کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
(2013-04-23 ساعت 00:07)MONA FB نوشته:  خدایا
1- کلیر شدن یلدا و آرین
2- موفقیت الهه
3- گرفتن خبر خوب و رفتن به مرحله بعد واسه همه بچه ها
مخصوصا کاملا ، دینا ، سانازی ( خواهرم ) سیمی جون ، ارکیده ، شادزاد
4- هر چی که جا انداختم
5- معلوم شدن وقت مصاحبه خودم

مونا خیلی باحالی حالاا تو این بلبشو اون عکس و از کجا پیدا کردیWink
همدیگرو ببخشیم چون با این کار هست که بزرگ میشویم.
مبارک عمو سعید.انشالله به سلامتی.
شب بخیر وای که نمازم قضا شد اصلا نمیگم تقصیرشما بوداWink مهربون باشید همیشه.
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، girl ، yalda91 ، shadzad ، mhy_1985 ، MONA FB ، kamela ، ارکیده ، dinadino228
عمو سعید اول تبریک می گم بهتون برای ماهم دعا کنید.دوم ممنون از تون بابت مدیریت.
آرین جان منم میل می زنم هفته ای یکبار اما همش می گن تو پروسس وچک کن.واقعا مگه با آشنا میشه؟
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، arian307 ، shadzad ، girl ، MONA FB ، ارکیده ، dinadino228
(2013-04-23 ساعت 00:17)Saeedv13 نوشته:  دوستان خوبم
محمد، آرین، جودی، آناهیتا، شادزاد و سایر عزیزانی که اسمشون رو از قلم انداختم:
من آنکارا هستم. پنج شنبه گذشته کلیر شدیم و در اولین فرصت اومدم ویزاهامونو بگیرم. از سر شب می خوام به اینترنت وصل بشم که تا همین چند دقیقه پیش نشد و بالاخره با سعی و خطا درستش کردم. پیام خصوصی داشتم از یکی از دوستان خوبم در این تاپیک. خیلی متاسفم که فقط دو روز نتونستم به تاپیکتون سر بزنم و حالا تو هتل و این وضعیت بلبشوی اینجا به عوض این که خاطرم جمع باشه که همه چی اونجا آرومه باید بیام 47 تا پست رو عدم تایید کنم. خواهش می کنم به بحث و جدل ادامه ندین. همه نظراتشون رو گفتند و مثل چند تا آدم متمدن عقاید خودمون رو بیان کردیم. علیرغم این که می دونم اکثر شما از بچه های لاتاری خوشتون نمیاد ولی من برای همتون احترام قایلم. ما هر اتفاقی برامون بیفته حتی اگر ویزا بهمون ندن در کنار زن و بچه مون هستیم و از این یک مورد فشاری رو تحمل نمی کنیم ولی شما چند برابر ما فشار رو تحمل می کنین و در مدت زمان طولانی تری. من برای همتون احترام قایلم و امیدوارم این تاپیک محلی باشه برای این که فشارها رو یه مقدار کم کنه نه این که کارکرد معکوسی داشته باشه و فشار عصبی همه رو بالا ببره. اینه که از همین جا ازتون تقاضا دارم بحث رو خاتمه بدین و به موضوعات مورد علاقه اکثریت بپردازید. از همتون که در خواست من رو اجابت می کنین متشکرم. همتونو دوست دارم. عزت زیاد. سعید

تبریک سعید جان. امیدوارم زندگی خوبی رو شروع کنی در کنار خانواده ات. ما از بچه های لاتاری بدمون نمیاد.Wink

جواب ما رو هم که پاک کردی خوش غیرت. خب عیب نداره
نرود میخ آهنین در سنگ
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13
عمو سعید تبریک میگم.. امیدوارم هرجا هستید در کنار خانواده شادو خوشبخت باشید Smile

یلدا و منا عزیزم ممنونم بخاطر رتبه.. برای همهٔ دوستم آرزوی خوشبختی روز افزون دارم Smile
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، arian307 ، yalda91 ، MONA FB ، kamela ، ارکیده ، dinadino228
(2013-04-23 ساعت 00:17)Saeedv13 نوشته:  دوستان خوبم
محمد، آرین، جودی، آناهیتا، شادزاد و سایر عزیزانی که اسمشون رو از قلم انداختم:
من آنکارا هستم. پنج شنبه گذشته کلیر شدیم و در اولین فرصت اومدم ویزاهامونو بگیرم. از سر شب می خوام به اینترنت وصل بشم که تا همین چند دقیقه پیش نشد و بالاخره با سعی و خطا درستش کردم. پیام خصوصی داشتم از یکی از دوستان خوبم در این تاپیک. خیلی متاسفم که فقط دو روز نتونستم به تاپیکتون سر بزنم و حالا تو هتل و این وضعیت بلبشوی اینجا به عوض این که خاطرم جمع باشه که همه چی اونجا آرومه باید بیام 47 تا پست رو عدم تایید کنم. خواهش می کنم به بحث و جدل ادامه ندین. همه نظراتشون رو گفتند و مثل چند تا آدم متمدن عقاید خودمون رو بیان کردیم. علیرغم این که می دونم اکثر شما از بچه های لاتاری خوشتون نمیاد ولی من برای همتون احترام قایلم. ما هر اتفاقی برامون بیفته حتی اگر ویزا بهمون ندن در کنار زن و بچه مون هستیم و از این یک مورد فشاری رو تحمل نمی کنیم ولی شما چند برابر ما فشار رو تحمل می کنین و در مدت زمان طولانی تری. من برای همتون احترام قایلم و امیدوارم این تاپیک محلی باشه برای این که فشارها رو یه مقدار کم کنه نه این که کارکرد معکوسی داشته باشه و فشار عصبی همه رو بالا ببره. اینه که از همین جا ازتون تقاضا دارم بحث رو خاتمه بدین و به موضوعات مورد علاقه اکثریت بپردازید. از همتون که در خواست من رو اجابت می کنین متشکرم. همتونو دوست دارم. عزت زیاد. سعید

درود بر شما عمو سعيد
شادباش ميگم بهتون ....
تعريف شمارو تو تاپيك كليرنس زياد شنيدم
چشم هر چي شما بگين Smile
اميدوارم هميشه موفق باشين
ويزاي نامزدي. مصاحبه ايروان اواخر ژانويه ٢٠١٣. كليرنس درست پس از سه ماه و يه روز انتظار اواخر آپريل Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، girl ، yalda91 ، arian307 ، MONA FB ، kamela ، ارکیده ، shabnam.84 ، dinadino228
(2013-04-23 ساعت 00:28)سانازی نوشته:  
(2013-04-23 ساعت 00:07)MONA FB نوشته:  خدایا
1- کلیر شدن یلدا و آرین
2- موفقیت الهه
3- گرفتن خبر خوب و رفتن به مرحله بعد واسه همه بچه ها
مخصوصا کاملا ، دینا ، سانازی ( خواهرم ) سیمی جون ، ارکیده ، شادزاد
4- هر چی که جا انداختم
5- معلوم شدن وقت مصاحبه خودم

مونا خیلی باحالی حالاا تو این بلبشو اون عکس و از کجا پیدا کردیWink
همدیگرو ببخشیم چون با این کار هست که بزرگ میشویم.
مبارک عمو سعید.انشالله به سلامتی.
شب بخیر وای که نمازم قضا شد اصلا نمیگم تقصیرشما بوداWink مهربون باشید همیشه.

سانازی پاکش کردم گفتم الان میان میگن تروریستیBig Grin
'̿'̿ ̿\̵͇̿̿\з=(•̪●)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
ولی باز میذارمش و میگم برید بگیرید بخوابید دیگه . وگرنه با تفنگ ابپاشم میکشمتون Tongue
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، yalda91 ، arian307 ، shadzad ، ارکیده ، dinadino228
از اون بچه هایی که پیام تسلیت دادن ممنونم و خدا اموات شما رو بیامرزه. ممنون که به یاد من بودین. موفق باشین.
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13
وای منا تفنگ آبپاش خیلی‌ خوب بود Smile)))))))))))))
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، arian307 ، MONA FB ، shadzad ، ارکیده
سعید جان خیلی تبریک میگم . امیدوارم همیشه موفق باشی .
دست و جیغ و ههوووووووووووررررررررررراااااااااااااا
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، girl ، ارکیده ، shabnam.84
آره واقعا .جودی جان به سلامتی جا افتادی؟بچه ها من نمیدنم چم شده ولی انگار خالی شدم.انرژیمو از دست دادم .
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، girl ، ارکیده
جودی جون میخوای مال تو '̿'̿ ̿\̵͇̿̿\з=(•̪●)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ من 2 تا دارم .
ولی ازش در بیدار کردن همسر مهربان استفاده نکنی Cool
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، shadzad ، girl ، ارکیده
چه ایده خوبی .همسر منم فکنم این به دردش بخوره.
پاسخ
تشکر کنندگان: MONA FB ، shadzad ، girl ، arian307 ، ارکیده
موناااا خیلی باحالی، ترکیدم از خنده Smile))))))))))
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، MONA FB ، girl ، arian307 ، ارکیده
سعید جان خیلی بهت تبریک میگم....برات بهترین ارزوهارو دارم
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، girl ، shadzad ، Saeedv13 ، mhy_1985 ، arian307 ، saba.m ، ارکیده
منا جون دیگه دیر شده.. دیگه وقت کلاس رفتن نیست الان هنوز‌م خوابه خوابه..

یلدا جون این انرژی تو این مدت میادو میره یروز عدم خوب یه روز بد والی‌ مهم اینه که همیشه به هدفش فکر کنه و فکر نکنه که کم اورده عزیزم Smile

پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، yalda91 ، kamela ، arian307 ، ارکیده

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان