موضوعها: 0
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
آقای مجری: در ِدلِ آدم چهجوری باز میشه؟
فامیل دور: درِ دلِ آدم با دردِ دله که باز میشه.......
خدارو شکر اینجا رو داریم من که با هیچ کس نمیتونم حرف بزنم .
CR1
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
بچها من دقیقا بخاطر این پروسه ۲سال ۳ ماه ندیدم همسرمو همه هم میگفتن دیگه فایده نداره واسه چی میخواید ازدواج کنید.. تو شرایط خییییلییی بدی بودم و چقد اینجا میومدم حرف میزدم سر همرو برده بودم ولی الان یه آرزو دارم که اگه بگم میگید دختر خله.. بخدا دلم میخواد اون روزا برگردان که کنار خانوادهام باشم.. قدر این روزا بدونید من تو جشنای تولدمونو کلا هر مناسبتی میشد همش بغض داشتمو ناراحت بودم که چرا همسر من نیستو من تنهام، الان به اندازهٔ موهای سرم پشیمونم.. نه اینکه از همسرم راضی نباشم اتفاقا خییییلی خوبه و هوامو داره ولی ناراحتم که چرا روزگار خودمو اطرافیانمو سیاه کردم که چرا همسرم نیست ![Sad Sad](https://www.mohajersara.org/forum/images/smilies/sad.png)
قدر کانون گرم خانوادتونو بدونید چون اینجا از این خبرا نیست. هر کسی به فکر زندگیشه و واقعا حقم دارن چون زندگی سخته.
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
نزدیک ترین ادم به تو اونیه که از دورترین فاصله به فکرته .
شب همگی خوش
CR1
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-23 ساعت 01:39
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-23 ساعت 01:41 توسط MONA FB.)
اینم بگم دیگه میرم بخوابم
جودی شوهرم هم همین حرف و میگه همش و من خودم هم میدونم .
اما تو خودت درک میکنی که نمیشه ادم خودش یه جاست دلش یه جای دیگه .
الان ماله ما برعکس توئه.
شب بخیر
CR1
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
ممنونم. امیدوارم همه هر جا که هستیم از ته دلمون احساس خوشبختی کنیم و امیدوارم یه روزی بید که همه راحت بتونیم به هرجا دوست داشتیم سفر کنیم که اینقدر گذروندن این موقعیت برای ماها سخت نباشه
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-23 ساعت 01:44
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-23 ساعت 01:44 توسط MONA FB.)
یک پرستار استرالیایی بزرگترین حسرتهای آدمهای در حال مرگ را جمع کرده و 5 حسرت را که بین بیشتر آدمها مشترک بوده منتشر کرده است .
ظاهرا در میان این نظرخواهی دیگر از چیزهایی مانند بانجی جامپینگ و روابط بیشتر و یا ثروت خبری نیست :
نخستین حسرت = کاش جسارت اش را داشتم اون جوری زندگی می کردم که می خواستم ، نه اونجوری که دیگران ازم توقع داشتند
حسرت دوم = کاش این قدر سخت کار نمی کردم .
حسرت سوم = کاش شجاعتش را داشتم که احساساتم را با صدای بلند بگم .
حسرت چهارم = کاش رابطه هایم با دوستانم را حفظ می کردم .
حسرت پنجم = کاش شادتر می بودم .
عمر ما کوتاه تر از اونی است که فکرشو می کنیم . زمان مثل برق می گذره کاشکی برای چند لحظه هم که شده رو جمله های بالا مکث کنیم و ببینیم یک وقت شامل حال ما نشود
دیگه رفتم من . شب بخیر
CR1
موضوعها: 1
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-23 ساعت 04:11
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-23 ساعت 12:28 توسط mhy_1985.)
کاملا خانوم برات پیام گذاشتم. بعضی مواقع پیام های خصوصی ام دلیور نمیشه. اگه دیدی که هیچی اگه ندیدی برام پیام بذار خصوصی که آدرس خونه رو تو مریلند بهت بدم برای اجاره که میخواستی. موفق باشی
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها
محمد جان تسلیت میگم ... خیلی ناراحت شدم.
گاهی یه حوادثی توی زندگیمون رخ میده که برای یه لحظه یا حتی برای چند روز در جا خشک میشی ... که جریان از چه قراره ... من کجام و چی شده و چی قراره بشه
جودی راست میگه ما آدمها هرکاریمون هم میکنن یاد نمی گیریم که در لحظه زندگی کنیم ... حتی اگه در ظاهر حرفش رو بزنیم ولی از درون بازم فکر پرواز میکنه
قدر ایران رو بدونید ...
قدر صفا و صمیمیت در کنار خانواده رو بدونید با اینکه میدونم با زندگی سخت تو ایران همه یه مدل دیگه شدن ولی همونم اینجا نیست
اینجا سکوته
حتی اگه تو بهترین کنسرتها و مهمونیها باشید.
میتونم بگم امیدوارم همه سلامت و شاد باشید.
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره