيست، مشكل رو از فاصله بيشتري ببين، با افراد عاقل و مثبت و آگاه مشورت كن …
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
2012-09-14 ساعت 23:43
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-09-14 ساعت 23:53 توسط الهه سابق.)
نیلو جان حرفای سارا رو آویزه گوشت کن
در مورد دانشگاه هم که عزیزدلم اگه فاند بگیری که نه تنها دانشگات مجانی درمیاد تازه ماهی حداقل 1000 دلار هم بهت میدن.
(2012-09-14 ساعت 08:51)shani نوشته: بچه ها صحبت از عکس کرده بودید عکس من با روسری هستش (نمیدونستم که تو ایران میشه عکس بی حجاب گرفت! اصلا به فکرم نرسید.) گوشهام هم پیدا نیست توی عکس! یعنی باید دوباره بفرستم؟
عزیزم حتما باید عکست مطابق با مشخصات عکس لاتاری باشه. یعنی 5 در 5 و حتما گوشها پیدا باشه. تا الان اگه چیزی نگفتن ولی صد در صد قبل از اینکه پرونده رو بفرستن سفارت ازت عکس با مشخصات صحیح رو میخوان
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
الان چرا یه حس بدی دارم؟!
میشه منظورتونو کمی شفاف تر بیان کنین از اینکه تا حالا کجا ها رفتم و با چند نفر نشست و برخواست داشتم؟!
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-14 ساعت 19:47)manoun نوشته: این ماجرای خودت برو دانشگاه اونور چیه که همه اینجا میگن؟ شهریه ی دانشگاها واسه دکتری میدونین چنده؟ 15 هزار دلار برای هر سال دست کم! دانشجوی بین الملی که میشی دیگه اوه اوه اصلا هیچی. من ترمی 2 هزار دلار هم ندارم بدم.
همونطور که بقیهٔ دوستان هم گفتن، اونجا کسی شهریه دانشگاه نمیده، چون نداره که بده. برای همین همه از دولت کمک میگیرن. فقط موقعی که میری باید مقداری پول باهات باشه برای هزینههای اولیه...یکمی سرچ کنی همه چی دستت میاد....
K1
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
نمیدونم ایروان به نظرتون خارج از کشور هست یا نه. اما اگه هست بله ارمنستان رفتم و دوستای ارمنی تو ایران هم دارم. با خارجی جماعت هم یک بار با داماد دکتر عباسعلی رضایی (که معروف بود خدا بیامرز) غذا خوردیم تو یونی! اتفاقا خیلی خوب هم غذا میخورد. در مورد زبان هم شاید دو سه تا چیز لغت روزمره خیلی تفاوت آنچنانی در زبانم ایجاد نشد. زیرا که رشته ی خودم زبان هست و دفتر خاطراتم هم انگلیسی نوشته میشه. حتی گاهی انگلیسی فکر میکنم. تا جایی که حتی گاهی خواب هم انگلیسی میبینم! در نتیجه دلیلی برای شوکه شدن ندارم. از طرفی هم چون از بچگی با زبان و این چیزا سر و کار داشتم فرهنگم هم همچین ایرانی محسوب نمیشه و این حرفو خودشم گفته بهم. بعد من الان یه چیزایی رو متوجه نمیشم. این که میگی تا مطمئن بشم از هدفم منظورتون چیه؟ این "بلای ازدواج با یه آمریکایی" دیگه چیه؟ در مورد سی دی هم شرمنده به این مزخرفات اندازه ی سر سوزن اعتقاد ندارم و خیلی جالبه که خودتون میگین بقیه ی حرفاش مزخرفه و اگه گوش بدم دیوونه میشم. آدمی که بقیه ی حرفاش مزخرفه چرا اون یه قسمتش مزخرف نیست؟
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان گلم انقدر نسبت به هم موضع گیری های تند نکنید