کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
سلام دوستای خوبم.بالا خره بعد از یک هفته که از ورودم به آمریکا می گذره وقتی پیدا شد و تونستم بیام اینجا.هنوز نوشته ها تون رو نخوندم.واقعا وفت نیست.از فردای روزی که اومدم من و همسرم مشغول کار های مختلف هستیم.خرید برای خونه و کلاس زبان ، گرین کارت و ...
حال تون چطوره؟ چیزی تغییر کرده یا نه؟ البته در اولین فرصت نوشته هاتون رو خواهم خوند.دوست چدیدی به ازدواجی/نامزدی ها اضافه نشده؟
راستی باید تجربیاتم رو از روز اول براتون بگم.هنوز خیلی نفهمیدم که وارد آمریکا شدم.باید کلاس هام شروع شه و ئارد روابط اینجا بشم بعد....
آرزو میکنم زود تر همتون بیاین.
ویزا: CR1/ ارسال مدارک : جون۲۰۱۱ /مصاحبه،آنکارا : ۱۸ جون ۲۰۱۲ /کلیرنس: ۳۱ جولای 2012 /دریافت ویزا : ۱۵ آگوست Rolleyes تاریخ ورود به آمریکا :۱۳ سپتامبر ۲۰۱۲

پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، sara mas ، الهه سابق ، shabnam.84 ، manoun ، kamela ، negi ، tamanna
سلام. ممنونم از همتون. آره متاسفانه مشکل من اینه که اینجور مواقع غرورم گٔل می‌کنه.. کلا همهٔ تما سا از طرف اون بوده. دلم نمیخواد سر بار باشم.. کارش یه جوریه که نمی‌شه سر کار با موبایل صحبت کنه واسه همین دلم نمیخواد بگه سر کارم نمی‌شه صحبت کنم یا از این حرفا... تو حرف زدنمونم اونه که حرفای خوب می‌زنه من خودمو خیلی‌ بی‌ تفاوت نشون میدم ولی‌ من بیشتر اهمیت میدم تا اون! من در صورتی‌ زنگ میزنم که بخوام سراغ پروندمو بگیرم یا حرف مهمی‌ باشه و این عادت بدو نمیتونم ترک کنم.. شاید خودمم کمک کردم که رابطمون به اینجا برسه!!
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، tamanna
آخه جودی من اصلا درک نمیکنم که تو فقط وقتی حرف مهمی داشته باشی زنگ میزنی. مگه شوهرت همکارته که واسه امور مهم باهاش تماس بگیری؟ مگه دلت واسش تنگ نمیشه؟ دلت نمیخواد باهاش بگی و بخندی؟ فقط واسه حرفهای مهم زنگ میزنی بهش؟ من اگه جای شوهرت بودم اصلا بهت زنگ نمیزدم تا خودت بزنگی. درسته که شوهرت در رابطه با پروندت کم کاری میکنه ولی تو در رابطه با خودش داری کم کاری میکنی
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، shabnam.84 ، manoun ، kamela
(2012-09-22 ساعت 23:51)girl نوشته:  سلام. ممنونم از همتون. آره متاسفانه مشکل من اینه که اینجور مواقع غرورم گٔل می‌کنه.. کلا همهٔ تما سا از طرف اون بوده. دلم نمیخواد سر بار باشم.. کارش یه جوریه که نمی‌شه سر کار با موبایل صحبت کنه واسه همین دلم نمیخواد بگه سر کارم نمی‌شه صحبت کنم یا از این حرفا... تو حرف زدنمونم اونه که حرفای خوب می‌زنه من خودمو خیلی‌ بی‌ تفاوت نشون میدم ولی‌ من بیشتر اهمیت میدم تا اون! من در صورتی‌ زنگ میزنم که بخوام سراغ پروندمو بگیرم یا حرف مهمی‌ باشه و این عادت بدو نمیتونم ترک کنم.. شاید خودمم کمک کردم که رابطمون به اینجا برسه!!
من فکر میکنم که "غرور" آفت یه ارتباط خوبه و میتونه خیلی به ارتباط لطمه بزنه.
اما همینکه یه نفر اینو درک کنه و قبول کنه که ایراداتی داره میشه امیدوار بود که مسائل به سمت بهتر شدن پیش بره.
هر رابطه بدی رو میشه با رویکرد خوب بهبودش داد و به روزای اوج خودش رسوند، فقط باید واسش تلاش کرد
مصاحبه:6/28/12
مشاهده کلیرنس:8/8
تحویل پاسپورت به سفارت:8/13
دریافت ویزا:8/15
تاریخ رفتن:9/18
اپلای برای سیتیزن: 12/30/17 بصورت آنلاین https://www.uscis.gov/file-online/log-online-filing

مهمه که قبل از اومدن بدونی چیکار میکنی.

http://www.mohajersara.com/thread-4459.html
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، shabnam.84 ، الهه سابق
من پر روتر از این حرفم عزیزم، وقتی‌ زنگ نمی‌زنه کلی‌ غرم میزنم که تو چرا زنگ نمیزنی!! چند بر گفت من دیگه نمیزنم تا یاد بگیری زنگ بزنی‌ به من. در نهیات باز اون زد!! من همیشه تو روابطم اینجوری بودم، نمیتونم یهو خودمو عوض کنم ولی‌ می‌خوام اون خیلی‌ در من باشه و بهم اهمیت بده.. آخه من هر کاری می‌کنم چیزی درست نمی‌شه.. یه مدت خوب شدم ولی‌ اونم عادت کرده به اینکه سرد باشه!!!
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، mercedeh2011
خداییش منم بودم سرد میشدم. خیلییی سردتر از شوهرت
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: manoun ، girl ، mercedeh2011
سلام ببخشید دوستان من سوالمو اینجا میپرسم چون فروم های دیگه جوای ندادن. من دیروز اومدم تهران- رفتم انستیتو پاستور. همونطور که قبلا گفتم من از مرکز بهداشت شهرم کارت زرد را گرفته بودم اما واسه اطمینان رفتم پاستور که کارتمو تایید کنند.
اونجا خانمی که مسئول این کار بود گفت که واسه آمریکا حتما باید کارت ما باشه. راست یا دروغ!! منم قبول کردم و هزینه پرداختم و اون هم واسم کارت صادر کرد. منتها بعضی از واکسنها رو که قیلا زده بودم وارد کارت جدید نکرد. گفت آمریکا براش مهم واکسنهای:
DTP-Td-MMR-hepatit B- که اینهارو قبلا زده بودم و وارد کرد. گفت آبله مرغان چون قبلا گرفتی باید آزمایش بدی و بعد جواب آزمایش بیاری که ما داخل کارت ثبت کنیم و اوایل مهر هم واکسن آنفولانزا میاد که باید بزنی. سوال1: واکسن دیگه ای به غیر اینها لازم نیست که بزنم؟ مثلا مننژیت یا پنماکوک؟ سوال2: MMR و هپاتیت ب من دو مرحله زدم که وارد کارتم کرد اما به نظر جفتش 3 مرحله ای هست. نکنه یک وقت ترکیه مرحله سومش بزنن ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2012-09-22 ساعت 23:33)فردا نوشته:  سلام دوستای خوبم.بالا خره بعد از یک هفته که از ورودم به آمریکا می گذره ...
فردا جان سلام. تبریک میگم عزیزم. ایشالا خوشبخت بشی Smile. حتما بیا و از تجربیاتت بنویس. من که یادته گفتم اسپانسر پیدا کردم؟ اسپانسره بعد از دیدن فرمها جا زدو گفت نمیتونه قبول کنهSad. تنها کسی که توی آمریکا میشناختیم این خانواده بودن که اونا هم جواب رد دادن Sad. دیگه نمیدونم چکار کنم. دارم منفجر میشم

(2012-09-23 ساعت 01:27)mehrannn نوشته:  سلام ببخشید دوستان من سوالمو اینجا میپرسم ....
مهران عزیز توی انجمن ازدواج هنوز اکثر بچه ها مصاحبه نشدن واسه همین جواب سوالتو نمیدونن. سوالتو توی انجمن لاتاری مطرح کن، زود جوابتو میگیری
راستی لطف میکنی امضاتو کامل کنی؟
مرسی
پاسخ
تشکر کنندگان: فردا
گرل عزیزززز
چرا اینقدر با شوهرت سردی؟من از اول حدث میزدم که تو در رابطه کم کاری نه شوهرت!!!!!من اگه جای شوهرت بودم تاحالا ولت کرده بودم.....بابا اون طفلک اونور دنیا به محبت تو واقعا نیاز داره..من خودم اونجا تنها بودم و میدونم....نکن این کار رو...گرل نکنننننن این کارو......کمی بهش نزدیک شو تا ببینی که بد نمیبینی.....به خدا اگر بهش نزدیک تر بشی اون هم دلش میخواد تو زودتر بری پیشش و کارات رو زودتر انجام میده....چه بسا که الان داره باهات لجبازی میکنه و اگر تو بهش محبت کنی بگه که تو خودت پیگیر کارت بشی......اینهمه که میای از شوهرت میگی که فلان کرد و بیسار کرد یک کلام بگو مقصر خودتییی.....همین الان گوشی رو بردار و بهش زنگ بزن...روزی 10 بار زنگ بزن..ناسلامتی شوهرته...عشقته...همه زندگیته
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، shabnam.84 ، mercedeh2011
(2012-09-22 ساعت 23:33)فردا نوشته:  سلام دوستای خوبم.بالا خره بعد از یک هفته که از ورودم به آمریکا می گذره وقتی پیدا شد و تونستم بیام اینجا.هنوز نوشته ها تون رو نخوندم.واقعا وفت نیست.از فردای روزی که اومدم من و همسرم مشغول کار های مختلف هستیم.خرید برای خونه و کلاس زبان ، گرین کارت و ...
حال تون چطوره؟ چیزی تغییر کرده یا نه؟ البته در اولین فرصت نوشته هاتون رو خواهم خوند.دوست چدیدی به ازدواجی/نامزدی ها اضافه نشده؟
راستی باید تجربیاتم رو از روز اول براتون بگم.هنوز خیلی نفهمیدم که وارد آمریکا شدم.باید کلاس هام شروع شه و ئارد روابط اینجا بشم بعد....
آرزو میکنم زود تر همتون بیاین.

خوش اومدی فردا جان! امیدوارم که زندگی توی آمریکا بر وفق مرادت باشه و همه چی برات به بهترین نحو ممکن پیش بره. از صمیم قلبم آرزو می کنم که کار همه بچه های مهاجرسرا (الهه، گرل، کاملا، سارا، شیوا و ... ) خیلی زود زود درست بشه و با همسر یا نامزدشون زندگی جدید و با آرامش و همراه با عشق و علاقه رو شروع کنند!
یه روزی برسه بچه های مهاجرسرای (مخصوصا قسمت ازدواج و نامزدی) توی آمریکا دور هم جمع بشیم و پستهایی که نوشتیم رو بخونیم و به استرس هایی که داشتیم قاه قاه بخندیم!

(2012-09-23 ساعت 03:27)kamela نوشته:  گرل عزیزززز
چرا اینقدر با شوهرت سردی؟من از اول حدث میزدم که تو در رابطه کم کاری نه شوهرت!!!!!من اگه جای شوهرت بودم تاحالا ولت کرده بودم.....بابا اون طفلک اونور دنیا به محبت تو واقعا نیاز داره..من خودم اونجا تنها بودم و میدونم....نکن این کار رو...گرل نکنننننن این کارو......کمی بهش نزدیک شو تا ببینی که بد نمیبینی.....به خدا اگر بهش نزدیک تر بشی اون هم دلش میخواد تو زودتر بری پیشش و کارات رو زودتر انجام میده....چه بسا که الان داره باهات لجبازی میکنه و اگر تو بهش محبت کنی بگه که تو خودت پیگیر کارت بشی......اینهمه که میای از شوهرت میگی که فلان کرد و بیسار کرد یک کلام بگو مقصر خودتییی.....همین الان گوشی رو بردار و بهش زنگ بزن...روزی 10 بار زنگ بزن..ناسلامتی شوهرته...عشقته...همه زندگیته

حرفهای کاملا رو قبول دارم ولی از طرفی هم به خاطر اختلاف سنی که گرل با همسرش داره، یه کمی (به نظر من حقیر) همسرش باید بیشتر از نظر احساسی گرل رو ساپورت بکنه. توی آمریکا همه آدما درگیر کار و زندگیشون هستند. همه عین ماشین کار می کنند ... اماااااااا همسر آدم که بخش بزرگی از زندگی ما هست، نباید کمرنگ بشه، نباید ته لیست بمونه، می شه حداقل صبح رو با صدای اون شروع کنی و شب با شب به خیر گفتن بهش به رختخوابت بری.
یه کمی بالا پایین داره، یه کمی زمان می بره، ولی می شه ... باید بشه!
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، sara mas ، kamela ، girl ، الهه سابق ، mercedeh2011 ، فردا
دوستان به خدا ول کنید این حرفهارو که اون زنگ میزنه یا من زنگ بزنم.اگه از حالا تو زندگیها تون منم توی داشته باشید چطور میخواهید باهم یک عمر زندگی کنید.من اون اوایل که اومده بودم امریکا انقدر درگیرکار و درس شده بودم و فقط باهاش چت میکردم ولی نامزدم زنگ میزد بهم. یبار بهم گفت من اصلا یادم نمیاد آخرین بار کی بهم زنگ زدی ،دیدم ای دل غافل آخرین بار ۳ماه قبل من تلفن کرده بودم. ولی از اون موقع به بعد تماس هایم رو بیشتر کردم. الان باور کنید من اصلا یادم نیست من بیشتر به نامزدم زنگ میزنم یا اون. حساب کتابش از دستمون در رفته. فقط اینو میدونم که دلواپس همدیگه هستیم و تند تند خبر داریم از تمامی کارهای روزمریه همدیگه. درسته زندگی تو امریکا بدو بدو زیاد داره ولی اونقدری آدم وقت داره که واسه عشقش زمان بگذاره. خدا شاهده من بعضی وقتها ما بین کلاس هام یا چند دقیقه وقت بیکاری سر کار زنگ میزنم ایران تا چند ثانیه صداش رو بشنوم.شاید اون کسی که تو آمریکاست واقعا حس نکنه داره روابط سرد میشه.شما که ایران هستید بهش بگید همون تماس چند ثانیه تو میتونه یک روز زیبا رو به ارمغان بیاره.غرور رو کنار بگذارید.به عشقتون با تمام وجود عشق بورزید.باور کنید خودتون بیشتر لذت میبرید.میبینید بعدش نه تنها دوری فاصله ننداخته بینتون بلکه عشقتون رو بیشتر هم کرده.چونکه قدر همدیگه رو بیشتر میدونید و درک میکنید .و دیگه تو زندگی حاضر نیستید لحظه ای همدیگه رو ترک کنید .
آرزوی بهترین هارو برای شما عزیزان دارم
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013,  اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88  ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015Big Grin، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+

پاسخ
تشکر کنندگان: saba.m ، sara mas ، *ROYA* ، pr.kia ، kamela ، girl ، shabnam.84 ، shimoda ، الهه سابق ، فردا ، نازنین 932
فردا جان تبریک میگم.امیدوارم روزهایی سرشار از شادی و خوشی و البته همراه با سلامتی پیش رو داشته باشی. و هرآنچه که خوبه همون برای خودت و همسرت اتفاق بیفته
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl
سلام. ببخشید که دیر جواب میدم. واقعا خوشحالم واستون که این مشکل ندارید با همسرتون چون این مساله واقعا فاصله رو بیشتر می‌کنه.. من تلاشمو کردم، خیلی‌ مسائل هست که بازگو کردنشون خیلی‌ وقت گیره.. اینو گفتم که اگه زمانی‌ بخواید منو راهنمایی کنید شناخت بهتری از من داشته باشید.. من آدم سردیم.. و این خیلی‌ بده. حتا تو روابط معمولی‌ همیشه همه میگن خودشو میگیره ولی‌ اصلا اینطور نیست.. من اینجوریم نمیتونم فیلم بازی کنم.. الان خیلی‌ دلم می‌خواد همه چیز خوب باشه ولی‌ فکر می‌کنم کاری از دستم بر نمیاد.. امیدوارم زودتر بیاد که این احساس بدی که دارم زود رفع بشه

پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، tamanna ، kamela ، sib 24
negi اسم منو جا انداختیا ؛ یادت باشه

الهه جون این حرفها چیه میگی؛ امیدت رو از دست نده؛ همیشه در بدترین شرایط اتفاقایی میفته معجزه وار ...
برات ارزوی بهترینها رو دارم ... هرچی که فقط باید مراقب خودت باشی
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق
الهه جون درست میشه. خودت و آزار نده. و امید داشته باش. تو که خودت همیشه اینجا به همه روحیه میدی دختر. منتظرت هستیم همه که با خبرای خوش بیای هرچه زودتر. بهترین هارو برات آرزو میکنم
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان