کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
سلام بچه ها خوب هستین؟الهه جان مرسی از رتبه .عزیزم اگه رفتی مصاحبه یا میری از صمیم قلبم ارزو میکنم خیلی زود حتی تروخدا بیا اینجا بگو یک ضرب گرفتم خوشحال بشیم ای خدا شادی بیار به این تایپک امییین
دینا جون خوشی عزیزم پیش همسرت؟ امیدوارم که بری مصاحبه به زودی شما هم با خبر خوب بیای.مگه تنها میری انکارا؟
ارکیده جان خوبی؟میگم من که i130فرستادن برام اولش یعنی cr1 هستم؟کی اپروو میشم اخه؟
سیمی جون امدی اینجا یا نه خبر ندادی منتظرم.
بچه ها ایشالله تو این ماه که ماه گل و سبزی و طراوت هست خبرای خوبی به هم بدیم انشالله
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، shinna ، kamela ، MONA FB ، yalda91 ، girl ، dinadino228
سانازی جون تو خوبی؟نه اصلا حوصله ندارم....نمی دونم چیکار کنم که زمان زودتر بگذره برام...سیمی اومده عزیزم....
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، MONA FB ، yalda91 ، سانازی ، dinadino228
(2013-04-22 ساعت 12:34)sisily. نوشته:  سلام عزیزان . می شه لطفا به من بگید وقتی مدارک اسپانسر و فرستادیم بعد از اون چطور و چگونه اعلام می کنند DS230, رو هم بفرستیم؟ . ایا ایمیل می دن؟یا هر کسی باید خودش بدونه و با مدارک اسپانسر بفرسته ؟اگر کسی ندونه و نفرسته اونا خودشون خبر می دن؟می شه لطفا راهنمایی کنید؟چون ما مدارک اسپانیر و فرستاذیم و اونا قبول کردن و هیچی راجع به این فرم نگفتند تا بعد از حدودا نزدیک به 3 ماه که گذشت ما خودمون پیگیری کردین و فهمیدیم این فرم رو هم باید می فرستادیم . کلا روند کارشون چه جوریه؟خیچ کی نمی تونه در این مورد من و راهنمایی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوست من یه امضایی چیزی بزار ببنیم اصلا کتگوری ویزات چیه..کدوم سفارتی... نامزدی هستی یا ازدواجی..اپروو شدی یا نشدی... یه اطلاعاتی بده که بشه جواب داد آخه
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: KOUROSHAVIN ، shadzad ، shabnam.84 ، girl ، سانازی
ارین جان توی سایتی که مبیبنیم کلیر شدیم یا نه نوشته 18 اپریل اپدیت شده....اپدیت بعدی کی باید باشه معمولا؟الان 4 روزه اینو نوشته..و چیز دیگه اینکه توی اون برگه صورتی یک سایت دیگه رو نوشته که بریم چک کنیم ولی اصلا اون سایت باز نمیشه...این سایتی رو هم که الان میرم میبینم تو و بقیه بچه ها بهم دادین...چرا اون باز نمیشه؟؟مال تو دقیقا همون سایتی رو توی برگت نوشته که میری میبینی؟
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، shadzad ، girl
مال من توی برگه صورتی این سایت رو زده.... http://turkey.usembassy.gov/iv_administr...m.....ارین جان بی زحمت ببیم میتونی این رو باز کنی؟اخه من نمیتونم
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، girl
نه کاملیا.. اون لینکی که نوشته تو برگه خرابه ... کار نمیکنه .. برای من هم که ارمنستانم این لینک کار نمیکنه...
بیا برای ترکیه باید اینجا رو چک کنی http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html
نحوه ی آپدیت هم اصلا معلوم نیست... ممکنه هفته ای 2 بار آپدیت شه ممکن هم هست 20 روز اپدیت نشه ( که کم پیش میاد)
من بر عکس کوروش که میگه روزی 3 بار چک کن میگم که 2 هفته 1 بار چک کن و 3 هقته ی اول اصلا چک نکن... بعد از 90 روز میتونم تجربم رو بگم که از دیوونه شدنت جلوگیری کنه... اگر بخواد اپدیت شه معمولا 2 شنبه ها شب زمان خوبیه... اما از 2 شنبه تا جمعه ممکنه اپدیت شه.. شنبه 1 شنبه هم که تعطیله... حرصش رو نخور... و به نظر من اصلا کلید نکن رو چک کردن سایت کلیرینس... هیچ کمکی نمیکنه بت
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، KOUROSHAVIN ، shadzad ، yalda91 ، girl ، سانازی ، kamela
آرین جان کیشه بگی به امیر مهاجر چه مشخصاتی رو باید بفرستیم.نمیشه در کنار زندگی گذاشت اینو بچه های لاتاری می تونن بگم اما من که همسرم اونجاست خودم اینجا چطوری در کنار زندگیم بذارم.زندگیم اونجاست.من حاضرم که همسرم بیاد اینجا وباهم زندگی کنیم تا کارم درست بشه اما اون نمی تونه ونمیاد.نهایتا 5-6 ماه یکبار اونم 1 ماه که تا بجنبی تمام میشه .تازه این طوری بدتره چون آدم هوایی میشه.پارسال فقط 2 بار اومد که یکبارش برای مراسمه عروسی بود.می تونید فرض کنید که همه کارارو خودم انجام دادم.داماد 10 روز قبل عروسی اومد؟پدرم دورمد.اما ناچار بودم.این زندگی ما ازدواجی ها هست که 1-2 سال همین طوری برای کارهای مسخره می ره.زمانهایی که شاید بهترین دوران زندگی هرکس هست ودیگه بر نمی گرده.وای امروز یه بغضی منو گرفته که دارم می ترکم .من تاحالا اینجا درد دل نکردم ..ولی دیدم هیچ کسی بهتر از شما دوستان که همدردید منو درک نمی کنه .از بس به همسرم هم گفتم بیچاره اونم داغونه.خدایا تو رو خدا صدای دل ما رو بشنو و آروممون کن.
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، girl ، MONA FB ، kamela ، ارکیده ، dinadino228
(2013-04-22 ساعت 22:15)yalda91 نوشته:  آرین جان کیشه بگی به امیر مهاجر چه مشخصاتی رو باید بفرستیم.نمیشه در کنار زندگی گذاشت اینو بچه های لاتاری می تونن بگم اما من که همسرم اونجاست خودم اینجا چطوری در کنار زندگیم بذارم.زندگیم اونجاست.من حاضرم که همسرم بیاد اینجا وباهم زندگی کنیم تا کارم درست بشه اما اون نمی تونه ونمیاد.نهایتا 5-6 ماه یکبار اونم 1 ماه که تا بجنبی تمام میشه .تازه این طوری بدتره چون آدم هوایی میشه.پارسال فقط 2 بار اومد که یکبارش برای مراسمه عروسی بود.می تونید فرض کنید که همه کارارو خودم انجام دادم.داماد 10 روز قبل عروسی اومد؟پدرم دورمد.اما ناچار بودم.این زندگی ما ازدواجی ها هست که 1-2 سال همین طوری برای کارهای مسخره می ره.زمانهایی که شاید بهترین دوران زندگی هرکس هست ودیگه بر نمی گرده.وای امروز یه بغضی منو گرفته که دارم می ترکم .من تاحالا اینجا درد دل نکردم ..ولی دیدم هیچ کسی بهتر از شما دوستان که همدردید منو درک نمی کنه .از بس به همسرم هم گفتم بیچاره اونم داغونه.خدایا تو رو خدا صدای دل ما رو بشنو و آروممون کن.

عزيزمممم ميدونيم خيلي سخته
متاسفانه ماها جز بدشانسا هستيم و در همه موارد ماها بايد جز آخرين نفرا باشيم كه كارمون تموم ميشه ....
اين همه آدم طي ٤٠-٥٠ روز كلير ميشن مال ماها اما بايد اينهمه طول بكشه Sad(((
مثل اينكه مال ژانويه ايها طول كشيده چون لاتاريهاي مصاحبه شده تو ژانويه هم اكثرا كلير نشدن ....
اميدوارم زودي كاراي همه انجام بشه ....
ويزاي نامزدي. مصاحبه ايروان اواخر ژانويه ٢٠١٣. كليرنس درست پس از سه ماه و يه روز انتظار اواخر آپريل Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، girl ، سانازی ، yalda91 ، MONA FB ، kamela ، ارکیده ، shabnam.84
قهر ها بهانه است
کسی که دوستت دارد
برای ماندن در بين هزاران نقطه ی سياه شب
حتی اگر یک نقطه ی سپید بیابد دلیلش می کند برای ماندن
و کسی که می خواهد برود
در سپيدی روز حتی اگر نقطه ای سياه را هم نيابد
با انگشتش به گوشه ای اشاره می کند که انگار نقطه ای سياه يافته !!!
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، سانازی ، yalda91 ، MONA FB ، kamela ، shinna ، ارکیده ، dinadino228 ، shabnam.84
یلدا جون واقعا امیدوارم زودتر کلیر شی، هم تو هم آرین، همه حرفاتو قبول دارم خیلی سخته ولی به روزای خوب فک کن و سعی کن سر خودتو گرم کنی، امیدوارم خیلی زود نتیجه انتظارتو بگیری عزیزم، بعدشه که می بینی ارزششو واقعا داشته Smile
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، سانازی ، yalda91 ، MONA FB ، kamela ، ارکیده ، dinadino228 ، shabnam.84
الهی یلدا جان ای گفتی واقعا بهترین سالهای عمرمون جونیمون!خدایا لاقل اونجا خوشمون کن نگیم به خاطر این این همه خودمونو کشتیم!درسته خوشبختی دست خود ادم.ولی خوب موقعیت و زندگی با همسر اونجا خوب باشه الان کاملا جان فکر نکنمم این دغدغه رو داشته باشه چون اینجا زندگی کرده با شوهر محترمشون. وایی باید این دیدمو عوض کنم اونجا هم خوش میباشیم با همسرامون و باید ادم موفقی باشیم.
به من رتبه بدین از 13 در بیامRolleyes
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، shadzad ، yalda91 ، poram ، MONA FB ، kamela ، shinna ، ارکیده ، dinadino228 ، shabnam.84
(2013-04-22 ساعت 16:43)arian307 نوشته:  
(2013-04-22 ساعت 12:34)sisily. نوشته:  سلام عزیزان . می شه لطفا به من بگید وقتی مدارک اسپانسر و فرستادیم بعد از اون چطور و چگونه اعلام می کنند DS230, رو هم بفرستیم؟ . ایا ایمیل می دن؟یا هر کسی باید خودش بدونه و با مدارک اسپانسر بفرسته ؟اگر کسی ندونه و نفرسته اونا خودشون خبر می دن؟می شه لطفا راهنمایی کنید؟چون ما مدارک اسپانیر و فرستاذیم و اونا قبول کردن و هیچی راجع به این فرم نگفتند تا بعد از حدودا نزدیک به 3 ماه که گذشت ما خودمون پیگیری کردین و فهمیدیم این فرم رو هم باید می فرستادیم . کلا روند کارشون چه جوریه؟خیچ کی نمی تونه در این مورد من و راهنمایی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوست من یه امضایی چیزی بزار ببنیم اصلا کتگوری ویزات چیه..کدوم سفارتی... نامزدی هستی یا ازدواجی..اپروو شدی یا نشدی... یه اطلاعاتی بده که بشه جواب داد آخه
اقا ارین من ویزای ازدواج cri .ازدواج با سیتی زن .سفارت ابوظبی.کیس ما 18 ناه طول کشیده و مدارک اسپانسر و هم فرستادیم.حدود4 ماه پیش و ..... حالا سوال بالا رو اگر ممکنه می تونین جواب بدین؟
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، yalda91 ، MONA FB ، ارکیده ، dinadino228 ، shabnam.84
جودی جون خوبی؟چه خبر از اونجا؟کلاس زبان خوب پیش میره؟دیگه چیکارا کردی؟عزیزم گرین کارت رو شما کی گرفتی؟
شیما جون منم با شما هم سن هستم بازم اینتر چنج می خونم نمیدونم که مفید میشه کلاسا یا نهSad
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
پاسخ
تشکر کنندگان: MONA FB ، girl ، shadzad ، yalda91
بچه هااا به من رتبه بدینننننن! به هرکی می خوام رتبه بدم نمیشهههههههه
یلدای عزیز من درکت میکنم . اگه قلبت گله کرد گله از فاصله کرد، اگه تنها موندی اگه تنها خوندی ، نترس من با تو بیدازم ، نترس تنهات نمیذارم Smile اینم از مضرات دانلود کردن آهنگای جدیده!
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، girl ، shadzad ، MONA FB ، yalda91 ، kamela ، dinadino228 ، shabnam.84
سانازی جونم کلاسا خیلی‌ خوب نبود می‌خوام تغییر بدم کلاسمو.. اینجا اکثرا اسپانیای هستن وقتی‌ رفتم کلاس انگار رفتم اسپانیش یاد بگیرم!!! امروز قراره بریم یه جای دیگه ثبت نم کنم البته اگه آقامون بیدار شه.
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، shadzad ، MONA FB ، yalda91 ، kamela ، dinadino228 ، shabnam.84

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان