2013-04-20 ساعت 13:40
بنده خدا این کاملا این الهه میاد هی تو دلشو خالی میکنه کاملا هم هیچی بهش نمیگه ))
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
|
2013-04-20 ساعت 13:40
بنده خدا این کاملا این الهه میاد هی تو دلشو خالی میکنه کاملا هم هیچی بهش نمیگه ))
2013-04-20 ساعت 14:00
سلام بچه ها خوبین؟یه سوالی دوستم ازم پرسید پیش خودم گفتم بیام از شما بپرسم.اگه کسی بگه من توی آمریکا توی شهر مثلن سیاتل توی شرکتی کار میکنم چطوری میشه راست این حرف رو فهمید چون مثل اینکه قصدش با دوستم ازدواجه ولی توی یه مهمونی آشنا شدن و آشنایی قبلی از اون پسر نداره.حالا اومدیم و واقعن شغلش اونی نباشه که میگه و بعدن کاشف بعمل بیاد که مثلن خدمتکاره..توی آمریکا مثل ایران برگه معرفی از شرکت میشه گرفت؟؟ چون این آقا داماد ادعا کرده توی یه شرکت معروف کار میکنه.یه چیزی مثل دل
2013-04-20 ساعت 15:13
(2013-04-20 ساعت 11:41)الهه سابق نوشته:البته میشه این پولو منتقل کرد یا میشه 10000 تا 10000 تا توی چند هفته منتقل کنی یا یه سری قوانین بانکی هست که میتونی اطلاع بدی و یه پول بزرگی به حسابت بیاد که دنگ و فنگ داره ولی 10000 تا 10000 تا مطمئن تره البته با یه صرافی مطمئن(2013-04-20 ساعت 03:22)kamela نوشته: الاهه جون این 72 000 دلار رو توی بانک ایران باید داشته باشیم؟پس چرا وکیل میگه فقط و فقط اسپانسر؟یعنی با داشتن 72000 تا دیگه احتیاج به اسپانسر نیست؟این رو کی گفته و ایا حتما قبول میکنن؟نکنه بریم باز ردمون کنن؟اگه میدونی میشه لطفا قشنگ برام توضیح بدی؟چون اگه اینجور باشه خیلی عالیه ..راستی باید به دلار باشه یا تومان؟نه عزیزم حساب ایرانو که به هیچ وجه قبول نمیکنن. من خودم این مراحلو طی کردم. 72000 دلار توی حساب آمریکایی. حدود 250 میلیون تومن میشه. بعدشم این پول به این زیادیو که نمیشه به آمریکا منتقل کنی، اصلا شدنی نیست به هیچ وجه.
--------------------------------------------------------------------------------
نوع ویزا: F2A تاریخ ارسال مدارک : سپتامبر2011 تاریخ approve: آپریل 2012 دریافت شماره کیس : جولای 2012
2013-04-20 ساعت 15:38
کاملیا من به نظرم به حساب یکی از فامیل هاتون یه ذره یه ذره پول بریز یا این که بگو ارث و میراثه!!.. من در این مورد چیزی نمیدونم فقط پیشنهاد میدم شاید یکیش گرفت....اما در مورد این ارث و میراث یه تحقیقی بکن... یا شاید بتونی به حساب ۱۰ نفر از فامیل هاتون یکی ۱۰ هزار تا بریزی بعد اونجا همه رو منتقل کنن به حساب خودت .. کلک رشتی بزنی بشون فقط امیدوارم تا قبل از این که ملت همیشه هوشیار!!!! و همیشه بیدار!!! حماسه بسازن کار جفتمون ردیف شه بریم... کار هممون ردیف شه... خدایش پوست کلفت تر از خودم ندیدم..
------ صفحه ی پیش یه کلام گفتم الاهه رفته مصاحبه همه اومدین اب ریختین پشت سرش.. تازه میفهمم شایعه پراکنی چه کیفی داره
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز) ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک سفرنامه ی ویزا مصاحبه گرین کارت
2013-04-20 ساعت 15:42
از کجا میدونین شاید واقعن رفته اما به خاطر اینکه ریا نشه گفت من تهرانم . من که میگم رفته الان تو ابوظبی هست .
2013-04-20 ساعت 16:03
ارین جان فکر کن برای فامیل های محترم در امریکا برای هرکدوم 10000 تا بفرستم..دیگه از خدا چی میخان؟قبل از اینکه برسم میرن کاخ میخرن..واقعا در این حد بهشون اعتماد دارما..
2013-04-20 ساعت 16:29
خوب پس وایسا من برم همش و یهو بفرست واسه من... قول میدم کاخ نخرم باش... یه شورلت کوروت دیدم چشمم گرفته
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز) ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک سفرنامه ی ویزا مصاحبه گرین کارت
باور کن به تو بیشتر اعتماد دارم...تو برو من میفرستم برای تو و انا
ارین جان راستی ببین..من سایت ترکیه رو که چک کردم که کیس نامبرا توشه برای کسایی که چک خوردن الان مال شهریور ما هم اعلام شده....پس یعنی با این حساب تا شهریور رو روش حساب نکنم که بهمون وقت مصاحبه بدن؟؟کلا چطوری هست این اعلام شماره ها؟....بعد اینکه تو از این تبلیغ بالای مهاجرسرا چیزی میدونی؟
2013-04-20 ساعت 16:39
احتیاجی نیست تو دوباره وقت مصاحبه بگیری.... بابا مگه برگه ی نقص مدرک بت ندادن؟؟؟ به همسرت بگو یه عکس بگیره از اون صفحه کیس نامبر و مشخصاتت رو پاک کنه از روش بیا و بزار اینجا یا واسه من ایمیل کن تا ببینیم اصلا چی دادن بتون.. اگر نقص مدرک خوردین که وقت گرفتن نمیخواد.. هروقت مدارک و کامل کنی میتونی بری دوباره تو سفارت
ببین ارین..به ما یم برگه صورتی دادن(اینجور که میگن به جای ابی قدیمه)دور چند تا چیز رو خط کشیدن....این برگه میگن هم به معنای چک خوردن هست و هم نقض مدارک....مگه صورتی تاحالا به کسی ندادن واقعا؟ببین خیلی چیزاش رو فارسی نوشته..خانومه هم گفته چک خوردین..ولی من نمیبینم جاییش نوشته باشه چک خوردیم.....چی مینویسه که معنیش چک هست؟
الان دیدم یک جاش نوشته وقتی شماره شما در سایت turkey.usembassy.....منتشر شد به همراه دیگر مدارک بین روزهای دوشنبه تا 5شنبه از ساعت 10 تا 12 بیارید سفارت و جلوش هم تیک زدن
2013-04-20 ساعت 17:17
توی این برگه نوشته برای چک کرد شمارتون برین به این سایت turkey.usembassy.gov/iv_administrative_process_status.htm ولی هرچی میرم توی این سایت هیچی باز نمیشه....سایتش اینه؟
2013-04-20 ساعت 17:32
ببین مادر جان تو همچین برگه ای داری ... درسته؟ حالا به رنگش گیر نده.. به خدا میدونم واسه تو ابی نیست...
الان دونه دونه به من بگو دور چی ها رو خط کشیده واست؟؟؟ این برگه پشتش هم هست.. اونا رو هم ببین دور کدوم خط کشیده.. الان واسه من و که داری میبینی فقط دور administrative process خط کشیده شده.. واسه تو دور چی ها رو خط کشیده؟؟
2013-04-20 ساعت 17:47
ارررررره دقیقا همینه....مال همسر بنده رو هم دور این رو خط کشیده و هم passport pickup registration receipts .....توی هردوتا جهارخونه ها هم تیک زده....دور frome a co sponsor........copy of the petitioners and or co sponsors us passport or green card......contract between sponsor and householdmember i864a............proof of the petitioners us domicile که نوشته see additional sheet که نمیدونم کجاش توضیح داده.....خوش به حالت فقط چک خوردی......ارین جان انا جون کسی رو در امریکا سراغ داره با گرفتن پول اسپانسر بشه؟
2013-04-20 ساعت 17:50
کاملیا جون شما مطمئنن هم چک خوردی هم نقص مدرک، ولی دیگه وقت مصاحبه لازم نداری که، وقتی کلیر بشید به همراه همون مدارک می رید و ویزا رو می گیرید. اگه فقط نقص مدرک بود هر موقع آماده بود مدارک می تونستی بری ولی وقتی گفته چک کن اسمتو وقتی در اومد بیا حتما چک خوردی و وقتی کلیر شدی باید با مدارک بری و پاسپورتو بدی، دیگه مصاحبه ای در کار نیست که وقت مصاحبه بخوای.
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲ اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲ مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب مقصد: سن فرنسیسکو
2013-04-20 ساعت 17:54
ممنون شادزاد جون...من میدونستم این رو..فقط سوال من این بود که شوهر من که چک خورده الان که سایتش رو چک کردم دیدم تا ماه شهریور ما وقت دادن به ملت ...یعنی ما روی بعد از شهریور حساب کنیم...کلا حساب کتاب کلیر شدن چطوری؟من فقط این رو میخام بدونم
|