کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
مرسی عسلی جان از جواب کاملت Smile
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
پاسخ
تشکر کنندگان: ASALI ، shabnam.84 ، ارکیده ، yalda91 ، arian307 ، سانازی ، girl ، leila.e
(2013-04-27 ساعت 21:26)shadzad نوشته:  مرسی عسلی جان از جواب کاملت Smile

ارسالاش از 250 بگذره میشه کاربر با سابقه .
پاسخ
تشکر کنندگان: ASALI ، ارکیده ، yalda91 ، shabnam.84 ، arian307 ، سانازی ، girl ، leila.e
علییییی باز حواست پرت شد؟ Big Grin نه دیگه کلن از دست رفتی Smile خب تعجب منم از همین بود دیگه، منم همین فکرو می کردم ولی عسلی جان توضیح دادن که همیشه به ارسال ربطی نداره، نگاه به تعداد ارسالای خودشون بنداز. 
پاسخ
تشکر کنندگان: ASALI ، ارکیده ، yalda91 ، arian307 ، سانازی ، girl ، leila.e
آنا جان ناراحت نباش .مهم ویزاست که گرفتید.واقعا مهاجرت کردن خیلی سخته .وقتی فکرشو می کنم .غمم می گیره .اما چه میشه کرد.نگران نباش زودی می گذره وهمسر مهربانت درکنارت خواهد بود.
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، ASALI ، shadzad ، shabnam.84 ، آناهيتا ، arian307 ، سانازی ، girl ، leila.e
سلام
آرین عزیز تبرییییییییییییییییییییییییییییییییییییک میگم . خیلی خوشحالم که کلیر شدی .
من چند روز نبودم . ( مونا هستم ، عروس نمونه ء شهر!)
آنا جون مبارک باشه . دیگه بهتره امضاتو عوض کنی انتظار ها تموم شد .
از ته ته ته دلم واسه آرین و آنا خوشحالم . امیدوارم که هر چه زودتر زندگیتون رو شروع کنید .

راستی منم از قبل از عید دندون پزشکیمو شروع کردم . قیمت ها از بعد عید بیشتر هم شده .
من میرم یه جا تو ملاصدرا ی ونک .

بچه ها کلی سوغاتی گرفتم از مامان شکوه . TongueTongueTongue
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: آناهيتا ، shabnam.84 ، ارکیده ، ASALI ، shadzad ، simi ، arian307 ، سانازی ، girl ، yalda91 ، leila.e
(2013-04-27 ساعت 22:36)MONA FB نوشته:  سلام
آرین عزیز تبرییییییییییییییییییییییییییییییییییییک میگم . خیلی خوشحالم که کلیر شدی .
من چند روز نبودم . ( مونا هستم ، عروس نمونه ء شهر!)
آنا جون مبارک باشه . دیگه بهتره امضاتو عوض کنی انتظار ها تموم شد .
از ته ته ته دلم واسه آرین و آنا خوشحالم . امیدوارم که هر چه زودتر زندگیتون رو شروع کنید .

راستی منم از قبل از عید دندون پزشکیمو شروع کردم . قیمت ها از بعد عید بیشتر هم شده .
من میرم یه جا تو ملاصدرا ی ونک .

مرسي گلم Smile چشم امضامم عوض كردم مرسي بابت يادآوري ؛)
ويزاي نامزدي. مصاحبه ايروان اواخر ژانويه ٢٠١٣. كليرنس درست پس از سه ماه و يه روز انتظار اواخر آپريل Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، ASALI ، shadzad ، MONA FB ، shabnam.84 ، arian307 ، سانازی ، girl ، yalda91 ، leila.e
حوصله م سر رفته. چند روزه خیلی کسلم و کلافه Sad

3 روز دیگه هم تولدمه اما اصلا شاد نیستم. چراااااااا؟ البته همه ش درد دوریه خودم میدونم

شماها همه خوبین؟

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، arian307 ، ASALI ، ارکیده ، سانازی ، girl ، yalda91 ، kamela ، leila.e
شبنم جون عزییییزم پیشاپیش مبارکههه :-* آره می فهممت درد دوریه Sad امیدوارم همه زود زود بریم پیش عشقامون Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، arian307 ، ASALI ، ارکیده ، سانازی ، girl ، yalda91 ، leila.e
ممنون عزیزم. حالا 10 ام سه شنبه همه به قول دختر همسایه دست و جیغ و هورا میکشیم Smile) با شما جشن میگیرم امسال دوستای خوبم

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، arian307 ، simi ، ASALI ، ارکیده ، سانازی ، girl ، yalda91 ، kamela ، leila.e
I will win
not Immediately
but Definitely

happy birth day shabnam joon

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀ (◕◡◕) ❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: ASALI ، shabnam.84 ، shadzad ، arian307 ، ارکیده ، سانازی ، girl ، yalda91 ، simi ، leila.e
شبنم جون تولدت پيشاپيش مباررررك ايشالا زود اين دلتنگي از بين بره سال ديگه با نامزدت جشن بگيري و دلت شاد بشه

مونا جون خيلي باحالي پستاتو ميخونم خنده ام ميگيره تو آرين لطفا از سايت هـچ وقت نريد
كجا بودي مونا جون ؟ مامان شكوه مادر شوهرته؟
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: ASALI ، MONA FB ، ارکیده ، سانازی ، girl ، arian307 ، yalda91 ، leila.e ، shabnam.84
سلام سیمی جون . بله مادر شوهرمه . این چند روز پیشش بودم . خیلی خوبه . اندازه مامانه خودم خوب و مهربونه . البته خوبی از خودمه . بعله .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، arian307 ، سانازی ، yalda91 ، simi ، leila.e ، shabnam.84
شبنم جون تولدت مبارک پیشاپیش.... منم که اصصصصصصلا حوصله ندارم ...همش می ترسم برم اونجا این بی حوصلگی روم بمونه...
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، arian307 ، سانازی ، yalda91 ، simi ، leila.e ، shabnam.84
شبنم جونم تولدتو پیشاپیش تبریک میگم عزیزم.. همیشه به یادتم و میگم واقعا شرایط شبنم سخته ولی‌ یه آفرین بزرگ باید بهت بگم بخاطر صبرت عزیزم.. همسرت باید خیلی‌ قدرتو بدونه Smile
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، سانازی ، yalda91 ، simi ، kamela ، leila.e ، MONA FB ، shabnam.84
سوال بعدی علی :
کاربر asali چرا اواتارش رو عوض کرد ؟ Big Grin
شبنم جون تولدت مبارک خواهر مهربونم..... ایشالا اندازه ی دایناسور عمر کنی...
سیمی جون مسیجت رو جواب میدم در اسرع وقت ... الان انگار یهو هزار تا کار پیش اومده باشه واسم
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، yalda91 ، simi ، girl ، leila.e ، ASALI ، MONA FB ، shabnam.84

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان