کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
وای نمیری رویا. مردم از خنده. چه تشابه جالبی! آره بابا تو باید همینجوری کنی. پنکه بازی دربیار بعدشم اگه اخلاقش عوض شد که شد نشد فکر کن سه سال راضت میکشی تا گناهات پاک شه (درسای بینشم خیلی یادم مونده ها! میگفت اگه یه خار به پامون بره از گناهامون کم میشه! یادته؟) حالا تو هم فوقش سه ساله همه ی اینا. خیلی خوشم اومد از کارت! بیشتر پنکه بازی دربیار! Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: *ROYA* ، golbano
(2012-09-16 ساعت 04:05)elahenadafy2 نوشته:  دوستان عزیز لطفا حرمت سایت رو حفظ کنید. هرکسی حق داره نظرشو بگه، شهرزاد، کاملا، یاسی و نیلو. هر کدوم سبک زندگی و تفکر خاص خودتونو دارید و نباید به همدیگه حمله کنید.
سوای اینکه به عنوان انسان وظیفه داریم حرمت همو نگه داریم، طبق قوانین سایت هم ارسالهای تنش آمیز میتونه توسط مدیریت حذف بشه.

بله الاهه جون درسته و من هم نظرم و تجربم رو گفتم و هیچ کاری به این خانم نداشتم...و کاملا هم مشخصه که کی تازه به دوران رسیده و گداگشنه هست(به قول خودش)......
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2012-09-16 ساعت 10:09)manoun نوشته:  یه جمله هست خیلی سادس که میگه: آدما با هم فرق دارن". ..........

عزیزم
من 2سال و نیمه که ایرانم و دلم میخاد حالا حالا ها ایران بمونم....اگر بخام با یک بلیط میتونم با بچم که اونم امریکایی هست برم ولی موندم ایران و الان ایرانم.من اگر قرار بود ایران رو فراموش کنم 20 سال پیش این کارو میکردم و هرگز بر نمیگشتم.من 2 سال پیش از امریکا اومدم ایران و هنوزم برنگشتم.
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق
خوب همینو میگم من هم. شاید اگه ما هم حق انتخاب داشتیم ایران رو دوست میداشتیم. اما الان که یه جورایی تحمیلیه نه. من شخصا از اینجا اصلا خوشم نمیاد. ممکنه یکی خوشش بیاد. حالا نمیتونیم همدیگه رو بکشیم که نه تو چرا خوشت میاد یا نمیاد که. لابد هر کدوممون دلایل خودمون رو داریم.
پاسخ
تشکر کنندگان: pr.kia ، *ROYA* ، الهه سابق
دوستان لطفا وقتی پاسخ یک پست رو میدین، پست شخص قبلیو خلاصه کنید و چند کلمشو بذارید و بقیشو سه نقطه بذارید.
اینطوری حجم صفحات کم میشه
مرسی
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، *ROYA*
کاربران محترم

ضمن احترام گذاشتن به دیگر کاربران و رعایت قوانین سایت، از ارسال جواب های تشنج زا و توهین آمیز خودداری فرمایید.
موفق باشید.
یقیــن دارم که ما روزی پــروانه خواهیــم شد. بگذار روزگار هـــر چه میـــخواهد پیــله کنـــد.
[font=Tahoma]زندگی در شیکاگو[/font]
پاسخ
تشکر کنندگان: ParsTrader ، الهه سابق ، girl ، *ROYA* ، pr.kia ، kamela ، tamanna
(2012-09-16 ساعت 14:10)manoun نوشته:  وای نمیری رویا. مردم از خنده. چه تشابه جالبی! آره بابا تو باید همینجوری کنی. پنکه بازی دربیار بعدشم اگه اخلاقش عوض شد که شد نشد فکر کن سه سال راضت میکشی تا گناهات پاک شه (درسای بینشم خیلی یادم مونده ها! میگفت اگه یه خار به پامون بره از گناهامون کم میشه! یادته؟) حالا تو هم فوقش سه ساله همه ی اینا. خیلی خوشم اومد از کارت! بیشتر پنکه بازی دربیار! Smile

100%!
پاسخ
تشکر کنندگان: manoun
سلام به دستهای گلم یمیدوارام همه زودتر ویزاتون را بگیرید و از این روزها فقط خاطره براتون بمونه
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، *ROYA* ، manoun ، tamanna
بچه ها دوباره بی اسپانسر شدم. اون شخص امروز ایمیل داده و گفته نمیتونه اسپانسرم بشه
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2012-09-17 ساعت 14:21)elahenadafy2 نوشته:  بچه ها دوباره بی اسپانسر شدم. اون شخص امروز ایمیل داده و گفته نمیتونه اسپانسرم بشه

ای بابا عجب گیری کردیم هر کدوم یه جوری. مثلا چرا نمیتونه؟! پس چرا بهت امید داده! اااااااااه اعصابم خورد شد. ایشاالله کارت راه می اوفته.
پاسخ
تشکر کنندگان:
مرسی نیلو جان. میگه ما دیشب تازه فرمها رو مطالعه کردیم و دیدیم با پرکردن فرمها privacyمون به خطر میفته!!!!!!
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2012-09-17 ساعت 14:32)elahenadafy2 نوشته:  مرسی نیلو جان. میگه ما دیشب تازه فرمها رو مطالعه کردیم و دیدیم با پرکردن فرمها privacyمون به خطر میفته!!!!!!
بذار حدس بزنم. یارو آمریکاییه؟ وااااااای اینا چرا اینقدر مخافظه کارن؟! ای خدااااااا. میخواستی بگی از اول میخوندی خوب!
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق
دقیقا!!! آمریکاییه Smile
پاسخ
(2012-09-17 ساعت 14:46)elahenadafy2 نوشته:  دقیقا!!! آمریکاییه Smile

سلام دوستان
میشه بپرسم که شما چطوری اون کیس ازدواج رو یافتیید
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوست عزیز اون کسی که گفتم آمریکاییه، شخصی بود که قرار بود اسپانسرم بشه، همسر من ایرانیه
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان