کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
اره یلدا من خودم حالم خوب نیست یهو میبینم دارم فکر میکنم اشک از چشمم اومده
11 ماهه اقامونو ندیدم
2 ساله کارم شرو شده
3 ماهه منتظره وقت مصاحبه ام .
حالا کی بیاد ؟ کی وقت داده باشن ؟ کی ویزا بگیرم کی برم
منم 12 جون Smileسالگرد ازدواجمه ولی چه میشه کرد . ؟
دیشب تولد سانازمون بود اصلا حوصله نداشتم ، داشتم با همسر مهربان صحبت میکردم گفت ادم باید از درون شاد باشه وگرنه پاشدی اومدی اینجا هم نمیتونی از زتدگیت لذت ببری . برو شاد باش تفریح کن زندگی کن .
هیچی دیگه عاغا من هم از دیشب متحول شدم الان دوباره به سایت های مجازی روی اوردم . باشد که رستگار شوم .Big GrinBig Grin
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، shadzad ، kamela ، yalda91 ، arian307 ، ارکیده
(2013-04-23 ساعت 01:11)girl نوشته:  منا جون دیگه دیر شده.. دیگه وقت کلاس رفتن نیست الان هنوز‌م خوابه خوابه..

یلدا جون این انرژی تو این مدت میادو میره یروز عدم خوب یه روز بد والی‌ مهم اینه که همیشه به هدفش فکر کنه و فکر نکنه که کم اورده عزیزم Smile

می دونم عزیزم .بایدخوب باشیم تا بتونیم این شرایطو تحمل کنیم.Wink
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، shadzad ، arian307 ، ارکیده
آقای مجری: در ِدلِ آدم چه‌جوری باز می‌شه؟
فامیل دور: درِ دلِ آدم با دردِ دله که باز می‌شه.......

خدارو شکر اینجا رو داریم من که با هیچ کس نمیتونم حرف بزنم .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، kamela ، shadzad ، arian307 ، yalda91 ، ارکیده ، dinadino228
بچها من دقیقا بخاطر این پروسه ۲سال ۳ ماه ندیدم همسرمو همه هم میگفتن دیگه فایده نداره واسه چی‌ می‌خواید ازدواج کنید.. تو شرایط خییییلییی بدی بودم و چقد اینجا میومدم حرف میزدم سر همرو برده بودم ولی‌ الان یه آرزو دارم که اگه بگم می‌گید دختر خله.. بخدا دلم می‌خواد اون روزا برگردان که کنار خانواده‌ام باشم.. قدر این روزا بدونید من تو جشنای تولدمونو کلا هر مناسبتی میشد همش بغض داشتمو ناراحت بودم که چرا همسر من نیستو من تنهام، الان به اندازهٔ موهای سرم پشیمونم.. نه اینکه از همسرم راضی‌ نباشم اتفاقا خییییلی خوبه و هوامو داره ولی‌ ناراحتم که چرا روزگار خودمو اطرافیانمو سیاه کردم که چرا همسرم نیست Sad

قدر کانون گرم خانوادتونو بدونید چون اینجا از این خبرا نیست. هر کسی‌ به فکر زندگیشه و واقعا حقم دارن چون زندگی‌ سخته.
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: mhy_1985 ، MONA FB ، shadzad ، arian307 ، yalda91 ، mercedeh2011 ، ارکیده ، dinadino228
(2013-04-23 ساعت 01:07)kamela نوشته:  سعید جان خیلی بهت تبریک میگم....برات بهترین ارزوهارو دارم
محمد جان مگه چی شده که همه دارن تسلیت میگن؟؟؟؟انگار کلی از حرفاتون پاک شده....دعوا چی دیگه؟کی با کی دعواش شده؟؟؟

کاملا جان پدر و مادرم تو تصادف فوت کردن و عمرشون رو دادن به شما. چند وقت پیش.

حرفای "من" پاک شد. بقیه هرچی خواستن نوشتن و ما که جواب نوشتیم پاک شد.

مهم نیست. خوندم چی نوشتی راجع به اسپانسر و مشکلاتت. والا بخدا قسم تاراحت شدم و بدنم یخ کرد. ادم وقتی چیزی رو میخونه میگه نکنه واسه منم پیش بیاد. متاثر شدم خوندم. کاری ازم برنمیاد برای اسپانسرت اما نوشته بودی راجع به خونه. اگه خونه تو مریلند میخوای من آشنا دارم اونجا تو کار خونه است . پیام خصوصی برات میذارم.

کاملا جان امیدوارم هرچه زودتر همسرت بیاد پیشت و مشکلات اسپانسرت هم حل شه.
توکل بخدا
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، ارکیده
نزدیک ترین ادم به تو اونیه که از دورترین فاصله به فکرته .
شب همگی خوش
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: mhy_1985 ، girl ، yalda91 ، shinna ، ارکیده
(2013-04-23 ساعت 01:28)girl نوشته:  بچها من دقیقا بخاطر این پروسه ۲سال ۳ ماه ندیدم همسرمو همه هم میگفتن دیگه فایده نداره واسه چی‌ می‌خواید ازدواج کنید.. تو شرایط خییییلییی بدی بودم و چقد اینجا میومدم حرف میزدم سر همرو برده بودم ولی‌ الان یه آرزو دارم که اگه بگم می‌گید دختر خله.. بخدا دلم می‌خواد اون روزا برگردان که کنار خانواده‌ام باشم.. قدر این روزا بدونید من تو جشنای تولدمونو کلا هر مناسبتی میشد همش بغض داشتمو ناراحت بودم که چرا همسر من نیستو من تنهام، الان به اندازهٔ موهای سرم پشیمونم.. نه اینکه از همسرم راضی‌ نباشم اتفاقا خییییلی خوبه و هوامو داره ولی‌ ناراحتم که چرا روزگار خودمو اطرافیانمو سیاه کردم که چرا همسرم نیست Sad

قدر کانون گرم خانوادتونو بدونید چون اینجا از این خبرا نیست. هر کسی‌ به فکر زندگیشه و واقعا حقم دارن چون زندگی‌ سخته.

جودی
خانومم همیشه میگه قدر لحظات ات رو تو ایران بدون اما منم مثل تو عصبی ام الان. میدونم بیام اونور پشیمون میشم.
انشالا زودتر یه سفر به شادی بگردی و دیداری تازه کنی با خانواده ات جودی جان.

ما رفتیم حلالمون کن. سرت سلامت غصه نخور هرچند که میدونم استاد غصه خوردنی.Sad

موفق باشی و خداحافظ.
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، mercedeh2011 ، ارکیده
اینم بگم دیگه میرم بخوابم
جودی شوهرم هم همین حرف و میگه همش و من خودم هم میدونم .
اما تو خودت درک میکنی که نمیشه ادم خودش یه جاست دلش یه جای دیگه .
الان ماله ما برعکس توئه.

شب بخیر
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، yalda91 ، ارکیده
ممنونم. امیدوارم همه هر جا که هستیم از ته دلمون احساس خوشبختی‌ کنیم و امیدوارم یه روزی بید که همه راحت بتونیم به هرجا دوست داشتیم سفر کنیم که اینقدر گذروندن این موقعیت برای ماها سخت نباشه Smile
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، ارکیده ، dinadino228
یک پرستار استرالیایی بزرگترین حسرتهای آدمهای در حال مرگ را جمع کرده و 5 حسرت را که بین بیشتر آدمها مشترک بوده منتشر کرده است .
ظاهرا در میان این نظرخواهی دیگر از چیزهایی مانند بانجی جامپینگ و روابط بیشتر و یا ثروت خبری نیست :

نخستین حسرت = کاش جسارت اش را داشتم اون جوری زندگی می کردم که می خواستم ، نه اونجوری که دیگران ازم توقع داشتند
حسرت دوم = کاش این قدر سخت کار نمی کردم .
حسرت سوم = کاش شجاعتش را داشتم که احساساتم را با صدای بلند بگم .
حسرت چهارم = کاش رابطه هایم با دوستانم را حفظ می کردم .
حسرت پنجم = کاش شادتر می بودم .

عمر ما کوتاه تر از اونی است که فکرشو می کنیم . زمان مثل برق می گذره کاشکی برای چند لحظه هم که شده رو جمله های بالا مکث کنیم و ببینیم یک وقت شامل حال ما نشود

دیگه رفتم من . شب بخیر
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، yalda91 ، ارکیده
کاملا خانوم برات پیام گذاشتم. بعضی مواقع پیام های خصوصی ام دلیور نمیشه. اگه دیدی که هیچی اگه ندیدی برام پیام بذار خصوصی که آدرس خونه رو تو مریلند بهت بدم برای اجاره که میخواستی. موفق باشی
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده
سلام بچه ها
محمد جان تسلیت میگم ... خیلی ناراحت شدم.
گاهی یه حوادثی توی زندگیمون رخ میده که برای یه لحظه یا حتی برای چند روز در جا خشک میشی ... که جریان از چه قراره ... من کجام و چی شده و چی قراره بشه

جودی راست میگه ما آدمها هرکاریمون هم میکنن یاد نمی گیریم که در لحظه زندگی کنیم ... حتی اگه در ظاهر حرفش رو بزنیم ولی از درون بازم فکر پرواز میکنه
قدر ایران رو بدونید ...
قدر صفا و صمیمیت در کنار خانواده رو بدونید با اینکه میدونم با زندگی سخت تو ایران همه یه مدل دیگه شدن ولی همونم اینجا نیست
اینجا سکوته
حتی اگه تو بهترین کنسرتها و مهمونیها باشید.

میتونم بگم امیدوارم همه سلامت و شاد باشید.
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: آناهيتا ، girl ، mhy_1985 ، ارکیده ، shabnam.84
سلام
من فقط دیشب اینجا رو چک نکردم، چه خبر شده بود
محمد جان تسلیت میگیم، امیدوارم به شادی و سلامتی در کنار خانوادت روزگار بگذرونی.
من از همتون عقب ترم بچه ها، همتون میرید من میام اینجا رو واسه خودم آپ میکنم Big GrinBig GrinBig Grin:SadSadSadSad
خودم جواب خودمو میدمBig GrinBig GrinBig Grin
الهه جون من چند تا سوال ازت پرسیده بودم ماسفانه جواب ندادی و خصوصیت رو هم بستی عزیزم
ازدواجی
رسید نامبر: 11 اپریل
سرویس سنتر: National Benefit Center
اپرو: تاریخ نمیدونم
مصاحبه : اپریل، یک ضرببببببب
لینک سفرنامه : http://www.mohajersara.com/thread-1910-p...#pid497326
پاسخ
تشکر کنندگان: MONA FB ، girl ، mhy_1985 ، ارکیده ، shabnam.84
(2013-04-22 ساعت 13:52)سانازی نوشته:  سلام بچه ها خوب هستین؟الهه جان مرسی از رتبه .عزیزم اگه رفتی مصاحبه یا میری از صمیم قلبم ارزو میکنم خیلی زود حتی تروخدا بیا اینجا بگو یک ضرب گرفتم خوشحال بشیم ای خدا شادی بیار به این تایپک امییین
دینا جون خوشی عزیزم پیش همسرت؟ امیدوارم که بری مصاحبه به زودی شما هم با خبر خوب بیای.مگه تنها میری انکارا؟
ارکیده جان خوبی؟میگم من که i130فرستادن برام اولش یعنی cr1 هستم؟کی اپروو میشم اخه؟
سیمی جون امدی اینجا یا نه خبر ندادی منتظرم.
بچه ها ایشالله تو این ماه که ماه گل و سبزی و طراوت هست خبرای خوبی به هم بدیم انشالله

سلام بر همگي من بعد چند روز به اينترنت وصل شدم ، ساناز جون يه كاري پيش اومده مجبر شدم امروز برگردم و دوباره ميام تبريز
دلم واسه همتون تنگ شده بود همتووووووووووون اركيده ساناز كاملا الهه آرين آنا مونا شيما جودي شينا مرسده يلدا دينا شبنم و همتووون
فكر ميكردم تو اين چند روز آرين و يلدا كلير شده باشن اما خبري نيست
محمد جون تسليت ميگم ميفهممت خيلي درد بزرگيه من واسه از دست دادن مادر بزرگم خيلي زياد غصه خوردم و ضجر كشيدم اما خدا بهت صبر بده بهتون منو تو غم بزرگتون شريك بدونيد
الهه جون به اميد ويزا يه ضرب و پيدا شدن اسپانسر واسه كاملا
عمو سعيد من اصلا با لاتاريا دشواري ندارم هو دوستتون دارم هم بهتون تبريك ميگم
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: MONA FB ، girl ، mhy_1985 ، shinna ، ارکیده ، Saeedv13 ، shabnam.84 ، dinadino228
Exclamation 

وای میخوام خودمو خفه کنم . SadSad
2 هفته پیش یه ایمیل دادم nvc ( البته به یاری دوستان و راهنماییهاشون )Rolleyes
الان جواب داده میگه نداریم همچی چیزی . Cool
واسه همسر مهربان فرستادم . کاشف به عمل اومد تاریخ تولد همسر مهربانو اشتباه نوشتم . Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
اینا چرا جای روز و ماهشون برعکس ماست ؟ Tongue میدونستم اما حواسم نبود .
و از اونجایی که سرخود انجام دادم حالا بیا و درستش کن .
یکی به دددددااااااددددددممممممم برسه . Sad
به کلید اسرار واگذارشون کنم ؟؟؟

حالا اینو ول کن میگه اگر این تاریخ که تو ایمیل گفتید رو باید ثابت کنید یه کپی از شناسنامه یا پاسپورت بفرستید .
خدا اااااااا یااااااااااااا
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، girl ، shinna ، mhy_1985 ، ارکیده

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان