کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
سلام
یکی بیاد یه خبر خوب و جانانه بده . حالم گرفتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتته ست.
راستی بچه ها فقط اینجاست که همه هستن و میان سوال جواب میکنن ولی تو یه سری تاپیکها اصلا اینطوری نیست .
البته لاتاری ها رو منظورم نیستا
اونا خیلی زیاد و شلوغن . ادم گیج میشه بینشون .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، poram ، shabnam.84 ، battosai ، yalda91 ، KOUROSHAVIN ، kamela ، girl ، سانازی
سلام عزیزان . می شه لطفا به من بگید وقتی مدارک اسپانسر و فرستادیم بعد از اون چطور و چگونه اعلام می کنند DS230, رو هم بفرستیم؟ . ایا ایمیل می دن؟یا هر کسی باید خودش بدونه و با مدارک اسپانسر بفرسته ؟اگر کسی ندونه و نفرسته اونا خودشون خبر می دن؟می شه لطفا راهنمایی کنید؟چون ما مدارک اسپانیر و فرستاذیم و اونا قبول کردن و هیچی راجع به این فرم نگفتند تا بعد از حدودا نزدیک به 3 ماه که گذشت ما خودمون پیگیری کردین و فهمیدیم این فرم رو هم باید می فرستادیم . کلا روند کارشون چه جوریه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، shadzad
بچه ها وقتی می یام تواین جا خوذم که داغونم از این که دوستامم همه دپرسن حالم گرفته می شه یکم عوض کنیم حال و هوا رو.تو تاپیک لاتاری ها که میری پر شورند وامیدوار.
راستی بجه ها مرسی از رتبه هایی که دادیدومن خیلی وارد نبودم نمی دونستم تاره دیدم.مرسی از :ارکیده عزیز،KOUROSHAVIN جان،دوست خوبم جودی جان،simi عزیز،.سانازی جان.امیدوارم این هفته واسه همهمون هفته خوبی باشه.مخصوصا آرین جان که می دونم چی میکشه
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: KOUROSHAVIN ، kamela ، girl ، آناهيتا ، shadzad ، سانازی ، ارکیده
بچه ها یه سوال :چند وقت به چند وقت سایت update میشه؟چه روزایی معمولا؟من هرروز چک می کنم.
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، girl ، shadzad
کورش جان واقعا ۲۶ سال خدمت کرده بوده؟ از ۲۰ سالگی هم رفته باشه خدمت میشه ۴۶ سالش بنده خدا.. ما ۱۸ ماه خدمت کردیم پوستمون کنده شد Big Grin...سرباز صفر میرفت بعد از ۲۶ سال سرتیپ تمام میشد :ي
اما خوب خدایش کار لاتاری ها رو چون فورسماژوره و باید تا قبل ۳۰ سپتامبر تموم کنن زود تر انجام میدن.... من الان نزدیک ۹۰ روزه منتظرم اما خوب بوده از لاتاری ها که دوست خیلی خوبمون که به منم خیلی لطف کرد ۲۱ روزه کلیر شد... نه این که بالای ۱۰۰ نداشته باشین اما خوب طولانی تر ها لاتاری نیستن دیگه.... الان این حضرت نوحی که ۳۲۰ روزه منتظره هنوز کلیر نشده بنده خدا کیسش خانوادگیه..
امیدوارم هممون هر چه سریع تر کلیر شیم...هم شمایی که خوشبختانه برنده شدین و از بین n میلیون اسمتون دراومد هم مایی که اون ور دنیا زن و زندگیمون تنهاست و خودمون اینجا سماق میک میزنیم...
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، kamela ، girl ، shadzad ، سانازی ، shabnam.84 ، NedaE ، MONA FB ، yalda91
ارین کی 320 روزه کلیر نشده؟؟؟؟؟؟؟خانوادگی یعنی چی؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، girl ، shadzad ، shabnam.84 ، yalda91
ینی عاشق اینم که آدم تا دهن باز میکنه کاملیا نگران میشه Smile)).. نکن این کارا رو با خودت مادر جان... Big Grin
بیا بورو اینجا http://afsh.servehttp.com/c/
سمت راست که اسم کاربر رو نوشته .. بقلش کتگوری ویزاش رو یا اگر لاتاریه یه قسمتی از کیس نامبرش رو .. اون عدد روبه رو هم که روزهایی که منتظره.. اگر سبز شده باشه ینی خوب کلیر شده دیگه... مثلا برای من این شکلیه الان
K1 arian307 86

حالا نفر اول ترکیه رو نگاه کن .... بنده خدا خود حضرت نوحه
F2A1 SabreAyob 316
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، battosai ، girl ، آناهيتا ، shadzad ، shabnam.84 ، yalda91
چیکار کنم دارم دق میکنم....ارین دست خودم نیست اصلا...میترسم 1 سال دیگه سر کار باشیم

شئهر منم توی این لیست هست الان؟چطوری اصلا؟خودم باید برم اینارو بنویسم؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، آناهيتا ، shadzad ، yalda91
نه تاریخ مصاحبت و نوع ویزات رو به امیر مهاجر مسیج کن

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، girl ، shadzad ، shabnam.84 ، yalda91
ارین جان ببخشیدا نصف شبی داررم هیییی اذیتت میکنما.....امیر مهاجر کی؟از کجا گیرش بیارم؟
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، girl ، shadzad ، yalda91
خودم میدم مشخصاتت رو .... تو چرا خوابت نمیبره بد تر از من؟
تازه الان فکر کنم بدونی من چه حالی دارم... بد بختی اینه که ۹۰ روز هم همین شکلیم

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، kamela ، shadzad ، سانازی ، shabnam.84 ، yalda91
علی‌ جان متوجه منظورت نشدم!

۳۲۰ روز؟! وای بمیرم Sad
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، arian307 ، shabnam.84 ، yalda91
ارین جان شوهرم میخابه عین تانک..من که خودم مشکلی ندارو به خاطر اینده دخترم که 2 سال دیگه باید بره مدرسه خواب و خوراک ندارم و میترسم کارش خیلی دیر درست بشه....من اگه بچه نداشتم عین این 30 سالی که پا به امریکا نگذاشتم عین خیالم نبود و از کنار خانوادم بودن لذت میبردم..خیلی نگرانم..من هیچ کس رو برای اسپانسری ندارم و میدونم پروندمون بسته میشه..من از همون روز اول تورو درک کردم...الان عمیقتر درکت میکنم.هر روز هم دارم برات دعا میکنم
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، arian307 ، yalda91 ، girl
سلام عزیزان . می شه لطفا به من بگید وقتی مدارک اسپانسر و فرستادیم بعد از اون چطور و چگونه اعلام می کنند DS230, رو هم بفرستیم؟ . ایا ایمیل می دن؟یا هر کسی باید خودش بدونه و با مدارک اسپانسر بفرسته ؟اگر کسی ندونه و نفرسته اونا خودشون خبر می دن؟می شه لطفا راهنمایی کنید؟چون ما مدارک اسپانیر و فرستاذیم و اونا قبول کردن و هیچی راجع به این فرم نگفتند تا بعد از حدودا نزدیک به 3 ماه که گذشت ما خودمون پیگیری کردین و فهمیدیم این فرم رو هم باید می فرستادیم . کلا روند کارشون چه جوریه؟خیچ کی نمی تونه در این مورد من و راهنمایی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، arian307 ، yalda91 ، girl
ارین جان چه مشخصاتی بهت بدم؟؟هروقت کلیر بشیم اونجا میشه دید؟

سیسیلی جان خود ان وی سی هرچی که لازم باشه با ایمیل بهت میگه بفرست..برای ما که اینجوری بود
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، yalda91 ، girl

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان