(2013-04-23 ساعت 08:27)mercedeh2011 نوشته: سلام بچه ها
محمد جان تسلیت میگم ... خیلی ناراحت شدم.
گاهی یه حوادثی توی زندگیمون رخ میده که برای یه لحظه یا حتی برای چند روز در جا خشک میشی ... که جریان از چه قراره ... من کجام و چی شده و چی قراره بشه
جودی راست میگه ما آدمها هرکاریمون هم میکنن یاد نمی گیریم که در لحظه زندگی کنیم ... حتی اگه در ظاهر حرفش رو بزنیم ولی از درون بازم فکر پرواز میکنه
قدر ایران رو بدونید ...
قدر صفا و صمیمیت در کنار خانواده رو بدونید با اینکه میدونم با زندگی سخت تو ایران همه یه مدل دیگه شدن ولی همونم اینجا نیست
اینجا سکوته
حتی اگه تو بهترین کنسرتها و مهمونیها باشید.
میتونم بگم امیدوارم همه سلامت و شاد باشید.
سلام مرسده جان خدا اموات شما رو بیامرزه. والا چی بگم انقدر بهم ریختم با این حادثه که نمیدونم چی بگم. انشالا که زندگی خوبی رو اونجا شروع کرده باشی و مسافرت هم بری ایران زود.
بازم ممنون.
(2013-04-23 ساعت 10:31)simi نوشته:(2013-04-22 ساعت 13:52)سانازی نوشته: سلام بچه ها خوب هستین؟الهه جان مرسی از رتبه .عزیزم اگه رفتی مصاحبه یا میری از صمیم قلبم ارزو میکنم خیلی زود حتی تروخدا بیا اینجا بگو یک ضرب گرفتم خوشحال بشیم ای خدا شادی بیار به این تایپک امییین
دینا جون خوشی عزیزم پیش همسرت؟ امیدوارم که بری مصاحبه به زودی شما هم با خبر خوب بیای.مگه تنها میری انکارا؟
ارکیده جان خوبی؟میگم من که i130فرستادن برام اولش یعنی cr1 هستم؟کی اپروو میشم اخه؟
سیمی جون امدی اینجا یا نه خبر ندادی منتظرم.
بچه ها ایشالله تو این ماه که ماه گل و سبزی و طراوت هست خبرای خوبی به هم بدیم انشالله
سلام بر همگي من بعد چند روز به اينترنت وصل شدم ، ساناز جون يه كاري پيش اومده مجبر شدم امروز برگردم و دوباره ميام تبريز
دلم واسه همتون تنگ شده بود همتووووووووووون اركيده ساناز كاملا الهه آرين آنا مونا شيما جودي شينا مرسده يلدا دينا شبنم و همتووون
فكر ميكردم تو اين چند روز آرين و يلدا كلير شده باشن اما خبري نيست
محمد جون تسليت ميگم ميفهممت خيلي درد بزرگيه من واسه از دست دادن مادر بزرگم خيلي زياد غصه خوردم و ضجر كشيدم اما خدا بهت صبر بده بهتون منو تو غم بزرگتون شريك بدونيد
الهه جون به اميد ويزا يه ضرب و پيدا شدن اسپانسر واسه كاملا
عمو سعيد من اصلا با لاتاريا دشواري ندارم هو دوستتون دارم هم بهتون تبريك ميگم
ممنون از تسلیت ات. آره یادمه چقدر ناراحت بودی وقتی تو بیمارستان بود. خدا مادربزرگ تو رو هم رحمت کنه و سلامتی بده به پدر مادرت. موفق باشی.
(2013-04-23 ساعت 10:22)shinna نوشته: سلام
من فقط دیشب اینجا رو چک نکردم، چه خبر شده بود
محمد جان تسلیت میگیم، امیدوارم به شادی و سلامتی در کنار خانوادت روزگار بگذرونی.
من از همتون عقب ترم بچه ها، همتون میرید من میام اینجا رو واسه خودم آپ میکنم:
خودم جواب خودمو میدم
الهه جون من چند تا سوال ازت پرسیده بودم ماسفانه جواب ندادی و خصوصیت رو هم بستی عزیزم
سلام شینا
خدا اموات شما رو بیامرزهو شما هم شاد باشی.
هیچی اتفاق خاصی نبود یکی اومده بود مردم آمریکا رو "کلا" احمق فرض میکرد. دعوام شد.
قول دادم به سعید که دیگه حرفی نزنم بنابراین ولش کن تموم شد.
پس کی قراره این جواب تو بیاد؟ تاریخ بزن ببینیم