موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-03-16 ساعت 15:12)الهه سابق نوشته: عسل جان بده حتما با مهر دادگستری و وزارت خارجه باشه. هرچند بعضیا بدون مهر هم فرستادن و قبول کردن ولی من باشم چنین ریسکی نمیکنم
بدون مهر وزارت امور خارجه قبول دارند ولی به قول الهه به ریسکش نمی ارزه . من شخصا خیلی معطلی کشیدم تا مدارکم تو nvc کامل شد .
نوع ویزا : CR1 ( ازدواج با سیتی زن )
اولین اقدام : 2011
تکمیل مدارک در nvc : فوریه / 4 / 2013
محل مصاحبه : انکارا
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
واقعا سخت میگذره . الان 9 ماهه همسرم رو ندیدم و تا 2-3 ماه اینده هم قطعا خبری از رفتنم نیست .
منتظره وقت مصاحبه ام که معلوم نیست کی میاد نامه اش .
اما مطمئنا سال 92 سال خوبی هست و من واسه همه آرزوی وصال و خوشبختی دارم .
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
امیدوارم کار همه ی ما زودتر درست بشه و سال آینده در کنار عزیزانمون باشیم. ممنون از آرزوی زیبای شما دوست خوبم
غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
2013-03-17 ساعت 21:55
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-03-17 ساعت 21:56 توسط girl.)
ساله نوع همگی پیشاپیش مبارک . فقط اگه میشه به من بگید ساعت تحویل سال رو
بچها امیدوارم کار همه تو ۳ ماه اول سال درست شه و تابستون همه کنار عشقتون باشید.. واقعا حال همتونو میفهمم پارسال این موقع از ناراحتی بی اختیار گریه میکردم.. خیلی حال آدیه که همه خوشحالن و دارن ساله نو رو جشن میگیرن ولی یه نفر احساس میکنه تنهاترین آدم دنیاست ولی بدونید این حس رو همه ما تجربه کردیم و پشت سر گذشته میشه فقط سعی کنید تا حد ممکن کمتر اذیت کنید خودتونو..
آرین این ۳ ماه اول که گفتم با تو نبودما.. برا تو باید هفتهٔ اول باشه
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
جودي جون سال تحويل ساعت ٢:٣١ دقيقه بعد از ظهره چهارشنبه هست
اميدوارم براي تو و همه دوستان مهاجر امسال سال خيلي خوب و شادي باشه
من امسال دقيقا حال پارسال تو رو دارم خيلي بده .....
--------------------------------------------------------------------------------
نوع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک : سپتامبر2011
تاریخ approve: آپریل 2012
دریافت شماره کیس : جولای 2012
رتبه:
48
0 تشکر در 0 ارسال
جودی جون من که امیدوارم توی نوروز یه عیدی خوب بگیرم و ویزام و اعلام کنن ... همینطور واسه همه ی بچه ها
-----------
نوشی جون اپل ایدی هایی هم که خواسته بودی درست کردم منتها فقط ایمیل خودت شد اما اونی که ice..........@ymail.com بود بم ارور داد که روی این ایمیل اپل ای دی هست
الان باید بری وریفایش کنی با ایمیل خودت.. بورو وارد اینباکست شو و این کار رو بکن... پسورد اپل ای دیت رو هم مسیج میکنم واست
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک
سفرنامه ی ویزا
مصاحبه گرین کارت
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
2013-03-17 ساعت 23:12
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-03-17 ساعت 23:22 توسط payamkj.)
(2013-03-17 ساعت 22:34)arian307 نوشته: جودی جون من که امیدوارم توی نوروز یه عیدی خوب بگیرم و ویزام و اعلام کنن ... همینطور واسه همه ی بچه ها
-----------
نوشی جون اپل ایدی هایی هم که خواسته بودی درست کردم منتها فقط ایمیل خودت شد اما اونی که ice..........@ymail.com بود بم ارور داد که روی این ایمیل اپل ای دی هست
الان باید بری وریفایش کنی با ایمیل خودت.. بورو وارد اینباکست شو و این کار رو بکن... پسورد اپل ای دیت رو هم مسیج میکنم واست
مرسي آرين جان دستت درد نكنه ميدونم كار پر زحمتيه واقعا لطف كردي
تو ايميلم چيزي نبود
نا امیدی
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-03-17 ساعت 21:55)girl نوشته: ساله نوع همگی پیشاپیش مبارک . فقط اگه میشه به من بگید ساعت تحویل سال رو
بچها امیدوارم کار همه تو ۳ ماه اول سال درست شه و تابستون همه کنار عشقتون باشید.. واقعا حال همتونو میفهمم پارسال این موقع از ناراحتی بی اختیار گریه میکردم.. خیلی حال آدیه که همه خوشحالن و دارن ساله نو رو جشن میگیرن ولی یه نفر احساس میکنه تنهاترین آدم دنیاست ولی بدونید این حس رو همه ما تجربه کردیم و پشت سر گذشته میشه فقط سعی کنید تا حد ممکن کمتر اذیت کنید خودتونو..
آرین این ۳ ماه اول که گفتم با تو نبودما.. برا تو باید هفتهٔ اول باشه
جودی جون فکر کنم وقتی ویزا تو دستت باشه خیلی حال خوبی داره . امیدوارم همه چیز برات خوب پیش بره .
همسرم هم مدام به من میگه از این زمان استفاده کن اما کو گوش شنوا؟ :
موضوعها: 1
رتبه:
66
0 تشکر در 0 ارسال
آقای آرین چه پسر مهربونی هست ...
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2013-03-18 ساعت 03:16
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-03-18 ساعت 03:18 توسط kamela.)
ارین جان وقتی نوشتت رو خوندم از ته دل برات ارزو کردم خدا این عیدی خوبی رو که خاستی موقع تحویل سال بهت داده باشه...من بی اختیار و خیلی عمیق و غلیظظظ برات دعا کردم...اگه خدا به این دعام گوش نده ناراحت میشم...جوووودی گلم عید توهم مبارک و عید همه بچه ها مبارک...
بچه ها تورو خدا خوش بگذرونید...بالاخره کارتون درست میشه.غصه خوردن فایده نداره...این اخرین عیدی هست که ایران هستین.از کنار خانواده بودن لذت ببرین که بعدا پشیمون میشین...برای تک تکتون توی این سال جدید ارزو میکنم به تماااااام ارزوهای خوبتون برسید.انشالاه همه بعد از عید خبرای خوب داشته باشن و در حال بستن چمدون و وصال یار باشن...بچه ها همتون رو خیلی زیاد دوست دارم....راستی ما از اول عید میریم شمال..جای همتون خالی...به اینجا هم سر میزنم..فکر میکنم اینترنت باشه در اون منطقه..تورو خداااااااااا خوش باشین
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
2013-03-18 ساعت 03:30
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-03-18 ساعت 03:35 توسط الهه سابق.)
مرسی علی آقا عید شما هم مبارک ایشالا همین امسال اپرووت بیاد.
الان دیگه جواب کلیرنس رابین بیاد خیال من راحت میشه. جودی و کاملا و خودم که از ستمدیدگان این فروم بودیم، خداروشکر به سر و سامونی رسیدیدم. هرچند معلوم نیست من و شوهر کاملا کلیرنس بخوریم یا نه و اگه بخوریم چقدر درگیرشیم. ولی همینکه از شر NVC خلاص شدیم و وقت مصاحبه گرفتیم دیگه یعنی به خلاصی نزدیکیم.
مونده رابین که خلاص شه. علی آقا هم که قصه بدی داشته این سالها. سالها انتظار و چشم دوختن به ویزا بولتن و آخرشم هیچی. ایشالا از همین طریق جدید که اقدام کردی زود جواب بگیری علی
مرسی کاملا جونم عید تو هم مبارک
عید جودی عزیزم هم مبارک. عروس کوچولو احساس غربت نکنیا. سر سال تحویل کنار شوهرت خوش باش
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
48
0 تشکر در 0 ارسال
مرسی کاملیا جون که ارزوی خوب میکنی... مطمئنم شوهرت و الاهه یک ضرب میگیرین ویزا رو... قول میدم..
الاهه جون سایتون سنگین شده.. درگیر تر و تمیز کردنی؟ اینا با من یه کاری کردن که دلم نمیاد دیگه پام و بزارم تو اتاقم که یه وقت کثیف نشه... امروز هم دوباره یه پرده ی به چه گندگی دادن که عین احمق ها لقت کنم... من نمیدونم مگه خشک شویی جن داره که نمیدن اونجا.... تازه فهمیدم که خونمون چقدر پنجره و پرده داره
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک
سفرنامه ی ویزا
مصاحبه گرین کارت