موضوعها: 0
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
))))))))))) خبر خوب که ندارم، هنوز اون فرم که کلی سرش دعوا شد پست نشده. عکسای من هنوز چاپ نشدن و کلا تو پیچم ... منم که عین دیوار شدم.. منتظر معجزم!! امروز مامانش زنگ زده میگه اوباما تو این ۲ ماه بهت ویزا میده که رئیس جمهور شه ))))))) اوباما به رای ما نیز داره!!! اگه کاری داشتین من بهش میگم، تعارف نکنیدا!!!!!!!!! فکر کردن ۲ سالمه..
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
2012-09-18 ساعت 02:42
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-09-18 ساعت 02:53 توسط الهه سابق.)
مرسی کاملا جان.
بابا این اسپانسر آمریکایی ما، بعد از اینکه فرمها رو ملاحظه فرمودند، بگرخیدند!!!
میگه با پر کردن این فرمها privacy ما به خطر میفته!!! بس که ترسوان اینا!!
اگه من اسپانسر هم داشتم تا کریسمس کارم درست نمیشد. حساب کن مثلا 10 روز دیگه فرمهای من برسه دست NVC. بعدش چند هفته ای طول میکشه تا بررسیش کننو بگن که کم و کسری داره یا نه، اگه همه چی درست بود ایمیل میزنن که مدارک تکمیله، تا اینجا میشه نزدیک آخرای اکتبر. بعد طبق گفته بچه ها، 1 ماه طول میکشه برسه دست سفارت!! بعدش 1 ماه دیگه طول میکشه که سفارت ایمیل بزنه و وقتو اعلام کنه، تا اینجا میشه آخر دسامبر. بعد هم خدا میدونه که سفارت واسه 1 ماه بعدش وقت بده یا 6 ماه بعد.
میخوام بگم اگه همین الان هم اسپانسرم درست میشد، در بهترین حالت از ژانویه تا جولای 2013 ممکنه کارم طول بکشه، تازه بدون احتساب زمان کلیرنس
حالا که دیگه به سلامتی اسپانسرمم پرپر شد، دیگه میفته به انقلاب مهدی
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
2012-09-18 ساعت 03:19
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-09-18 ساعت 04:38 توسط الهه سابق.)
الان یک میل شدیدی به کوبیدن سر بر دیوار، درونم داره قل قل میزنه
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
میگم جودی جون(از این به بعد بجای girl میخوام جودی صدات کنم ) به نظرم بیا و ایمیلتو به NVC معرفی کن. کاری نداره ها، فقط باید از ایمیل خودت یه ایمیل که شامل مشخصات خودتو شوهرته بهشون بزنی و تمام. بابا دو روز دیگه ایشالا پروندت توی NVC تکمیل میشه و میفرستن سفارت، باید خودت پیگیر باشی که مصاحبت کی هستش. وگرنه یه وقت دیدی شوهرت پیگیری نکردو اونا هم وقت سفارتو اعلام کردنو و اصلا شوهرت نفهمید. واسه یکی از بچه ها همین اتفاق افتاد دیگه، چون زمان مصاحبش گذشت و اونم متوجه نشده بود، سفارت دوباره وقتو واسه 4 ماه بعد دادن بهش.
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
جودی جونم این حرفو دیگه نزنیا! حواسش تو یه باغ دیگس یعنی چی؟ ببیبن عزیزم، احتمالا شوهرت خیلی اهل اینترنتو اینا نیستش. خوب طبیعیه که فکر کنه حتما عکستو واسش پست کردی و به فکرش نرسیده که میشه از توی inbox اش عکستو پرینت بگیره. حساس نشو اصلا عزیزم. تو فقط پیگیر باش که کی فرمشو پست میکنه.
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
کلا میل به کوبیدن سر درون دیوار، در من هی داره بیشتر و بیشتر میشه
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
آره بابا ، اینا دیگه زیادی بیخیالن، آخه دیگه هرچی فکر بده میاد تو سرم! جالبه همون موقع که میل کردم جواب داد که وای چه عکست خوشگل منم تلفنی توضیح دادم واسش که خود پست میگه اینو پست نکن بذار شوهرت اونجا پرینت بگیر گفت آره درست میگن بعد حالا با تعجب میگه چیییییییییییی ) همه اینارو ولن کنین ابامارو بچسبین که میخواد به من ویزا بده که رئیس جمهور شه ))))) مامانش میخواد منو بترسونه میگه اگه گیر بدن ممکن بگن ۶ ماه آفریقا زندگی کنید.. آخه اینا چرا فکر میکنن من احمقم ؟؟؟؟؟؟ ( بابت اشتباهت تایپی منو ببخشید ویندوز رو عوض کردم از بهنویس استفاده میکنم)
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
مادر شوهرتو عشقه!!!! بگو سلام ما رو هم به اوباما برسونه!
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
2012-09-18 ساعت 23:20
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-09-19 ساعت 00:15 توسط الهه سابق.)
واااا!!!!! بسم ا.... تاحالا چنین چیزی نشنیده بودم که یکی حتی به مغزشم خطور کنه که متقاضی ویزای ازدواج آمریکارو بفرستن آفریقا.
جودی مطمئنی گوشات عیب نکرده؟ درست شنیدی این چیزا رو؟ جل الخالق!!!
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
نه عزیزم. چند بار وادارش کردم تکرار کنه ولی اون لحظه مردم از خنده.. فقطم در جواب بهش گفتم ایشالا که خیره ولی واقعا مونده بودم الان چی باید بگم؟!!!! خلاصه به خیر گذشت ایندفعه
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2012-09-19 ساعت 03:39
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-09-19 ساعت 03:41 توسط kamela.)
الاهه جون خدا نکنه...انشالاه که زودی همه مشکلات بر طرف میشه و زود میری...اره امریکایی ها خیلی بیش از حد محتاط هستن....ای کاش میتونستی یک ایرانی پیدا کنی.....به خدا تنها کسی که میتونه کمک کنه همسرت هست که اونجاست...شما که میگی فامیل اونجا نداری که اسپانسر بشه....همسرت حتی میتونه به دوستی همسایه ای کسی بگه که این کارو بکنه و چون همسرت حضوری ازشون میخاد امریکایی ها بیشتر اعتماد میکنن.خود من هم تازه فرم امضا شدم رو فردا میفرستم به وکیلم تا بفرسته به ان وی سی ...ولی نمیدونم چرا امیدوارم که تا عید نوروز اقلا پرونده رفته باشه سفارت....راستی الاهه جون من دفعه پیش که اسپانسر پیدا کردم و مدارکش رو همراه عکسها وکیل فرستاد به ان وی سی یک هفته بعد که به ان وی سی ایمیل زدم که ایا مدارک تکمیل هست یا نه اونا بعد از 3 روز بعدش خبر دادن که عکس ها ایراد داره و فرمها باید اصل امضا باشه نه اسکنش...میخام اینو بگم که فکر میکنم بعد از اینکه ادم پروندش رو تکمیل کرد اگر دایم با ایمیل از ان وی سی سوال کنیم که پرونده تکمیل یا نه اونا زود جواب میدن و طول نمیکشه....فکر میکنم کمی پیگیری بشه اونا زودتر جواب میدن و نباید ول کنیم و منتظر جواب اونا باشیم....اینطور فکر نمیکنی؟
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
2012-09-19 ساعت 03:47
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-09-19 ساعت 03:50 توسط الهه سابق.)
مرسی کاملا جان. درسته اگه پیگیر باشی واقعا زودتر کارا پیش میره. الان NVC هر چند وقت یه بار به من ایمیل میزنه که پس چرا فرمهاتو نمیفرستی!!! انقدر کچلشون کردم عادت کردن به دیدن اسم من
شوهر من الان مدتیه برگشته ایران و تا دسامبر که ترم جدید شروع بشه نمیره آمریکا. مدتی هم که اونجا بود هیچ دوست و آشنایی دست و پا نکرد واسه خودش. انقدر هم افسرده شده بود از غم غربت که برگشت ایران به امید اینکه با هم میریم. ولی خوب فعلا که وضعیتم به حالت تعلیق دراومده.
بدبختی هیچ کیو نداریم اونجا. اون چندتا دانشجویی هم که باهاشون آشنا شده، همه شون با ویزای تحصیلی اومدنو نمیتونن اسپانسر بشن
این بلاتکلیفیو این سوال پی در پی دوست و فامیل آدمو دق میده. غم دوری هم که اضافه بشه دیگه واویلاست
پرونده شما تا نوروز حتما رفته سفارت، مطمئن باش 100%. الان دیگه مدارکتون تکمیله. حداکثر 2 ماه دیگه سفارت رفته و شما ایشالا باید تا آذر نامه دعوت به مصاحبه تون بیاد