کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
(2013-04-20 ساعت 16:03)kamela نوشته:  ارین جان فکر کن برای فامیل های محترم در آمریکا برای هرکدوم 10000 تا بفرستم..دیگه از خدا چی میخان؟قبل از اینکه برسم میرن کاخ میخرن..واقعا در این حد بهشون اعتماد دارما..

من دوست همسرم تاجر بود می گفت اینجا یکسری صرافی هایی هست که تو ایران پولو می دی اونجا دلار می گیری .درباره این سوال کن کاملیا جان .کدوم شهر می خوای بری عزیزم..و کی؟کاش کارم درست شده بود.رفته بودم می یومدم کمک می کردم عزیزم.Sad
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، shadzad ، Tomas ، kamela ، girl ، الهه سابق ، سانازی
کاملیا جان منم با حرف آرین موافقم .من همسرم نزدیک 30ساله داره اونجا زندگی می کنه وبیزینس خودشو داره .از همون اول کلی مدارک بردم که بگم اونجا ساکنه وتازه جالب اینکه ازم یه اسپانسر دیگر هم خواستن.البته گفت برای اطمینان بهتره منم فرستادم.من دوستم تازه رفت کانادا برای خودش پول برد اگه خواستی پیغام بده بگم.تو هم اگه صرافی پیدا کنی .همسرت از اینجا بفرسته وقتی اونجا بودی همزمان تحویل بگیر وبریز تو حسایت.اصلا نگرانی نداره.برای خونه هم از سایتها می تونی چک کنی.ولی از اینجا نمی تونی بگیری حداقل یک هفته باید هتل باشی .ولی حتما 1 ماه 1.5 دیگه برو این کارا زمان می بره .بعدشم اگه زودتر مدارکو جمع کردی بفرست که کارت زودتر انجام بشه .من همین کارو کردم یک هفته بعد مصاحبه فرستادم.برام میل زدن که رسیده.الانم منتظر کلیر شدنم.
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، shabnam.84 ، MONA FB ، shadzad ، Tomas ، kamela ، girl ، الهه سابق ، سانازی
(2013-04-20 ساعت 17:47)kamela نوشته:  ارررررره دقیقا همینه....مال همسر بنده رو هم دور این رو خط کشیده و هم passport pickup registration receipts .....توی هردوتا جهارخونه ها هم تیک زده....دور frome a co sponsor........copy of the petitioners and or co sponsors us passport or green card......contract between sponsor and householdmember i864a............proof of the petitioners us domicile که نوشته see additional sheet که نمیدونم کجاش توضیح داده.....خوش به حالت فقط چک خوردی......ارین جان انا جون کسی رو در آمریکا سراغ داره با گرفتن پول اسپانسر بشه؟

واب كاملا جان تو كه مارو سكته دادي .... فكر كردمشوهرتو ديناي كردن اين كه فقط نقص مدرك و چك ه
در مورد اسپانسرت
ببين من يه همكلاسي داشتم كه برادر شوهرش اينجا اسپانسرش شد و چون در آمدش كافي نبود بقيرو پول گذاشت به حسابش و حساب بانكي ارائه كرد .... حالا تو اينجا فاميلي چيزي نداري كه يه مقدار درآمد نشون بده و باقيشو خودت بيا اينجا حساب بانكي ارائه بده ...
واسه ترنسفر پول هم دارم ميگم خواهرم مقدار قابل توجهي پول آود و خونه خريد از طريق سراف .... حالا به نظرم خودت بيا اينجا به شوهرت بگو اين پولو براي تو بفرسته .... حالا بذار من خودم از خواهرم ميپرسم اين سرافه كي بوده و كجاي تهرانه بهت خبر ميدم .... اگه دوست داشتي برو پيش همين آدم
اما يكي اينكه كسي كه اينجاست و درآمد نشون ميده يه نفر باشه و هيچ كسيرو ساپرت مالي نكنه ...، يعني شوهر زن بچه اينا نداشته باشه ... دوم اينكه با اون شخص شما ميشين چهار نفر و بايد ببيني بيته به درآمد اون شخص چقدر پول بايد تو حسابت باشه ....
وقتو تلف نكن دختر .... هر چه زودتر تصميم بگير و پيگير كارا باش
موفق باشي
ويزاي نامزدي. مصاحبه ايروان اواخر ژانويه ٢٠١٣. كليرنس درست پس از سه ماه و يه روز انتظار اواخر آپريل Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: MONA FB ، arian307 ، battosai ، kamela ، yalda91 ، girl ، الهه سابق ، سانازی ، shabnam.84
كاملا جان به همسر من هم به همين دليل دومسيل چك خورد كه بعد از اينكه كلير شد پتينشر همسرم كه پدر همسرم بود رفتن و عكس با روزنامه محلي و كپي بليط وحساب بانكي و يه سري قبض مثل اينترنت و اينا رو كه زير مجموعه خواهر همسرم شده بود رو همسرم برد چون أون موقع ساكن أمريكا نبودن قبضا همه مال يك دوره پرداخت بود كه همسرم مي گفت فقط يه نگاهي به عكسا كردن و بعد ويزا رو دادن
حتما عزيزم اسپانسر هم پيدا مي كني و همه چي زود حل ميشه
--------------------------------------------------------------------------------
نوع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک : سپتامبر2011
تاریخ approve: آپریل 2012
دریافت شماره کیس : جولای 2012
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، battosai ، kamela ، yalda91 ، girl ، الهه سابق ، سانازی
شیما جونم به خاطر تمام کمک هات ازت خیلی خیلی ممنونم...حتما الان این سایت رو میبینم...خیلی کمک میکنی بهم ممنونم ازت.......یلدا جون ممنونم عزیزم لطف داری....من احمالا اگر برم یا مریلند یا واشنگتن دی سی(تقریبا اینا یکی هست)میرم..چون همسرم هم بیاد اینجا زندگی میکنیم....ممنونم از اینکه به فکر کمک بهم هستی...خدا کنه راهی باز بشه تا بتونم باز شجاع بشم و برم......انا جونم بله شوهر من هم یک برگه عین مال ارین جان گرفته..به اضافه اینکه نقض مدارک هم شده.....بچه ها من واقعا کسی رو برای اسپانسر شدن ندارم...قبلی رو هم 1سال دنبالش گشتم..درمورد پول فرستادن حتما تحقیق میکنم ..ولی اگر نشه هیچ راهی ندارم....دارم این روزا دیووووونه میشم...کاش فقط چک خورده بود
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، shadzad ، سانازی ، yalda91
علی آقا من تو دل کاملا رو خالی نمیکنم. حقیقتو دارم بهش میگم. خود من 7 ماه معطل پیدا کردن اسپانسر بودم و این ارقامی که میگم، ارقامیه که از سایت اداره مهاجرت و NVC درآوردم. برای 2 نفر حدود 60000 دلار و برای 3 نفر همون حدود 72000 تایی که گفتم هستش. 7 ماه با NVC و سفارت مکاتبه کردم که بابا، شوهر من اونجا درآمد نداره، حساب بانکی بخواهیم نشون بدیم چقدر باید باشه که گفتن 57000 تا در آمریکا که همون عددی بود که توی سایت نوشته بودن. حالا امسال احتمالا شده 60000 تا چون هر سال زیاد میشه (البته برای 2 نفر)
ببین علی کسی که همسرشو میاره باید 1.25برابر خط فقر آمریکا درآمد داشته باشه. اگر درآمد نداره، باید 3.75 برابر خط فقر پول توی حسابش داشته باشه. ما هم چنین پولی نداشتیم و NVC هم گفت شما نمیتونید از ایران پول بفرستید خوب این به این معناست که اگرم این پولو داشتیم و میفرستادیم، حتما بهمون گیر میدادن که چجوری فرستادید.
کاملا از بهترین دوستای من توی مهاجرسراست و هیچ وقت نه تنها تو دلشو خالی نکردم، بلکه همیشه هر کاری از دستم براومده واسش کردم و وظیفه ام هم بوده.
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، battosai ، kamela ، آناهيتا ، ارکیده ، yalda91 ، romance33
من به یه نتیجه‌ای رسیدم کلا اینا الکی‌ گیر میدان.. همسر من وقتی‌ واسم اقدام کرد حقوقش خیلی‌ کم بود و ازمون کوو اسپانسر خواستن ما هم خواهر همسرمو معرفی‌ کردیم که حقوقش عالیه همسرم کارش تغییر کرد و حقوقش خوب شد ولی‌ دیگه ما اطلاعی ندادیم روز مصاحبه من مدارک مالی جدید همسرمو بردم ولی‌ اونا اولین بار بود که میدیدیدن اینارو به اضافه مدارک مالی خواهرش تمام مدارک خواهرشو به من پس دادن و من ویزای یضرب گرفتم بدون اینکه مطمئن باشن. نمیدونم چرا اینجورین. بد کاملا یه سپانسر فوق‌العاده معرفی می‌کنه بدون هیچ دلیلی‌ ردش می‌کنن!
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، battosai ، kamela ، yalda91 ، romance33
(2013-04-20 ساعت 14:00)Asal707 نوشته:  سلام بچه ها خوبین؟یه سوالی دوستم ازم پرسید پیش خودم گفتم بیام از شما بپرسم.اگه کسی بگه من توی آمریکا توی شهر مثلن سیاتل توی شرکتی کار میکنم چطوری میشه راست این حرف رو فهمید چون مثل اینکه قصدش با دوستم ازدواجه ولی توی یه مهمونی آشنا شدن و آشنایی قبلی از اون پسر نداره.حالا اومدیم و واقعن شغلش اونی نباشه که میگه و بعدن کاشف بعمل بیاد که مثلن خدمتکاره..توی آمریکا مثل ایران برگه معرفی از شرکت میشه گرفت؟؟ چون این آقا داماد ادعا کرده توی یه شرکت معروف کار میکنه.یه چیزی مثل دل
به اون آقا بگه فرم w2 و 1040 رو بهش نشون بده. توی این فرمها همه اطلاعات شغلی و درآمدی نشون داده شده
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، battosai ، shadzad ، سانازی ، yalda91 ، romance33
(2013-04-20 ساعت 15:42)alisarvareharchiabi نوشته:  از کجا میدونین شاید واقعن رفته اما به خاطر اینکه ریا نشه گفت من تهرانم . من که میگم رفته الان تو ابوظبی هست .

الهه نظرت در مورد این گفتم چیه تایید میکنی؟
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، girl ، ارکیده ، yalda91
الاهه جون هم شما هم همه بچه ها همیشه به همدیگه کمک میکنیم...علی جان و بقیه هم همیشه کمک میکنن....همه از محبتی که دارن تجربه هاشونو میگن.....من از همتون ممنونم....اره جودی جون..به خدا اسپانسر ما 4 -5تا شرکت خیلی گنده داره...حساب بانکیش ادم رو شک میکنه....مطمینم اون خانوم فقط خاسته گیر بده و مارو بندازه توی دردسر...واقعا موندم چکار کنم...هیچ راهی برام نمونده
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، girl ، yalda91 ، shabnam.84
بخدا نمی‌دونی چقدر ناراحتم که اینجوری شد.. ایشالا دیگه از این گیرا به کسی‌ ندن آدمو از زندگی‌ عقب میندازن الکی‌.. عزیزم من نهایت سعیمو می‌کنم اگه بتونم کمک کنم.. امیدوارم یه جوری حل شه که خودتم باور نکنی‌ اینقدر اسون بود Smile

الهه جونم برو مصاحبه دیگه.. امیدوارم تو دیگه یضرب بگیری اگه نگیری از عذاب وجدان می‌میرم بخدا Sad
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، kamela ، سانازی ، yalda91 ، shabnam.84 ، poram ، KOUROSHAVIN
خواهش می کنم کاملیا جون، بیخودی خودتو اذیت نکن عزیزم، هنوز خیلی وقت داری فقط با آرامش دنبال اسپانسر بگرد. من جات باشم از یه فامیل یا اشنا می خوام که این کارو در ازای یه چیزی برام انجام بده، خب غریبه که شاید اعتماد نکنه و اشنا شاید زورش بیاد اگه یه کار بلاعوض بخواد بکنه، اگه در ازای یه چیزی باشه راحت تر قبول می کنن. امیدوارم درست شه زودتر.
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، kamela ، سانازی ، yalda91 ، shabnam.84 ، poram ، KOUROSHAVIN
جودی جونم تو اینقدر محبت داری که نمیدونم چی بگم...انشاالاه خدا بهترین زندگی رو برات بسازه..برام دعا کن عزیزم

شیما جون اینقدر ناراحتم که نگو....انتظار هر ایرادی رو ازشون داشتم جز اسپانسر....چون به قدری پولداره که میگفتیم هرچی رو ایراد بگیرن اینو ببینن ساکت میشن...من با بدبختی به تمام معنا اسپانسر پیدا کردم....یک کلام بگم ما فامیلای درست حسابی اونجا نداریم...از اینا هستن که انگار از دماغ فیل افتادن....اصلا بگن بمیر میمیرم و ازشون چیزی نمیخام...این اسپانسرمون هم که قبول نکردن فامیل دور همسرم بود ..دیگه کسی رو هم نداریم...ببین چقدر از فامیلای امریکاییمون فراریم که حتی حاضر نیستم یک شب برم پیششون...حاضرم توی خیابون بخابم....اصلاااا کسی رو ندارم...ولی اگه غریبه ای بخاد با گرفتن پولی این کارو بکنه خیلی خوشحال میشم .چون هردو غریبه هستیم و داریم کاری رو انجام میدیم...نمیدونم اون ادم رو از کجا گیر بیارم..وکیل هم میگه تاحالا همچین چیزی نشنیده و این کارو نمیکنه.
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، سانازی ، yalda91 ، shabnam.84 ، poram ، KOUROSHAVIN ، girl
با سلام به دوستای عزیز،،،، بچه ها همگی خوب هستین؟؟؟
چه خبرها؟؟؟؟؟ من از اینجا کلا بی خبرم....
دیگه داره به رفتن نامزدم نزدیک میشه....Sad
و به مصاجبهء خودمSad
اتفاق جدیدی نیفتاده واسهء کسی؟؟؟؟
کاملا؟؟؟؟؟ شوهرت چی شد؟
راستی؟؟؟!؟!؟!
آنکارا؟ ۱ نفر. ... ترجیحا خانوم. نداریم؟؟؟ShySmile
نوع ویزا : K1 Rolleyes
سرویس سنتر: Vermont
رسید مدارک(سری اول) : (22may2012)
رسید مدارک بیشتر Sad7january2013)
تاریخ اپروو: (february\2013)
زمان مصاحبه : may 2013 دریافت ویزا : تقریبا یه ضربWink
پاسخ
تشکر کنندگان: poram ، shadzad ، shabnam.84 ، yalda91 ، kamela ، battosai ، girl ، سانازی
بچه ها شما که ویزاس نامزدی هستین همه اپرو شدین؟ ما حدود 6 ماه از اقداممون میگذره و هنوز هیچ خبری نیست.اونایی که این مرحله رو طی کردین خوش به حالتون! واقعا روزای سختی دارم . تاره ما آنکارا رو هم اقدام کردیم که برای تاریخ مصاحبه هم حداقل دو سه ماه باید صبر کنم. شمایی که این مرحله رو گذروندیدنن بگین آخه من چیکار کنم؟؟ نامزدم هم از اسکایپ و چت خسته شده Sad
من دلم گرفته Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، shadzad ، shabnam.84 ، yalda91 ، KOUROSHAVIN ، kamela ، girl ، saba.m

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان