کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
ارکیده درست میگی همیشه همینه هرکاری رو خیلی روش دقیق بشی و حرص بخوری انگار پروسه طولانی میشه
بیخیال شو حتما به زودی جواب تو هم میاد عزیز دل خواهر Big Grin این تعطیلات فرصت خوبیه برای آب و هوا عوض کردن ازش استفاده کن سال دیگه کنارخانواده
نیستی هااااا Smile

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، payamkj ، ارکیده ، arian307 ، kamela ، dinadino228 ، S@eed
من وقتی‌ اومدم پول نقد همراهم نبود ولی‌ تقریبا ۱۲۰۰۰$ طلا همراهم بود ولی‌ تو اون فرم نوشتم ۱۰۰$ گفتم اگه گشتن و پرسیدن میگم این طلاس پول نقد نیست.. ولی‌ نگشتن نمیدونم اگه میگشتن مشکل میشد یا نه
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، payamkj ، ارکیده ، shabnam.84 ، arian307 ، kamela ، dinadino228 ، Saiban ، سانازی
جودی جون طلا هارو بردی اونجا پول کنی یا طلای شخصی بود؟
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، dinadino228 ، Saiban
بچه ها شمام شنیدین که سفارت آنکارا در حال حاضر هیچ کیس جدیدی رو قبول نمیکنه؟؟؟ الان توی سایت visajourney خوندم! صحت داره؟ پس یعنی چی اونوقت؟؟

http://www.visajourney.com/forums/topic/...files-yet/
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، girl ، dinadino228 ، shabnam.84
(2013-03-14 ساعت 14:12)alisarvareharchiabi نوشته:  الهه خانوم شما اسمتون رو کلاس زبان نوشتین تا زبان یاد بگیرید یا نه ؟
راستشو بخواهید نه. من مشکلم صحبت کردن نیست. بیشتر مشکلم لیسنینگه که اونم با دیدن فیلم حل میشه. راستش من از چارچوب داشتن خوشم نمیاد اصلا. بچه ها هم خیلی بهم توصیه کردن کلاس زبان برم و ازشون هم ممنونم بابت توصیه دوستانه شون ولی خوب من خیلی تنبلی میکنم. ترجیح میدم توی خونه با دیدن فیفلم زبان اصلی لیسنینگم بهتر بشه
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، ارکیده ، kamela ، girl ، payamkj ، dinadino228 ، battosai ، سانازی
جلل مخلوققققققققققققق.... یروان دوباره اپدیت کرد و 2 تا کیس گنده ی قدمی رو کلیر کرد.... نمیدونم کیس ما مگه چشه؟ از هزار تا لپ تاپ هم بهتر کار میکنه ... Big Grin
الاههه مصاحبه چطور بود؟ Big GrinBig Grin
نوشی جون چشم واسه ایمیل هایی هم که دادی اپل ای دی رو میسازم اما اگه اجازه بدی فردا... دیگه خیلی خوش به حالت میشه.. ادم ویزا داشته باشه اپل ای دی هم بخواد؟؟؟؟؟ من ویزا داشتم حاضر بودم غذا هم نخورم
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: shinna ، ارکیده ، kamela ، girl ، payamkj ، dinadino228 ، الهه سابق ، Saeedv13 ، سانازی ، shabnam.84
(2013-02-20 ساعت 23:37)girl نوشته:  من کلا خیلی گریه نمیکنم اینجور مواقع.. نه واسه فیلم گریه میکنم نه خداحافظی ولی این یه جوریه.. همسرم که میخواست بره 1 هفته گریه کرد من فقط میخندیدم لحظه اخر که دیگه داشت میرفت 2 قطره اشک ریختم

(2013-03-14 ساعت 11:01)payamkj نوشته:  يه سوال از دوستايي كه رفتن اون ور داشتم ، اگه اعلام كنيم بيشتر از ١٠ هزار تا پول همراهمونه چي ميشه ؟ ميگيرن ازمون؟

مادر همسرم گفت هیچی اتفاقی نمیفته اگه بیشنر از 1000 تا ببذید, فقط میخوان گزارش کنید همین!
اما اگه بفهمن دروغ گفتید گزارش میدن
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، payamkj ، dinadino228
3 سال پیش که رفتم دقیقا 10 هزارتا بردم..اصلا هم به کسی نگفتم..باورتون میشه اون فرمایی رو هم که دادن من و دوستم پر نکردیم؟؟؟اصلا کسی نگفت چرا پر نکردین!!!!هیچ کس دیگری هم نپرسید چقدر داری و منو نگشتن..حالا جدیدا نمیدونم چطوری شده باشه!
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، payamkj ، dinadino228 ، سانازی ، shabnam.84
سارا جان من بلیطم یک طرفه بود. میگن اگر پولت بیشتر از 10 هزار تا باشه باید بری و یه فرم پر کنی
من خودم 10 هزارتا داشتم با کمی طلا که طلاهام رو گذاشتمشون توی کیف لب تاب و تو هواپیما توی کیف گردنیم انداختم.
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، arian307 ، payamkj ، dinadino228 ، sara mas ، battosai ، kamela ، سانازی ، shabnam.84
نه ارکیده جان فعلا که قصد فروش ندارم فقط اوردم که اگه خواستم استفاده کنم.

کاملیا جون شا چون ستیزنی نیازی نیست این فرم رو پر کنی‌.. همسرم تو هواپیما یکی‌ گرفت پر کرد اونجا که پسرو مهر می‌کنن بهش گفتن شما نیازی نداری.. اون موقع که با گرین کارت میومد هم نیازی نبود فکر کنم فقط برای کسأیه که با ویزا میان
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، mercedeh2011 ، payamkj ، dinadino228 ، battosai ، ارکیده ، kamela ، shabnam.84 ، سانازی
اصلا مشکلی نداره که بیش تر از ده هزار تا داشته باشید فقط باید راستش رو بگید و یه فرم بهتون می دند که پر کنید. من بیشتر داشتم و همین کار رو کردم و آفیسر گفت هر چقدر بخواین می تونید وارد کنید ولی ما باید بدونیم چقدر پول وارد کشور می شه. همین!
پاسخ
تشکر کنندگان: payamkj ، dinadino228 ، girl ، kamela ، سانازی ، shabnam.84
نقل قول:ممنون از همتون خيالم راحت شد ، خيلي نگران اين قضيه بودم ، دست همگي بابت اطلاعاتتون درد نكنه، ارين جان اصلا عجله ندارم اصلا بزار پس فردا يا هر موقع حالشو داشتي ، همين كه اين زحمت رو قبول كردي ممنونم
نا امیدی
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، girl ، سانازی
با عرض سلام و ادبSmile
خدمت همهء دوستان و همرزمان عزیز و همیشه در صحنه....Tongue
همگی خوب هستین؟
صبح که از خواب پاشدم، دیدم که به به... چه هوای خوبی ...
و برای همه آرزوهای قشنگ کردم ، امیدوارم از این روزها و لحظه ها ی نزدیک به بهار لذت ببریم...
و به همهء آرزوهای کوچیک و بزرگمون برسیم چون میدونم همیشه اولین آرزوی همهء ما ، سلامتی برای عزیزانمون هست ،نه هیچ چیز دیگه،،،،
امروز ، هم خیلی خوشحالم و هم خیلی انرژی خوب دارم ، میخواستم این حس خوب رو به شماها هم بدم ،
و برای همتون از صمیم قلب، شیرین ترین لحظه هارو آرزومندم.Smile
نوع ویزا : K1 Rolleyes
سرویس سنتر: Vermont
رسید مدارک(سری اول) : (22may2012)
رسید مدارک بیشتر Sad7january2013)
تاریخ اپروو: (february\2013)
زمان مصاحبه : may 2013 دریافت ویزا : تقریبا یه ضربWink
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، sara mas ، battosai ، payamkj ، girl ، poram ، arian307 ، S@eed ، kamela ، سانازی ، shabnam.84
(2013-03-15 ساعت 03:43)mercedeh2011 نوشته:  سارا جان من بلیطم یک طرفه بود. میگن اگر پولت بیشتر از 10 هزار تا باشه باید بری و یه فرم پر کنی
من خودم 10 هزارتا داشتم با کمی طلا که طلاهام رو گذاشتمشون توی کیف لب تاب و تو هواپیما توی کیف گردنیم انداختم.

ممنون مرسده جون. شما هم نامزدی بودی دیگه درست میگم؟
بهت گیر هم ندادن که ویزا داری چرا یک طرفه گرفتی‌؟
اگه ok باشه منم یک طرفه میگیرم پول بی‌خودی بدم چی‌ کار
K1
اقدام: جولای۲۰۱۲
اپروال: دسامبر۲۰۱۲
مصاحبه: ابوظبی-فوریه۲۰۱۳
اقدام برای AOS: جون ۲۰۱۳
انگشت نگاری: جون ۲۰۱۳
دریافت نامه مصاحبه AOS: جولای ۲۰۱۳
مصاحبه AOS: آگوست ۲۰۱۳
دریافت گرین کارت: آگوست ۲۰۱۳

پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، girl ، سانازی ، shabnam.84
[quote='girl' pid='293086' dateline='1363304290']
نه ارکیده جان فعلا که قصد فروش ندارم فقط اوردم که اگه خواستم استفاده کنم.

کاملیا جون شا چون ستیزنی نیازی نیست این فرم رو پر کنی‌.. همسرم تو هواپیما یکی‌ گرفت پر کرد اونجا که پسرو مهر می‌کنن بهش گفتن شما نیازی نداری.. اون موقع که با گرین کارت میومد هم نیازی نبود فکر کنم فقط برای کسأیه که با ویزا میان
[/quot
جودی جون برای این پرسیدم چون منم می خواستم به جای پول طلا ببرم ولی شوهرم برای اینکه دستمون بیاد رفته بود اونجا قیمت حلقش رو مثلا برای فروش پرسیده بود ایران 900 تومن می خریدن اونجا 500 تومن می خریدن....می گفتن عیار طلامون هر چی باشه اونا به قیمت 14 عیار میخرن چون عیار طلاهای خوشون 14 هست....
منم تصمیم گرفتم طلاهای شخصی خودم رو فقط برای استفاده ببرم با یه مقدار پول...
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، girl ، Tomas ، سانازی ، shabnam.84 ، wait for visa

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان