کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
کاملا جون خیلی ناراحت شدم ولی خیلی سخت تر از اینا رو رد کردی زایمان به تنهایی تو کشور غریب خیلی سخته مطمئن باش این دفه هم حل میشه
حالا که تصمیم به رفتن داری بهتره زودتر بری به قول قدیمیا دیگه پرش رفته کمش مونده
--------------------------------------------------------------------------------
نوع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک : سپتامبر2011
تاریخ approve: آپریل 2012
دریافت شماره کیس : جولای 2012
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، ارکیده ، سانازی ، Tomas ، shadzad ، الهه سابق ، shabnam.84 ، girl ، yalda91
عزیزم بارداری سختتر بوده کلن تنها بودن تو اون شرایط مطمئنن سخت تره، الانم چرا بری پیش فامیل؟ می تونی نزدیکشون خونه بگیری، مگه با شوهرت می خواستین برین قصد نداشتین یه جا جدا بگیرین؟ همون کارو کن، قرار نیس اصلن طول بکشه تو برو شروع کن زندگیو، اسپانسر که اوکی شه زود میاد پیشت، رد که نشده فقط باید این شرایط اوکی بشه و با برگه صورتی می ره و ویزا رو می گیره، باور کن بیشتر راهو رفتین، دیگه چیزی نمونده.
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، ارکیده ، سانازی ، Tomas ، الهه سابق ، shabnam.84 ، girl ، yalda91
چرا عزیزم .میگن الان دارین ایران پیش هم زندگی میکنید..میگن اگر خانم امریکا زندگی میکرد شما میتونستی بگی میخای بری پیشش.برگه صورتی نمیدونم چی هست..........وکیل ما همیشه میگفت اسپانسرتون چه درامد خوبی داره...همیشه میگفت اسپانسر خیلی خوبی دارین....نمیدونم چرا گفته شرایطش خوب نیست

درسته شادزاد جون...اگه با شوهرم هم میرفتم باید خونه میگرفتیم..ولی الان میبینین شماها همسراتون نیست چقددر سخته براتون....توی یک کشور غریب که پدر مادر و اقوام عزیزت پیشت نیستن خیلی سخت تره..اونم با یک بچه.نمیدونم چکار کنم..از دیشب حال بدی دارم...خدا نصیب هیچ کس نکنه.همه تنم یخ کرده
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، Tomas ، shadzad ، الهه سابق ، shabnam.84 ، girl ، yalda91
شادزاد کاملا درست میگه همون کاری که قرار بود وقتی با شوهرت رفتی رو انجام بدی حالا یکم زودتر انجام بده.مهم ترین چیز اینه که خودتو نبازی. ولی با این توصیفی که از اسپانسرتون میکنی من واقعا موندم چرا بهش گیر دادن. هیچ راهی نداره شوهرت دوباره بره سفارت ازشون بپرسه که مطمئن بشه اشتباه نکردن در مورد اسپانسر؟
نوع ویزا: k1
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012
دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013
سرویس سنتر: California
اپروو :21 مه‌ 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، ارکیده ، سانازی ، Tomas ، shadzad ، الهه سابق ، shabnam.84 ، girl
کاملا جون نمیشده یه هفته قبل از مصاحبه بری امریکا؟
میدون خیلی سخته اما باید بری کاملا جون، عزیزم شما برو.
اما از اسپانسر واسه چی ایراد گرفته آخه؟Sad
بچه ها منم این موضوع رو دیشب از همسرم شنیدم، اگه زمان مصاحبه متوجه بشن که هر دو نفر در کنار هم زندگی میکنن، ویزا نمیدن.
ازدواجی
رسید نامبر: 11 اپریل
سرویس سنتر: National Benefit Center
اپرو: تاریخ نمیدونم
مصاحبه : اپریل، یک ضرببببببب
لینک سفرنامه : http://www.mohajersara.com/thread-1910-p...#pid497326
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، ارکیده ، سانازی ، Tomas ، shadzad ، الهه سابق ، shabnam.84 ، girl ، yalda91
ندا جون خیلی دوست دارم فقط بفهمم چرا به اسپانسر گیر دادن....اسپانسر ما میتونم بگم جزو بهترین کسایی بود که میتونه اسپانسر بشه....وکیل ما هم از حساب بانکیش شک شده بود...نمیدونم واقعا چرا میگن شرایطش رو نداره

شاینا جون شدن که میشد..ولی هم وکیل گفت احتیاجی نیست...هم اینکه گفتن با دمیسایل حله
پاسخ
تشکر کنندگان: shinna ، ارکیده ، سانازی ، Tomas ، shadzad ، الهه سابق ، girl ، yalda91
(2013-04-17 ساعت 12:30)kamela نوشته:  بچه ها امروز مصاحبه شوهر من بود...قبولش نکردن..2تا ایراد گرفتن که خیلی بد و سختهههه...اول اینکه گفتن خانوم شما همیشه ایران بوده وشما دارین اینجا باهم زندگی میکنید و دلیلی نداره برید آمریکا..و دوم اینکه گفتن اسپانسر شما شرایط اسپانسری رو نداره و درامدش کافی نیست....بچه ها اسپانسر ما خیلی خیلی پول داره..هم توی بانک هم درامدش...نمیدونم اینا چی گفتن.....من نمیدونم چکار کنم...الان حس مرگ دارم....چطور تک و تنها با یک بچه 3 ساله برم آمریکا؟
عزيزممممم
بايد قوي باشي گلم گر چه خيلي سخته
شايد دليل اينكه اسپانسرتو رد كردن اين بوده كه dependent زياد داشته ... يعني اعضاي خانواده و كسايي كه تحت حمايت ايشون هستن تعدادشون با مقدار درآمد لازم براي اون تعداد نخونده
بهتره اينجا خودت كار كني و اسپانسر شوهرت خودت باشي .... ميدونم كار آسوني نيست مخصوصا با يه بچه كوچيك
ويزاي نامزدي. مصاحبه ايروان اواخر ژانويه ٢٠١٣. كليرنس درست پس از سه ماه و يه روز انتظار اواخر آپريل Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، سانازی ، Tomas ، shadzad ، الهه سابق ، shabnam.84 ، girl ، yalda91
اناهیتا جون با این شرایط شوهرم تا صدسال دیگم نمیتونه بیاد....فکر کن بیام و دنبال کار بگردم..تا بخام کار پیدا کنم و ایا منو برای اسپانسر شدن قبول کنن یا نه بماند که معلوم نیست درامدم چقدر باشه....با بچه کوچیک که حالا باید دنبال جایی بود که اونو بگذارمش.....دارم فکر میکنم بیخیال امریکا بشم..کلا وقتی فکر میکنم اصلا نریم حالم بهتر میشه
پاسخ
تشکر کنندگان: shinna ، سانازی ، Tomas ، shadzad ، الهه سابق ، shabnam.84 ، girl
(2013-04-17 ساعت 13:48)kamela نوشته:  اناهیتا جون با این شرایط شوهرم تا صدسال دیگم نمیتونه بیاد....فکر کن بیام و دنبال کار بگردم..تا بخام کار پیدا کنم و ایا منو برای اسپانسر شدن قبول کنن یا نه بماند که معلوم نیست درامدم چقدر باشه....با بچه کوچیک که حالا باید دنبال جایی بود که اونو بگذارمش.....دارم فکر میکنم بیخیال آمریکا بشم..کلا وقتی فکر میکنم اصلا نریم حالم بهتر میشه
بهت حق ميدم گلم واقعا با بچه كوچيك سخته مخصوصا اگر مادر يا فاميل نزديك نداشته باشي كه با دلسوزي ازش مراقبت كنه ..... بهتر با شوهرت مشورت كني و دوتايي تصميم بگيرين .... واقعا نميدونم چي بگم
ويزاي نامزدي. مصاحبه ايروان اواخر ژانويه ٢٠١٣. كليرنس درست پس از سه ماه و يه روز انتظار اواخر آپريل Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، ارکیده ، سانازی ، Tomas ، shadzad ، battosai ، الهه سابق ، shabnam.84 ، girl ، yalda91
بچه ها مگه نمیگین اونجا بخواین فارسی صحبت کنین یکی رو میارن که فارسی حرف بزنه؟شوهرم میگه زنه حتی یک کلمه هم بلد نبود و دوید دنبال مترجم که اونم از خودش بدتر بود...میگه اصلا نتونستم باهاشون صحبت کنم
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، سانازی ، shadzad ، battosai ، الهه سابق ، shabnam.84 ، girl
کاملاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی ناراحتم خیلی زیاد
امیدوارم حل بشه
ازدواجی
رسید نامبر: 11 اپریل
سرویس سنتر: National Benefit Center
اپرو: تاریخ نمیدونم
مصاحبه : اپریل، یک ضرببببببب
لینک سفرنامه : http://www.mohajersara.com/thread-1910-p...#pid497326
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، ارکیده ، shadzad ، الهه سابق ، shabnam.84 ، girl ، kamela
ای خدا چی بگم من به این....
اخه کسی نیست به اینا بگه به شما چه میخواد بره اونجا با شوهرش زندگی کنه.نمیدونم چی بگم فدات شم کاملا جان الان من متوجه نشدم که نقص مدرک خوردین یا ریجکت؟
ببینین اونجا امریکایها فارسی بلدن خوب حرف میزنن نمیدونم اون کی بوده بلد نبوده.البته مامان بزرگ من چند سال پیش که رفته بود میگفت مترجم اومد ولی دیگه فکرکردم دیگه همشون بلد شدن.اخه عجب (ف ح ش می خوام بدم)خنگن ذاتا اونجا میگی من می خوام مصاحبه ام فارسی باشه یا انگلیسی دیگه.اونروز انگار قاطی کرده بودن!!در ضمن اگه نقص مدرک بود اون زمون که برگه ابی بود /وقتی مدارک ناقص رو میبری اونجا خانم ایرانی بود دمه در میگیره ازت و هیچ میگه نیاز نیست بری تو نمیزاره حالا اگه نگا نکنه بری تو تا مصاحبه نباشه کسی نمیاد جلو باجه .بیاد هم معلوم نیست همون خانوم باشه که ازش سوال بکنی میگن برو بهتون خبر میدیم.برگه صورتی پارسال ریجکت بود میگفتن رنگا عوض شده انشالله که نقص باشه.اره؟
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، shadzad ، الهه سابق ، shabnam.84 ، girl ، kamela ، yalda91
بابا یه دقیقه وایسین ببینیم چی شده آخه.. ااا!!!!هنوز ماجرا روشن نشده داریم حلواش و میخوریم!!!
کاملا فقط اینایی که میپرسم و جواب بده لطفا!!!!
برگه صورتی که گرفته برگه ی چک بوده درسته؟ دور چه گزینه هایی رو خط کشیده واستون؟ اگر میخواست ریجکت کنه یه برگه قرمز میداد که ظاهرا روش نوشته به شما ویزا تعلق نمیگیره.... این برگه ای که میگی اسمش refusal هست اما یه temporary هم روش نوشته..و نوشته هر وقت اینایی که دورش خط کشیدیم رو اماده کردی بیا... اگر نمیدونی چی نوشته توش قبل این که این و جواب بدی از شوهرت بپرس...اگر همین برگه بود که ناراحتی نداره.. منم همون برگه رو گرفتم منتها دور administrative process خط کشیده شده و باید وایسم این تموم شه.. در واقع این همون برگه ایه که 99% ایرانی ها میگیرن.. پنیک کردن نداره!!!
بعد هم تو که میگی اصلا فارسی حرف نزده و همسرت هم از اونجایی که مترجم خواسته احتمالا انگلیسی بلد نیست درست حسابی... به نظر من یه چیزی رو اشتباه شنیده در مورد رد شدن!!!!
بعد هم در مورد اسپانسرت من فکر کنم آنا درست میگه .. اختمالا اسپانسر چند نفر دیگه هم بوده یا ادم های تحت تکلفش زیاد بودن..
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: shinna ، Tomas ، shadzad ، ارکیده ، battosai ، الهه سابق ، shabnam.84 ، Saeedv13 ، saba.m ، MONA FB ، girl ، yalda91
من که می گم تا شوهرت دلیل نپذیرفتن اسپانسرو متوجه نشده بر نگرده، ازش حتما بپرس تو اون برگه چی رو خواسته، آره منم مال بقیه رو دیدم اگه چک خورده باشه دور adminstrative processing خط کشیده اگه هم نقص مدرک چیزایی که باید بیاره رو. اگه متوجه نشده بره باز سفارت فردا سعی کنه بپرسه، عجیبه سفارت آنکارا که فارسی زبون زیاد داره، از همون دم در تا مصاحبه، خیلی خوب فارسی حرف می زدن!
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، الهه سابق ، shabnam.84 ، سانازی ، girl ، yalda91
كاملا جان اصلا نمیدونم چی بگم. نمیفهمم اگه اسپانسر مشکل داشته مگه nvc مریض بود قبولش کرد؟ اونا که از اسپانسر اولتون ایراد گرفتن پس چرا دومیو قبول کردن؟ حالا سفارت به همون اسپانسر مورد تایید ان وی سی ایراد میگیره؟ مسخرست!
ندا جان فکر کنم تا 1سال فرصت دارید مدارکو بفرستید.
بچه ها که فقط توی این تأپیک نمیان توی همه تاپیکای انجمن میرن
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، shabnam.84 ، سانازی ، girl ، yalda91

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان