موضوعها: 0
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-20 ساعت 17:55
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-20 ساعت 18:02 توسط shadzad.)
این چیزایی که میگی تو برگه هست (علاوه بر چک خوردن) یعنی همون پیدا کردن یه اسپانسر دیگه و قضیه سکونتت تو آمریکا و دیگه کپی پاسپورت خودت و پاس یا گرین کارد اسپانسر و همین طور باید اداره پست گرفتن پاسپورتو انتخاب می کردی آنلاین و رسیدشو می بردی، مگه اینکارو نکردین؟
نه تا شهریور که طول نمی کشه کلیر شدنت، اون بیشتر به خاطر مدیکالو ایناس من فک می کنم جون بعد ۶ ماه اکسپایر می شه و شاید کلن باید باز وقت مصاحبه بگیری در اون صورت، نمی دونم ولی مطمئنن اینقدر کارتون طول نمی کشه، شما فقط باید این مدارکو آماده کنی که به محض کلیر شدن برید ویزا رو بگیرید چون بعد کلیر شدن چند ماه وقت داری بری و بگیری ویزارو، مدارکو آماده کنید که اگه تو اون فاصله آماده نشه با وجود کلیر شدن نمی تونید بگیرید ویزارو.
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
رتبه:
48
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-20 ساعت 18:02
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-20 ساعت 18:06 توسط arian307.)
ماشالا فقط دور others رو برات خط نکشیده!!!
ببین در تایید حرف های شیما... شما هر وفت کلیر شدین باید همه ی این مدارک رو آماده کنی و ببری و ویزات و بگیری.... و علاوه بر مسایل مربوط به اسپانسر باید خودت هم بری امریکا و با گرفتن یه خونه و نشون دادن اجاره نامه.. یا قبض اب و برقی که به اسمت باشه و یا هر چیز دیگه ای ثابت کنی که خودت اونجایی ....
در مورد اسپانسر هم من نمیشناسم .. از انا هم بپرس ... اما اگر همین مشکل اسپاسرت حل بشه دیگه ردیفه.. خودت رو هم آماده کن تا ۱ ماه دیگه بورو امریکا که وقتی کلیر شد باز بهانه نیارن.... اون وکیلت رو هم با لقت اخراج کن.. مرتیکه سر به هوا ...مطمنی وکیله طرف؟ آمپول زن نیست؟؟
کاملیا اصلا تو نمیخواد دوباره وفت بگیری... هر وقت کلیر شدی میتونی بری تو سفارت ... روند کلیر هم که میبنی..یکی ۲۰ روز طول میکشه یکی مثل من بعد از ۸۵ روز هنوز منتظره یکی هم بعد ۱۵۰ روز کلیر میشه.... اینش معلوم نیست اما تو از ۴۰ روز به بعد حساب کن و سعی کن ماکسیمم تو ۶۰ روز همه ی این مدارک رو جور کنی
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک
سفرنامه ی ویزا
مصاحبه گرین کارت
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-20 ساعت 18:09
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-20 ساعت 18:13 توسط kamela.)
شادزاد جون ما تمام کپی های پاس رو...چه مال من چه اسپانسر رو داده بودیم..اداره پست رو هم انلاین انتخاب کرده بودیم و اینکارو یکی که خیلی وارده برامون کرد...یعنی باز باید بکنیم؟؟؟
ارین جان من تاحالا نزدیک 6000 دلار به 2تا وکیل دادم یکی از یکی بدتر....ارین جان مگه تا 1ماه دیگه شوهر من کلیر میشه که برم امریکا؟اخه خود افیسر به شوهرم گفته وقتی کلیر شدی خانومت بره امریکا.....به نظرت کی کلیر میشه که من برم؟چرا گفتی 1ماه دیگه؟
ارین یک سوال خیلی مهم....فکر کن شوهر من الان کلیر شد...من اگه فردا برم امریکا دیره؟؟؟تا چند روز بعد از کلیر شدن شوهرم وقت داره بره سفارت؟ایا تاریخ میدن بهش؟
موضوعها: 1
رتبه:
66
0 تشکر در 0 ارسال
من برام سواله که ایشون سیتیزن هست چرا شوهرشون باید اسپانسر داشته باشه ؟
رتبه:
48
0 تشکر در 0 ارسال
علی جان ما هم مهاجرتی هستیم دیگه... فقط کتگوری هامون فرق میکنه.... خوب اسپانسر میخوان که کسی که بش ویزا میدن نره اونجا پابلیک چارج دولت بشه... کاملا سیتیزن هست اما ۱ دلار درامد نداره تو امریکا..واسه همین اسپاسنر میخوان ازش
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک
سفرنامه ی ویزا
مصاحبه گرین کارت
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-20 ساعت 18:34
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-20 ساعت 18:35 توسط shadzad.)
آره کاملا خودت ببین کی بری به کارات می رسی، می تونی ام از اینجا جا رو پیگیری کنی رفتی خیلی زود بری قرارداد اجاره ببندی و واسه همسرت بفرستی، بعد کلیر شدنم بری دیر نیس به نظر من. و اینکه به شدت موافقم که وکیلت رو اخراج کنی! گرچه احتمالن همه حق وکالتو تا الان به جیب زده! این اگه وکیل بود خیلی قبلتر از اینها باید متوجه عدم صلاحیت اسپانسرت میشد، کاری نداشت ازش می پرسید سابقه ورشکستگی شو و اینکه چند نفرو اسپانسر کرده، و همین طور اینکه شما ایران بودی با این نوع ویزا واقعا ایده بدی بود و من تعجب می کنم چطور همچین پیشنهادی داده!
اون کپی ها و رسید پسپورت پیکاپ شاید همراهش نبوده عزیزم حتما بپرس از همسرت.
موضوعها: 1
رتبه:
66
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-20 ساعت 18:42
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-20 ساعت 18:43 توسط battosai.)
آرین عزیز کاملا سیتیزن هست مگه میشه به شوهرشون گیر بدن اصلن همچین چیزی برای من غیر قابل قبوله مخصوصن اون قسمت از اینکه مقدار پولی که باید برای اسپانسر شدن... مسئله ایشون برای من عجیب غریبه . اصلن میگیم اسپانسر هم میخواد ... الان یه سوال این همه پرونده ازدواجی یعنی تمام اون افرادی که سیتیزن بودن همسراشون رو بردن اونجا همشون انقدر پول داشتن !؟ شما که کاملا خانوم سیتیزن هستین یعنی چی که شما تا حالا 1 دلار هم درآمد ندارین .. من نفهمیدم اصلن جور در نمیاد شما تا حالا مگه آمریکا نبودین ؟ یه سوال دیگه همسرتون به مصاحبه رفته چی با خودشون بردن؟
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
علی جان نه همشون پول تو حسابشون نداشتن، ولی درآمدشون نشون داده که می تونن خرج همسرشون رو بدن و اگر هم نمی تونن باید یه فرد دیگه این اسپانسر شدنو قبول کنه که بعد ها این همسر هیچ وقت پابلیک چارج نشه، خب این منطقی هم هست سیتیزن می تونه همسرشو ببره ولی در صورتی که ریسک پابلیک چارج شدن واسه دولت نداشته باشه، کاملا هم تو آمریکا درامد نداره چون در حال حاضر اونجا شاغل نیس، اگه سیتیزن یه جا باشی به این معنی نیس که اونجا شغلی داری یا داشتی لزوما
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
شادزاد جون علی جان و ارین جان خیلی خیای ممنونم که برای حل مشکل من وقت میگذارین....شرمنده میکنین به خدا.....شادزاد جون همین الان از شوهرم پرسیدم..میگه رفته اداره پست بهش برگه دادن و شوهرم هم برگه رو برده سفارت و تحویل داده...میگه شاید دوباره موقع ورود به سفارت میخان ازش....علی جان من از بچه گی در ایران بودم و تاحالا کار نکردم و نمیتونم اسپانسر شوهرم بشم به تنهایی و باید اسپانسر پیدا کنم....ارین به خدا همین الان شوهرم عین حرف تورو بهم زد...
گفت الان سکته میکنی اینقدر حرس نخور گور بابای امریکا اصلا فکر کن نشه خوب نمیریم
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
نه عزیزم اگه تحویل داده که دیگه نمی خوان اون رسیدو، خیالت راحت.
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-20 ساعت 19:11
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-20 ساعت 19:14 توسط kamela.)
شیما جون...من چطور میتونم از ایران یک جای خوب در مریلند اجاره کنم تا وارد که میشم خونه داشته باشم؟؟؟کسی میتونه کمکم کنه؟؟؟؟اگه بتونم از اینجا خونه خوبی بگیرم که وقتی وارد میشم حالم بد نشه به خدا همین هفته میرم.....مشکل من فقط اینه که وقتی رفتم کجا برم....چطوری خونه اجاره کنم از اینجا و از کجا بدونم ایا محلش خوبه یا نه؟؟؟
شیما جون شوهرم تحویل داده ولی الان در این برگه نوشته بیارین با خودتون....شوهرم میگه خانومه یک کلمه فارسی بلد نبود و هیچی از پرونده ما نمیدونست...میگه کپی پاسپورت من و اسپانسر جلوی چشماش بود و چندین بار تکرار کرد که اینارو ندادین..شوهرم هم با بدبختی بهش میفهمونه که بابا ایناها جلوی چشاته و بعد از کلی وقت میگه اااااا اهان ایناهاش...........میگه رسما کور بود
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
آره می تونی پیدا کنی عزیزم خیلی وب سایت ها هست، مثلن craigslist.org که خیلی هم خوبه و همه چی توش پیدا می شه، به اون تبلیغ بالای صفحه هم می تونی زنگ بزنی ولی کلن این جور بیزینسای مربوط به ایرانیای اونجا کلی هزینه واسطه گری ازت می گیرن که من توصیه نمی کنم.