موضوعها: 0
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
الهه جان اسپانسر واقعا مشکلی نیست که حل نشه. همسرت که رفت اونجا باید تلاش کنه کسیرو پیدا کنه.. به هر حل با یکی دوست میشه از طریق دوستاش میتونه پیدا کنه.. الان اصلا وقت این حرفا نیست. همسرت میخواد بره سعی کن از این مدتی که باهم هستید نهایت استفادرو ببرید .. اوقاتتونو تلخ نکنید عزیزم
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
مرسی دوستان عزیزم. همه زندگیم بخاطر آمریکا رفتن آقا به هم ریخته. چقدر خودخواهه
فردا جان اون شخص با خوندن فرمها اسپانسر به این نتیجه رسیده که هم privacyاش به خطر میفته هم نمیتونه این تعهدو بپذیره. مرسی عزیزم. توی این وضعیتم اینترنتم نمیدونم چرا انقدر داغون شده. اصلا صفحه های مهاجرسرا بالا نمیاد
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
الاهه جان...تو خودت به مهاجرت خیلی خیلی واردی...این رو میدونی که نداشتن اسپانسر پایان راه مهاجرت نیست..توروخدا نا امید نشو...الاهه جان شاید باور نکنی ولی ما دقیقن 1 سال داشتین دنبال اسپانسر میگشتیم و هیچچچچ احدی رو پیدا نمیکردیم و هیچ کی حاضر به اسپانسر شدن نمیشد....مثل تو چند اسپانسر پیدا کردیم و کلی امیدوار شدیم ولی اونهارو ان وی سی قبول نکرد...ولی به خدا من نا امید نشدم....اونقدر تلاش کردیم تا یک بنده خدایی پیدا شد..الاهه جان همون اول هم بهت گفتم....تنها شانست اینه که به همسرت بگی به محض رسیدن به امریکا تمام تلاشش رو بکنه برای پیدا کردن اسپانسر...من درک نمیکنم که میگی زیاد روی پیدا کردن اسپانسر و دوست شدن با کسی رو نداره....به خاطر توهم که شده باییییید این کار رو بکنه...باور که خیلی زود میتونه.....از من بهت نصیحت اصلا نگذار که چند سال اونجا تنها بمونه بدون تو....دلم نمیخاد اینو بگم ولی اگر دیگه نخاست برگرده چی؟اگر بهت سرد شد چی؟؟ببین الان گرل چی میگه!!!میگه احساس مسکنه همسرش بهش سرد شده...حالا ممکنه اصلا همسرش بهش سرد هم نشده باشه ولی کلا این حس که به ادم دست میده خیلی بده....بهش نگو نمیام...بهش بفهمون که اونه که باید تلاش کنه....بهش بگو که باید بری پیشش و اون باید دنبال اسپانسر باشه.....قبل از لجو لجبازی خوب فکر کن..به اینده ات و با همسرت بودن فکر کن...برات دعا میکنم عزیزم.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2012-09-25 ساعت 12:59
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-09-25 ساعت 13:02 توسط *ROYA*.)
گرل. الاهه. اینو بدونین که اوضاع شما خیلی از هر کسی بهتر نباشه از من بهتره. راه میره ببخشید ، فرت و فرت صدا میده، وقتی اعتراض میکنم میگه صدای بوق ماشین هاست! فکر کنید که تا چه اندازه به فهم و درک من توهین میشه ، یکی نیست بهش بگه آخه، من بعد از ۱۴ سال رانندگی تو اون ترافیک تهران، هنوز صدای بوق ماشین رو از شاهکار تو تشخیص نمیدم؟ به قول آمریکاییها oh my GOD
......
fart = horn ! ( in CALIFORNIA, SAN DIEGO only) lol
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
وای واقعا خیلی حسّ بدیه.. منم همه این چیزارو دارم میبینم، خیلی بده. حالا همهٔ این حرفو حدیثا به کنار اون احساس بدی که میاد سراغ آدم اینه که فکر میکنی با رفتن همسرش یه بلا میخواد سرش بیاد دور از جون هممون. ولی آدم فکر میکنه دنیا میخواد تموم شه. یادمه هفتهٔ آخر که همسرم ایران بود یه شب احساس کردم دارم خفه میشم نفسم از استرس بالا نمیومد.. من که اون موقع ۶ ماه بیشتر ندیده بودمش واسه تو چند برابر بیشترن این احساسای بد ولی الهه جون تو راهی بهتر از انتظار سراغ داری؟ واقعا اسپانسر مشکل غیر قابل حلی نیست... عزیزم یکم آرومتر باش بعد تصمیم بگیر...
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
نه دوست عزیز، همسرم مشکل کار کردن نداره که. پارسال هم واسه درس خوندن رفته بود آمریکا و ما نمیدونستیم که به همسر شخص سیتیزن به هیچ وجه ویزا نمیدن و باید حتما از طریق گرین کارت اقدام کنیم.
خلاصه من رفتم دبی و ویزا بهم ندادن. بعد همسرم دید که نمیتونه اونجا تنها زندگی کنه برگشت ایران. ولی مشکل اینجا بود که وقتی برگشت یهو خیلی افسرده شد و به این نتیجه رسید که اینجا نمیتونه زندگی رو که میخواد بدست بیاره و تصمیم گرفت دوباره بره و از یه دانشگاه دیگه پذیرش گرفت. ما فکر میکردیم دیگه تا آذر ماه کار من درست شده. ولی با این مشکل اسپانسر که واسمون پیش اومده میبینم اصلا و ابدا تکلیفم حالا حالاها مشخص نمیشه. واسه همینه که دیگه کم آوردم و تحمل جواب پس دادن به اطرافیانو ندارم.
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-25 ساعت 12:59)*ROYA* نوشته: گرل. الاهه. اینو بدونین که اوضاع شما خیلی از هر کسی بهتر نباشه از من بهتره. راه میره ببخشید ، فرت و فرت صدا میده، وقتی اعتراض میکنم میگه صدای بوق ماشین هاست! فکر کنید که تا چه اندازه به فهم و درک من توهین میشه ، یکی نیست بهش بگه آخه، من بعد از ۱۴ سال رانندگی تو اون ترافیک تهران، هنوز صدای بوق ماشین رو از شاهکار تو تشخیص نمیدم؟ به قول آمریکاییها oh my GOD
......
fart = horn ! ( in CALIFORNIA, SAN DIEGO only) lol
من نمیفهمم تو دیگه چرا ناراحتی ..حسابی اینطوری اسباب تفریحت هم محیاست
البته شوخی کردم ..من هم بودم تحمل همچین آدم بی شخصیت و سطح پائینی برام واقعا سخت بود ولی به قول معروف "غیر تسلیم و رضا کو چاره ای ؟؟"
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-26 ساعت 01:07)elahenadafy2 نوشته: نه دوست عزیز، همسرم مشکل کار کردن نداره که. پارسال هم واسه درس خوندن رفته بود آمریکا و ما نمیدونستیم که به همسر شخص سیتیزن به هیچ وجه ویزا نمیدن و باید حتما از طریق گرین کارت اقدام کنیم.
خلاصه من رفتم دبی و ویزا بهم ندادن. بعد همسرم دید که نمیتونه اونجا تنها زندگی کنه برگشت ایران. ولی مشکل اینجا بود که وقتی برگشت یهو خیلی افسرده شد و به این نتیجه رسید که اینجا نمیتونه زندگی رو که میخواد بدست بیاره و تصمیم گرفت دوباره بره و از یه دانشگاه دیگه پذیرش گرفت. ما فکر میکردیم دیگه تا آذر ماه کار من درست شده. ولی با این مشکل اسپانسر که واسمون پیش اومده میبینم اصلا و ابدا تکلیفم حالا حالاها مشخص نمیشه. واسه همینه که دیگه کم آوردم و تحمل جواب پس دادن به اطرافیانو ندارم.
الهه جون چیچی رو قبول کردی و کم اوردی!! اصلا هم اینطوری نیست. مشکل اسپانسر چیزی نیست که حل نشه، ولی اگه خودت کم بیاری و دیگه دنبالش نباشی هیچ وقت حل نمیشه...شوهرت در مورد تو مسئوله الکی که نیست. باید یه راه چاره پیدا کنه زود جا نزن خواهشاً
K1
اقدام: جولای۲۰۱۲
اپروال: دسامبر۲۰۱۲
مصاحبه: ابوظبی-فوریه۲۰۱۳
اقدام برای AOS: جون ۲۰۱۳
انگشت نگاری: جون ۲۰۱۳
دریافت نامه مصاحبه AOS: جولای ۲۰۱۳
مصاحبه AOS: آگوست ۲۰۱۳
دریافت گرین کارت: آگوست ۲۰۱۳