موضوعها: 0
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها خوب هستین؟الهه جان مرسی از رتبه .عزیزم اگه رفتی مصاحبه یا میری از صمیم قلبم ارزو میکنم خیلی زود حتی تروخدا بیا اینجا بگو یک ضرب گرفتم خوشحال بشیم ای خدا شادی بیار به این تایپک امییین
دینا جون خوشی عزیزم پیش همسرت؟ امیدوارم که بری مصاحبه به زودی شما هم با خبر خوب بیای.مگه تنها میری انکارا؟
ارکیده جان خوبی؟میگم من که i130فرستادن برام اولش یعنی cr1 هستم؟کی اپروو میشم اخه؟
سیمی جون امدی اینجا یا نه خبر ندادی منتظرم.
بچه ها ایشالله تو این ماه که ماه گل و سبزی و طراوت هست خبرای خوبی به هم بدیم انشالله
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
سانازی جون تو خوبی؟نه اصلا حوصله ندارم....نمی دونم چیکار کنم که زمان زودتر بگذره برام...سیمی اومده عزیزم....
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-22 ساعت 17:15
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-22 ساعت 17:17 توسط kamela.)
ارین جان توی سایتی که مبیبنیم کلیر شدیم یا نه نوشته 18 اپریل اپدیت شده....اپدیت بعدی کی باید باشه معمولا؟الان 4 روزه اینو نوشته..و چیز دیگه اینکه توی اون برگه صورتی یک سایت دیگه رو نوشته که بریم چک کنیم ولی اصلا اون سایت باز نمیشه...این سایتی رو هم که الان میرم میبینم تو و بقیه بچه ها بهم دادین...چرا اون باز نمیشه؟؟مال تو دقیقا همون سایتی رو توی برگت نوشته که میری میبینی؟
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
آرین جان کیشه بگی به امیر مهاجر چه مشخصاتی رو باید بفرستیم.نمیشه در کنار زندگی گذاشت اینو بچه های لاتاری می تونن بگم اما من که همسرم اونجاست خودم اینجا چطوری در کنار زندگیم بذارم.زندگیم اونجاست.من حاضرم که همسرم بیاد اینجا وباهم زندگی کنیم تا کارم درست بشه اما اون نمی تونه ونمیاد.نهایتا 5-6 ماه یکبار اونم 1 ماه که تا بجنبی تمام میشه .تازه این طوری بدتره چون آدم هوایی میشه.پارسال فقط 2 بار اومد که یکبارش برای مراسمه عروسی بود.می تونید فرض کنید که همه کارارو خودم انجام دادم.داماد 10 روز قبل عروسی اومد؟پدرم دورمد.اما ناچار بودم.این زندگی ما ازدواجی ها هست که 1-2 سال همین طوری برای کارهای مسخره می ره.زمانهایی که شاید بهترین دوران زندگی هرکس هست ودیگه بر نمی گرده.وای امروز یه بغضی منو گرفته که دارم می ترکم .من تاحالا اینجا درد دل نکردم ..ولی دیدم هیچ کسی بهتر از شما دوستان که همدردید منو درک نمی کنه .از بس به همسرم هم گفتم بیچاره اونم داغونه.خدایا تو رو خدا صدای دل ما رو بشنو و آروممون کن.
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
قهر ها بهانه است
کسی که دوستت دارد
برای ماندن در بين هزاران نقطه ی سياه شب
حتی اگر یک نقطه ی سپید بیابد دلیلش می کند برای ماندن
و کسی که می خواهد برود
در سپيدی روز حتی اگر نقطه ای سياه را هم نيابد
با انگشتش به گوشه ای اشاره می کند که انگار نقطه ای سياه يافته !!!
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
یلدا جون واقعا امیدوارم زودتر کلیر شی، هم تو هم آرین، همه حرفاتو قبول دارم خیلی سخته ولی به روزای خوب فک کن و سعی کن سر خودتو گرم کنی، امیدوارم خیلی زود نتیجه انتظارتو بگیری عزیزم، بعدشه که می بینی ارزششو واقعا داشته
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
الهی یلدا جان ای گفتی واقعا بهترین سالهای عمرمون جونیمون!خدایا لاقل اونجا خوشمون کن نگیم به خاطر این این همه خودمونو کشتیم!درسته خوشبختی دست خود ادم.ولی خوب موقعیت و زندگی با همسر اونجا خوب باشه الان کاملا جان فکر نکنمم این دغدغه رو داشته باشه چون اینجا زندگی کرده با شوهر محترمشون. وایی باید این دیدمو عوض کنم اونجا هم خوش میباشیم با همسرامون و باید ادم موفقی باشیم.
به من رتبه بدین از 13 در بیام
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
جودی جون خوبی؟چه خبر از اونجا؟کلاس زبان خوب پیش میره؟دیگه چیکارا کردی؟عزیزم گرین کارت رو شما کی گرفتی؟
شیما جون منم با شما هم سن هستم بازم اینتر چنج می خونم نمیدونم که مفید میشه کلاسا یا نه
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
سانازی جونم کلاسا خیلی خوب نبود میخوام تغییر بدم کلاسمو.. اینجا اکثرا اسپانیای هستن وقتی رفتم کلاس انگار رفتم اسپانیش یاد بگیرم!!! امروز قراره بریم یه جای دیگه ثبت نم کنم البته اگه آقامون بیدار شه.
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!