کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
سیمی جون من 2تا از بچه های همین مهاجر سرا رو یادم میاد که ازشون اصل عقدنامه رو خواسته بودن منم این قضیه رو که شنیدم عقدنامه رو برای شوهرم پست کردم که اگه خواستن آماده باشه، ان وی سی عقد نامه رو می گیره روز مصاحبه به تو تحویلش می دن....
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، girl ، dinadino228 ، simi ، shabnam.84 ، Tomas
ارین جان اپل آیدی نداره, باید چکار کنیم?
وایبر من هنوز کار نمیکنه:-(
چرا???
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، ارکیده ، dinadino228 ، Tomas
رو گوشیش جیلبریک داره
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، ارکیده ، dinadino228 ، Tomas
کاری به جیل برکش نداریم .... الان میخوایم برنامه های free رو نصب کنیم.. پس کاری با جیل برکش نداریم.... باید با ایمیلش اپل ای دی بسازه.. یه ترای بکنه اگر نتونست ایمیلش رو بده بم خودم بسازم واسش یه خورده سخته اکانت مجانی ساختن....
گوشی خودت رو هم بگو چیه که ببینیم وایبر اون چشه.. اول خودت یه دور unistal کن و اخرین ورژنش رو دوباره نصب کن
دقت کردین من بیشتر از این که سوالای مهاجرتی رو جواب بدم سوالای کامپیوتری رو جواب میدم؟ Big Grin
خیلی خوشحالم که اینجوری میتونم کمک کنم.. هر کی هر سوالی داشت در خدمتش هستم
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: shinna ، girl ، ارکیده ، dinadino228 ، shabnam.84 ، kamela ، Tomas ، payamkj
مرسده جون اینجا اصلا ایرانی‌ نیست انگار فقط ۲-۳ تا دیدم که اصلا فارسی بلد نیستن صحبت کنن Sad

سیمی جون نگران نباش پیگیری کنید اتفاقا ما هم منتظر یه بستیم که باید ۱ هفته پیش میرسید ولی‌ هنوز نرسیده نمیدونم چرا!
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، dinadino228 ، shabnam.84 ، kamela ، Tomas ، payamkj
جودی جون پاتک بهشون بزن شاید از اون ایرانیهایی باشن که تو هواپیما فارسی یادشون میره....Big Grin
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، girl ، shabnam.84 ، kamela ، Tomas
آرین؟!؟؟!؟!؟! پس من چی؟؟؟Sad
یعنی نمیشه روی لب تاپم هیچ گونه چیزی نصب کنم که بتونم بهتر از اسکایپ استفاده کنم؟Sad
نوع ویزا : K1 Rolleyes
سرویس سنتر: Vermont
رسید مدارک(سری اول) : (22may2012)
رسید مدارک بیشتر Sad7january2013)
تاریخ اپروو: (february\2013)
زمان مصاحبه : may 2013 دریافت ویزا : تقریبا یه ضربWink
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، ارکیده ، girl ، shabnam.84 ، Tomas
به قول یه اقایی که 4 سال پیش با رنگ پریده اومد تو تلوزیون و گفت : در دست بست رسیست....
دارم چک میکنم اسکایپ دینا جون
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، dinadino228 ، girl ، shabnam.84 ، kamela ، Tomas ، payamkj
(2013-03-13 ساعت 18:36)ارکیده نوشته:  سیمی جون من 2تا از بچه های همین مهاجر سرا رو یادم میاد که ازشون اصل عقدنامه رو خواسته بودن منم این قضیه رو که شنیدم عقدنامه رو برای شوهرم پست کردم که اگه خواستن آماده باشه، ان وی سی عقد نامه رو می گیره روز مصاحبه به تو تحویلش می دن....

خواستنشون به درك اين مدارك چي شدن؟؟؟ Sad

(2013-03-13 ساعت 20:43)girl نوشته:  مرسده جون اینجا اصلا ایرانی‌ نیست انگار فقط ۲-۳ تا دیدم که اصلا فارسی بلد نیستن صحبت کنن Sad

سیمی جون نگران نباش پیگیری کنید اتفاقا ما هم منتظر یه بستیم که باید ۱ هفته پیش میرسید ولی‌ هنوز نرسیده نمیدونم چرا!
ايشالا امروز بسته تو و مدارك من برسه امروز شوهرم به دوستم زنگ ميزنه رسيد نامبر بگيره
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، ارکیده ، girl ، kamela ، Tomas
اسکایپ رو isp من مشکل نداره اگر مشکل دارین اول زنگ بزنین isp که ازش اینترنت میگیرین و یه چنتا آب و لعاب دارش و بشون بدین بعد هم مشکلتون با اسفتاده از p r o x y f i r e حل میشه....
زندگی درست کردن واسه ما... اون ور دارن رو مریخ آپارتمان میسازن ما باید بشینیم راه های مختلف چت کردن و یاد بگیریم...

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، ارکیده ، girl ، shabnam.84 ، dinadino228 ، kamela ، negi ، Tomas ، sara mas
سلام تو فرودگاه مأمور دوباره مصاحبه میکنه باهاتون که تقریبا ۲۰ دقیقه طول میکش همه پرونده رو دوباره بررسی میکنه بد آخرین چیزی که گیر میده حلقه هست و می‌پرسه حلقت کو که بهتره داشته باشید من برادرم دیشب اومد

که ازش پرسیده بودن با اینکه تو فرهنگ اینجا در زمان نامزدی مرد حلقه نداره و فقط از عروسی‌ به بعد حلقه دستش میکنه
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، shabnam.84 ، dinadino228 ، kamela ، Tomas
میرسه نگران نباش سیمی مطمئن باش دوستت دیر پست کرده....

پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، shabnam.84 ، simi ، dinadino228 ، kamela ، Tomas
ولی‌ از من هیچی‌ نپرسیدن تو فرودگاه! فقط گفتن اسم فامیلیتو بنویس و اثر انگشت گرفتن البته با استمپ نه با دستگاه. فکر می‌کنم فرودگاه‌ها باهم فرق می‌کنن همه روال کاریشون مثل هم نیست.

نمیدونم ارکیده جون اینا که اصلا رو نمیکنن ایرانیان فقط منم راه میرم میگم ایرانیم!

سیمی جون من قبلان هم دیدم از کسی‌ اصل مدارکو بخوان.. شانسیه از یکی‌ میخوان از یکی‌ نمیخوان.. ایشالا که بسته تو زودتر برسه مال من خیلی‌ مهم نیست این استرس nvc واقعا بده Sad
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، ارکیده ، dinadino228 ، kamela ، Tomas
(2013-03-13 ساعت 23:55)ارکیده نوشته:  میرسه نگران نباش سیمی مطمئن باش دوستت دیر پست کرده....

اركيده دستم به كله دوستم برسه ميكنم كله اش رو Sad

(2013-03-14 ساعت 00:03)girl نوشته:  ولی‌ از من هیچی‌ نپرسیدن تو فرودگاه! فقط گفتن اسم فامیلیتو بنویس و اثر انگشت گرفتن البته با استمپ نه با دستگاه. فکر می‌کنم فرودگاه‌ها باهم فرق می‌کنن همه روال کاریشون مثل هم نیست.

نمیدونم ارکیده جون اینا که اصلا رو نمیکنن ایرانیان فقط منم راه میرم میگم ایرانیم!

سیمی جون من قبلان هم دیدم از کسی‌ اصل مدارکو بخوان.. شانسیه از یکی‌ میخوان از یکی‌ نمیخوان.. ایشالا که بسته تو زودتر برسه مال من خیلی‌ مهم نیست این استرس nvc واقعا بده Sad
جودي ميدوني چه حالي دارم برام دعا كنSad
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، dinadino228 ، girl ، kamela ، Tomas
ای بابا سیمی اون خدا کلشو کنده ولش کن....Big Grin

پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، Tomas ، simi ، poram ، dinadino228 ، shabnam.84

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان