کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
رابین مصاحبه خیلی دووشواری داشت. دم در تیربارونم کردن و سرب داغ ریختن تو حلقم. خلاصه گفتم که دووشواریش زیاد بود Big Grin
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، payamkj ، arian307 ، battosai ، girl ، NedaE ، ارکیده ، kamela ، Tomas ، سانازی ، shabnam.84
قانون جدید میگه که فقط 5000$ میشه برد و 150 گرم طلا.دیروز اخبار گفتن
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، dinadino228 ، tondar ، girl ، sara mas ، payamkj ، battosai ، ارکیده ، Tomas ، سانازی ، shabnam.84
الاهه پس حسابی دووووشواری داشتی ... من که 34 ساله نه 24 ساله مصاحبه شدم هچ بشر کیسم و کلیر ........ شهرداری شمووووومایی؟ Big Grin
----------
آقا خدا لعنت کنه اونی که پودر رخت شویی رو اختراع کرد... بابا اسمش روشه .. ( پودر رخت شویییییی ) امروز دادن قالی چه شستم باش ، 13 تا دیوار و باش شستم یه پرده 13 متری رو بردم تو حموم عین دیوونه ها 2 ساعت لقت کردم ............ الان دستام عین چرم گاو کلفت شده... واقعا شما خانومااا کار دیگه ای هم بلدین جز گیر دادن به در و دیوار..
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، Asal707 ، tondar ، girl ، shinna ، NedaE ، payamkj ، الهه سابق ، ارکیده ، kamela ، saba.m ، Tomas ، سانازی ، shabnam.84
(2013-03-15 ساعت 19:00)arian307 نوشته:  الاهه پس حسابی دووووشواری داشتی ... من که 34 ساله نه 24 ساله مصاحبه شدم هچ بشر کیسم و کلیر ........ شهرداری شمووووومایی؟ Big Grin
----------
آقا خدا لعنت کنه اونی که پودر رخت شویی رو اختراع کرد... بابا اسمش روشه .. ( پودر رخت شویییییی ) امروز دادن قالی چه شستم باش ، 13 تا دیوار و باش شستم یه پرده 13 متری رو بردم تو حموم عین دیوونه ها 2 ساعت لقت کردم ............ الان دستام عین چرم گاو کلفت شده... واقعا شما خانومااا کار دیگه ای هم بلدین جز گیر دادن به در و دیوار..

آخـی..کوزت وار ازتون کار کشیدن..اشکالی نداره اونجا رفتین آنا خانم خیالش راحته که کار بلدین Wink
یه سوالی آرین خان..ما (یعنی من و نامزدم) چند روزیه که تصمیم گرفتیم که واسه ویزای نامزدی اقدام کنیم.دست الهه خانم درد نکنه که توی یه تاپیک گفت که چه چیزایی برای مرحله شروع پرونده لازمه.
http://mohajersara.com/thread-5622.html
ولی فعلن مرغ نامزدم یه پا داره و میگه همون فرم آی F129 برای شروع کافیه .الان هم جنگ به نفع اون مغلوبه است.میخواستم بدونم که واقعن باید بطور جدی وارد عمل بشم و اعمال زور کنم Big Grin یا اینکه حق با اونه.
نه که توی این سایت گفته که فِرست اِستپ همون آی 129F رو باید بفرستید اونم روی این موضوع هنگ کرده
http://travel.state.gov/visa/immigrants/...994.html#6
پاسخ
تشکر کنندگان: tondar ، battosai ، arian307 ، dinadino228 ، ارکیده ، Tomas ، سانازی ، shabnam.84
(2013-03-15 ساعت 10:28)dinadino228 نوشته:  با عرض سلام و ادبSmile
خدمت همهء دوستان و همرزمان عزیز و همیشه در صحنه....Tongue
همگی خوب هستین؟
صبح که از خواب پاشدم، دیدم که به به... چه هوای خوبی ...
و برای همه آرزوهای قشنگ کردم ، امیدوارم از این روزها و لحظه ها ی نزدیک به بهار لذت ببریم...
و به همهء آرزوهای کوچیک و بزرگمون برسیم چون میدونم همیشه اولین آرزوی همهء ما ، سلامتی برای عزیزانمون هست ،نه هیچ چیز دیگه،،،،
امروز ، هم خیلی خوشحالم و هم خیلی انرژی خوب دارم ، میخواستم این حس خوب رو به شماها هم بدم ،
و برای همتون از صمیم قلب، شیرین ترین لحظه هارو آرزومندم.Smile
دینا جون چه پست قشنگ و پر انرژی گذاشتی‌ Smile

امیدوارم همیشه همینطور سرحال و خوشحال باشی‌ و خیلی‌ زود به تمام آرزوهای کوچیک و بزرگت برسی‌ عزیزم Smile
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: S@eed ، tondar ، NedaE ، payamkj ، arian307 ، dinadino228 ، الهه سابق ، ارکیده ، kamela ، Tomas ، سانازی ، shabnam.84
بچه ها من یه سوالی دارم اگر جواب بدین خیلی ... . اگر من با یه دختری که سیتیزن باشه بخوام ازدواج کنم مراحل به چه صورتی هست ؟ شناسنامه ایرانی نداره یو اس به دنیا آمده ... خواهش میکنم این پست رو موقت کنید مدیر این قسمت کیه بعد از جواب میخوام پاک بشه ... مرسی...

(2013-03-15 ساعت 19:27)Asal707 نوشته:  
(2013-03-15 ساعت 19:00)arian307 نوشته:  الاهه پس حسابی دووووشواری داشتی ... من که 34 ساله نه 24 ساله مصاحبه شدم هچ بشر کیسم و کلیر ........ شهرداری شمووووومایی؟ Big Grin
----------

آخـی..کوزت وار ازتون کار کشیدن..اشکالی نداره اونجا رفتین آنا خانم خیالش راحته که کار بلدین Wink
یه سوالی آرین خان..ما (یعنی من و نامزدم) چند روزیه که تصمیم گرفتیم که واسه ویزای نامزدی اقدام کنیم.دست الهه خانم درد نکنه که توی یه تاپیک گفت که چه چیزایی برای مرحله شروع پرونده لازمه.
ولی فعلن مرغ نامزدم یه پا داره و میگه همون فرم آی F129 برای شروع کافیه .الان هم جنگ به نفع اون مغلوبه است.میخواستم بدونم که واقعن باید بطور جدی وارد عمل بشم و اعمال زور کنم Big Grin یا اینکه حق با اونه.
نه که توی این سایت گفته که فِرست اِستپ همون آی 129F رو باید بفرستید اونم روی این موضوع هنگ کرده

یا صابر شما از فامیل های خرم نیستی hahahahahaha پسررو میخواد اعمال قانون کنه ............
پاسخ
تشکر کنندگان: Asal707 ، arian307 ، dinadino228 ، ارکیده ، girl ، Tomas ، سانازی ، shabnam.84
(2013-03-15 ساعت 18:40)Asal707 نوشته:  قانون جدید میگه که فقط 5000$ میشه برد و 150 گرم طلا.دیروز اخبار گفتن

قانون اينجا سر جاي خود ، يواشكي ميبريم اونور قانوننش قانون ....، اونور برام مهمه ، ٥٠٠٠ تا خيلي وقت قانون شده ولي من ١٣٠٠٠ تا هم بردم شما هم زياد جدي نگير

دوستاي خوبم ، ويزاي منم اومد
نميدونم ديگه چي بگم ، فقط از همتون ممنونم و آرزو دارم همتون علي الخصوص ...... داداش آرين هر چه زودتر مراحلتون سپري بشه و كنار همسراتون باشين
به خدا از ته دل ميگم
تا ١ شنبه اينجا هستم اگه كسي كاري داره در خدمتم
نا امیدی
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، dinadino228 ، Asal707 ، sara mas ، tondar ، kamela ، girl ، negi ، Tomas ، ارکیده ، سانازی ، shabnam.84
(2013-03-15 ساعت 19:27)Asal707 نوشته:  
----------

عسل جان سریعا اعمال قانون کن نامزدت رو....اگر دوست داشتی به مراجع قانونی هم میتونی بفرستیشون...Big Grin
من نمیدونم چرا همه ی ماها از جمله خود من تو پروسه ی مهاجرتمون یه جایی یا بامون لجبازی شده یا لجبازی کردیم.. که نه مثلا اینی که من میگن درسته....
مدارکی که الاهه نوشته درسته یه متن کوتاه رو هم باید بنویسین و توش توضیخ بددین که چطور اشنا شدین بعد هم قول بدین که ازدواج کنین بعد توی 3 ماه و به امضای جفتتون در بیاد.. الان من درست یادم نیست و حواص درست و حسابی ندارم.. فکر کنم باید برم پیش فیزیوتراپ واسه دردی که امروز کشیدم یه نسخه بنویسه.. اما اومدم باز نگاه میکنم اگر چیزی جا افتاده بود توضیح میدم

(2013-03-15 ساعت 21:23)payamkj نوشته:  
(2013-03-15 ساعت 18:40)Asal707 نوشته:  قانون جدید میگه که فقط 5000$ میشه برد و 150 گرم طلا.دیروز اخبار گفتن

قانون اينجا سر جاي خود ، يواشكي ميبريم اونور قانوننش قانون ....، اونور برام مهمه ، ٥٠٠٠ تا خيلي وقت قانون شده ولي من ١٣٠٠٠ تا هم بردم شما هم زياد جدي نگير

نميدونم ديگه چي بگم ، فقط از همتون ممنونم و آرزو دارم همتون علي الخصوص ...... داداش آرين هر چه زودتر مراحلتون سپري بشه و كنار همسراتون باشين
به خدا از ته دل ميگم

مبارکه عزیزم به سلامتی... امیدوارم که خوشتخت بشی..جواب منم باید بیاد دیگه کم کم... قول میدم یه شیرینی حسابی به همتون بدم....کی میخوای بری امریکا ایشالا؟
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، Asal707 ، الهه سابق ، tondar ، ارکیده ، payamkj ، girl ، Tomas ، shabnam.84 ، سانازی
و....
من همچنان نگران منتظر اين دوست بي ش... هستم و خيليييييي دلم ميخواد همه فك و فاميلمو بكشم
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، battosai ، ارکیده ، arian307 ، kamela ، girl ، shabnam.84 ، سانازی
(2013-03-15 ساعت 21:23)payamkj نوشته:  

به خدا از ته دل ميگم
مبارکـــــــــه.ایشاله اونجا زندگی خیلی خوبی رو شروع کنید و اگه شروع کردین ادامه اش بدین Smile
پس نباید این قانون رو جدی بگیرم...خوب شد گفتین.. فقط چطوری میبرین که نمیفهمن؟یعنی همینطوری لای وسایل بزارین چک نمیکنن؟
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، ارکیده ، payamkj ، arian307 ، dinadino228 ، Tomas ، سانازی
علی عزیز اگه میخواهید ازدواجی اقدام کنید که ایشون باید بیاد ایرانو با هم عقد کنید و بعد هم مدارکی که توی اون تاپیک نوشتم رو میفرسته اداره مهاجرت و تمام.
اگه ایشون به هر دلیلی نمیتونه وارد ایران بشه یا مثلا مسلمون نیست و توی ایران نمیتونید عقد کنید، باید برید ترکیه و عقد بین المللی بکنید
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، ارکیده ، arian307 ، girl ، Tomas ، shabnam.84 ، سانازی

(2013-03-15 ساعت 21:23)arian307 نوشته:  عسل جان سریعا اعمال قانون کن نامزدت رو....اگر دوست داشتی به مراجع قانونی هم میتونی بفرستیشون...Big Grin
من نمیدونم چرا همه ی ماها از جمله خود من تو پروسه ی مهاجرتمون یه جایی یا بامون لجبازی شده یا لجبازی کردیم.. که نه مثلا اینی که من میگن درسته....
مدارکی که الاهه نوشته درسته یه متن کوتاه رو هم باید بنویسین و توش توضیخ بددین که چطور اشنا شدین بعد هم قول بدین که ازدواج کنین بعد توی 3 ماه و به امضای جفتتون در بیاد.. الان من درست یادم نیست و حواص درست و حسابی ندارم.. فکر کنم باید برم پیش فیزیوتراپ واسه دردی که امروز کشیدم یه نسخه بنویسه.. اما اومدم باز نگاه میکنم اگر چیزی جا افتاده بود توضیح میدم

آره وااااالا باید اعمال قانون بشه..اگه دم دستم بود میدونستم چیکارش کنم..حــــــیفBig Grin
انشاله دردتون زود زود خوب بشه..یه سوالی دارم کسی میتونه کمک کنه.من الان دارم فرم جی325 آ رو پرمیکنم.توی خط اول در قسمت فایل نامبر نباید پچیزی بنویسم؟
آخرش هم که میگه:
THIS FORM IS SUBMITTED IN CONNECTION WITH AN APLICATION FORM
اینجا باید چی بنویسم؟من میخوام ویزای نامزدی اقدام کنم پس باید بنویسم K1 VISA ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، ارکیده ، Tomas
مرسي از تبريك ....
احتمالا واسه ١٢ اپريل بليط ميگيرم
------
دوست عزيز همه پول رو يه جا نميزارم تو كيف پولم ، تو صفحات تقويمم ، يه مقداراين ور و اون ور ساك دستيم و ..... اگه يه دست پول يه جا باشه احتمال خطرش بيشتره
نا امیدی
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...
پاسخ
تشکر کنندگان: Asal707 ، arian307 ، kamela ، girl ، dinadino228 ، Tomas ، ارکیده ، shabnam.84 ، سانازی
خوببببب آکادمی رو دیدن تموم شد؟ خوشم میاد هیچ کس نمیاد اینجا وقتی این برنامه رو نشون میدن Smile)))
---------------------
نوشییییی چه خوب که قشنگ توضیح میدی که پولات و کجا میخوای بزاری... من 12 اپریل تو فرودگاه منتظرم

عسل جان اون اخر ادرس و مشخصات نامزدت رو بنویس که نامه هایی که میخواد بفرستن رو بدن در خونه نامزدت چون واسه ایران که کلا نمیارن....در مورد file number هم باید alian number نامزدت توش باشه....هر چند تو این فرم بیشتر مشخصات نامزدت باید باشه و از تو چیزی نمیخواد

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، Asal707 ، الهه سابق ، kamela ، girl ، payamkj ، dinadino228 ، Tomas ، ارکیده ، shabnam.84 ، سانازی
(2013-03-16 ساعت 00:12)arian307 نوشته:  عسل جان اون اخر ادرس و مشخصات نامزدت رو بنویس که نامه هایی که میخواد بفرستن رو بدن در خونه نامزدت چون واسه ایران که کلا نمیارن....در مورد file number هم باید alian number نامزدت توش باشه....هر چند تو این فرم بیشتر مشخصات نامزدت باید باشه و از تو چیزی نمیخواد
مرسی آرین جان ولی مگه منم نباید جداگانه فرم جی 325 آ رو پرکنم؟فرم رو توی اتچ میفرستم.توی قسمت یکی مونده به آخر که نوشته زیر رو نوشتن
THIS FORM IS SUBMITTED IN CONNECTION WITH AN APLICATION FORM
من باید بنویسم k1
ببخشین زیاد سوال میکنم.
راستی این فرم قدیمی نیست؟!!!!!!!!
چون اون پایین پایین سمت راست تاریخش مال 2011 هست!
1-توی باکس آخر باید مشخصات محل اقامت نامزدم رو بنویسم؟یا چیز دیگه..
2-باید جوابها رو تایپ کنم دیگه؟بعد واسه امضا کردن باید ازش پرینت بگیرم و امضاء کنم؟و بعد پست پیشتازش کنم؟
3-به بعضی سوالات هم که جوابم منفی هست باید NONE بنویسم؟مثلن وقتی ازدواج قبلی ندارم و یا شاغل نیستم؟

فایل‌های پیوست
.pdf   Form G-325A.pdf (اندازه 70.46 KB / تعداد دانلود: 104)
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، ارکیده ، battosai ، shabnam.84

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان