موضوعها: 0
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-19 ساعت 21:45
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-19 ساعت 21:50 توسط MONA FB.)
اره از الهه خبری نیست راهنمایی هاش حرف نداره
امیدوارم تو مصاحبه اش موفق باشه بیاد به ماها که هنوز نرفتیم امید بده .
من الان 2 ماه و 20 روزه مدارکم کامله هنوز وقت مصاحبه نگرفتم . فکر کنم قراره رکورد بزنم . اما دیگه نمیخوام بهش فکر کنم . اقامون میگه از بس میشینی بش فکر میکنی اینطوریه !
چی بگم والا .
CR1
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
الهه جونم امیدوارم با دست پر برگردی عزیزم :*
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
الهه جون امیدوارم مصاحبه به خوبی پیش بره و یک ضرب بگیری ویزا رو
غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
الهه جون امیدوارم که موفق باشی ویک ضرب بگیری.حتما خبربده.
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
الاهه جون...شنیدم رفتی مصاحبه...اگه درست باشه امیدوارم یکضرب ویزا بگیری عزیزم و به این روز غم انگیز من نیفتی..خداییش از همه قسمت هاش بدتره
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
منتظر خبرای خوشیما الهه جون، امیدوارم یه ضرب بگیری خستگیت در بره عزیزم :-*
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
یلدا جون تو فقط چک خوردی یا نقض مدارک هم بودی؟یادمه گفتی برگه صورتی گرفتی......توی سایت چطور چک میکنی که مصاحبت کی هست؟
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-20 ساعت 02:52
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-20 ساعت 03:06 توسط الهه سابق.)
(2013-04-18 ساعت 14:15)alisarvareharchiabi نوشته: (2013-04-17 ساعت 20:46)الهه سابق نوشته: کاملا جان راستشو بخوای اگه من جای تو بودم کلا بیخیال آمریکا رفتن میشدم. خداروشکر اینجا وضع مالیتون خیلی خوبه و زندگی خوبی دارید. توی آمریکا هم که با مدارک تحصیلی ایران به این راحتی ها نمیشه کار پیدا کرد و مطمئن باش هیچ وقت یک دهم جایگاهی که اینجا توی ایران دارید رو توی آمریکا نمیتونید بدست بیارید. درضمن در مورد آینده دختر گلت، من مخالفم که اونجا میتونه آینده بهتری داشته باشه. کلا زندگی برای آدم بچه دار خیلی سخته. اغلب بچه هایی که آمریکا بزرگ میشن واقعا کنترلشون واسه پدرومادر خیلی سخته و مثل ایران نیست که آدم بتونه بچشو تربیت و کنترل کنه و اوضاع مدارس اونجا رو هم که میدونی. خیلی از ایرانیا واقعا نمیتونن با این تغییر فرهنگ بچه هاشون کنار بیان.
حالا دیگه هر جوری خودت صلاح میدونی عزیزم
خیلی جالبه ... !!!
ما به هر حال ایرانی هستیم و به یه چیزایی پایبندیم و توی آمریکا نمیتونیم به بچمون بگیم دوست پسرتو نیار خونه و .... خیلی چیزارو باید تحمل کنیم و چشمامونو ببندیم. شاید خیلیا تحملشو داشته باشن که بچه هاشون روابط خارج از عرف داشته باشن یا واسه پدر و مادر تره خورد نکنن یا 18 سالشون که شد سرخود بشن و هرکاری خواستن بکنن و کسی هم جرات نداشته باشه بهشون بگه بالای چشمت ابروئه. ولی من عمرا تحمل چنین بچه ای رو ندارم.
در مورد پیشرفت توی آمریکا هم بستگی داره بخوای اونجا چکار کنی. بله اگه بخوای خواننده یا موزیسین بشی یا طراح مد بشی یا کلا توی کارهای هنری بری یا بچسبی به کار علمی و تحقیقاتی، بله کاملا جای پیشرفت داره. ولی اگر آدم بخواد بره و اونجا توی رستوران کار کنه یا نهایتا یه شرکت لطف کنه و استخدامش کنه، من اینو پیشرفت نمیدونم. خوب توی ایرانم هر کسی میتونه بره توی یه شرکت استخدام بشه و خیلی هم راحت تر کار پیدا میکنه. کلا آمریکا برای یه آدم معمولی مثل من پیشرفتی به بار نمیاره.
اینا نظر شخصی منه و هرگز قصد بحث ندارم
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
دوستای گلم من هنوز در تهران تشریف دارم . دیگه کم کم میرم. از همه دوستای گلم بابت آرزوی ویزای یکضرب کردنشون ممنونم
چون کاملا بچه هم داره، با شوهرش میشن 3 نفر و باید پولی که توی حساب میذاره تقریبا 3 برابر 24000 دلار باشه یعنی حدود 72000 دلار!!! اصلا شدنی نیست.
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
الاهه جون این 72 000 دلار رو توی بانک ایران باید داشته باشیم؟پس چرا وکیل میگه فقط و فقط اسپانسر؟یعنی با داشتن 72000 تا دیگه احتیاج به اسپانسر نیست؟این رو کی گفته و ایا حتما قبول میکنن؟نکنه بریم باز ردمون کنن؟اگه میدونی میشه لطفا قشنگ برام توضیح بدی؟چون اگه اینجور باشه خیلی عالیه ..راستی باید به دلار باشه یا تومان؟
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-20 ساعت 09:06
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-20 ساعت 09:07 توسط ارکیده.)
کیسهای ازدواج حتما باید اسپانسر و مدارک اشتغال به کار داشته باشن حساب بانکی رو هر چقدر هم که توش پول باشه قبول نمی کنن....
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-20 ساعت 03:22)kamela نوشته: الاهه جون این 72 000 دلار رو توی بانک ایران باید داشته باشیم؟پس چرا وکیل میگه فقط و فقط اسپانسر؟یعنی با داشتن 72000 تا دیگه احتیاج به اسپانسر نیست؟این رو کی گفته و ایا حتما قبول میکنن؟نکنه بریم باز ردمون کنن؟اگه میدونی میشه لطفا قشنگ برام توضیح بدی؟چون اگه اینجور باشه خیلی عالیه ..راستی باید به دلار باشه یا تومان؟
نه عزیزم حساب ایرانو که به هیچ وجه قبول نمیکنن. من خودم این مراحلو طی کردم. 72000 دلار توی حساب آمریکایی. حدود 250 میلیون تومن میشه. بعدشم این پول به این زیادیو که نمیشه به آمریکا منتقل کنی، اصلا شدنی نیست به هیچ وجه.
قانونشون اینه که اگه فرد 3.75 برابر خط فقر، پول توی حساب آمریکایی داشته باشه، برای همسر و فرزند زیر 21 سال میتونه اسپانسر بشه ولی اینکه در عمل قبول کنن یا نه، نمیدونم.
خیییییلیییی جالبه که از بچه های لاتاری حساب بانکی ایرانی و حتی سند خونه قبول میکنن ولی از ما نه! من که از NVC پرسیده بودم که آیا میتونم حساب بانکی توی ایران نشون بدم، گفتن تو که نمیتونی اون پولو بیاری آمریکا، حالا من موندم چطور ما نمیتونیم اون پولو ببریم آمریکا ولی بچه های لاتاری میتونن؟ خوب اونا هم نمیتونن اون پولو با خودشون ببرن. من که سر از کار اینا در نیاوردم
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها ممنونم از همه جواب هاتون....بچه ها من یک سوال دارم.این تبلیغی که بالای صفحات مهاجرسرا شده که نوشته ما شما را در هنگام ورود به امریکا همراهی خواهیم کرد کسی میدونه به چه صورتی هست؟؟؟ایا واقعیت داره و ایا تا به حال کسی ازشون کمک گرفته؟؟؟میشه لطفا اگر تجربه ای دارین یا اگر چیزی ازش میدونید به من بگین؟؟؟؟هزینش چقدر هست و ایا در تمام ایالت ها کمک میکنن و خونه هم میگیرن؟؟؟؟؟خیلی ممنون میشم جواب بدین