کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
نه فقط واسه نامزدته بگو خودش پر کنه که همه ی اطلاعاتش رو درست وارد کنه...
در مورد قدیمی بودنش نمیدونم منظورت چیه.. از خود uscis دانلود کن هرچی بود پرش کن دیگه..
1-تو باکس آخری هم باید ادرس نامزدت رو بنویسی..
2- واقعا این سوال شماره 2 پرسیدن داشت؟ به نظرت ترتیب دیگه هم میتونه داشته باشه؟ مثلا اول پستش کنیم بعد پرینتش کنیم بعد تایپش کنیم؟
3- در مورد این هم میتونی none بنویسی هم N/A
هر سوالی هم داشتی تو این تاپیک که لینک میزارم بپرس هم من هستم هم بچه های دیگه همه سوالات رو جواب میدیم
http://mohajersara.com/thread-1873.html
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، S@eed ، girl ، payamkj ، Tomas ، Asal707 ، ارکیده ، shabnam.84 ، سانازی
بچه ها برای 4شنبه سوری ترقه گرفتین؟؟؟؟؟؟کجاها میرین؟؟؟؟چیزی نمونده ها....راستی عید مسافرت نمیرین؟؟ما 2 هفته نیستیم ولی میام نت....دلم میخاست 1 هفتشو تهران باشم ولی نمیشه دیگه.....
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، girl ، dinadino228 ، Tomas ، ارکیده ، battosai ، shabnam.84 ، سانازی ، الهه سابق
من که 4 شنبه سوری ترقه و اینا ندارم و چندین سالی هم هست که علاقه ای به این سر و صدا های خیلی بلند ندارم.... اما عاشق نور افشانی و اتیش بازی و fire work .... که البته fire work های ما فقط تو 1 روز از ماه بهمن به طرز خیلی مضحکی از بالای دکل برج میلاد اتفاق میفته Big Grin
یه بار چند سال پیش 1 دونه از این موشک هایی که میره اسمون و روشن میکنه خریدم.. لامصب اندازه ی خمپاره بود منتها نمیدونم بم انداخته بودن یا چینی بود چون اصلا اون اتفاقی که فکر میکردم نیوفتاد.... امسال فکر کنم اخرین جشن سوری رو توی ایران خواهیم داشت و میخوام حسابی خاطره انگیزش کنم
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
آرين جان پول قابل شما رو نداره ، ولي شنيدم تو هم خيلي پول داري ها، چه جوري اون دلاراي ٤ تومني رو ردشون ميكني و ميبري ؟؟؟؟؟
اميدورام ٤شنبه سوري به همتون خوش بگزره
ما كه تو خونه هستيم Sad
نا امیدی
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...
پاسخ
(2013-03-16 ساعت 01:01)arian307 نوشته:  نه فقط واسه نامزدته بگو خودش پر کنه که همه ی اطلاعاتش رو درست وارد کنه...
در مورد قدیمی بودنش نمیدونم منظورت چیه.. از خود uscis دانلود کن هرچی بود پرش کن دیگه..
1-تو باکس آخری هم باید ادرس نامزدت رو بنویسی..
2- واقعا این سوال شماره 2 پرسیدن داشت؟ به نظرت ترتیب دیگه هم میتونه داشته باشه؟ مثلا اول پستش کنیم بعد پرینتش کنیم بعد تایپش کنیم؟
3- در مورد این هم میتونی none بنویسی هم N/A
هر سوالی هم داشتی تو این تاپیک که لینک میزارم بپرس هم من هستم هم بچه های دیگه همه سوالات رو جواب میدیم
http://mohajersara.com/thread-1873.html

1-مرسی آرین جان از راهنمایی ات..
2-نکنه خدایی نکرده فکر کنید که من ای کیو ام پایینه ها..مـــــدیونین اگه اینجوری فکر کنیدBig Grin
پیش خودم گفتم شاید بعد از امضاء باید فرم رو 2باره اسکن کنم و با ایمیل واسه نامزدم بفرستم.
3-رفته بودم یه تاپیک دیگه سوال میپرسیدم حالا نگو اون تاپیک رو نباید اصلن سرک میکشیدم..خلاصه ندا جون همچی چش غر رفت منم در رفتم..Sad
نکنه اینجا رو هم گل بارون کردم..راستش این اولین تالار گفتگو هست که توی عمرم عضو شدم..

یه سوال:من باید شناسنامه ام رو که دارالترجمه ترجمه میکنه با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه باشه یا همون مهر دارالترجمه کافیه..لطفن یکی زود جوابم رو بده تا به دارالترجمه خبر بدم.مرسییییییییییی
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، الهه سابق ، arian307 ، سانازی ، tondar ، girl ، Tomas
عسل جان بده حتما با مهر دادگستری و وزارت خارجه باشه. هرچند بعضیا بدون مهر هم فرستادن و قبول کردن ولی من باشم چنین ریسکی نمیکنم
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، battosai ، shabnam.84 ، سانازی ، tondar ، girl ، Tomas ، Asal707
نوشی جون تبریک میگم عزیزم. امیدوارم به سلامتی بری و زندگی جدید رو با شادی شروع کنی Smile

آرین منم 4 شنبه سوری خونه هستم. شب سال نو و همه دور هم تو خونه.اصلا حوصله ی سر و صدا ندارم بیرون. ببخشید دیوونه بازی میکنن

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، سانازی ، payamkj ، tondar ، الهه سابق ، girl ، Tomas ، dinadino228
چرا همه خودتون و لوس کردین؟ از کل جشنهای ایرانی 3 4 تا بیشتر نمونده.... هیچ کاری واسه زنده کردن اونایی که دارن و یا فراموش شدن که نمیکنیم اقلا باید همین ها رو زنده نگه داریم دیگه.... آتیششش که خیلی ها رو داره میسوزونه.... حالا 365 روز سال ور دل خانوادمون بودیم دیگه... یه شبه

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، payamkj ، shabnam.84 ، tondar ، الهه سابق ، girl ، Tomas ، dinadino228 ، battosai ، Asal707
آره اگه واقعا همونطور درست اجرا میشدحرفی نبود. هیچ جا توی تاریخ این روز با نارنجک و آزار و اذیت بقیه آدما همراه نبوده. همیشه آتیش روشن کردن و پریدن
از روی اون بوده و خوردن آجیل همراه با شادی. من واقعا این سنت هامون رو دوست دارم مخصوصا نوروز رو.

بابا الان آدم میترسه بره تو خیابون مخصوصا جلوی پا ی آدم یه چیزی میندازن آدم سکته میکنه. اینجوری ترجیح میدم خونه باشم و سبزی پلو با ماهی
شب سال نو رو بخورم/ به به Big Grin

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، tondar ، الهه سابق ، kamela ، girl ، payamkj ، Tomas ، dinadino228 ، Asal707
ما پارتی گرفتیم..اقا همه دعوتینااااااااااا...توی کوچه هم میریم دیوونه بازی به معنای واقعی...مجرد که بودم با دوستام میرفتیم میدون محسنی ..خودتون میدونین چه خبره دیگه..اصلا نمیترسیدیم..همیشه هم زانوهام و دستامون زخمی میشد...ازدواج که کردم شوهرم نزاشت بریم..ولی کلا ادم که توی دلش میره نمیترسه..خلاصه 4سالی هست بعد ازدواج دیوونه بازیها کمی ارومتر شده..4شنبه سوریتون مباااااااااارک..خوووووووش بگذره این روز دوست داشتنی.
پاسخ
جز دوری و دلتنگی هیچ ملالی نیست Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، girl ، dinadino228 ، الهه سابق ، Tomas
(2013-03-17 ساعت 04:48)kamela نوشته:  ما پارتی گرفتیم..اقا همه دعوتینااااااااااا...توی کوچه هم میریم دیوونه بازی به معنای واقعی...مجرد که بودم با دوستام میرفتیم میدون محسنی ..خودتون میدونین چه خبره دیگه..اصلا نمیترسیدیم..همیشه هم زانوهام و دستامون زخمی میشد...ازدواج که کردم شوهرم نزاشت بریم..ولی کلا ادم که توی دلش میره نمیترسه..خلاصه 4سالی هست بعد ازدواج دیوونه بازیها کمی ارومتر شده..4شنبه سوریتون مباااااااااارک..خوووووووش بگذره این روز دوست داشتنی.

کاملا خانوم شما اسمتون رو نوشتین کلاس زبان یا نه ؟ در مورد چهارشنبه سوری گفتین من همیشه از رو آتیش پریدم هیچوقت از این ترقه و دینامیت خوشم نمیومد قلبم هم ضعیفه سکته میزنم hahaha ولی کلن همگی پیشا پیش عیدتون مبارک ...مخصوصن الهه خانوم و شاپرک و دریمر و آقای فروزن مایند ....
پاسخ
تشکر کنندگان: Asal707 ، shabnam.84 ، girl ، dinadino228 ، kamela ، الهه سابق ، Tomas
بچه ها من اصلا این روزا حالم خوش نیست پارسال این موقع تازه عقد کرده بودم کلی برنامه ریزی داشتیم که بریم مسافرت و خوش گذرونی...ولی امسال....بدون شوهرم هیچ جا بهم خوش نمی گذره...دلم می خواد 13 روزش رو تهران باشم...

راستی عید همه مبارک باشه ایشالا سال بعد همه کنار همسرامون سال نو رو جشن می گیریم....
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: Asal707 ، battosai ، shabnam.84 ، girl ، dinadino228 ، kamela ، الهه سابق ، سانازی ، Tomas
(2013-03-16 ساعت 15:12)الهه سابق نوشته:  عسل جان بده حتما با مهر دادگستری و وزارت خارجه باشه. هرچند بعضیا بدون مهر هم فرستادن و قبول کردن ولی من باشم چنین ریسکی نمیکنم

مرسی الهه جون از راهنمایی ات.دیروز رفتم انقلاب که با مهر امورخارجه و دادگستری ترجمه کنن.سمت خونه خودمون واسه 20 فروردین حاضرش میکردن ولی تو انقلاب گفتن 6 فروردین حاضره.

(2013-03-17 ساعت 15:54)ارکیده نوشته:  بچه ها من اصلا این روزا حالم خوش نیست پارسال این موقع تازه عقد کرده بودم کلی برنامه ریزی داشتیم که بریم مسافرت و خوش گذرونی...ولی امسال....بدون شوهرم هیچ جا بهم خوش نمی گذره...دلم می خواد 13 روزش رو تهران باشم...

راستی عید همه مبارک باشه ایشالا سال بعد همه کنار همسرامون سال نو رو جشن می گیریم....

ا ی جانم.غصه نخور ارکیده جون..این روزها هم میگذره و همه اش خاطره میشه واست.
عید شما و همه بچه های مهروبون و دوست داشتنی این تالار هم مبارک باشه.انشالله هر جای دنیا که باشیم اول از همه دلسوز و غمخوار هموطنهامون باشیم و همه با هم مهربون باشیم و شاد و سلامت و زندگی پر از برکتی برایتون آرزو میکن. Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، girl ، dinadino228 ، ارکیده ، kamela ، الهه سابق ، سانازی ، Tomas
بالاخره مدارک رسید دست همسرم البته 13مارچ پست کرده بود اما میگفت 25فوریه فرستادم!!!!!!!!

(2013-03-17 ساعت 15:54)ارکیده نوشته:  بچه ها من اصلا این روزا حالم خوش نیست پارسال این موقع تازه عقد کرده بودم کلی برنامه ریزی داشتیم که بریم مسافرت و خوش گذرونی...ولی امسال....بدون شوهرم هیچ جا بهم خوش نمی گذره...دلم می خواد 13 روزش رو تهران باشم...

ارکیده ما منتظرا همه داغونیم همسرامون پیشمون نیستن این خودش یه درده
ما که عزادار هم هستیم دیگه بدتر
4شنبه سوری هم با بچه هایی که هر سال باهمیم نیستیم اونا از دیروز رفتن مسافرت و من تنهام
سرکار استعفا دادم مدیرم گفت 5تا8بیا شرکت من خر هم قبول کردم
اه ه ه ه ه ه
حالم داره ازین روزا بهم میخورهSadSadSad
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: tondar ، payamkj ، shabnam.84 ، girl ، dinadino228 ، ارکیده ، kamela ، الهه سابق ، saba.m ، سانازی ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان