کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
(2012-10-02 ساعت 07:09)pepe نوشته:  
(2012-10-02 ساعت 05:26)girl نوشته:  چی‌ شد که فکر کردید همسرم خصیصه؟!!! من گفتم؟!!! یادم نمیاد درباره این موضوع تا حالا صحبت کرده باشم! من گفتم نمیخواد هزینهٔ سفر منو بده؟! شما فکر خیال خودتو از قول من ننویس لطفا. بدیشو گفتم پس خوبیشو هم میگم. فوق‌العاده دستو دلباز. این ۲ سال هم کاملاً خرج منو میداده. پول سفرمونو کنار گذاشته.. این حرفتونو رو حساب دلداریتون نمیزارم، میزارم رو حساب بد بینیتون. شاید شما گذشتهٔ خوبی‌ نداشتی‌ ولی‌ این دلیل نمی‌شه همرو با این حرفات ناراحت کنی‌!! اگه اون موقع کسی‌ با یاسمن اینجوری صحبت کرده و ناراحت شده بهش کاملا حق میدم.. وقتی‌ من میگم از کجا پول بیارم بدم یعنی‌ اینکه منو همسرم از کجا بیاریم بدیم! من جیب اون و خودمو یکی‌ میدونم... ولی‌ خیلیارو میشناسم که خرج سفرشونو خودشون میدن و هیچوقت به خودم این اجازه‌رو ندادم بهشون بگم شما اشتباه می‌کنید چون این تصمیم کاملا شخصیه و کسی‌ حق دخالت نداره...

گرل من كي و كجا نوشتم همسرت خسيسه ،اطمینان دارم که همسرت اینطور که نوشتیه ،امیدوارم که باشه اما اگر اینطور بود ، تو هرگز نگران مخارج سفرت نبودی . من اصلا قصدم ناراحت کردن تو نبود ، اما حقیقت را نوشتم و باور من این هست که اگر مردی زنش را دوست داشته باشه دائم بهش تلفن میکنه، میل میده، جویای حالشه، و اونقدر این اطمینان رو بهش میده که هرگز ناراحت و نگران چیزی نباشه ، و خیلی‌ دلش می‌خواد که هر چه زودتر همسرش پیشش باشه، اما گرل دوست من طبقه گفته‌های خودت ، همسر تو هرگز این حسّ اطمینان رو به تو نداده، تو تا بهش تلفن نکنی‌ اون نمیزنه، و اونقدر کارتون رو جدی نگرفته که تو گرفتی‌! از دید اون رابطه شما اون چیزی نیست که از دید تو هست ، من نخواستم آزارت بدم اما دوست من میدونی‌ چرا بهت برخورد و اینطوری واکنش نشون دادی ؟ چون میدونی‌ که من حقیقت را نوشتم و از قدیم گفتن که حقیقت تلخ ، اما حقیت اینه دختر ، در ضمن الهه خانوم من همجنس شما نیستم که بخوام عقده گشایی کنم و خودم رو خالی‌ کنم، من یک مرد هستم و از دید یک مرد به رابطه گرل و شوهرش نگاه کردم و نوشتم. گرل من دیگه دیدگاهی‌ نمیدم چون ناراحت میشی‌ دوست من اما یه کمی‌ عمیق فکر کن ، به عنوان یک مرد و هم جنس شوهرت میگم که این روش خواستن و دوست داشتن نیست، در ضمن ميتونست وقتي ايران بود عروسي برات بگیره، چرا نگرفت ؟ میدونی‌ که برای مصاحبه ویزای ازدواج باید عکس‌های عروسیتون رو نشون بدین؟ شاید عصبانی‌ بشی‌ ، اما من نمی‌خوام عصبانیت کنم، می‌خوام که چشمات به حقیقتی که هست باز بشه ، دو ساله گذاشته رفته دختر جون ، بهت تلفن نمیکنه، جوابتو نمیده، دنبال کارت نیست، بهت دوروغ میگه ،اونوقت تو همه اینها را گذاشتی پای غرور خودت و خواستن اون؟ فکر کن گرل به جای اینکه از من عصبانی‌ بشی‌ بشین و با خودت فکر کن ، آدم به هر کی‌ دوروغ بگه به خودش نمی‌تونه ، فکر نکن منظورم تو و فقط تو هستی‌ ، خیلی‌ از دخترای این سایت این مشکل رو دارن، تو میگی‌ اما اونها نمیگن، من اینو برای همه میگم که قدر خودتون رو بدونین. ناراحت نشو و عاقل باش و اينو بدون نميخوام عمرت را هدر بدي با اين همه خوشبيني كه داري

Girl ناراحت نشو ، هر كسي اينجا طبق تجربيات خودش و يا اطرافيانش مينويسه. درسته كه بعضي ها خيلي رك مينويسند اما فكر نمي كنم كسي قصد ازار و اذيت كردن كسي را داشته باشه، اميدوارم مشكلت حل بشه ،

الهه جون من از دوستي شنيدم كه اكر در حساب شوهرت و يا نامزدت مبلغ هيجده هزار دلار باشه خود صاحب حساب كه نامزد و شوهرت هست ميتونه اسبانسرت بشه و بعد نامه مالي را كه نشون ميده اين مبلغ در حسابش هست را از بانك بكيره و بهمراه نامه تكس دوسال اخر براشون بفرسته و اين طوري مشكلتون حل ميشه ، اكر هم شوهرت اين مبلغ را نداره خب خودت اين مبلغ را در حساب همسرت بريز ، يكي از دوستان همين مهاجرسرا هم همين كار را كرد و همسرش خودش اسبانسرش شد ، ببخشيد من حرف p ندارم كيببوردم عربي هست و كمي درب داغون نوشتم ، اميدوارم مشكلت زود حل بشه

mercedeh جون تبريك و اميدوارم يكضرب ويزاتو بدن، اكه خواستي به من مسج بده تا برات بنويسم كه با كدوم ازانس مسافرتي تماس بكير و به كدوم هتل برو كه ارزون بشه برات

pepe, ادم درست نيست اينقدر رك باشه و حتا اكه از قضيه يي هم اطمينان داره اينطوري بنويسه و باعث نا اميدي شخصي بشه. من خودم همه هزينه هاي سفرم را دادم اما با اينكه به من ثابت شده كه شوهرم دوستم نداره ، و به اين نتيجه هم رسيدم اما باز هم با اطمينان نمي نويسم كه خانم x شوهرت دوستت نداره اكه داشت برات عروسي ميكرفت يا هزينه سفرت را مي داد ، من خودم كسي را ميشناسم كه همه هزينه ها را خود دختره داده اما خيلي هم خوشبخته و اين ها مي تونه نشونه باشه اما دليل خوبي نيست . والا من هم هنوز كه هنوزه با شوهرم همين مشكل را دارم كه خيلي خونسرده و از طرف من هميشه متهم ميشه به بي خيالي و اينكه دوستم نداره درحاليكه تربيت اينجا با ايران خيلي فرق داره ،اين نكته يي هست كه بايد توجه كنيد بهش كه امريكا كلا با ايران فرق داره و اونقدر سرشون به كاره و وقت براشون مهم و اينقدر محتاط هستن كه من خودم هميشه فكر ميكردم و ميكنم كه مشكل شوهر عتيقه من اينه ، اما اينطوري نيست ، نميشه اينجوري قضاوت كرد كه حالا كه اينطوري هستن خونسرد و بيخيال و محتاط و كمي عصبي ، واسه اينه كه زنشون را دوست ندارن ، اصلا اينطوري نيست

دوستهاي خوبم من دو روز قبل رفتم براي مصاحبه green card و قبول شدم ، اميدوارم همه شما خبر دريافت ويزاتون را به زودي بنويسيد ، راستي اين منم بالاخره بعد از شيش ماه تونستم عكسم را بعنوان اواتارم انتخاب كنم و اين هم بعنوان شيريني green cardم كه عكس خودمو براتون كذاشتم، هه هه
پاسخ
تشکر کنندگان: laili ، tamanna ، girl ، kamela ، shabnam.84 ، الهه سابق ، sara mas
شما هر جوری دلت می‌خواد فکر کن.. واسه من مهم نیست کی‌ چه فکری می‌کنه چیزی که باید میگفتمو گفتم دلت خواست باور نکن نخواستم مشکله شمست نه من. ضمنا از قدیم گفتن کفر همه را به کیش خود پندارد.

رویا جان من حرفی‌ که این آقا مینویسرو نگفتم هیچوقت.. کسایی‌ اینجا هستن که همهٔ حرفای منو می‌خونن و می‌دونن که اینارو نگفتم.. پس به هیچکس این اجازه‌رو نمیدم فکرای تو سرشو از قول من بگه.. اینه که منو ناراحت می‌کنه.. کلا با آدمای رک میونهٔ خوبی‌ دارم ولی‌ ایشون از رک بودن دیگه گذشت. به هر حال نمی‌خوام بیشتر از این این بحثو کش بدم.. هر کی‌ هرچی‌ دلش می‌خواد بگه من اونقدر عاقل هستم که واسه زندگیم بهترین تصمیمو بگیرم.
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، mercedeh2011 ، الهه سابق
(2012-10-02 ساعت 15:36)girl نوشته:  شما هر جوری دلت می‌خواد فکر کن.. واسه من مهم نیست کی‌ چه فکری می‌کنه چیزی که باید میگفتمو گفتم دلت خواست باور نکن نخواستم مشکله شمست نه من. ضمنا از قدیم گفتن کفر همه را به کیش خود پندارد.

هر کی‌ هرچی‌ دلش می‌خواد بگه من اونقدر عاقل هستم که واسه زندگیم بهترین تصمیمو بگیرم.

یه فکر پلیدانه به ذهنم رسید Big Grin ازین به بعد هر وقت دیدیم زیادی مظلوم و خانوم شدی عصبانیت می کنیم Cool تو عصبانیت محکمتری و بیشتر قدر داشته هاتو می دونی . ای ول ! حالا وایسا ببین همچین همه چی ردیف شه به همه این روزا می خندی .
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، negi ، الهه سابق ، kamela
وای چه با مزه بود حرفت.آره شهرزاد من وقتی‌ قاطی‌ می‌کنم خیلی‌ عاقلانه حرف میزنم. تو خیلی‌ نکته سنجی که تو این بحث به این مساله پی‌ بردی!! ایشالا هممون عاقبت به خیر شیم
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، shabnam.84 ، الهه سابق ، shahrzad_a
بچه ها من یکسال و نیم از نامزدم دور بودم ... توی این ۱۸ ماه، یا من صبور بودم یا اون مهربون بود یا هر دومون به این رابطه کمک کردیم که همه چی خدا رو شکر خیلی خوب پیش رفت و به هم رسیدیم بدون مشکل یا بحث و دعوایی! ولی توی اون مدت ۳-۴ باری پیش اومد که از ایمیل های هم دیگه برداشت بدی کرده بودیم و بعدش که تلفنی باهم حرف می زدیم یا روی اسکایپ می فهمیدیم که اصلا موضوع چیز دیگه ای بوده.
حالا منظورم اینه که اینجا توی مهاجرسرا هزار و یک مدل عقیده مختلف، فرهنگ، آداب و احساس مختلف داریم. نوشته هامون هم کلا همیشه یه جور خونده نمی شن و یه مدل برداشت نخواهند شد.
اگه اینجا رو به عنوان سنگ صبور انتخاب کردیم، به خودمون قول بدیم که اول از همه برداشت اشتباه نکنیم و بعد اگه حرفهای بقیه برامون قابل حضم نیست و ناراحتمون می کنه سیر تا پیاز ماجرامون رو ننویسیم که احساساتمون جریحه دار نشه. اینجوری همیشه مهاجرسرامون سرسبز و امن می مونه.
موفق باشید!
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، shabnam.84 ، shahrzad_a ، sara mas
نگی‌ جان شما شرایط منو نمی‌دونی. من حرفی‌ که اینجا میزنمو نمیتونم به خانواد‌م یا دوستم بگم و بعضی‌ وقتا واقعا احتیاج به هم فکری دارم... قطعا شما تو اون ۱ سلو نیم کسیرو داشتی باهاش صحبت کنی.. حالا اگه طبقه حرفای من کسی‌ بیاد بگه همسرت بی‌ احساس یا بی‌ تفاوت حرفی‌ نیست. این حرفیه که خودم زدم راجعبش ولی‌ اینکه کسی‌ بخواد حرف دیگیرو بزنه دربارش قطعا ناراحت میشم.. شما پست دیشب ایشونو نخوندی الانم پاک شده!!! واقعا می‌خوام بحث همینجا تموم شه. مرسی‌ دوستای خوبم.

پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق
(2012-10-02 ساعت 20:04)girl نوشته:  وای چه با مزه بود حرفت.آره شهرزاد من وقتی‌ قاطی‌ می‌کنم خیلی‌ عاقلانه حرف میزنم. تو خیلی‌ نکته سنجی که تو این بحث به این مساله پی‌ بردی!! ایشالا هممون عاقبت به خیر شیم

به امید خدا برای همه خیر و خوشی در راه باشه. تو هم انقدر جوش نخور دختر. خوب نیست که با هر حرفی از کوره در بری. خودت بیشتر ناراحت میشی. جواب هر حرفی رو منطقی و بدون هیچ ناراحتی بده :*
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، pepe
مرسی رویا جان. گرین کارتت هم مبارکت باشه. ببین درآمد سالانه برای دو نفر باید 18600 دلار در سال باشه و اگه همسر شغل نداشته باشه باید 3 برابر این مبلغو یعنی حدود 56000 دلار توی حسابش باشه!!! اینو NVC بهم گفت. خیلی ستمه بخدا. با دلار 3500 تومن، حدود 200 میلیون پول میشه!!!
حالا دارم دنبال افرادی میگردم که در قبال دریافت وجه اسپانسر بشن. ببینم به کجا میرسه عزیزم. مرسی
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، *ROYA* ، shabnam.84
خب، با سلام مجدد به همه دوستان Big Grin

اینجانب پس از یک مسافرت 25 روزه به ایران و دیدن یار، مجددا به بلاد کفر برگشتم Big Grin باشد که همه ما هرچه زودتر نیمه گمشده مان برسیم، اونم برای همیشه و نه موقت Cool یه کم منو در جریان بذارید ببینم تو این مدت چی شده؟ الهه چرا امضات عوض شده؟Sad آخرین پستی که من از شما یادمه این بود که اون خانواده آمریکایی حاضر شده بوندن که اسپانسر شما هم بشن Sad

پ.ن: تو این 1 ماه، چقدر این تاپیک جلو رفته Big Grin واقعا جا داره از تمامی بانوان مهاجرسرا بخاطر این تلاش شبانه روزیشون تشکر کنیم و بهشون خسته نباشید بگیم Tongue
ویزا: K1
سفارت: Abu Dhabi
مرکز: California Service Center
ارسال مدارک: February 8, 2012
اپرووال: July 5, 2012 (بعد از 148 روز)
ارسال به NVC: ا July 23, 2012
دریافت توسط سفارت: July 28, 2012
ایمیل مصاحبه: August 4, 2012
مصاحبه: October 14, 2012
دریافت ویزا: October 21, 2012
کل پروسه: 250 روز
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق
رسیدن بخیر سهیل عزیز. بابا اون خانواده آمریکایی وقتی فرمهای مخوف I864 رو دیدن، گرخیدند Big Grin. گفتن privacy ما به خطر میفته و تعهداتش سنگینه. چه میدونم بابا، اینا هم که انقدر ترسوان. حاا دارم دنبال اسپانسر پولی میگردم.
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: girl
(2012-10-02 ساعت 15:36)girl نوشته:  شما هر جوری دلت می‌خواد فکر کن.. واسه من مهم نیست کی‌ چه فکری می‌کنه چیزی که باید میگفتمو گفتم دلت خواست باور نکن نخواستم مشکله شمست نه من. ضمنا از قدیم گفتن کفر همه را به کیش خود پندارد.

رویا جان من حرفی‌ که این آقا مینویسرو نگفتم هیچوقت.. کسایی‌ اینجا هستن که همهٔ حرفای منو می‌خونن و می‌دونن که اینارو نگفتم.. پس به هیچکس این اجازه‌رو نمیدم فکرای تو سرشو از قول من بگه.. اینه که منو ناراحت می‌کنه.. کلا با آدمای رک میونهٔ خوبی‌ دارم ولی‌ ایشون از رک بودن دیگه گذشت. به هر حال نمی‌خوام بیشتر از این این بحثو کش بدم.. هر کی‌ هرچی‌ دلش می‌خواد بگه من اونقدر عاقل هستم که واسه زندگیم بهترین تصمیمو بگیرم.

Girl ميدونم كه خيلي ناراحت شدي اما خواهش ميكنم عصباني نشو، من يه دوست صميمي دارم در ايران، ميكم صميمي يعني اكه هرشب خونه ش نبودم يك شب در ميون بودم و اصلا يه جورايي معتاد ديدنش بودم و كاهي وقتها بهش تلفن ميزدم و ميكفتم من ميام اخر شب دم خونت و ده دقيقه يه ربعي مي بينمت و برميكردم ، باورت نمي شه بكم كه اين دوستم هفتهه اي يكبار با حرفهاش منو اتييييييييش مي زد و ميخواستم از شدت عصبانيت خفه ش كنم
اون هميشه رك بود و نظراتش رو رك رك تو روم نكاه ميكرد و ميكفت اما بعد از يه مدتي فهميدم كه اين اصلا اخلاقش اينجوريه كه هر فكري داره بلند داد ميزنه بي اينكه به شرايط من فكر كنه ، عزيزم ناراحت نشو، هركسي از يه متن از يه نوشته و از يه منظره ، خب يه برداشتي داره ، pepe هم فقط نظرش رو نوشته ، برداشت اون از نوشته هاي تو اينطوري بوده ، مهم اينه كه تو خودت ميدوني اينطوري نيست ، عصباني نشو عزيزم ،به زودي كارت درست ميشه ، فقط محكم باش و يادت باشه كه محبت كني حتي اكه يكطرفه باشه در ظاهر، محبت كن بهش دوست من ، تلفن كن و خلاصه هركاري كه بتوني رابطه تون رو شيرين تر كني ، من هميشه همه نوشته هاي شما رو ميخونم اما متاسفانه بهنويسم نميدونم واسه جي كار نميكنه ، كيبوردم هم عربي داره و نميتونم خيلي جواب بدم ، اما اينو بدون كه من هميشه كار تو و الهه را دنبال ميكنم و براتون صميمانه دعا مي كنم و كاهي كه مي بينم خيلي ناراحتين ميام و اينجوري درب و داغون مينويسم ، ببخشيد من g,p,ch,j فارسي ندارم ، مواظب خودت باش ، شاد باش، غصه نخور كه بعد از هر شب تاريكي يه صبح روشنه
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، kamela
گرل عزیز امیدوارم که پست من رو خطاب به خودت نگرفته باشی. من جای شما نیستم درست می گی. هیچ کدوم ما جای اون یکی نیست. من وقتی می گم اینجا سنگ صبوره منظورم همینه که حرفهایی که به دوست و فامیل نمی تونیم بزنیم این جا بگیم و راحت و سبک بشیم و در عین حال راهنمایی بگیریم و از تجربیات همدیگه استفاده کنیم.
من اصلا منظور شما یا کس دیگه نبود، یه پست کلی نوشتم. شما همسرت رو انتخاب کردی و حتما لیاقت تورو داشته که انتخاب شده. این به من یا کس دیگه ربطی نداره. این جا هر کسی می تونه نظر بده ولی حق اینکه با احساسات و آینده کسی بازی بکنه رو نداره. هر چیزی راهی نداره، من اون پستی که می گی رو نخوندم ولی مطمئنا انقدر شارپ بوده که تورو شاکی کرده. اینجا ما دوست همدیگه ایم نه دشمن.
منم توی اون یکسال و نیم اذیت می شدم ولی مثل تو با کسی درد دل نمی کردم چون مطمئن بودم تنها چیزی که در جواب می گرفتم امواج منفی و افکار پوچ! پس این رو بدون که همه ما مهاجرسرایی ها حداقل در یک چیز اشتراک داریم و اون یه دوست خوب و بی منت مثل مهاجرسراست.
امیدوارم که همه چیز به بهترین نحو برای تو و همه دوستان پیش بره!

(2012-10-02 ساعت 21:17)soheilk نوشته:  خب، با سلام مجدد به همه دوستان Big Grin

اینجانب پس از یک مسافرت 25 روزه به ایران و دیدن یار، مجددا به بلاد کفر برگشتم Big Grin باشد که همه ما هرچه زودتر نیمه گمشده مان برسیم، اونم برای همیشه و نه موقت Cool یه کم منو در جریان بذارید ببینم تو این مدت چی شده؟ الهه چرا امضات عوض شده؟Sad آخرین پستی که من از شما یادمه این بود که اون خانواده آمریکایی حاضر شده بوندن که اسپانسر شما هم بشن Sad

پ.ن: تو این 1 ماه، چقدر این تاپیک جلو رفته Big Grin واقعا جا داره از تمامی بانوان مهاجرسرا بخاطر این تلاش شبانه روزیشون تشکر کنیم و بهشون خسته نباشید بگیم Tongue

سهیل جان لانگ تایم ... رسیدن به خیر ... نمی پرسم خوش گذشت چون از اسمایلی هایی که گذاشتی معلومه که اووووووف .... چرا نموندی که با یار بری مصاحبه؟ امیدوارم که بزودی زود برسه پیشت!
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl
نگی‌ جان من واقعا از پست قبلیت ناراحت نشدم چون میدونستم نخونده بودی اونو ولی‌ این پستت خیلی‌ منو آروم کرد عزیزم. مرسی‌ که اینارو واسم نوشتی‌. اگه فکر می‌کردم اینجا دوستی‌ ندارم اینقدر وقت نمی‌ذاشتم بیام اینجا. امیدوارم همیشه کنار همسرت شادو خوشبخت باشی‌...

رویا جونم میدونم که چقدر مهربونی عزیزم و همیشه واست دعا می‌کنم که شرایطت بهتر شه و آرامشتو دوباره به دست بیاری..مرسی‌ که به فکرمی و می‌خوای آرومم کنی‌ عزیزم..

پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، negi
(2012-10-02 ساعت 22:13)negi نوشته:  گرل عزیز امیدوارم که پست من رو خطاب به خودت نگرفته باشی. من جای شما نیستم درست می گی. هیچ کدوم ما جای اون یکی نیست. من وقتی می گم اینجا سنگ صبوره منظورم همینه که حرفهایی که به دوست و فامیل نمی تونیم بزنیم این جا بگیم و راحت و سبک بشیم و در عین حال راهنمایی بگیریم و از تجربیات همدیگه استفاده کنیم.
من اصلا منظور شما یا کس دیگه نبود، یه پست کلی نوشتم. شما همسرت رو انتخاب کردی و حتما لیاقت تورو داشته که انتخاب شده. این به من یا کس دیگه ربطی نداره. این جا هر کسی می تونه نظر بده ولی حق اینکه با احساسات و آینده کسی بازی بکنه رو نداره. هر چیزی راهی نداره، من اون پستی که می گی رو نخوندم ولی مطمئنا انقدر شارپ بوده که تورو شاکی کرده. اینجا ما دوست همدیگه ایم نه دشمن.
منم توی اون یکسال و نیم اذیت می شدم ولی مثل تو با کسی درد دل نمی کردم چون مطمئن بودم تنها چیزی که در جواب می گرفتم امواج منفی و افکار پوچ! پس این رو بدون که همه ما مهاجرسرایی ها حداقل در یک چیز اشتراک داریم و اون یه دوست خوب و بی منت مثل مهاجرسراست.
امیدوارم که همه چیز به بهترین نحو برای تو و همه دوستان پیش بره!

(2012-10-02 ساعت 21:17)soheilk نوشته:  خب، با سلام مجدد به همه دوستان Big Grin

سهیل جان لانگ تایم ... رسیدن به خیر ... نمی پرسم خوش گذشت چون از اسمایلی هایی که گذاشتی معلومه که اووووووف .... چرا نموندی که با یار بری مصاحبه؟ امیدوارم که بزودی زود برسه پیشت!

خانوم نگی من دیدم که گرل نوشته بود نگران اینه که چه جوری عروسی‌ بگیرن، من در پاسخ نوشتم که گرل شما بهتره که اول از همه همسرت را راضی‌ کنی‌ تا کارتون را پیگیری کنه و بعد درباره عروسیتون نگران باشی‌، نوشتم که این گام مهمتره که ایشون اول از همه کار ویزاتو درست کنه دوست من ، و دیگه اینکه گفتم این وظیفه همسرت هست که هزینه سفرت را برای مصاحبه و همینطور برای رفتن به آمریکا بده . و گفتم که این آقا رابطه شما را اونطوری که تو جدی گرفتی‌، جدی نگرفته و اگر اینطوری بود اول اینکه به شما دلگرمی‌ و اطمینانی ميداد که نگران هزینه‌ها نباشی‌ و ثانیا بعد از دو سال هم باید بی‌ قرار می‌بود که هر چه زودتر کارت درست بشه و بری پیشش نه اینکه به ایشون برخورده که چرا پیگیر کار هستی‌ و پس بهتره که همسرت را راضی‌ کنی‌ که اول از همه کارتون رو درست کنه و بعد در مورد عروسیتون فکر کنید ، گام به گام ، که به گرل برخورده که تو چرا میگی‌ همسر من خسیس هست؟!من عذرخواهی می‌کنم اما گرل عزیز به حرفهای من فکر کن‌ و اينو بدون كه دوست تو هميشه واقعيت را به تو نشون ميده
پاسخ
تشکر کنندگان:
pepe عزیز مطمئنا شما قصد بدی نداشتی. ولی خوب آدم وقتی خودش توی این شرایط بد بسر میبره شنیدن این قبیل صحبتها روحیه آدمو داغون میکنه.
به هر حال دوستان از هم دلگیر نشید و این بحثو همین جا تموم کنیم
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، *ROYA* ، kamela

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان