کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
١٠روز سر زنگ زدن به nvc واسه كيس نامبر جنگيديم ميگفت كي به تو گفته عضو بشي ؟ حالا هم ميگي زنگ يزن nvc ؟ بعد كه زنگ زد و گفت ١٠روزه كيس نامبرتون اومده هيچي تا مدتها نيگفت و يه سري سوالارو ميگفت از دوستاي مهاجرسرات بپرس ، حالا بهش ميگم w2و 1040رو ميخوام باز جنگ و دعوا شروع شد ميگه ١٠٠صفحه كاغذ بدم بهت كه چي بشه ما براشون فرستاديم!!!! وكيل مون كه من واقعا قبولش دارم اما ميگه نميخواد ببري ، همسرم بهش گوش ميكنه ، اسپانسرم خودش كارفرماست ، فقط ١٠٤٠ رو ببريم كافيه؟
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، kamela ، سانازی ، Tomas ، الهه سابق
اره عزیزم...اگر کارفرماست دیگه نیازی به w2 نیست..ولی 1040 و i864 رو بگیر...اتفاقا درسته..صفحاتش خیلی زیاده..ولی بگیر از همسرت حتما

w2 فرمی هست که کارفرما به کارمنداش میده تا پر کنن عزیزم
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، سانازی ، Tomas ، الهه سابق
(2013-04-15 ساعت 11:01)ارکیده نوشته:  جودی جون شما برای دریافت گرین کارت پول دادید؟

ارکیده جون روز مصاحبه وقتی‌ که پاسپورت رو گرفتن بهم یه برگه دادن که یه کد نوشته شده بود و نوشته بود که ۱۶۰ $ باید بریزیم به حسابشون و یه نفر تو آمریکا باید پولو بریزه قبل از اینکه من وارد آمریکا بشم.. همین بود دیگه پولی‌ ندایم
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، سانازی ، Tomas ، الهه سابق ، shabnam.84
دوستان بجز اسکایپ و یاهو با چه برنامه ای میتونم ویدئو چت داشته باشم که کیفیت اش خوب باشه؟
نوع ویزا: k1
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012
دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013
سرویس سنتر: California
اپروو :21 مه‌ 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، Tomas ، الهه سابق ، girl ، yalda91
ارکیده جون tango که مسیج هم میتونی بفرستی، oovoo
من اینا رو میدونم
ازدواجی
رسید نامبر: 11 اپریل
سرویس سنتر: National Benefit Center
اپرو: تاریخ نمیدونم
مصاحبه : اپریل، یک ضرببببببب
لینک سفرنامه : http://www.mohajersara.com/thread-1910-p...#pid497326
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، Tomas ، الهه سابق ، girl ، yalda91
(2013-04-17 ساعت 11:29)NedaE نوشته:  دوستان بجز اسکایپ و یاهو با چه برنامه ای میتونم ویدئو چت داشته باشم که کیفیت اش خوب باشه؟

اگر آي پد داري facetime هم خيلي خوبه
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، Tomas ، الهه سابق ، girl
بچه ها امروز مصاحبه شوهر من بود...قبولش نکردن..2تا ایراد گرفتن که خیلی بد و سختهههه...اول اینکه گفتن خانوم شما همیشه ایران بوده وشما دارین اینجا باهم زندگی میکنید و دلیلی نداره برید امریکا..و دوم اینکه گفتن اسپانسر شما شرایط اسپانسری رو نداره و درامدش کافی نیست....بچه ها اسپانسر ما خیلی خیلی پول داره..هم توی بانک هم درامدش...نمیدونم اینا چی گفتن.....من نمیدونم چکار کنم...الان حس مرگ دارم....چطور تک و تنها با یک بچه 3 ساله برم امریکا؟
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، simi ، سانازی ، battosai ، Tomas ، arian307 ، الهه سابق ، shabnam.84 ، girl ، yalda91
(2013-04-17 ساعت 12:30)kamela نوشته:  بچه ها امروز مصاحبه شوهر من بود...قبولش نکردن..2تا ایراد گرفتن که خیلی بد و سختهههه...اول اینکه گفتن خانوم شما همیشه ایران بوده وشما دارین اینجا باهم زندگی میکنید و دلیلی نداره برید آمریکا..و دوم اینکه گفتن اسپانسر شما شرایط اسپانسری رو نداره و درامدش کافی نیست....بچه ها اسپانسر ما خیلی خیلی پول داره..هم توی بانک هم درامدش...نمیدونم اینا چی گفتن.....من نمیدونم چکار کنم...الان حس مرگ دارم....چطور تک و تنها با یک بچه 3 ساله برم آمریکا؟
كاملااااا من باورم نميشه !!!! يعني چي ؟ از كجا فهميدن كه شما ايران زندگي ميكنين؟ يعني كلا ردش كردن و ديگه بهش ويزا نميدن؟
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، سانازی ، Tomas ، الهه سابق ، girl
کاملا جون دیشب همسر من هم گفت که یکی ا دوستاشون که مدیر دفتر سنتاتور مهاجرتشون هست بهش گفته که یه آقای چینی برای همسرش اقدام کرده بوده که چین با هم زندگی می کردن و همین ایراد و ازشون گرفته بودن و به همسرش ویزا ندادنSad
حالا شماچکار میکنید؟؟ هیچ راهی ندارید؟
از کجا متوجه شده بودن که شما ایران هستی؟
خیلی ناراحت شدم عزیزم
ازدواجی
رسید نامبر: 11 اپریل
سرویس سنتر: National Benefit Center
اپرو: تاریخ نمیدونم
مصاحبه : اپریل، یک ضرببببببب
لینک سفرنامه : http://www.mohajersara.com/thread-1910-p...#pid497326
پاسخ
تشکر کنندگان: simi ، ارکیده ، سانازی ، shadzad ، الهه سابق ، shabnam.84 ، girl ، yalda91
واقعا کاملا جون؟؟؟؟؟؟مگه می شههههههه؟؟حالا ایراد اول هیچی اسپانسرتون رو چرا قبول نکردن؟؟؟؟حالا همسرت چک خورد؟ هیچ راهی جلو پاتون نذاشتن....
خیلی ناراحت شدم امیدوارم که یه جوری گره این قضیه باز بشه.....
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: simi ، سانازی ، shadzad ، الهه سابق ، shabnam.84 ، girl ، yalda91
(2013-04-17 ساعت 02:53)kamela نوشته:  اره عزیزم...اگر کارفرماست دیگه نیازی به w2 نیست..ولی 1040 و i864 رو بگیر...اتفاقا درسته..صفحاتش خیلی زیاده..ولی بگیر از همسرت حتما

w2 فرمی هست که کارفرما به کارمنداش میده تا پر کنن عزیزم
ميتونم به اسپانسرم بگم صفحه هارو اسكن كنه و برام ايميل كنه؟
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، سانازی ، shadzad ، الهه سابق ، girl
من خودم هم شوک شدم...انتظار ردی به هر دلیلی رو داشتم جز این....نمیدونم از کجا فهمیدن..ولی حتما همه چیز رو میدونن....اصلاااااا نمیدونم چرا از اسپانسر ایراد گرفتن!!!!اسپانسر ما چند تا شرکت داره...کلی پول در حسابش داره...تازه تمام مدارک رو هم کامل بردیم...شوهرم میگه یک پیر زن خیلی بد اخلاق بود که یک کلمه فارسی بلد نبود..یک مترجم اورده که از خودش بد تر بوده....به شوهرم برگه صورتی دادن و گفتن اینا رو درست کردی بیا....من چکار کنم بچه ها...نه دیگه میتونم تنها برم امریکا و نه اسپانسر جور کنم...میشه تو این 2روزی که شوهرم انکاراست باز وقت بگیره بره حلش کنه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، shinna ، سانازی ، Tomas ، shadzad ، الهه سابق ، mercedeh2011 ، girl ، yalda91
کاملا جون خیلی متاسف شدم عزیزم، نمی دونم چی بگم Sad ولی حتما یه راهی هست چی گفتن؟ کلا ریجکت شد؟ Sad ولی خودتو نباز، حتما یه راهی پیدا می شه عزیزم

برگه صورتی یعنی چی؟ چک که نخورده؟ خب ریجکتم نشده درسته؟ این یعنی نقص مدرک فقط، این دو روز که نمی شه برگرده به نظر من، اون دومورد حل شه یعنی می تونه بگیره دیگه، تو باید بری آمریکا و اونجا ساکن شی و یه اسپانسر دیگه پیدا کنید همین، بعدش می تونه با برگه صورتی بره هر وقت که اینا رو انجام دادی میاد پیشت، راهش همینه، اصلنم نترس که تنها داری میری، قوی باش عزیزم یه مدت کوتاهه. حتما می تونی.

آره سیمی جون همین کارو کن، کافیه.
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
پاسخ
تشکر کنندگان: NedaE ، ارکیده ، سانازی ، Tomas ، الهه سابق ، shabnam.84 ، girl ، yalda91
شادزاد جون...خیلی سخته...من یک بار تنها رفتم و حامله بودم و حالا هم با یک بچه 3 ساله.....فامیل داریم ولی به لعنت خدا نمیارزن...نه جا دارم نه کسی رو....یک بار رفتم پیش فامیل برا 7 پشتم بسه...واقعا نمیدونم چکار کنم....سالها بود این حال رو نداشتم

خراب بشه امریکا که باعث بدبخختی ما شده....3سال و نیم هست دارم از اسمش عذاب میکشم...نه میشه بیخیالش شد نه میشه بهش رسید....
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، سانازی ، Tomas ، shadzad ، الهه سابق ، shabnam.84 ، mercedeh2011 ، girl ، yalda91
وااایی کاملااا نه!!! مگه شما یه مدت امریکا زندگی نکرد بودی با بچه؟! پس چطور گفتن شما همیشه ایران بودی؟؟ :|:| یعنی reject کردن یا فرصت تکمیل مدارک دادن بهتون؟
نوع ویزا: k1
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012
دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013
سرویس سنتر: California
اپروو :21 مه‌ 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، سانازی ، Tomas ، shadzad ، الهه سابق ، girl

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان