موضوعها: 1
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها اون پُست سریع (آمریکا به ایران) که یه بار یکی اینجا گفته بود چی بود اسمش؟ همون که دفترش توی کالیفرنیا هستش.
نوع ویزا: k1
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012
دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013
سرویس سنتر: California
اپروو :21 مه 2013
موضوعها: 0
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
ارین جان.همین الان توی این فکر بودم که دور از جون شما ما چقدر بدبختیم....دنبال یک چیزایی میگردیم که برای یک امریکایی چاق زشت بی مغز خنده داره..مارو به کجا کشووووندن!!!!حیف ایرانی ها...اخه فک کن ادم نتونه راحت با اسکایپ صحبت کنه...اصلا این یعنی جی؟؟؟؟یک دیقه وی پی ان رو که ادم میبنده هیچ کجا شکر خدا باز نمیشه.حتی خیلی از سایتهای اشپزی...چی میخان از جونمون
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من یک سوال برام پیش اومده، مدارک اثبات نامزدی رو باید حتما از همون ابتدای کار برای uscis بفرستیم یا اینکه زمان مصاحبه ببریم ؟ اگه از ابتدا نداده باشیم چی میشه ؟ امکانش هست بخاطر اینکه از ابتدا ندادیم ما رو رد بکنن ؟؟ یا اینکه ازمون درخواست می کنن که بهشون بفرستیم ؟ خیلی نگرانم از این بابت
رتبه:
15
2 تشکر در 2 ارسال
پورام جان من پیام شما رو گرفتم ولی نتونستم بهتون جواب بدم چون پیغام شخصی شما بسته هست و باید اکتیو کنید. بهرحال ...
مدارکی اثبات نامزدی در مرحله اولیه عکسها و مدارک سفرهایی هست که برای دیدن هم کردید. روز مصاحبه ممکنه مدارک بیشتری مثل حلقه، پرینت چت و ایمیل، کارت تلفن و ... ازتون درخواست کنند. هیچ وقت به علت نقص مدرک شما رو رد نخواهند کرد.
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-03-13 ساعت 22:10)arian307 نوشته: اسکایپ رو isp من مشکل نداره اگر مشکل دارین اول زنگ بزنین isp که ازش اینترنت میگیرین و یه چنتا آب و لعاب دارش و بشون بدین بعد هم مشکلتون با اسفتاده از p r o x y f i r e حل میشه....
زندگی درست کردن واسه ما... اون ور دارن رو مریخ آپارتمان میسازن ما باید بشینیم راه های مختلف چت کردن و یاد بگیریم...
ارين جان ، برادر ، واسه من هم به اپل ايدي ميتوني بسازي ؟ لطفا اخه سخته چند بار سعي كردم ولي نشد
نا امیدی
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
يه سوال از دوستايي كه رفتن اون ور داشتم ، اگه اعلام كنيم بيشتر از ١٠ هزار تا پول همراهمونه چي ميشه ؟ ميگيرن ازمون؟
نا امیدی
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-03-14 ساعت 01:59)mercedeh2011 نوشته: (2013-03-13 ساعت 22:17)babakweb نوشته: سلام تو فرودگاه مأمور دوباره مصاحبه میکنه باهاتون که تقریبا ۲۰ دقیقه طول میکش همه پرونده رو دوباره بررسی میکنه بد آخرین چیزی که گیر میده حلقه هست و میپرسه حلقت کو که بهتره داشته باشید من برادرم دیشب اومد
که ازش پرسیده بودن با اینکه تو فرهنگ اینجا در زمان نامزدی مرد حلقه نداره و فقط از عروسی به بعد حلقه دستش میکنه
مصاحبه نبود
مدارکی رو که اورده بودم تقریبا دقیق چک کرد (اون پاکتی که سفارت داده بود)
بعد گفت امضا کن
بهم گفت میدونی که ویزات 3 ماهه است؟ همین
در مورد فرمهایی که تو هواپیما داده بودن و پر کرده بودیم سوال پرسید که مثلا میوه داری یانه , درمورد میزان پول همراهی ...
که بعدش حتی چمدونمام چک هم نشد.
مرسده جون شما بلیط یک طرفه گرفتی یا دو طرفه؟
K1
اقدام: جولای۲۰۱۲
اپروال: دسامبر۲۰۱۲
مصاحبه: ابوظبی-فوریه۲۰۱۳
اقدام برای AOS: جون ۲۰۱۳
انگشت نگاری: جون ۲۰۱۳
دریافت نامه مصاحبه AOS: جولای ۲۰۱۳
مصاحبه AOS: آگوست ۲۰۱۳
دریافت گرین کارت: آگوست ۲۰۱۳
رتبه:
66
0 تشکر در 0 ارسال
الهه خانوم شما اسمتون رو کلاس زبان نوشتین تا زبان یاد بگیرید یا نه ؟
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-03-14 ساعت 02:18)simi نوشته: (2013-03-14 ساعت 01:42)NedaE نوشته: بچه ها اون پُست سریع (آمریکا به ایران) که یه بار یکی اینجا گفته بود چی بود اسمش؟ همون که دفترش توی کالیفرنیا هستش.
گلوبكس ندا جون
ممنونم سیمی جون
نوع ویزا: k1
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012
دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013
سرویس سنتر: California
اپروو :21 مه 2013
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
آرین بیخیال شو یه مدت... اینجوری بخوای همش یادآوری کنی یه چیزیت میشه ها...خودتو یه جوری سرگرم کن از خونه برو بیرون یه سفر برو با خونوادت..تو حرص بخوری یا نخوری کارت تو یه زمان خاص انجام میشه که تو از زمانش بیخبری پس فقط باید صبر دا شته باشی همه کارات تو وقت خودش درست میشه....
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه