کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
شما هم ایشاا... به زودی میاید ... کل لاس وگاس که میگن در واقع یک بلواره ولی اونقدر این هتلها عظیم هستن که فکر کنم اگر کسی برای بار اول میره اونجا باید یک هفته باشه تا خوب بتونه همه جا رو بگرده
ما وقت کم داشتیم فقط یک روز و نصفی
کفشم هم زیاد مناسب نبود
ضمن اینکه از ذوق و شوقم یک جفت کفشم که خیلی خوشگل بود جا گذاشتم.
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، girl ، soruosh ، ارکیده ، سانازی ، shabnam.84 ، battosai ، الهه سابق ، ASALI ، shadzad
(2013-04-04 ساعت 00:04)simi نوشته:  
(2013-04-03 ساعت 22:13)MONA FB نوشته:  Shina جان دروغ 13 واسه قبل بودو
ارکیده جان عکس جدید میخوان و
سیمی جون کیس نامبر رو گرفتی عایا ؟

بله مونا جون ، نوامبر اپروشدم و ژانويه كيس نامبر گرفتم ١٩و ٨٠$ ٢٣٠$ و مدارك مالياتي رو به ترتيب فرستاديم و ١٩ مارچ شناسنامه و عقدنامه و عكس به nvc فرستاديم و رسيدش ٣١مارچ اومد، ديگه چي ميخوان؟Sad

خوب دیگه انگار تمام مدارک رو فرستادی Smile. انشالله نامه بعدیشون مبنی بر تکمیل مدارک میرسه دستتون و مثل الان من Sad میشینیم منتظر واسه اینکه وقت مصاحبه بدن . TongueBig Grin
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: simi ، ارکیده ، سانازی ، shabnam.84 ، Tomas ، girl ، الهه سابق ، shadzad
(2013-04-04 ساعت 01:31)الهه سابق نوشته:  مونا جان من بعد از تکمیل مدارک در NVC تقاضای انتقال سفارت دادم به ارمنستان که 1 ماه بعدش گفتن پرونده منتقل شده ابوظبی بجای ارمنستان!!! در هر حال الان چون ترکیه شلوغه اگه تقاضای انتقال بدی موافقت میکنن

راستش من قبلا نمیدونستم که میشه اینکارو انجام داد . مدارک من انکاراست الان دقیقا 2 ماه شده از وقتی که نامه تکمیل از nvc اومد و من خودم چند وقت قبل ایمیل دادم به سفارت انکارا جواب دادند که کیس شما اینجا نیست و با nvc تماس بگیرید .
بعد به همسرم گفتم که خودش زنگ زد nvc و اونا گفتند که کیس ما رو خودشون وقت میدن بر اساس تعدادی که اجازشو دارند .
تو تاپیک های دیگه خوندم که انکارا شلوغه و ایروان زیر 1 ماه وقت میده . نمیدونم حالا که اینقدر صبر کردیم اصلا کار درستیه قضیه انتقال رو به همسرم بگم یا نه . ؟
البته قراره اگر تا 3شنبه اینده خبری نشد زنگ بزنیم .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، سانازی ، shabnam.84 ، Tomas ، girl ، الهه سابق ، shadzad
(2013-04-04 ساعت 14:43)MONA FB نوشته:  [quote='simi' pid='300625' dateline='1365017675']
[quote='MONA FB' pid='300550' dateline='1365010990']
خوب دیگه انگار تمام مدارک رو فرستادی Smile. انشالله نامه بعدیشون مبنی بر تکمیل مدارک میرسه دستتون و مثل الان من Sad میشینیم منتظر واسه اینکه وقت مصاحبه بدن . TongueBig Grin
مرسي مونا جون ، پس ٥/٦ ماه ديگه كار دارم Sad Sad

(2013-04-04 ساعت 02:27)girl نوشته:  سلام دوستی‌ خوبم Smile

جاتون خالی‌ این ۳ روز رفتیم تمپا خیییییییلی خوش گذشت. رفتیم بوشگاردنز نمیدونید چه جای قشنگیه واقعا روحیم عوض شد.. اگه بهتون نزدیکه حتما برید ببینید با ما ۴ ساعت فاصله داره (با ماشین) بازی‌های هیجان انگیز داره و کلی‌ حیوونای خوشگلو با مزه و البته ترسناک! که من بیشتر بخاطر حیوونا و طبیعت قشنگش خوشم اومد.. از بازی‌های اینشکلی میترسم ولی‌ برای اینکه پایه باشم سوار شدم اما تا امروز گردن درد دارم Sad

واقعا جای همتون خالی‌ بود امیدوارم همتون یه روزی ببینید اینجارو Smile

به به جودي عزيز ، هميشه به تفريح ، حالا هي جودي و مرسده برن بگردنبيان بهما فخر بفروشن عيب نداره ما كه دلمون نميخواد بريم ( شوخي كردم) WinkTongueخوش باشيد دوستاي خوبمونBig Grin
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، سانازی ، shabnam.84 ، Tomas ، girl ، الهه سابق ، mercedeh2011 ، shadzad
امیدوارم به همه خوش بگذره .
نه 5/ ماه یا بیشترش یا کمترش رو نمیتونم بگم عزیزم .
سیمی جون در واقع وقتی که ان وی سی نامه بده که مدارک تکمیل شده دیگه خیال ادم راحت میشه چون بعدش نامه مصاحبه ات میاد و بعد میریم مصاحبه و به امید خدا یه ضرب ویزا میگیریم و از اون موقع تا 6 ماه وقت داریم که بلیط بگیریم و بریم .
من که از انکارا بیام میرم اولین پرواز ممکن رو میگیرم و منتظر نمیمونم . تقریبا دارم کارامو انجام میدم .
خیلی خسته شدم 2 ماه دیگه 2 سال میشه تو این وضعیتم .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، سانازی ، shabnam.84 ، Tomas ، girl ، الهه سابق ، mercedeh2011 ، shadzad
مرسده جون همیشه به گردش و خوشی عزیزم.

امیدوارم همیشه از این سفرهای خوب بری و خوش بگذرونی Smile بیشتر برای ما بنویس. جات خالیه

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، ارکیده ، girl ، الهه سابق ، mercedeh2011 ، shadzad
سیمی جونم واقعا دلم خواست همه اونجا باشن Smile

ما ۲ تایی‌ رفته بودیم ولی‌ همش می‌گفتیم کاش چند نفر بودیم که بیشتر خوش بگذره. اینجوری جاها باید دست جمعی‌ رفت
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، الهه سابق ، Tomas ، shabnam.84 ، mercedeh2011 ، سانازی ، shadzad
جودی جونم و مرسده عزیزم. خوشحالم که بعد از اونهمه انتظار حالا با همسراتون داره بهتون خوش میگذره. همیشه به گردش و تفریح ایشالا
مونا جان اگه 2 ماهه از تکمیل مدارکت گذشته اصلا سفارتو عوض نکن. همین روزا نامه مصاحبت میاد و احتمالا برای 1 تا 1.5 ماه بعد بهت وقت میدن. الان اگه عوض کنی پروندت باید 1 ماه معطل بمونه. من همون اول که تازه مدارکم تکمیل شده بود تقاضای انتقال دادم ولی الان خیلی دیره و کارتو به تاخیر میندازه
راستی من اگه ایشالا برم آمریکا اولین جایی که دوست دارم ببینم واشنگتن دی سی هستش. عاشق معماری رمزآلودشم که پر از نماده
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، shabnam.84 ، mercedeh2011 ، سانازی ، shadzad ، MONA FB ، girl
(2013-04-04 ساعت 17:19)MONA FB نوشته:  امیدوارم به همه خوش بگذره .
نه 5/ ماه یا بیشترش یا کمترش رو نمیتونم بگم عزیزم .
سیمی جون در واقع وقتی که ان وی سی نامه بده که مدارک تکمیل شده دیگه خیال ادم راحت میشه چون بعدش نامه مصاحبه ات میاد و بعد میریم مصاحبه و به امید خدا یه ضرب ویزا میگیریم و از اون موقع تا 6 ماه وقت داریم که بلیط بگیریم و بریم .
من که از انکارا بیام میرم اولین پرواز ممکن رو میگیرم و منتظر نمیمونم . تقریبا دارم کارامو انجام میدم .
خیلی خسته شدم 2 ماه دیگه 2 سال میشه تو این وضعیتم .
مرسي مونا جون از راهنماييت ، يه سوال ديگه دارم ازت : بعد رسيد عكست چندماه بعدش نامه تكميل مدارك گرفتي؟
خدا كنه قبل هاي سيزن بهمون وقت مصاحبه بدن كه مجبور نشيم tkt گرون بخريم
ايشالا زووووووودبهت وقت مصاحبه بدن و مطمئنم يه ضرب ويزا ميگيريBig Grin

(2013-04-04 ساعت 21:09)girl نوشته:  سیمی جونم واقعا دلم خواست همه اونجا باشن Smile

ما ۲ تایی‌ رفته بودیم ولی‌ همش می‌گفتیم کاش چند نفر بودیم که بیشتر خوش بگذره. اینجوری جاها باید دست جمعی‌ رفت
مرسي فدات بشم ، ما تو قلبت باهات اومديمWink دفعه بعد با دوستاتون برين جاي مارو هم خالي كنينBig Grin
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، Tomas ، سانازی ، ارکیده ، shadzad ، girl
همیشه به شادی باشی مرسده.

امشب نمیدونم چرا الکی کسل شدم.
بچه ها شماها دوست داریم ماه عسل کجا برین؟ Tongue
نوع ویزا: k1
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012
دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013
سرویس سنتر: California
اپروو :21 مه‌ 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، simi ، sadeghi897 ، Tomas ، mercedeh2011 ، سانازی ، ارکیده ، shadzad ، shabnam.84 ، girl
ماه عسل؟ چه دل خجسته ای داری مادر؟ Big Grin
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، battosai ، Tomas ، mercedeh2011 ، سانازی ، ارکیده ، shadzad ، shabnam.84 ، girl
(2013-04-05 ساعت 01:25)NedaE نوشته:  همیشه به شادی باشی مرسده.

منكه خيلي دوست دارم برم هلند و سويس و فرانسه ، اما شوهرم گفت نميبرهBig Grin
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، battosai ، Tomas ، mercedeh2011 ، سانازی ، ارکیده ، shadzad ، shabnam.84 ، girl
درود بر همگي .... هارد لپ تاپ كوزه گر دچار بدسكتور وحشيانه اي شده و فعلا از كوزه ( ايفون) اب مي خورم... دنبال يه محيط خلع هستم كه كل سكتور رو باز كنم واسه اولين بار....
و البته ناگفته نماند كه ٧٠ روز گذشت و جواب ايميل هاي من يه جواب بند تنبونيه.. ٣ روز ديگه هم تولدمه و امروز سايتش اپديت شد و من نبودم ... پس امسال هم كادو بي كادو...
خيلي حس بديه ... اميدوارم هيچ كدومتون دچارش نشين
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
(2013-04-05 ساعت 01:25)NedaE نوشته:  همیشه به شادی باشی مرسده.

من و خانومم سه بار عروسی گرفتیم یه بار اول ترکیه که ازدواج کردیم 14 روز ماه عسل مون رو همون موندیم شهرهای ترکیه رو گشتیم. خوب بود. بهترین قسمت ماه عسلمون هم کشتی سواری بود و پیاده روی تو جزیره هاش. کل جزیره هاشو وجب به وجب پیاده گشتیم. تحربه خوبی بود. بعدش اومدیم ایران و بعد از مراسم عروسی دوم تو ایران 7 تا از شهرهای ایران رو گشتیم که اونم میشه ماه عسل دوم حساب کرد.

خانواده خانومم برای عروسی نمیتونستن بیان ایران بنابراین گفتن اومدی آمریکا یه عروسی هم باید اینجا بگیریم. ماه عسل بعدی که میشه سومی رو میخوایم یکماه ماه وقت بذاریم یه مقدارشو آمریکا باشیم مثلا 3 روز 4 روز و بعدش برنامه داریم دو سه هفته بریم آفریقا. دو سه تا از کشورهاشو مثل ماداگاسکار، تانزانیا و کنیا رو ببینیم. بابا ها و مامان هامونو هم برای سفر آفریقا میخوایم دعوت کنیم.

حیف که دلار اینجوری شد وگرنه میشد برنامه های بیشتری هم چید. خانومم میگفت با کشتی میتونیم از آمریکا بریم کلمبیا یا یه کشور دیگه تو آمریکای جنوبی هم بریم اما دیگه وقتی پلان مسافرت هامون چیدیم دیدیم هزینه مون میره بالا. بنابراین آمریکای جنوبی رو حذف کردیم. ایشالا بعدا. ضمنا سیمی جون من اصلا از اروپا خوشم نمیومد و نمیاد.

ازدواج و سفر بهترین چیزهایی هستند که تجربه کردم.
پاسخ
ما هم برنامه داریم من که رسیدم اول بریم دیزنی لند (مهمتر از همه)Big Grin بعد بریم لاس وگاس بعدش 1 هفته تحقیق کنیم برای عکاسی و لباس و اینجور چیزا (چون ما هنوز عکس عروسی نگرفتیم)بعد بریم هاوایی عکسای عروسیمونم همون جا بگیریم...ماه بعدش هم برای ماه عسل بریم ایتالیا.....چون من و شوشو عاشق ایتالیا هستیم و تا حالا نرفتیم...فقط عکساشو دیدیم....
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، shabnam.84 ، simi ، Tomas ، MONA FB ، الهه سابق ، girl ، yalda91 ، سانازی ، NedaE

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان