2013-04-28 ساعت 00:07
سلام به همگی حال همه خوبه؟بچه ها من ظهر حالم افتضاح بود گریه بودم !!یکم شیما جان میدونن نمیدونم خیلی خسته شدم دیگه قید همه چی رو می خواستم بزنم خدا رو شکر دوستم گفت بیا بریم بیرون که نمی خواستم به زور رفتیم جاتون خالی رفتیم ایتالیا و اومدیم!! یکم نفر سوم هم خوبه ببینه مساعل رو و راهنمایی کنه گاهی وقتا ما فکر میکنیم حق با ماست.بچه ها نمونین خونه اگه دلتون گرفتست برین بیرون قابل توجه ارکیده.ولی خوب زیاد نخورین پیاده روی.(این شکلکا چرا کار نمیکنن)ارکیده اینجا چشمک زدما.
چند تا تشکر دارم از ارکیده جان.اقا ارین جان(راستی رفتا به ایمیلم نمیدونمم فهمیدین یا نه )به پسر داییم گفتم از لپ تاپ اون رفت)ولی امروز فیل تر روشن بود اشتباه کردم زدم الان باز نمیره فکر بازم مثل حرف شما قاطی کرد من کجام!!راستی ویلگول رو چه جوری بنویسیم و مساعل رو؟
و از شیما جان.سیمی دوست دارما فراموشت نکردم اخه اینا به فکرم بودن ولطف داشتن. مرسی از جودی هم.
راستی دینا رفته؟الهه بابا یه خبر بده میست کردیم.
مونا که خیلی باحال بچه ها این عکسای که میزارین از کجا پیدا میکنین؟مونا ماممان شکوه از اونور امده منم سوغاتی می خواام. خوش به حالت.با خوشی استفاده کنی.
یلدا جان انگار شما هم مپل من حساسو نازک نارنجی هستین از لحاظ عاطفی میگم.
شبنم جون موقع مناسبتا منم دلم میگیره مثل همه ولی حتماااااااااااااااا یه برنامه بریز و خوش بگذرون .باشه؟پیشاپیشم تبریک میگم.
و ارادت مند بقیه بچه ها هستم.
چند تا تشکر دارم از ارکیده جان.اقا ارین جان(راستی رفتا به ایمیلم نمیدونمم فهمیدین یا نه )به پسر داییم گفتم از لپ تاپ اون رفت)ولی امروز فیل تر روشن بود اشتباه کردم زدم الان باز نمیره فکر بازم مثل حرف شما قاطی کرد من کجام!!راستی ویلگول رو چه جوری بنویسیم و مساعل رو؟
و از شیما جان.سیمی دوست دارما فراموشت نکردم اخه اینا به فکرم بودن ولطف داشتن. مرسی از جودی هم.
راستی دینا رفته؟الهه بابا یه خبر بده میست کردیم.
مونا که خیلی باحال بچه ها این عکسای که میزارین از کجا پیدا میکنین؟مونا ماممان شکوه از اونور امده منم سوغاتی می خواام. خوش به حالت.با خوشی استفاده کنی.
یلدا جان انگار شما هم مپل من حساسو نازک نارنجی هستین از لحاظ عاطفی میگم.
شبنم جون موقع مناسبتا منم دلم میگیره مثل همه ولی حتماااااااااااااااا یه برنامه بریز و خوش بگذرون .باشه؟پیشاپیشم تبریک میگم.
و ارادت مند بقیه بچه ها هستم.
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec