کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
(2012-09-26 ساعت 03:52)j1970 نوشته:  
(2012-09-26 ساعت 02:56)laili نوشته:  ...غیر تسلیم و رضا کو چاره ای ؟؟
شاید از اونجا که هیچوقت تو این شرایط قرار نگرفتم این حرف رو میزنم، شایدم بخاطر طرز فکری که دارم هیچوقت تو این شرایط نبودم.
من فکر میکنم زندگی اونقدر طول نمیکشه که بخوای بخاطرش هر شرایطی رو تحمل کنی. البته منکر این هم نیستم که قرار نیست شرایط دنیا مطابق میل ما باشه، پس گاهی ما طبق میل دنیا و گاهی دنیا طبق میل ما.

اگه قرار باشه آدم همیشه تو نقطه ضعف بشینه و بخاطر اون ضعف خودش رو توسری خور حس کنه، خب هیچ چاره‌ای نیست و حتما دنیا توی سرش خواهد زذ.

همیشه به پسرم میگم که: این تو هستی که اجازه میدی بقیه به تو بی‌احترامی کنن یا نه و نه کس دیگه

باهاتون کاملا موافقم ..ولی در مورد این کیس خاص چون رویای عزیز با ازدواج اومدن و هنوز 6 ماه هم نیست که اینجا است پس قاعدتا به خاطر اینکه بتونه گرین کارتش و بگیره و یا اگه گرین کارت داره بتونه اون و دائمی کنه و یا اینکه به خاطر تازه واردی و ندانستن زبان و راه و چاه و مطمئنا نداشتن کار و پول متاسفانه مجبوره این شرایط رو تحمل کنه و هیچ چاره ای هم نداره ..تسلیم شدن در زندگی گاهی شاید خیلی بد باشه ولی در شرایطی که مجبوری بهترین کار اینه که به جای جنگ شرایطتت رو بپذیری و خودت و آماده کنی برای روزهای بهتر و شادتر ..اگه الان رویا فقط بخواد بجنگه تمام انرژیش صرف این میشه که بخواد آدمی رو عوض کنه که به هیچ عنوانی عوض بشو نیست ..پس من فکر میکنم بهتره فعلا تسلیم بشه و بعد از اینکه شرایط پایدار تری پیدا کرد و تونست تنها زندگی کنه اون موقع تازه میتونه این وضعیت رو تحمل نکنه و براش بجنگه ...
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، zohreh36 ، shani ، *ROYA*
(2012-09-26 ساعت 20:48)elahenadafy2 نوشته:  مرسی سارا جان. میدونی شرایط روحیم خیلی بد شده. اصلا یه حالتی شدم که فکر میکنم انگار قسمت نیست ما با هم زندگی کنیم. شوهرم کاری نمیتونه بکنه آخه. آره وقتی بره اونجا میتونه به افراد مختلفی رو بندازه و یا کار بگیره و بعد از 1 سال تکس دادن خودش بشه اسپانسرم. ولی مساله اینه که انقدر کشدار شدن قضیه، منو خسته و فرسوده کرده

میدونم الهه جون، حق داری ولی‌ بعضی‌ وقتها آدم تو عصبانیت یا ناراحتی‌ یه تصمیمی میگیره که بعدا پشیمون می‌شه. برای همین میگم الان اینجوری فکر نکن و این فکرتو به همسرت منتقل نکن. بذار تمام تلاششو بکنه بعدا تصمیم بگیر

من برای اینکه تو موقع‌های بی‌ کاری فکر و خیال نکنم بافتنی میبافم...خودم بعضی‌ وقتا خندم میگیره ولی‌ خیلی‌ آرامش میده. تو هم تا میتونی‌ خودتو مشغول کن که اصلا وقت فکر کردن نداشته باشی‌
K1
اقدام: جولای۲۰۱۲
اپروال: دسامبر۲۰۱۲
مصاحبه: ابوظبی-فوریه۲۰۱۳
اقدام برای AOS: جون ۲۰۱۳
انگشت نگاری: جون ۲۰۱۳
دریافت نامه مصاحبه AOS: جولای ۲۰۱۳
مصاحبه AOS: آگوست ۲۰۱۳
دریافت گرین کارت: آگوست ۲۰۱۳

پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، negi ، kamela ، mercedeh2011
مرسی سارا جونم Smile
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: sara mas
(2012-09-27 ساعت 17:26)elahenadafy2 نوشته:  مرسی سارا جونم Smile

الهه جون اميدوارم كه مشكلت حل بشه نا اميد نباش ، همه جي درست ميشه و يه روز به همه اين حرفهات ميخندي ، معجزه را قبول كن كه هميشه وقتي نااميد ميشي اتفاق مي افته دوست من ، براي من هم خيلي دعا كن
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، kamela ، الهه سابق ، alireza62 ، shabnam.84 ، negi
سلام ؛ به گلهای اینجا ...
بچه ها من روز به روز که به این تاریخ کذایی نزدیک می شه حالم بدتر میشه
امروز یکی از دوستام می گفت که بلیط هواپیمات رو از الان رزرو کن با توجه به این نرخ دلار روز به روز داره بیشتر می شه

نمی دونم حال من از این استرس مصاحبه است که بده یا مال روزگار خرابمونه که همه جا حرف از نرخ افتضاح دلار و سکه است
فکرش رو بکن دلار 3500 تومن و سکه 1 میلیون 300 هزار تومن ...

نمی دونم
فقط خواستم بگم حالم خیلی بده Sad
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، kamela ، ASALI ، shabnam.84
مرسده جان اتفاقا منم امروز داشتم به این موضوع فکر می‌کردم که از کجا باید این همه پول بیارم واسه خرج سفر ترکیه . سفر به آمریکا و ۱۰۰۰ تا خرج دیگه که واسه آدم پیش میاد!!! چه جوری عروسی‌ بگیریم با این گرونی... خیلی‌ ناراحتم بابت این موضوع.. نگرانیو مشکلاتمون کم بود اینم اضافه شده بهش... معلوم نیست تا کی‌ می‌خواد همینجوری لحظه به لحظه قیمت بره بالا.. فکر کنم تا کار من درست شه کلا ۲ دلار بتونم با خودم ببرم!!!
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، الهه سابق ، kamela
girl جونم فقط امیدوارم همه چیز حبابی باشه و اوضاع کمی بهتر بشه نه بدتر ؛
حتی حسش نیست که خیلی بگردم؛ راستش کمی گشتم ولی بازم نمی دونم که در مورد رزرو بلیط هواپیما و کدوم پرواز و ... کجا باید سوالام رو بپرسم Sad
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: girl
مرسده جون یه تاپیک هست توی مهاجرسرا به اسم بهترین ایرلاین ها برای سفر به آمریکا، فکر کنم توی انجمن زندگی در آمریکا باشه
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، mercedeh2011
اینکه الهه جون گفت خوبه ولی‌ اگه حوصله گشتن تو اینترنتو نداری میتونی‌ بری یه آژانس مسافرتی‌ معتبر یه لیست کامل از هتلو تورو غذا و کلا همه چیز بهت میدن و میتونی‌ انتخاب کنی‌... من سفر خارج از کشور نداشتم تا حالا ولی‌ دوستم که مرتب سفر می‌کنه همین کارو می‌کنه... وای روزی منو الهه که بیاییم اینجا درباره هتلو اینا صحبت کنیم بگیم حوصله نداریم بگردییییم. وای مرسده الان خیلی‌ بهت حسودیم شووووود!!! شوخی‌ می‌کنم. امیدوارم واقعا سفر خوبی‌ داشته باشیی عزیزم و یه ضرب ویزاتو بگیری
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، mercedeh2011
بچه ها
انشاالاه خواستین برین امریکا چیزایی مثل ماشین و......رو نفروشین که با وضع الان هیچی دلار نمیتونید بخرید..من میگم ادم با هر مبلغ کمی که داره بره و اونجا با هر بدبختی شده با همون پول بسازه تا کار گیر بیاره..مخصوصا شماها که الان شوهراتون اونجان و حتما خرج شما رو اونجا میدن.....فقط طلا هاتون رو بفروشین که اون هم مثل دلار گرون شده و باهاش دلار بخرین....من که اصلا دست به ماشین ها نمیزنم چون چندرغاز دلار میدن بهم و هرموقع برا کاری بیام ایران همون رو هم نمیتونم بخرم....هرچی دارین بگذارین ایران بمونه.....خرج ترکیه هم نمیدونم چقدره!!!!ولی فکر میکنم با هواپیمای ارزونتر از ترکیش و اینا بشه رفت....هزینه ایران ایر رو نمیدونم.....اینم وضعی که اینا برای مردم درست کردن....امیدوارم تا بخایم بریم وضع دلار خیلی بهتر شده باشه.
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، ASALI ، girl ، mercedeh2011
دوست عزیز شما با اینهمه بدبینی واقعا چطور آدمارو انقدر راحت قضاوت میکنی؟ کارت درست نیست و اینو بدون که ایجاد بدبینی در وجود یه فرد نسبت به همسرش، کم گناهی نیست
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، mercedeh2011 ، kamela
چی‌ شد که فکر کردید همسرم خصیصه؟!!! من گفتم؟!!! یادم نمیاد درباره این موضوع تا حالا صحبت کرده باشم! من گفتم نمیخواد هزینهٔ سفر منو بده؟! شما فکر خیال خودتو از قول من ننویس لطفا. بدیشو گفتم پس خوبیشو هم میگم. فوق‌العاده دستو دلباز. این ۲ سال هم کاملاً خرج منو میداده. پول سفرمونو کنار گذاشته.. این حرفتونو رو حساب دلداریتون نمیزارم، میزارم رو حساب بد بینیتون. شاید شما گذشتهٔ خوبی‌ نداشتی‌ ولی‌ این دلیل نمی‌شه همرو با این حرفات ناراحت کنی‌!! اگه اون موقع کسی‌ با یاسمن اینجوری صحبت کرده و ناراحت شده بهش کاملا حق میدم.. وقتی‌ من میگم از کجا پول بیارم بدم یعنی‌ اینکه منو همسرم از کجا بیاریم بدیم! من جیب اون و خودمو یکی‌ میدونم... ولی‌ خیلیارو میشناسم که خرج سفرشونو خودشون میدن و هیچوقت به خودم این اجازه‌رو ندادم بهشون بگم شما اشتباه می‌کنید چون این تصمیم کاملا شخصیه و کسی‌ حق دخالت نداره...

پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، laili ، kamela ، shabnam.84
دقیقا، همسر جودی رو در مقابل همسر خیلی های دیگه باید روی سر گذاشت و حلوا حلوا کرد
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، mercedeh2011 ، kamela
آره الاهه جونم. اینجوریه دیگه.آدما جدیداً هرچی‌ دلشون می‌خواد میگن بد وقتی‌ خوب خوب ناراحتت کردن انگ بی‌ ظرفیتو انتقاد ناپذیرو میچسبونن بهت.. چه شگرد خوبی‌ واسه خالی‌ کردن خودشون!!!

پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، kamela ، الهه سابق
(2012-10-02 ساعت 05:26)girl نوشته:  چی‌ شد که فکر کردید همسرم خصیصه؟!!! من گفتم؟!!! یادم نمیاد درباره این موضوع تا حالا صحبت کرده باشم! من گفتم نمیخواد هزینهٔ سفر منو بده؟! شما فکر خیال خودتو از قول من ننویس لطفا. بدیشو گفتم پس خوبیشو هم میگم. فوق‌العاده دستو دلباز. این ۲ سال هم کاملاً خرج منو میداده. پول سفرمونو کنار گذاشته.. این حرفتونو رو حساب دلداریتون نمیزارم، میزارم رو حساب بد بینیتون. شاید شما گذشتهٔ خوبی‌ نداشتی‌ ولی‌ این دلیل نمی‌شه همرو با این حرفات ناراحت کنی‌!! اگه اون موقع کسی‌ با یاسمن اینجوری صحبت کرده و ناراحت شده بهش کاملا حق میدم.. وقتی‌ من میگم از کجا پول بیارم بدم یعنی‌ اینکه منو همسرم از کجا بیاریم بدیم! من جیب اون و خودمو یکی‌ میدونم... ولی‌ خیلیارو میشناسم که خرج سفرشونو خودشون میدن و هیچوقت به خودم این اجازه‌رو ندادم بهشون بگم شما اشتباه می‌کنید چون این تصمیم کاملا شخصیه و کسی‌ حق دخالت نداره...

گرل من كي و كجا نوشتم همسرت خسيسه ،اطمینان دارم که همسرت اینطور که نوشتیه ،امیدوارم که باشه اما اگر اینطور بود ، تو هرگز نگران مخارج سفرت نبودی . من اصلا قصدم ناراحت کردن تو نبود ، اما حقیقت را نوشتم و باور من این هست که اگر مردی زنش را دوست داشته باشه دائم بهش تلفن میکنه، میل میده، جویای حالشه، و اونقدر این اطمینان رو بهش میده که هرگز ناراحت و نگران چیزی نباشه ، و خیلی‌ دلش می‌خواد که هر چه زودتر همسرش پیشش باشه، اما گرل دوست من طبقه گفته‌های خودت ، همسر تو هرگز این حسّ اطمینان رو به تو نداده، تو تا بهش تلفن نکنی‌ اون نمیزنه، و اونقدر کارتون رو جدی نگرفته که تو گرفتی‌! از دید اون رابطه شما اون چیزی نیست که از دید تو هست ، من نخواستم آزارت بدم اما دوست من میدونی‌ چرا بهت برخورد و اینطوری واکنش نشون دادی ؟ چون میدونی‌ که من حقیقت را نوشتم و از قدیم گفتن که حقیقت تلخ ، اما حقیت اینه دختر ، در ضمن الهه خانوم من همجنس شما نیستم که بخوام عقده گشایی کنم و خودم رو خالی‌ کنم، من یک مرد هستم و از دید یک مرد به رابطه گرل و شوهرش نگاه کردم و نوشتم. گرل من دیگه دیدگاهی‌ نمیدم چون ناراحت میشی‌ دوست من اما یه کمی‌ عمیق فکر کن ، به عنوان یک مرد و هم جنس شوهرت میگم که این روش خواستن و دوست داشتن نیست، در ضمن ميتونست وقتي ايران بود عروسي برات بگیره، چرا نگرفت ؟ میدونی‌ که برای مصاحبه ویزای ازدواج باید عکس‌های عروسیتون رو نشون بدین؟ شاید عصبانی‌ بشی‌ ، اما من نمی‌خوام عصبانیت کنم، می‌خوام که چشمات به حقیقتی که هست باز بشه ، دو ساله گذاشته رفته دختر جون ، بهت تلفن نمیکنه، جوابتو نمیده، دنبال کارت نیست، بهت دوروغ میگه ،اونوقت تو همه اینها را گذاشتی پای غرور خودت و خواستن اون؟ فکر کن گرل به جای اینکه از من عصبانی‌ بشی‌ بشین و با خودت فکر کن ، آدم به هر کی‌ دوروغ بگه به خودش نمی‌تونه ، فکر نکن منظورم تو و فقط تو هستی‌ ، خیلی‌ از دخترای این سایت این مشکل رو دارن، تو میگی‌ اما اونها نمیگن، من اینو برای همه میگم که قدر خودتون رو بدونین. ناراحت نشو و عاقل باش و اينو بدون نميخوام عمرت را هدر بدي با اين همه خوشبيني كه داري
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان