موضوعها: 0
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
چشششششم آرین و شبنم عزیز
ایشالا زودتر یکیتون بید نزدیک من که واقعا خسته شدم از اینا
دلم لک زده واسه اینکه برم یه جایی فارسی حرف بزنن همه
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
منم هستم
میام و میخونم
البته تا اونجا که برسم
ولی به قول جودی ... هر لحظه هر کلمه و هر چیزی که اینجا از انتظار و ناامیدی بچه ها تو هر کدوم از مرحله ها رو میخونم منم حالم گرفته میشه
میگم شاید یه کم دیر به دیر سر بزنم که یه خبر خوشی بشنوم
آرین امیدوارم هرچه زودتر بیای ... باور کنید مردم اینجا تا اونجایی که من دیدم خیلی بیخیالن ... من که میگم اینکه پرونده ها طول میکشه از ریلکسی اینهاست.
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
جودی جونم این طرفها (کالیفرنیا) پر از ایرانیه ... راستش رو بگم؟ از دیدن اینهمه ایرانی مغرور حالم گرفته شده
البته همه شون بد نیستن؛ خب دوستای خانواده شوهرم ایرانی هستن و خیلی مهربون و صمیمی ...
ولی مثلا پریروز رفتیم یه فروشگاه توی یه منطقه ایرانی اونقدر حالم بد شد که گفتم عمرا بیام اینطرفها زندگی کنم؛ همون خارجیها بهترن
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها دارم از نگرانی میمیرم
دوستم شناسنامه و عقدنامه منو ار سن حوزه پست کرده به ال ای تقریبا 10روز شده اما هنوز مدارک نرسیده دست همسرم چه خاکی تو سرم بریزم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تا شناسنامه و عقدنامه رو واسه nvc نفرستیم بهمون وقت مصاحبه نمیدن
چیکار کنم بچه ها؟؟؟؟؟؟
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
سییییییییییییمییییییییییی.....شناسنامه و عقدنامت دست دوستت چیکار می کنه آخه؟پست به دوستت حتما فیش رهگیری داده بهش بگو بره پیگیری کنه...
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2013-03-13 ساعت 16:11
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-03-13 ساعت 16:14 توسط kamela.)
سیمی جون ارین جان راست میگه.. اگر دوستت پست کرده باشه من میگم امکان نداره در امریکا پستی گم بشه چه برسه به دو منطقه که خیلی خیلی نزدیک به همن..و اگر هم خدایی نکرده گم شده باشه با پی گیری شما پیدا میشه چون امار گم شدن کمه...ولی من بهت قول میدم یا دوستت هنوز پست نکرده یا اینکه شاید 2 روز پیش پست کرده....من به دوستت توحین نمیکنم ولی ایرانی های امریکا خیلی الکی به ادم حرفایی میزنن که عمل نمیکنن....من هزار بار برای همین پست سرم اومد که منتظر بودم فلان روز پست برسه دست وکیلم ولی به این دلیل که دوستام دیرتر از چیزی که میگفتن پست میکردن من نگران میشدم....اصلا خودتو نگران نکن..ولی پی گیری کن....از دوستت پرسیدی دقیقا چی تاریخی پست کرده؟
سیمی جان اصلا چرا عقد منامه و شناسنامه فرستادی؟؟؟؟؟؟؟ترجمش رو باید میفرستادی نه اصلش رو که
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2013-03-13 ساعت 17:07
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-03-13 ساعت 17:08 توسط kamela.)
سیمی جان پس خیالت راحت که نفرستاده...به شوهرت بگو خودش از امریکا با این دوستت تماس بگیره...دوستت ممکنه به تو که ایرانی زیاد گوش نده ولی مطمین باش اگه همسرت باهاش تماس بگیره سریع میفرسته و نهایت 2 روزه میرسه....ببین اینکه اصلش رو خاستن میدونم که خیلی کم پیش میاد..چون اصلش رو خودت باید با خودت ببری سفارت نه اینکه بفرستی.ایمیلش رو داری که بهت گفتن اصلش رو بفرست؟؟ببین زنگ بزن به ان وی سی و بپرس ایا حتما باید اصلش رو بفرستی؟؟من بعید میدونم اصلش رو بخان..شاید زنگ بزنی و بگی اصلش رو روز مصاحبه میبری ازت نخان و به ترجمش راضی بشن