(2012-10-02 ساعت 07:09)pepe نوشته:(2012-10-02 ساعت 05:26)girl نوشته: چی شد که فکر کردید همسرم خصیصه؟!!! من گفتم؟!!! یادم نمیاد درباره این موضوع تا حالا صحبت کرده باشم! من گفتم نمیخواد هزینهٔ سفر منو بده؟! شما فکر خیال خودتو از قول من ننویس لطفا. بدیشو گفتم پس خوبیشو هم میگم. فوقالعاده دستو دلباز. این ۲ سال هم کاملاً خرج منو میداده. پول سفرمونو کنار گذاشته.. این حرفتونو رو حساب دلداریتون نمیزارم، میزارم رو حساب بد بینیتون. شاید شما گذشتهٔ خوبی نداشتی ولی این دلیل نمیشه همرو با این حرفات ناراحت کنی!! اگه اون موقع کسی با یاسمن اینجوری صحبت کرده و ناراحت شده بهش کاملا حق میدم.. وقتی من میگم از کجا پول بیارم بدم یعنی اینکه منو همسرم از کجا بیاریم بدیم! من جیب اون و خودمو یکی میدونم... ولی خیلیارو میشناسم که خرج سفرشونو خودشون میدن و هیچوقت به خودم این اجازهرو ندادم بهشون بگم شما اشتباه میکنید چون این تصمیم کاملا شخصیه و کسی حق دخالت نداره...
گرل من كي و كجا نوشتم همسرت خسيسه ،اطمینان دارم که همسرت اینطور که نوشتیه ،امیدوارم که باشه اما اگر اینطور بود ، تو هرگز نگران مخارج سفرت نبودی . من اصلا قصدم ناراحت کردن تو نبود ، اما حقیقت را نوشتم و باور من این هست که اگر مردی زنش را دوست داشته باشه دائم بهش تلفن میکنه، میل میده، جویای حالشه، و اونقدر این اطمینان رو بهش میده که هرگز ناراحت و نگران چیزی نباشه ، و خیلی دلش میخواد که هر چه زودتر همسرش پیشش باشه، اما گرل دوست من طبقه گفتههای خودت ، همسر تو هرگز این حسّ اطمینان رو به تو نداده، تو تا بهش تلفن نکنی اون نمیزنه، و اونقدر کارتون رو جدی نگرفته که تو گرفتی! از دید اون رابطه شما اون چیزی نیست که از دید تو هست ، من نخواستم آزارت بدم اما دوست من میدونی چرا بهت برخورد و اینطوری واکنش نشون دادی ؟ چون میدونی که من حقیقت را نوشتم و از قدیم گفتن که حقیقت تلخ ، اما حقیت اینه دختر ، در ضمن الهه خانوم من همجنس شما نیستم که بخوام عقده گشایی کنم و خودم رو خالی کنم، من یک مرد هستم و از دید یک مرد به رابطه گرل و شوهرش نگاه کردم و نوشتم. گرل من دیگه دیدگاهی نمیدم چون ناراحت میشی دوست من اما یه کمی عمیق فکر کن ، به عنوان یک مرد و هم جنس شوهرت میگم که این روش خواستن و دوست داشتن نیست، در ضمن ميتونست وقتي ايران بود عروسي برات بگیره، چرا نگرفت ؟ میدونی که برای مصاحبه ویزای ازدواج باید عکسهای عروسیتون رو نشون بدین؟ شاید عصبانی بشی ، اما من نمیخوام عصبانیت کنم، میخوام که چشمات به حقیقتی که هست باز بشه ، دو ساله گذاشته رفته دختر جون ، بهت تلفن نمیکنه، جوابتو نمیده، دنبال کارت نیست، بهت دوروغ میگه ،اونوقت تو همه اینها را گذاشتی پای غرور خودت و خواستن اون؟ فکر کن گرل به جای اینکه از من عصبانی بشی بشین و با خودت فکر کن ، آدم به هر کی دوروغ بگه به خودش نمیتونه ، فکر نکن منظورم تو و فقط تو هستی ، خیلی از دخترای این سایت این مشکل رو دارن، تو میگی اما اونها نمیگن، من اینو برای همه میگم که قدر خودتون رو بدونین. ناراحت نشو و عاقل باش و اينو بدون نميخوام عمرت را هدر بدي با اين همه خوشبيني كه داري
Girl ناراحت نشو ، هر كسي اينجا طبق تجربيات خودش و يا اطرافيانش مينويسه. درسته كه بعضي ها خيلي رك مينويسند اما فكر نمي كنم كسي قصد ازار و اذيت كردن كسي را داشته باشه، اميدوارم مشكلت حل بشه ،
الهه جون من از دوستي شنيدم كه اكر در حساب شوهرت و يا نامزدت مبلغ هيجده هزار دلار باشه خود صاحب حساب كه نامزد و شوهرت هست ميتونه اسبانسرت بشه و بعد نامه مالي را كه نشون ميده اين مبلغ در حسابش هست را از بانك بكيره و بهمراه نامه تكس دوسال اخر براشون بفرسته و اين طوري مشكلتون حل ميشه ، اكر هم شوهرت اين مبلغ را نداره خب خودت اين مبلغ را در حساب همسرت بريز ، يكي از دوستان همين مهاجرسرا هم همين كار را كرد و همسرش خودش اسبانسرش شد ، ببخشيد من حرف p ندارم كيببوردم عربي هست و كمي درب داغون نوشتم ، اميدوارم مشكلت زود حل بشه
mercedeh جون تبريك و اميدوارم يكضرب ويزاتو بدن، اكه خواستي به من مسج بده تا برات بنويسم كه با كدوم ازانس مسافرتي تماس بكير و به كدوم هتل برو كه ارزون بشه برات
pepe, ادم درست نيست اينقدر رك باشه و حتا اكه از قضيه يي هم اطمينان داره اينطوري بنويسه و باعث نا اميدي شخصي بشه. من خودم همه هزينه هاي سفرم را دادم اما با اينكه به من ثابت شده كه شوهرم دوستم نداره ، و به اين نتيجه هم رسيدم اما باز هم با اطمينان نمي نويسم كه خانم x شوهرت دوستت نداره اكه داشت برات عروسي ميكرفت يا هزينه سفرت را مي داد ، من خودم كسي را ميشناسم كه همه هزينه ها را خود دختره داده اما خيلي هم خوشبخته و اين ها مي تونه نشونه باشه اما دليل خوبي نيست . والا من هم هنوز كه هنوزه با شوهرم همين مشكل را دارم كه خيلي خونسرده و از طرف من هميشه متهم ميشه به بي خيالي و اينكه دوستم نداره درحاليكه تربيت اينجا با ايران خيلي فرق داره ،اين نكته يي هست كه بايد توجه كنيد بهش كه امريكا كلا با ايران فرق داره و اونقدر سرشون به كاره و وقت براشون مهم و اينقدر محتاط هستن كه من خودم هميشه فكر ميكردم و ميكنم كه مشكل شوهر عتيقه من اينه ، اما اينطوري نيست ، نميشه اينجوري قضاوت كرد كه حالا كه اينطوري هستن خونسرد و بيخيال و محتاط و كمي عصبي ، واسه اينه كه زنشون را دوست ندارن ، اصلا اينطوري نيست
دوستهاي خوبم من دو روز قبل رفتم براي مصاحبه green card و قبول شدم ، اميدوارم همه شما خبر دريافت ويزاتون را به زودي بنويسيد ، راستي اين منم بالاخره بعد از شيش ماه تونستم عكسم را بعنوان اواتارم انتخاب كنم و اين هم بعنوان شيريني green cardم كه عكس خودمو براتون كذاشتم، هه هه