کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
سلام به همگی حال همه خوبه؟بچه ها من ظهر حالم افتضاح بود گریه بودم !!یکم شیما جان میدونن نمیدونم خیلی خسته شدم دیگه قید همه چی رو می خواستم بزنم خدا رو شکر دوستم گفت بیا بریم بیرون که نمی خواستم به زور رفتیم جاتون خالی رفتیم ایتالیا و اومدیم!! یکم نفر سوم هم خوبه ببینه مساعل رو و راهنمایی کنه گاهی وقتا ما فکر میکنیم حق با ماست.بچه ها نمونین خونه اگه دلتون گرفتست برین بیرون قابل توجه ارکیده.ولی خوب زیاد نخورین پیاده روی.(این شکلکا چرا کار نمیکنن)ارکیده اینجا چشمک زدما.
چند تا تشکر دارم از ارکیده جان.اقا ارین جان(راستی رفتا به ایمیلم نمیدونمم فهمیدین یا نه )به پسر داییم گفتم از لپ تاپ اون رفت)ولی امروز فیل تر روشن بود اشتباه کردم زدم الان باز نمیره فکر بازم مثل حرف شما قاطی کرد من کجام!!راستی ویلگول رو چه جوری بنویسیم و مساعل رو؟
و از شیما جان.سیمی دوست دارما فراموشت نکردم اخه اینا به فکرم بودن ولطف داشتن. مرسی از جودی هم.
راستی دینا رفته؟الهه بابا یه خبر بده میست کردیم.
مونا که خیلی باحال بچه ها این عکسای که میزارین از کجا پیدا میکنین؟مونا ماممان شکوه از اونور امده منم سوغاتی می خواام. خوش به حالت.با خوشی استفاده کنی.
یلدا جان انگار شما هم مپل من حساسو نازک نارنجی هستین از لحاظ عاطفی میگم.
شبنم جون موقع مناسبتا منم دلم میگیره مثل همه ولی حتماااااااااااااااا یه برنامه بریز و خوش بگذرون .باشه؟پیشاپیشم تبریک میگم.
و ارادت مند بقیه بچه ها هستم.
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، arian307 ، ارکیده ، simi ، girl ، leila.e ، ASALI ، MONA FB ، shabnam.84
(2013-04-27 ساعت 23:16)MONA FB نوشته:  I will win
not Immediately
but Definitely

happy birth day shabnam joon

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀ (◕◡◕) ❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀

هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
ناراحت نباش دوستم شبنم جان ما همه پیشت هستیمBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

بجه ها یه حسی بهم میگه این هفته ،هفته خوبی میشه برامون.با کلیر شدنه آرین جان شروع شد.3 شنبه تولد شبنم جانو جشن می گیریم.4 شنبه روز مادره.منتظر بقیه هستیم.
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، arian307 ، ارکیده ، girl ، leila.e ، ASALI ، MONA FB ، shabnam.84
سانازی جان این که اون شکلک ها کار نمیکنه به خاطره ایمه که java script برازرت off شده Wink
اون چیزی هم که بش میگی ویلگول اسم واقعیش ویرگوله.. Big Grin
shift+t رو بزن میشه ویلگول

یلدا جون اگر تا ۱۵ روز دیگه اسمت نیومد هرچی خواستی بم بگو Wink

(2013-04-27 ساعت 18:14)alisarvareharchiabi نوشته:  اااااااااااااااااااااا بالاخره آرین کلیر شد ...................... هووووووووووووووووووووورااااااااااااااااااااااااااااا پس چرا من متوجه نشدم ؟!!!!!! دندون پزشکی رو همین ایران انجام بدین اونجا خدا تومن میگیرن جراح میخوای معرفی کنم یا ساده هست مثل پر کردن دندون یا ... من برای کشیدن دندون عقل رفتم پیش بهترین جراح ایران (به نظر خودم ) اگه خواستی تو پیام خصوصی بگم به شما ... پس کلیر شد ... Smile)))))))) دندون رو همین جا درست کنید باور کنید اونجا برای یک کار خیلی ساده 1000 تا میگیرن ...

اره علی جون کلیر شدم دیروز..... انقدر کلیر نشدم که عادت کردی من و کلیر نشده ببینی.. اما این دفعه کلیرررر شدم پسر
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، battosai ، سانازی ، yalda91 ، ارکیده ، girl ، leila.e ، ASALI ، MONA FB
قربونت برم سانازی جون، چه کار خوبی کردی رفتی بیرون هوات عوض شد، آره واقعن خونه موندن خودش افسردگی میاره، امیدوارم همیشه شاد و سرحال باشی عزیزم.
رو ویندوزی؟ ویرگول با شیفت و T هست و همزه هم شیفت و یکی از حرفای ردیف پایین بود، تا جایی که یادمه، امتحان کن با شیفت پیداش می کنیSmile
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، سانازی ، yalda91 ، ارکیده ، girl ، leila.e ، ASALI ، MONA FB ، shabnam.84
(2013-04-27 ساعت 21:46)shadzad نوشته:  علییییی باز حواست پرت شد؟ Big Grin نه دیگه کلن از دست رفتی Smile خب تعجب منم از همین بود دیگه، منم همین فکرو می کردم ولی عسلی جان توضیح دادن که همیشه به ارسال ربطی نداره، نگاه به تعداد ارسالای خودشون بنداز. 

خب من الان دارم به تعداد ارسالاشون نگاه میکنم 243 تا است .. بشه 250 میشه عضو باسابقه اما چون مدیرها براشون یه چیز دیگه نوشتن شاید تغییر کنه شایدم تغییر نکنه عسلی 7 تا دیگه ارسال کن ببینیم چی میشه برای من اینطوری بود 249 بودم فعال بود 250 شد با سابقه یدونه حذف کردم شد فعال دوباره یدونه دیگه اضافه کردم شد با سابقه ... راستی چرا آواتارشو عوض کرد ... Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، سانازی ، yalda91 ، ارکیده ، girl ، leila.e ، ASALI ، MONA FB
(2013-04-27 ساعت 23:43)MONA FB نوشته:  سلام سیمی جون . بله مادر شوهرمه . این چند روز پیشش بودم . خیلی خوبه . اندازه مامانه خودم خوب و مهربونه . البته خوبی از خودمه . بعله .
سلام خانم خووووووب Big Grin منم هفته پيش خونه مادر شوهرم بودم جاتون خالي انقدر بهشون هي گفتم من اينو نميخورم اونو نميخورم كم مونده بودقابلمه رو بكوبن تو سرم Big Grin
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، shadzad ، سانازی ، yalda91 ، ارکیده ، girl ، leila.e ، MONA FB ، shabnam.84
(2013-04-28 ساعت 00:32)alisarvareharchiabi نوشته:  
(2013-04-27 ساعت 21:46)shadzad نوشته:  علییییی باز حواست پرت شد؟ Big Grin نه دیگه کلن از دست رفتی Smile خب تعجب منم از همین بود دیگه، منم همین فکرو می کردم ولی عسلی جان توضیح دادن که همیشه به ارسال ربطی نداره، نگاه به تعداد ارسالای خودشون بنداز. 

خب من الان دارم به تعداد ارسالاشون نگاه میکنم 243 تا است .. بشه 250 میشه عضو باسابقه اما چون مدیرها براشون یه چیز دیگه نوشتن شاید تغییر کنه شایدم تغییر نکنه عسلی 7 تا دیگه ارسال کن ببینیم چی میشه برای من اینطوری بود 249 بودم فعال بود 250 شد با سابقه یدونه حذف کردم شد فعال دوباره یدونه دیگه اضافه کردم شد با سابقه ... راستی چرا آواتارشو عوض کرد ... Smile

اِ علی من فک کردم اون سطر آخر تعداد پستا باید اونقدر بشه که مال عسلی بالای ۶۰۰ تاس! عجبببب آخه مال همه این دوتا عدد تقریبن نزدیک همه، من فقط به پست نگا می کردم، نگو عدد اولی ملاکه!‌ رکورد پستای حذفی رو زده پس راس می گفت عسلی، تازه گرفتم چی شدShyTongue
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، سانازی ، yalda91 ، ارکیده ، girl ، leila.e ، ASALI
(2013-04-28 ساعت 00:04)arian307 نوشته:  سوال بعدی علی :
کاربر asali چرا اواتارش رو عوض کرد ؟ Big Grin
شبنم جون تولدت مبارک خواهر مهربونم..... ایشالا اندازه ی دایناسور عمر کنی...
سیمی جون مسیجت رو جواب میدم در اسرع وقت ... الان انگار یهو هزار تا کار پیش اومده باشه واسم
دركت ميكنم آرين جان به كارات برس داداشم Smile
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، yalda91 ، ارکیده ، girl ، leila.e
کاربر عسلی خانومه یا آقا ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، yalda91 ، ارکیده ، simi ، girl ، leila.e ، ASALI ، MONA FB
علییی Smile))))) می خوای مسیج بدی بهشون کلن سوالات حل شه؟ Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، simi ، girl ، leila.e ، ارکیده
قصدی ندارم به خدا اگر ناراحت میشن از مدیر گرامی خواهشمندم دیلیتش کنن چون من اومدم حذفش کنم نتونستم Sad(((
پاسخ
تشکر کنندگان: shimoda ، shadzad ، girl ، leila.e ، ASALI ، ارکیده ، MONA FB
(2013-04-28 ساعت 01:03)alisarvareharchiabi نوشته:  قصدی ندارم به خدا اگر ناراحت میشن از مدیر گرامی خواهشمندم دیلیتش کنن چون من اومدم حذفش کنم نتونستم Sad(((

خیلی بعید می دونم ناراحت بشه
اما اگر بخواهید پستتون رو پاک می کنم
راستش اوایل توی تاپیک 2013 هم خیلی ها متوجه نمی شدند که عسلی جان خانومه یا آقاTongue
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، battosai ، arian307 ، girl ، leila.e ، ASALI ، yalda91 ، mercedeh2011 ، ارکیده ، MONA FB
حالا خانومه یا اقا؟ شرط میبندم آقاست

شیمودا جان کلیر شدنت هم مبارک.. تو یه روز بودیم
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: shimoda ، battosai ، girl ، leila.e ، ASALI ، ارکیده ، MONA FB
(2013-04-28 ساعت 01:14)arian307 نوشته:  حالا خانومه یا اقا؟ شرط میبندم آقاست

شیمودا جان کلیر شدنت هم مبارک.. تو یه روز بودیم

ممنون آرین جان
کلیر شدن شما هم مبارک, چه روزی بود, من که از بس جیغ و داد کردم سردرد و گلو درد گرفته بودم
ضمنا شرط رو باختیBig Grin
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، battosai ، girl ، آناهيتا ، leila.e ، ASALI ، yalda91 ، mercedeh2011 ، ارکیده ، MONA FB
من تسلیمم هرجوری که فکر می کنید درست هست ولی انگار شما میدونید ؟ اما خودشون بگن بهتره Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: shimoda ، girl ، leila.e ، ASALI ، yalda91 ، ارکیده

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان