کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
منظورم همون اسپانسر بود! دیدی درست حدس زدم! اینا با این محافظه کاریشون کشتن ما رو!
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، mercedeh2011
آره فهمیدم نیلو جان. جواب اون دوستیو دادم که پرسیده چجوری این کیس ازدواجیو پیدا کردین. چند پست بالاترو ببین. فکر کرده بود شوهرم آمریکاییه Big Grin

میگم نیلو بیا به این دوست مومنت بگو حالا که ما بهم زدیم تموم شد رفت، ولی تو که انقدر مومنی بیا یه کار خیر انجام بده و اسپانسر الهه شو!!!! Big Grin
فکر کن یه درصد!!!!
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، tamanna
(2012-09-17 ساعت 16:51)elahenadafy2 نوشته:  آره فهمیدم نیلو جان. جواب اون دوستیو دادم که پرسیده چجوری این کیس ازدواجیو پیدا کردین. چند پست بالاترو ببین. فکر کرده بود شوهرم آمریکاییه Big Grin

میگم نیلو بیا به این دوست مومنت بگو حالا که ما بهم زدیم تموم شد رفت، ولی تو که انقدر مومنی بیا یه کار خیر انجام بده و اسپانسر الهه شو!!!! Big Grin
فکر کن یه درصد!!!!

مگه جواب ایمیل هامو میده؟! اصلا لجه یه وضعی. تازه بهش گفتم اینهمه Jesus Jesus میکنی ها منم سپردمت دست همون Jesus حالا ببینم چی میکنی! بازم بهش میگه اگه جواب بده!

البته نیس که خیلی مایه داره! از بهمن که خواست دوباره بیاد تا پاییز طول داده پول جور کردن رو. الانم پاییز نشده بهم زد که خیال همه رو راحت کنه!
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، mercedeh2011 ، tamanna
نیلو الان چند وقته که اصلا جوابتو نداده؟ نظر خانوادش چیه؟
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: tamanna
9 روزه. به باباش یه ایمیلی زدم که این نره چرت و پرت بگه که اونم جواب نداده. منتها باباش اصولا تند تند میاد فیسبوکش رو آپ دیت میکنه اما نکرده الان خیلی وقته. برا همین نمیدونم نظرشوت چیه.
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، mercedeh2011
دوستان من همه پستهام رو پاک کردم. فکر نمی کردم با کسی که قصدکمک کردن داره اینجوری برخورد بشه. آدمها متفاوتند و من هم خواستم با شما تجربیات خودم رو شر کنم که اشتباه کردم. امیدوارم همگی خوشبخت بشید و به آرزوهاتون برسید . انشالله که همه لایق باشیم.
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، shimoda
من نمیدونم چرا اینجور شد شهرزاد جان؟ Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: shahrzad_a ، shimoda
(2012-09-16 ساعت 10:30)manoun نوشته:  
(2012-09-16 ساعت 10:20)sara mas نوشته:  بچه‌ها حالا باید اینکه این بحث‌ها تموم شن می‌شه یه کلاس خوب برای TOEFL به من معرفی‌ کنین؟

من زبانم خوبه چند سال پیش هم IELTS دادم و نمره‌ای که میخواستمو گرفتم، ولی‌ الان میشنوم که با کلاس‌های بیرون نمی‌شه نمرهٔ بالا گرفت. می‌خواستم از دوستانی که اطلاع دارن کمک بگیرم
من نمیدونم شما کدوم شهری. اما هر جا که باشین میتونین برین دانشگاه ها و از استاد هاشون کمک بخواین. تو تبریز هم یک استاد گرامر زبان میشناسم که بهش میگیم خدای گرامر اسمش خانوم "چهره" هست. فکر کن از استادای شهرتون کمک بخواین بهتره. ولی پیشنهاد منم اینه که اگه زبانتون خوبه چرا میخواین این همه هزینه کنید؟ مثلا اگه گرامرتون خوب نیست برین کلاس گرامر و یا اگه ریدینگتون خوب نیشت برین کلاس ریدینگ. اینجوری هم تو وقت صرفهجویی میشه و هم تو هزینه.

من تهران هستم، ولی‌ مشکل اینه که تو دانشگاه‌های اینجا هیچ کسی‌ رو نمیشناسم که بخوام برم پیشش و اون‌جوری اگه بخوام خصوصی بگیرم خیلی‌ دیگه هزینش زیاد می‌شه. مثل اینکه خصوصی رو جلسه‌ای ۶۰،۰۰۰ تومن میگیرن :| خودمم آدمی‌ نیستم که بشینم خونه بخونم اصولاً باید زور بالای سرم باشه تا درس بخونم وگرنه پشت گوش میندازم Smile)))

(2012-09-17 ساعت 14:21)elahenadafy2 نوشته:  بچه ها دوباره بی اسپانسر شدم. اون شخص امروز ایمیل داده و گفته نمیتونه اسپانسرم بشه

الهه جون اینکه میگن خودت هم میتونی‌ اسپانسر خودت بشی‌ رو شنیدی؟ اگه اینجا کار میکنی‌ یا جوری میتونی‌ ثابت کنی‌ که میتونی‌ خودتو ساپورت بکنی‌ کمک نمی‌کنه؟ من یه چیزهایی شنیدم ولی‌ دقیق اطلاع ندارم که بخوام بهت بگم ولی‌ اگه اشتباه نکنم توی وبسایت خود مهاجرت آمریکا نوشته بود که یا خودتون باید توانایی مالی‌ داشته باشین یا اینکه کسی‌ اونجا شما رو ساپورت بکنه..یکمی در موردش بپرسی‌ بد نیست
K1
اقدام: جولای۲۰۱۲
اپروال: دسامبر۲۰۱۲
مصاحبه: ابوظبی-فوریه۲۰۱۳
اقدام برای AOS: جون ۲۰۱۳
انگشت نگاری: جون ۲۰۱۳
دریافت نامه مصاحبه AOS: جولای ۲۰۱۳
مصاحبه AOS: آگوست ۲۰۱۳
دریافت گرین کارت: آگوست ۲۰۱۳

پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، الهه سابق
من از تهران مطلع نیستم اما تهران خوبه که چون حتما موسسه های زیادی داره. معروف ترین موسسه ها تو کل ایران کانون زبان هست و جهاد دانشگاهی و مجتمع فنی دیباگران.
پاسخ
تشکر کنندگان:
سارا جان این قانون وجود داره ولی متاسفانه واسه ایرانیا قبول نمیکنن. یکی از دوستان مهاجرسراییمون هم که کیسش ازدواجه و اسمش Blaze هستش، شرایطش مثل من بود. بعد از این قانون استفاده کرد و NVC بهش گفت ما حرفی نداریم به شرطی که روز مصاحبه آفیسر قبول کنه. این بنده خدا هم با هزار امیدو آرزو روز مصاحبه رفت و دارایی هاشو نشون داد ولی آفیسر حتی به مدارکشم نگاه نکرد و گفت فقط برو اسپانسر بیار. این بنده خدا هم هرچی اصرار کرد اصلا آفیسر محل نذاشت.
دلیلشونم اینه که انتقال پول از ایران به آمریکا ممکن نیست!!!! جاااالبه که بچه های لاتاری همشون حساب بانکیو ترجمه سند ملکی میبرن، اونوقت واسه اونا مشکل نیست که پولشونو بفرستن آمریکا!!! فقط ما ازدواجیا انگار ممنوعه که پولمونو بفرستیم آمریکا!!!
پاسخ
تشکر کنندگان: sara mas ، girl ، Blaze
(2012-09-17 ساعت 22:29)elahenadafy2 نوشته:  سارا جان این قانون وجود داره ولی متاسفانه واسه ایرانیا قبول نمیکنن. یکی از دوستان مهاجرسراییمون هم که کیسش ازدواجه و اسمش Blaze هستش، شرایطش مثل من بود. بعد از این قانون استفاده کرد و NVC بهش گفت ما حرفی نداریم به شرطی که روز مصاحبه آفیسر قبول کنه. این بنده خدا هم با هزار امیدو آرزو روز مصاحبه رفت و دارایی هاشو نشون داد ولی آفیسر حتی به مدارکشم نگاه نکرد و گفت فقط برو اسپانسر بیار. این بنده خدا هم هرچی اصرار کرد اصلا آفیسر محل نذاشت.
دلیلشونم اینه که انتقال پول از ایران به آمریکا ممکن نیست!!!! جاااالبه که بچه های لاتاری همشون حساب بانکیو ترجمه سند ملکی میبرن، اونوقت واسه اونا مشکل نیست که پولشونو بفرستن آمریکا!!! فقط ما ازدواجیا انگار ممنوعه که پولمونو بفرستیم آمریکا!!!

وای خدا آخه چرا اینا انقدر اذیت می‌کنن!! دایی من ۴ ۵ ماه هم نشد که تونست خانومشو ببره کانادا. آمریکا دیگه واقعاً شورشو در آورده!!!!

ولی‌ نگران نباش الهه جون حتما حکمتی داره که کارت طول کشیده Smile
K1
اقدام: جولای۲۰۱۲
اپروال: دسامبر۲۰۱۲
مصاحبه: ابوظبی-فوریه۲۰۱۳
اقدام برای AOS: جون ۲۰۱۳
انگشت نگاری: جون ۲۰۱۳
دریافت نامه مصاحبه AOS: جولای ۲۰۱۳
مصاحبه AOS: آگوست ۲۰۱۳
دریافت گرین کارت: آگوست ۲۰۱۳

پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق
سلام الهه جان، وای که چقدر ناراحت شدم کارت باز عقب افتاد. ای‌کاش ربطم با همسرم بهتر بود حتما ازش می‌خواستم کسیرو معرفی‌ کنه بهتون.
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق
مرسی girlجونم. امروز داشتم بهت فکر میکردم، گفتم چند روزیه جودی آبوتمون نیومده سر بزنه Wink خبری؟ چیزی؟
پاسخ
تشکر کنندگان: girl
(2012-09-16 ساعت 10:20)sara mas نوشته:  بچه‌ها حالا باید اینکه این بحث‌ها تموم شن می‌شه یه کلاس خوب برای TOEFL به من معرفی‌ کنین؟

من زبانم خوبه چند سال پیش هم IELTS دادم و نمره‌ای که میخواستمو گرفتم، ولی‌ الان میشنوم که با کلاس‌های بیرون نمی‌شه نمرهٔ بالا گرفت. می‌خواستم از دوستانی که اطلاع دارن کمک بگیرم
من کلاسهای تافل پی بی تی دانشگاه تهران دانشکده بهداشت را میرفتم و راضی هم بودم.از نظر هزینه هم خوبه.
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، sara mas
(2012-09-17 ساعت 14:21)elahenadafy2 نوشته:  بچه ها دوباره بی اسپانسر شدم. اون شخص امروز ایمیل داده و گفته نمیتونه اسپانسرم بشه

ای بابا....چرا نمیتونه اخه؟درامدش خوب باشه میتونه که.خیلی ناراحت شدم
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، saba.m

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان