کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
خیلی متآسف و متأثر شدم برای مردم بیگناه....... خیلی بلای دردناکیست این زلزله.....
؟؟؟!! واه؟؟؟ آرین؟!؟!؟! چی شد؟!؟! الان که یه چیز دیگه نوشته بودی!؟! به خدا خودم خوندم..
آنا جان ممنونم بابت رتبه و آرزوی قشنگت . امیدوارم برای هممون بزودی روزهای خوب و شیرین برسه...
بچه ها؟ همگی خوب هستین؟ به امید پیروزی و شادی....
آرین؟ ای بابا،،،، بروووو دیگه.......... ! آخه چرا اینقدر طول کشیدی تو !؟؟!؟
آقای فاضل چطورن!؟؟! خیلی سلام برسون.
نوع ویزا : K1 Rolleyes
سرویس سنتر: Vermont
رسید مدارک(سری اول) : (22may2012)
رسید مدارک بیشتر Sad7january2013)
تاریخ اپروو: (february\2013)
زمان مصاحبه : may 2013 دریافت ویزا : تقریبا یه ضربWink
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، kamela ، Tomas ، ارکیده ، آناهيتا ، الهه سابق ، shadzad ، girl ، سانازی
دینا جون اون و ویرایش کردم.. چون دلم میخواد از ته ته دلم ف ح ش بکشم به اون درازگوشایی که بمب میزارن همه میدونیم کیان!!! و اینجا نمیشه و واسه مهاجر سرا خوب نیست.... به هر حال این هم وضعیت ماست و با اتفاقاتی که افتاده تو بوستون حالا حالا ها خبری از کلیر نیست... خاورمیانه و 90% از مردمش نفرین شدن... هم بلا سر خودمون میاد هم یه سری درازگوش دنیا رو میخوان منفجر کنن..حیف که باید ادب رو رعایت کرد اینجا.. چیزی که من اصلا عادت ندارم بش که جلو خودم و بگیرم .. به قول صادق خان هدایت بزرگ..: زبان فارسی چیزی که زیاد دارد ف ح ش های ابدار است .. چرا ما که بر سر این ثروت عظیم نشسته ایم ولخرجی نکنیم؟
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، kamela ، battosai ، Tomas ، ارکیده ، الهه سابق ، shadzad ، yalda91 ، shabnam.84 ، girl ، سانازی
ارین جان انفجار بوستون ربطی به ایرانی ها داره؟؟جدا کار کی بوده؟من هم نگران شدم که نکنه باز سخت بگیرن
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، Tomas ، ارکیده ، الهه سابق ، shadzad ، girl ، سانازی
نه والا ربطی به ایران که نداره .. هنوز خود امریکایی ها چیزی نگفتن در این مورد که کار کی بوده.. اما خوب میشه حدس زد به نظر من که ت ر و ر ی س ت ی بوده.. ۴ تا بمب بوده که ۲ تاش ترکیده یکیش نترکیده یکیش رو هم خنثی کردن.... اما چون از بعد از ۱۱ س پ ت ا م ب ر بی سابقه بوده کل امریکا شرایط امنیتی پیدا کرده... نه نگران نباش رو کیس ماها تاثیر گذار نیست ینی امیدوارم که نباشه .. شاید توریستی رو غیر مهاجرتی رو تاثیر گذار باشه
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، Tomas ، ارکیده ، الهه سابق ، shadzad ، kamela ، yalda91 ، shabnam.84 ، girl ، سانازی
میگن کار تروریستهاست حالا پیدا کنید پرتغال فروش را ؟؟؟
ولی عایا واقعا رو کلیر شدن یا چک خوردن تاثیر داره؟؟؟
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، آناهيتا ، الهه سابق ، kamela ، yalda91 ، girl ، سانازی
میگن زلزله سیستان شديدترين زلزله 40 سال اخير و دومين زلزله تاريخ ايران به لحاظ شدت است!

دعاکنیم که آسیب ها کم باشد
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، ارکیده ، الهه سابق ، kamela ، yalda91 ، girl ، سانازی ، Tomas
(2013-04-16 ساعت 16:25)kamela نوشته:  صبا جان ما دمیسایل دادیم به ان وی سی..چون خودشون ازمون خاستن که بدیم...یعنی روز مصاحبه باز هم میخان؟2ماه پیش فرستادیم...از ان وی سی هم میره به سفارت دیگه..پس الان دارنش..پس یکی بگه اخه چراااااااااااا توی مصاحبه هم باز میخان؟پس ما کلا ردیم دیگه..ارکیده جون هم که میگه تکس 2012 رو گرفتن و انا جون هم که میگه میدن...اسپانسر ما 2011 رو داد و گفت 2012 رو خیلی ها پر نکردن و قانونی هست و در مصاحبه نمیخان ازتون...ولی انگار میگن 2012 رو بدیم که ما اونم نداریم.....به نظرتون ردیم ما؟

کاملا جان اصلا نگران نباش عزیزم حتما همسرتون یه ضرب ویزا رو میگیره
وقتی nvc ازتون خواسته و فرستادین که دیگه مشکلی نیست چون برای بعضی ها nvc اصلا اعلام نمی کنه که همچین مدرکی میخوان و روز مصاحبه میگن حالا مدارک دمسایل رو نشون بدین الان برای شما که خیلی بهتره اصلا هم رد نیستین شما چمدونا رو بیار وسط یواش یواش وسیله ها رو جمع کن Smile
--------------------------------------------------------------------------------
نوع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک : سپتامبر2011
تاریخ approve: آپریل 2012
دریافت شماره کیس : جولای 2012
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، ارکیده ، الهه سابق ، shadzad ، kamela ، yalda91 ، girl ، سانازی
بچه ها کسایی که همسراشون اسپانسرشون هستن بازم باید دمیسایل نشون بدن برای ان وی سی؟
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، سانازی ، Tomas
نه ارکیده جان. وقتی همسرت اسپانسرته پس یعنی توی آمریکا زندگی میکنه
بچه ها بیایید از این ببعد سوالات مهاجرتیمونو فقط و فقط توی تاپیکهای مربوط به خودشون مطرح کنیم و این تاپیک برای گفتگوهای دوستانه باشه فقط
مرسی
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: NedaE ، ارکیده ، kamela ، arian307 ، shadzad ، yalda91 ، shabnam.84 ، girl ، Saeedv13 ، سانازی ، Tomas ، romance33
هیچ کس جواب سوال من را نمی‌دونه؟ چقدر وقت میدان تا مدارک بیشتر را برای uscis بفرستیم؟
نوع ویزا: k1
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012
دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013
سرویس سنتر: California
اپروو :21 مه‌ 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، girl ، سانازی ، Tomas ، الهه سابق
تمووووم شد و رفت.....این انفجار کار اسپانسر ما بوده...15 اپریل هست . برگه ها رو دادن...خواسته یک حرکتی زده باشه مارو قانع کنه.....من همین الان تنهایی به این نتیجه رسیدم

صبا جون خدا از دهنت بشنوه...ممنونم ازت به خاطر این امید قشنگی که بهم دادی...خیلی بهش احتیاج داشتم
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، shadzad ، shabnam.84 ، girl ، آناهيتا ، saba.m ، omnia ، سانازی ، Tomas ، الهه سابق ، MONA FB ، romance33
آخه الهه جون اونجا دیر جواب می دن کسی به اون تاپیکا سر نمی زنه....
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، girl ، سانازی ، Tomas ، الهه سابق ، MONA FB
ندا جون به قول الاهه سوالت رو توی تاپیک مربوط بپرس...حتما نفرات بیشتری هستن که کمکت کنن....من والا نمیدونم.وگرنه میگفتم
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، NedaE ، shadzad ، girl ، آناهيتا ، سانازی ، Tomas ، الهه سابق
وااااي چرا مدرا اينقدر لجبازن ؟ به همسرم ميگم روز مصاحبه بايد w2 و 1040 همراهم باشه ميگه چون ما فرستاديم نميخواد ببري اگه ببري ميبينن تو پرونده ات هست بهت پس ميدن من چيكار كنم ؟
برادرش اسپانسر ماست ،ميگه چون اسپانسر كس ديگه هستش من w2ندارم كه بفرستم من چي كار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، shadzad ، yalda91 ، ارکیده ، girl ، آناهيتا ، سانازی ، Tomas ، الهه سابق
سیمی جون...من خودمو کشششششتم تا شوهرم حاضر شد 1040 رو از اسپانسر بگیره.میگفت میری توی این سایتا 4تا چیز میبینی فکر میکنی خدا گفته...هر دیقه دعوا داشتیم..تا اینکه به اسپانسر گفت و اسپانسرمون گفت بله 1040 رو میفرستم چون باید همراهتون باشه....یعنی مدتها باهاش بحث داشتم

سیمی جون w2 رو اسپانسرتون باید پر کنه و اگر جایی یا برای کسی کار میکنه باید پر کنه....اگر خودشون کارفرما هستن لازم نیست پر کنن
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، yalda91 ، shabnam.84 ، ارکیده ، girl ، سانازی ، Tomas ، الهه سابق ، MONA FB

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان