کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
سانازی جان کتابت خوبه، نگران نباش به جای نگرانی در مورد یه کتاب همونو درست بخون عزیزم Wink کلاس گروهی می ری دیگه؟ مکالمت بهتر شده؟
پورام جون رتبه حساسرو دادم بهت Big Grin
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، poram ، yalda91 ، girl ، kamela ، dinadino228
Wink باشه جودی جون ایشالله که موفق بشی تو بیدار کردنه شوهرWink خوب اسپانیش هم خوبه بعد انگلیسی.گواهینامه اینا رو چیکار کردی عزیزم؟
شیما جان .ای تو کلاس یکم خجالتی هستم!باید سعی کنم بیشتر حرف بزنم وهمش میگم از اون جی 5 چیه بخرم لغت بنویسم!بهونه دیگه میتونم خودمم درست کنمCool
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، girl ، MONA FB ، kamela ، ارکیده ، dinadino228 ، shabnam.84
سانازی جونم گرین کارت رو ۱ ماه بعد از ورودم گرفتم
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، سانازی ، shadzad ، arian307 ، kamela ، ارکیده ، dinadino228 ، shabnam.84
(2013-04-22 ساعت 22:59)shadzad نوشته:  سانازی جان کتابت خوبه، نگران نباش به جای نگرانی در مورد یه کتاب همونو درست بخون عزیزم Wink کلاس گروهی می ری دیگه؟ مکالمت بهتر شده؟
پورام جون رتبه حساسرو دادم بهت Big Grin

مرسی عزیزم! آره واقعا Tongue سانازی جان ازت ممنونم دوستم . بچه ها من اسمم پورانه و حرف ام اول امیلیمه . از منتظران اپرو ویزای نامزدی! اخیرا هم خیلی بی طاقت و بی صبر!
منم از آشنایی باهاتون خوشبختم . آناهیا جون و بقیه بچه ها بحث رو کنار بذارین.به حرفای دوستای مهاجر سرایی مثل شوخی های توی جمعای دوستانه نگاه کنین. اینجا همه به اندازه کافی استرس و اضطراب و تشویش داریم . به هم آرامش هدیه بدین
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، سانازی ، MONA FB ، arian307 ، yalda91 ، kamela ، ارکیده ، dinadino228 ، shabnam.84
پوران عزیزم ممنونم بخاطر رتبه Smile

منم خوشحالم که دوستای خوبی‌ مثل شما دارم Smile
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، poram ، yalda91 ، MONA FB ، kamela ، ارکیده ، shabnam.84
عاغا من هم خواستم رتبه بدم به کسی میگه نمیشه چرا ایجوریه ؟؟؟
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، poram ، kamela ، ارکیده
سلام دوستان من
جودی عزیزم همین روزا منم میرم مصاحبه گلم. عذاب وجدان چرا عزیزم؟ بوس بوس
بچه ها سرما خوردم فجیییییییییییییییییییییع. شانس منه دیگه.
بابا یکی جواب سیسیلی رو بده بجای دعواهای بیخودی
سیسیلی جان اگه 88 دلار و 230 دلارو هر دوشو پرداخت کردین، میتونید فرم ds230 رو به همراه 2 تا عکس 5 در 5 پشت نویسی شده و ترجمه شناسنامه و عقدنامه و کپی پاس خودت و همسرت و ترجمه شناسنامه همسرت بفرستی
شب همه خوش تا بعد
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، MONA FB ، yalda91 ، Saeedv13 ، سانازی ، kamela ، ارکیده ، dinadino228 ، shabnam.84 ، mercedeh2011
دیگه بیاین یه صلوات بفرستیم .واللا به خودا
اقای محمد خارج از هر بحثی فوت پدر مادرتون رو تسلیت میگم . روحشون شاد .
و بعد اینکه چون اینجا یه تاپیک عمومی و صمیمی هست پس هر مبحثی رو میشه با ارامش به سرانجام رسوند .
من از خدا براتون ارزوی صبر و بهروزی دارم .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، mhy_1985 ، yalda91 ، سانازی ، kamela ، ارکیده
به سلامتی‌ ایشالا الاه جونم ایشالا زودتر خوب بشی‌ و به سلامت بریو برگردی.

منا جون تو که رتبت ۶ میتونی‌ رتبه بدی! چرا نمی‌شه؟

پاسخ
تشکر کنندگان: MONA FB ، الهه سابق ، yalda91 ، سانازی ، kamela ، ارکیده
یلدا جان امیدوارم زودتر کلیر بشی عزیزم .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: poram ، yalda91 ، سانازی ، girl ، ارکیده
جودی جون تازه 6 شده
الان دیگه میتونم رتبه بدم پس!

الهه جان ایشالا زود خوب شی.
سیسیلی جان 88 دلار و 230 دلار ان لاین میپردازین یا با چک و بعد اینوویس نامبر میگیرین و ds 230 رو میفرستید . از ما بعدش دیگه چیزی نخواستن اما کیس با کیس فرق داره عزیزم .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، poram
بچه ها خیلی ریختم بهم .خدایا لطفا صدای مارو بشنو .کمکمون کن که تنها یاور تویی.آرین جان از صمیم قلب برات آرزو می کنم که صبح که می یام سایت و چک کنم ببینم خبر کلیر شدنتو نوشتی .می دونم آنا جان چقدر براش سخته .دلم برای همسرم می سوزه .طفلکی روزای تعطیل رو فقط می شینه خونه و فیلم عروسیمو نو می بینه .بچه ها 13 روز دیگه می شه اولین سالگرد ازدواجم .امیدوار بودم بتونم درکنارش باشم.یعنی میشه.؟
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، MONA FB ، poram ، girl ، آناهيتا ، kamela ، ارکیده ، dinadino228 ، shabnam.84
خدایا
1- کلیر شدن یلدا و آرین
2- موفقیت الهه
3- گرفتن خبر خوب و رفتن به مرحله بعد واسه همه بچه ها
مخصوصا کاملا ، دینا ، سانازی ( خواهرم ) سیمی جون ، ارکیده ، شادزاد
4- هر چی که جا انداختم
5- معلوم شدن وقت مصاحبه خودم
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، poram ، Saeedv13 ، yalda91 ، arian307 ، girl ، shadzad ، kamela ، ارکیده ، dinadino228 ، shabnam.84
مبارکههههه عمو سعید! خیلی خوشحالمون کردی Big Grin Big Grin Big Grin
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، arian307 ، Saeedv13 ، girl ، MONA FB ، ارکیده ، dinadino228
مبارکه عمو سعید .... ویزا نوش جونت و خانوادت... ضمنا من خودم عاشق لاتاری هام به خدا .. به پیر به پیغمبر راست میگم....
ایشالا به مبارکی
بچه بیاین برگردیم به روال عادی... من ایمیل دادم به این احمق ها بازم همون جواب همیشگی رو گرفتم Big Grin .... فقط اخرش نوشتن که این پروسه تو دست ما نیست و باید صبور باشین.... کسی اشنایی چیزی نداره تو اف بی ای؟
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، yalda91 ، poram ، girl ، shadzad ، MONA FB ، simi ، ارکیده ، dinadino228

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان