کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
سانازی جون ممنونم ازت...اخه چرا همه فکر کردین که کلا مارو جواب کردن؟من گفتم کاغذ صورتی دادن دوستای گل من....من که نگفتم بهمون گفتن دیگه اینورا پیداتون نشه...اصلا مگه جرات چنین حرفی رو دارن؟زن و بچه شوهر من امریکایی هست و براش اقدام کردم و کار اشتباهی نکردم که بخان کلا جواب کنن...ولی همش میخان اذیت کنن دیگه....دلم از این میسوزه که یک ادمایی میرن امریکا که خانوادهاشون زبان فارسی خودمون رو به زور حرف میزنن و کلا اگه توی امریکا ببینیدشون انگار الان از ته ده امدن و واااااقعا به راحتی میرن امریکا..من هزارتاشون رو دیدم...به خدا کاملا تهش بودن...اونوقت کسایی مثل ماها که به هر حال شوهر من یا شوهر شما یا خانوماتون یک ربطی به امریکا پیدا کردین توسط ازدواج..اینجوری بیخودی بهمون گیر میدن....شوهرم میگه بیا ببین چه کسایی با پیژامه ویزا گرفتن..اونوقت شوهر من........
پاسخ
بچه ها از کدوم سایت میشه مرکز زلزله رو دید؟و شدت رو؟خبرگزاری های ایران که همه خوابن!اخه یکم پیش زلزله شد!اذربایجانSad میترسم اسمم بشه ساناز زلزله! بابا که خواب بود میگیم پاشو میگه ببینن تلویزیون میگه شدتشو!!! Winkوالا دیگه شده مسخره واسمون انقدر لرزیدیم از پارسال .نمیدونم چی افتاده به جون ایر ا ن!Sad
خدا خودش رحم کنه.راستی الان اینم اقا ارین بشنوه میگه بازم بدبختییRolleyes
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، arian307 ، battosai ، ارکیده ، shadzad ، girl ، mercedeh2011 ، الهه سابق
(2013-04-17 ساعت 15:21)arian307 نوشته:  بابا یه دقیقه وایسین ببینیم چی شده آخه.. ااا!!!!هنوز ماجرا روشن نشده داریم حلواش و میخوریم!!!
کاملا فقط اینایی که میپرسم و جواب بده لطفا!!!!
برگه صورتی که گرفته برگه ی چک بوده درسته؟ دور چه گزینه هایی رو خط کشیده واستون؟ اگر میخواست ریجکت کنه یه برگه قرمز میداد که ظاهرا روش نوشته به شما ویزا تعلق نمیگیره.... این برگه ای که میگی اسمش refusal هست اما یه temporary هم روش نوشته..و نوشته هر وقت اینایی که دورش خط کشیدیم رو اماده کردی بیا... اگر نمیدونی چی نوشته توش قبل این که این و جواب بدی از شوهرت بپرس...اگر همین برگه بود که ناراحتی نداره.. منم همون برگه رو گرفتم منتها دور administrative process خط کشیده شده و باید وایسم این تموم شه.. در واقع این همون برگه ایه که 99% ایرانی ها میگیرن.. پنیک کردن نداره!!!
بعد هم تو که میگی اصلا فارسی حرف نزده و همسرت هم از اونجایی که مترجم خواسته احتمالا انگلیسی بلد نیست درست حسابی... به نظر من یه چیزی رو اشتباه شنیده در مورد رد شدن!!!!
بعد هم در مورد اسپانسرت من فکر کنم آنا درست میگه .. اختمالا اسپانسر چند نفر دیگه هم بوده یا ادم های تحت تکلفش زیاد بودن..

عزیزم آرین جان راست می گه.به منم برگه صورتی دادن که دور administrative processing خط کشیده شده..این یه چیز عادی به اکثریت اینو میدن.اگه برید دم سفارت درخواست کنید بهتون توضیح می دن.یا سریع بهشون میا برن وتوضیح بخواه
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، سانازی ، battosai ، ارکیده ، shadzad ، girl ، mercedeh2011 ، kamela ، الهه سابق
سانازی جان این لینک زلزله شناسی امریکاست که بدنه یک ثانیه تاخیر سایتش آپدیت میشه هر جا که زلزله بیاد
لینک

تازه تگزاس هم امروز منفجر شده تو یه کمپانی کود شیمیایی... دیگه یه کلاغ هم بمیره تو امریکا من باید بترسم که حمله نبوده باشه.. اقلا بزارن ما همه ویزامون و بگیریم بعد بیان با خیال راحت بمب بزارن

--------------
کاملا تو که ما رو کشتی با این خبر دادنت... فکر کردیم الان خودت هم از امریکا اخراج میکنن.... همچین گفتی همه اومدن داشتن تسلیت باد و غم اخرتون باشه میگفتن!!!... مادر جان یه اسپانسر ردیف کن حله دیگه.... این و من نمیدونم که تو ازدواجی هم میشه خود ادم استطاعت مالی نشون بده و نیازی به اسپانسر نداشته باشه یا نه.... مثلا مثل لاتاری ها سند خونه ببره.. یا نمیدونم بورو تو حساب بانکی خودت تو امریکا 30 40 هزار دلار پول بریز و خودت بشو اسپانسر... و واقعا ممون که این خبر به این خوبی رو دادی بم... از عباس سیبیل !! هم تشکر کن... 6 ماه خیلی هم کمه.. ما که کار و زندگی نداریم اصلا تو بگو 60 سال... !!!
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
(2013-04-18 ساعت 16:39)arian307 نوشته:  سانازی جان این لینک زلزله شناسی آمریکاست که بدنه یک ثانیه تاخیر سایتش آپدیت میشه هر جا که زلزله بیاد
لینک

تازه تگزاس هم امروز منفجر شده تو یه کمپانی کود شیمیایی... دیگه یه کلاغ هم بمیره تو آمریکا من باید بترسم که حمله نبوده باشه.. اقلا بزارن ما همه ویزامون و بگیریم بعد بیان با خیال راحت بمب بزارن

--------------
کاملا تو که ما رو کشتی با این خبر دادنت... فکر کردیم الان خودت هم از آمریکا اخراج میکنن.... همچین گفتی همه اومدن داشتن تسلیت باد و غم اخرتون باشه میگفتن!!!... مادر جان یه اسپانسر ردیف کن حله دیگه.... این و من نمیدونم که تو ازدواجی هم میشه خود ادم استطاعت مالی نشون بده و نیازی به اسپانسر نداشته باشه یا نه.... مثلا مثل لاتاری ها سند خونه ببره.. یا نمیدونم بورو تو حساب بانکی خودت تو آمریکا 30 40 هزار دلار پول بریز و خودت بشو اسپانسر... و واقعا ممون که این خبر به این خوبی رو دادی بم... از عباس سیبیل !! هم تشکر کن... 6 ماه خیلی هم کمه.. ما که کار و زندگی نداریم اصلا تو بگو 60 سال... !!!

اره دیدم تو tv ایر ان 5 و خورده ای نوشته بود ولی سایت ها 4.8 نوشته اره بابا اینا خوابا! اره دیدم کارخونه کود شیمیایی.دیگه نمیدونم چی بگم بازم خندوندی مارو اره کاملا جان ترسوند مارو.اخه نه اینکه من با برگه صورتی خاطر بدی دارم میدونی که.الان یهنی نقص مدرک شده صورتی ابی چیه پس؟یا قرمز یعنی خدافظ!
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، ارکیده ، shadzad ، yalda91 ، shabnam.84 ، girl ، الهه سابق
(2013-04-18 ساعت 11:23)kamela نوشته:  بچه ها از تک تکتون برای همدردی که کردین ممنونم...خیلی دوستون دارم..دیشب خیلی سعی کردم بیاو مهاجر سرا اما کانک نمیشدم....من دیشب با شوهرم تونستم بیشتر حرف بزنم...خود عباس سیویل هم بهم زنگ زد.....میگن که رنگ برگه ها عوض شده و برگه صورتی یعنی شوهرم چک خورده به اضافه نقض مدارک....عباس اقا میگه گاهی این چک(قابل توجه ارین که ناراحت نباشهه)تا 6 ماه طول میکشه.....به اضافه اینکه ما هم باید یک اسپانسر دیگه پیدا کنیم و اینکه من ایران نباشم....شوهرم از اون خانمی که باهاش مصاحبه میکرده پرسیده چقدر خانم من باید در آمریکا بمونه که مد نظر شماست...میگه خانمه دقیقا اینجوری جواب داد که 1هفته 1ماه یا 1سال برای ما اصلا فرقی نداره....فقط ما میخایم بدونیم که ایشون رفته...گفته خانوم شما اصلا یک هفته قبل از مصاحبه شما بره....خلاصه اینقددددر ادمای احمقی هستن که من واقعا درکشون نمیکنم....حالا اینقدر برای اون خانوم محمه که من یک هفته قبل از شوهرم رفتم؟؟؟؟خوب توی احمق اگر ویزا میدادی ما حتماااا میرفتیم.....نمیخاستیم ویزا رو قاب کنیم نگاش کنیم که...شوهرم میگه حتی دربون دم در باهاش با لحجه کلی فارسی حرف زده ولی اون ادمی که مصاحبه میکرده بلد نبوده....میگه حتی اون کسی که برای ترجمه اومد حرفای من رو همشش تایید میکرد ولی اون پیر زن عقده ای نه....خلاصه شوهرم میگه من فقط بدشانسی اوردم....اسپانسر هم چون خیلی هارو اسپانسر شده بوده و 2سال پیش یکی از کاراش ورشکست شده بوده نمیتونسته اسپانسر باشه....شوهرم گفته اینهمه پول توی حسابش هست..گفته اونا اصلا برای ما مهم نیست....حالا ما دوباره باید اسپانسر پیدا کنیم و اینکه یی دوهفته قبل از مصاحبه شوهرم من برم آمریکا...عباس اقا گفت شدیدا پیگیر هست تا اسم شوهرم در بیاد و بهمون خبر بده و من همون موقع برم آمریکا......حالا آمریکا رفت هیچی..چون میرم و نهایتا 1ماه بعد شوهرم میاد..ولی اینکه بخایم باز اسپانسر پیدا کنیم اصلااااااااااا دیگه نمیتونم.....خلاصه اون برگه صورتی رجکت نیست...یعنی نقض مدارک . پشتش هم دور چک خوردن خط کشیدن...عباس اقا گفته چک خیلی مد شده و به همه میدن و 6ماه تازگیها طول میکشه(راست و دروغش رو نمیدونم)اینم حال و روز ما........بازم از همتون ممنونم که بهم اینقدر امیدواری دادین...امیدوارم خبرای خوب بشنوم ازتون..من که اصلا دلو دماغ ندارم...اگه خیلی بیشتر نشه کارمون اقلا 6 ماه عقب افتاد

جودی جون اون دفعه پیش هم وکیل ما گفت درباره اسپانسر هیچ کمکی نمیتونه بکنه و خودمون باید پیدا کنیم....الاهه جون من هم از این تعجب میکنم که اگه اسپانسر شرایطش رو نداشت چرا ان وی سی نگفت!!!ما قبلا یک اسپانسر دیگه داشتیم که ان وی سی بهمون گفت قابل قبول نیست چون درامدش کمه....اینو ان وی سی قبول کرد...این پیر زن فقط میخاسته ایراد بگیره...شوهرم میگه پرسید مادر پدر کاملیا کجان و شوهرم گفته ایران ..اون زنه گفته چرا اصلا میخاین برین آمریکا وقتی پدر مادر کاملیا ایرانن......فکر کنید چقدر عوضی بوده....انگار من بچه 6ماهه هستم و چون مادرم ایرانه و بدون اون نباید برم...اخه چی بگم؟؟؟؟فقط دارم اون زنه رو فوش میدم واقعااااااااااا....چون خیلی غیر منطقی فقط خواسته بازی در بیاره

براي اسپانسر فكر كنم ميتوني تو بانك پول بذاري و bank statement ارائه بدي ....حتما اينو از وكيلت بپرس كاملا جان ...
ويزاي نامزدي. مصاحبه ايروان اواخر ژانويه ٢٠١٣. كليرنس درست پس از سه ماه و يه روز انتظار اواخر آپريل Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، shadzad ، shabnam.84 ، girl ، kamela ، الهه سابق
پول تو بانک رو نمی دونم برای ازدواجی ها قبول می کنن یا نه ولی همسرم که اسپانسر من شد دیروز زنگ زد ان وی سی بهش گفته بودن گواهی اشتغال به کار هم بفرس.....
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، shabnam.84 ، girl ، kamela ، الهه سابق
بچه ها این که یه پول خیلی بزرگ از ایران ببره یا بفرسته اونجا تقریبا غیر ممکنه، مگه میشه همین طوری پول ترنسفر کرد؟ اگه مربوط به بیزینس یا تحصیل نباشه که پول شویی حساب می شه اقتصاد کشورا سه سوته داغون میشه، خیلی دنگ و فنگ داره جابجایی پول، وکیل شاید راه بذاره جلوت با یه روشایی براش دلیل بیاری ولی تا اون جایی که من می دونم با شرایط شما تقریبا غیر ممکنه.
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، mercedeh2011 ، yalda91 ، kamela ، الهه سابق
(2013-04-18 ساعت 22:35)shadzad نوشته:  بچه ها این که یه پول خیلی بزرگ از ایران ببره یا بفرسته اونجا تقریبا غیر ممکنه، مگه میشه همین طوری پول ترنسفر کرد؟ اگه مربوط به بیزینس یا تحصیل نباشه که پول شویی حساب می شه اقتصاد کشورا سه سوته داغون میشه، خیلی دنگ و فنگ داره جابجایی پول، وکیل شاید راه بذاره جلوت با یه روشایی براش دلیل بیاری ولی تا اون جایی که من می دونم با شرایط شما تقریبا غیر ممکنه.

از طريق سرافها ميتونه .... شدنشو ميتونه چون خواهرم پارسال پول آورد از طريق سرافها .... اگه پيگيري كني ١٠٠٪ راهشو پيدا ميكني كه نه مشگلي پيش بياد نه تكس بدي .... اينجا تو اين لايي رفتنها بدتر از ايران ه فقط بايد راهاشو پيدا كني
ويزاي نامزدي. مصاحبه ايروان اواخر ژانويه ٢٠١٣. كليرنس درست پس از سه ماه و يه روز انتظار اواخر آپريل Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، yalda91 ، ارکیده ، kamela ، الهه سابق
راستش اینی که میگم خودمم شنیدم و مطمئن نیستم درست باشه ولی‌ تو هتل که بودم یه خانمی بود که دخترش مصاحبه داشت و گفت اول حساب بانکی‌ معرفی‌ کردن که ۵۰۰۰۰$ پول بوده ولی‌ قبول نکردن گفتن باید اسپانسر معرفی‌ کنید.. نمیدونم چقدرش راسته ولی‌ برا لاتری مطمعنم می‌شه این کارو کرد.
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، shinna ، yalda91 ، ارکیده ، آناهيتا ، kamela ، الهه سابق
فرم مشخصات کلی و یه سری سوالاتی هست که کسی که تقاضای ویزا داده باید پرش کنه و قسمت آخرش هم هیچی نباید نوشته بشه......
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: MONA FB ، yalda91 ، shadzad ، girl ، الهه سابق
این لینکشه عزیزم
http://mohajersara.com/thread-5176.html?highlight=ds230
موفق باشی
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، yalda91 ، shadzad ، girl ، الهه سابق
دوستای گلم
اگه کسی کار نداشته باشه وت وفرمها هم نوشته باشه بیکاره، باز هم موقع دادن تکس باید نامه بنویسه که شغل نداره و تکس صفر و پر کنه؟
ازدواجی
رسید نامبر: 11 اپریل
سرویس سنتر: National Benefit Center
اپرو: تاریخ نمیدونم
مصاحبه : اپریل، یک ضرببببببب
لینک سفرنامه : http://www.mohajersara.com/thread-1910-p...#pid497326
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، yalda91 ، shadzad ، girl ، ارکیده ، shabnam.84 ، الهه سابق
(2013-04-19 ساعت 19:29)shinna نوشته:  دوستای گلم
اگه کسی کار نداشته باشه وت وفرمها هم نوشته باشه بیکاره، باز هم موقع دادن تکس باید نامه بنویسه که شغل نداره و تکس صفر و پر کنه؟

بله
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: MONA FB ، shadzad ، girl ، ارکیده ، shinna ، الهه سابق
بچه ها سوالاتون رو تو این تاپیک ها بپرسین
نامزدی
ازدواجی

این تاپیک و بزارین جا باشه توش من کم کم دارم منفجر میشم... ۸۵ روز گذشت....
الاهه کجایی؟ رفتی واسه مصاحبه؟
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: MONA FB ، shadzad ، girl ، ارکیده ، shabnam.84 ، yalda91 ، kamela ، الهه سابق ، mercedeh2011

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان