کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
(2012-10-02 ساعت 21:52)elahenadafy2 نوشته:  رسیدن بخیر سهیل عزیز. بابا اون خانواده آمریکایی وقتی فرمهای مخوف I864 رو دیدن، گرخیدند Big Grin. گفتن privacy ما به خطر میفته و تعهداتش سنگینه. چه میدونم بابا، اینا هم که انقدر ترسوان. حاا دارم دنبال اسپانسر پولی میگردم.

ای بابا Sad جدا خیلی ناراحت شدم، ولی امیدوارم هرچه زودتر مشکلتون حل بشه Wink

(2012-10-02 ساعت 22:13)negi نوشته:  سهیل جان لانگ تایم ... رسیدن به خیر ... نمی پرسم خوش گذشت چون از اسمایلی هایی که گذاشتی معلومه که اووووووف .... چرا نموندی که با یار بری مصاحبه؟ امیدوارم که بزودی زود برسه پیشت!

جای شما خالی، خیلی خیلی هم خوش گذشت Big Grin البته فکر کنم شما هم الان شدیدا در حال خوش گذروندن باشید، زندگی متاهلی تو آمریکا چطوره؟Smile

من که خیلی دوست داشتم باهم بریم سفارت، بخاطر همین هم هی مسافرتم رو عقب انداختم تا بلکه باهم بریم ولی خب چه کنم که چون اینجا دانشجوام فقط از تابستون میتونستم استفاده کنم و نمیتونستم برای اکتبر بمونم Sad بخاطر همین یار بیچاره باید تنها بره ابوظبی Sad با اینکه مطمئنم همه چیز خوب پیش میره و میتونه به تنهایی این مرحله رو انجام بده، ولی کلی استرس دارم که چه اتفاقی قراره بیفته Sad n هزار بار سفرنامه های بقیه رو جفتمونم خوندیم، ولی هنوزم احساس میکنیم که کلی این مرحله مرموز و سخته Sad
ویزا: K1
سفارت: Abu Dhabi
مرکز: California Service Center
ارسال مدارک: February 8, 2012
اپرووال: July 5, 2012 (بعد از 148 روز)
ارسال به NVC: ا July 23, 2012
دریافت توسط سفارت: July 28, 2012
ایمیل مصاحبه: August 4, 2012
مصاحبه: October 14, 2012
دریافت ویزا: October 21, 2012
کل پروسه: 250 روز
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl
سهیل عزیز چرا این مرحله مرموز و سخته؟ من اگه الان بیان بهم بگن اسپانسرت جور شد و پروندت توی NVC کوفتی تکمیل شده و داره میره سفارت، دیگه به هیچی فکر نمیکنم. سفارتو مصاحبه یه چیز فرمالیته است و هیچ اتفاق خاصی هم نمیفته، خیالت تخت. فوقش کلیرنس میخوره که اونم یکی دو ماه بیشتر طول نمیکشه. بچه های نامزدی این امتیازو دارن که پروندشون توی NVC نمیمونه. ولی ما ازدواجیای بیچاره جونمون در میاد تا پروندمون از NVC بره بیرون
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، kamela
واقعا جونمون در میاد.. الهه یادته گفته بودن FBI گیر داده به من؟ دیروز باز یه ایمیل دادن که کاملو دقیق بگو از ۱۶ سالگی تا الان کجا زندگی‌ کردی؟!!! آدرس دقیقو گفتن باید بنویسیم. چرا اینو از من میخوان؟ من تا حالا خارج از کشور نرفتم و کلا هیچ گونه فعالیت خاصی‌ هم نداشتم!
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق
زندگی ما هم خوبه سهیل جان خداروشکر!!! (اسمایلی) نگرانی تو برای روز مصاحبه مثل این می مونه که نگران باشی شب که می خوابی صبح نشه!!!! اصلا نگران چیزی نباش، خیلی فرمالیته هست و مطمئن باش که چک هم بهش نمی خوره! امیدوارم که هالووین رو با هم جشن بگیرید!
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، shabnam.84
(2012-10-03 ساعت 04:22)girl نوشته:  واقعا جونمون در میاد.. الهه یادته گفته بودن FBI گیر داده به من؟ دیروز باز یه ایمیل دادن که کاملو دقیق بگو از ۱۶ سالگی تا الان کجا زندگی‌ کردی؟!!! آدرس دقیقو گفتن باید بنویسیم. چرا اینو از من میخوان؟ من تا حالا خارج از کشور نرفتم و کلا هیچ گونه فعالیت خاصی‌ هم نداشتم!
عزيزم نكران نباش ، مساله يي نيست كه ، شايد تشابه اسمي داري با يه نفر و اينو بدون كه همه اين حرفها فيلم هست و بازاركرمي امريكا واسه دادن ويزا ، فكر منفي نكن، ويزاتو مي دن و يه راست مي ايي اينجا ، كشتي ما رو به خدا، شاد باش كه كارت داره ميره جلو
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق
(2012-10-03 ساعت 04:22)girl نوشته:  واقعا جونمون در میاد.. الهه یادته گفته بودن FBI گیر داده به من؟ دیروز باز یه ایمیل دادن که کاملو دقیق بگو از ۱۶ سالگی تا الان کجا زندگی‌ کردی؟!!! آدرس دقیقو گفتن باید بنویسیم. چرا اینو از من میخوان؟ من تا حالا خارج از کشور نرفتم و کلا هیچ گونه فعالیت خاصی‌ هم نداشتم!

خوب بابا می خوان ببینن ایشون دختر به این خوبی رو از کجا پیداکرده برن لنگه اش رو پیدا کنن برای خودشون. بیگ دیل ؟؟ نشین فکر کن چرا اینو می خوان و ازون یکی نمی خوان . اگه بدونی چقدر اینجا بی در و پیکر و بی نظمه این سوالا رو از خودت نمی کنی. واقعا ممکنه هیچ دلیلی نداشته باشه . به خدا اسم ایرانی ها بد درفته . می دونی چند ماه طول کشید تا آی -دی من برام صادر شه ؟؟ هیچ کس نمی دونست آخرین وضعیت کارم کجاس .
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، negi ، الهه سابق ، shabnam.84
شهرزاد هی‌ منو خجالت میدییییی. خوبی‌ از تو عزیزم من اونقدرا هم خوب نیستم!!! رویا من واقعا وقتی‌ یه خبری می‌شه خوشحال میشم که پروندم گم نشده!!! امیدوارم همینطور باشه که شما می‌گید...راستی‌ خبر خوب اینه که از عکسم ایراد نگرفتن...
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، kamela

عجججججججججببببببببببب، بسيار عجبييييييييببببببه هااااااااااااا، تا حالللللللللللااااااااا نشنيده بوديم ، دختر خوب بشين وفكر كن و ببين كجا كار ايراد داره كه اين حرفها را بهت تحويل دادن عروس خانوم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2012-10-03 ساعت 05:23)girl نوشته:  شهرزاد هی‌ منو خجالت میدییییی. خوبی‌ از تو عزیزم من اونقدرا هم خوب نیستم!!! رویا من واقعا وقتی‌ یه خبری می‌شه خوشحال میشم که پروندم گم نشده!!! امیدوارم همینطور باشه که شما می‌گید...راستی‌ خبر خوب اینه که از عکسم ایراد نگرفتن...
girl خىلي خوشحالم كه تو خوشحال هستي دوست من . مطمىن باش مشكل فقط تشابه اسمي هست كه ميخوان ببينن كه ايا تو از ايران رفتي تا حالا به كشوري كه اون شخص مد نظرشون اونجاست يا نه و اينكه تو اون هستي يا نه . دوست من ديكه دنبال انتخاب مدل لباس عروست باش كه همه جي درست شده، مباركه
٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠
pepe شيطنت نكن . من نمي دونم تو تجربه ت جي بوده اما قانون كلي در اين دنيا نداريم و خواهش مي كنم تو دل كرل را خالي نكن
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، negi ، الهه سابق ، kamela
هههههه!!! دیگه عصبانی‌ نمیشم.. من فهمیدم کجای کار ایراد داره.. این ایمیل رو به خودم دادن.. حالا تو برو ببین کجای کارت ایراد داره.. کمک خواستی‌ رو من حساب کن pepe جان

پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، shabnam.84 ، kamela ، Ali Sepehr ، نازنین 932
مرسی‌ عزیز دلم... کارای عروسی‌ همه انجام شدن

پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، kamela
(2012-10-03 ساعت 05:44)girl نوشته:  مرسی‌ عزیز دلم... کارای عروسی‌ همه انجام شدن

خدا رو شكر ، من جاي تو باشم ، فقط شادي مي كنم و ميخندم و ميرم تو مزون هاي لباس عروس و شبي شيش هفت تا لباس تنم مي كنم و مدل ها را امتحان مي كنم كه ببينم تو كدوم يكي طنازتر و ملوس ترم و بيشتر دلبري مي كنم ! بعدش هم حسابي وقتمو توي سالنهاي ارايش عروس ميكذرونم تا بهترين مدل ارايش رو انتخاب كنم و بعدش هم شروع ميكنم به بستن بار سفر براي امريكا به جاي اينكه بشينم فكر كنم ببينم ايراد كار كجاست!؟

كارت درست و حسابي داره مي ره جلو و بهتره شاد باشي كه با روحيه بري مصاحبه ، من جاي افيسره باشم تو رو با اين همه شك و دودلي ببينم به خودت كه ويزا نمي دم ، سيتي زني شوهرت هم باطل مي كنم!
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، shabnam.84 ، kamela
(2012-10-03 ساعت 05:24)pepe نوشته:  

عجججججججججببببببببببب، بسيار عجبييييييييببببببه هااااااااااااا، تا حالللللللللللااااااااا نشنيده بوديم ، دختر خوب بشين وفكر كن و ببين كجا كار ايراد داره كه اين حرفها را بهت تحويل دادن عروس خانوم

pepe من حتي شنيدم كه مامور immigration در امريكا اومده و تمام خونه را بازرسي كرده و حتي كمدهاي لباس رو كشته تا مطمىن بشه اون دو نفر واقعا دارن با هم زندكي ميكنن و صوري نيست ويزاي نامزدي شون ، اونوقت به نظر ت اين عجيب تره يا اينكه ممكنه به دليل تشابه اسمي يك فعال سياسي يا مدني در خارج از ايران از كسي درخواست بشه كه ثابت كنه از نوجووني در ايران بوده , اصلا اين عجيب نيست اما دليلي هم نيست كه من و شما همه جيز را شنيده باشيم و با انواع مشكلات برخورد كرده باشيم و وقتي يه مشكلي را براي اولين بار ميشنويم يا باهاش برخورد مي كنيم فكر كنيم خيلي عجيبه . ببخشيد كه من غلط املايي دارم اخه كي بوردم عربي هست و بهنويس وقتي توش مينويسم اون قسمت تكون نميخوره
پاسخ
تشکر کنندگان: negi ، الهه سابق ، girl
(2012-10-03 ساعت 07:56)*ROYA* نوشته:  

pepe من حتي شنيدم كه مامور immigration در امريكا اومده و تمام خونه را بازرسي كرده و حتي كمدهاي لباس رو كشته تا مطمىن بشه اون دو نفر واقعا دارن با هم زندكي ميكنن و صوري نيست ويزاي نامزدي شون ، اونوقت به نظر ت اين عجيب تره يا اينكه ممكنه به دليل تشابه اسمي يك فعال سياسي يا مدني در خارج از ايران از كسي درخواست بشه كه ثابت كنه از نوجووني در ايران بوده , اصلا اين عجيب نيست اما دليلي هم نيست كه من و شما همه جيز را شنيده باشيم و با انواع مشكلات برخورد كرده باشيم و وقتي يه مشكلي را براي اولين بار ميشنويم يا باهاش برخورد مي كنيم فكر كنيم خيلي عجيبه . ببخشيد كه من غلط املايي دارم اخه كي بوردم عربي هست و بهنويس وقتي توش مينويسم اون قسمت تكون نميخوره
رویا خیلی‌ متأسّفم که اینو می‌نویسم اما باور کنید که خیلی‌ سخت هست که به آدمی‌ که آتیش گرفته بفهمونی که نباید بدود، به آدمی‌ که داره غرق میشه بفهمونی که نباید دست و پا بزنه ! گرل هم داره در این خوش باوری خودش غرق میشه و من قصدی نداشتم جز اینکه بهش بگم که کمی‌ فکر کنه تا دو سال دیگه به این روز هاش حسرت نخوره ، من با اطمینان میگم که گرل هرگز به آمریکا نخواهد اومد و شما هم به جای اینکه با تعصب طرفداری کنید ، کمی‌ برگردین به عقب و همه کامنت‌های گرل را بخونید و ببینید که نظرتون برمی‌گرده یا نه ؟ 
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2012-10-03 ساعت 09:26)pepe نوشته:  
(2012-10-03 ساعت 07:56)*ROYA* نوشته:  

رویا خیلی‌ متأسّفم که اینو می‌نویسم اما باور کنید که خیلی‌ سخت هست که به آدمی‌ که آتیش گرفته بفهمونی که نباید بدود، به آدمی‌ که داره غرق میشه بفهمونی که نباید دست و پا بزنه ! گرل هم داره در این خوش باوری خودش غرق میشه و من قصدی نداشتم جز اینکه بهش بگم که کمی‌ فکر کنه تا دو سال دیگه به این روز هاش حسرت نخوره ، من با اطمینان میگم که گرل هرگز به آمریکا نخواهد اومد و شما هم به جای اینکه با تعصب طرفداری کنید ، کمی‌ برگردین به عقب و همه کامنت‌های گرل را بخونید و ببینید که نظرتون برمی‌گرده یا نه ؟ 

ای بابا عجب گیری دادی آقای pepe. زندگی‌ هر کسی‌ به خودش مربوطه. مشکل گرل هم خیلی‌ وقته با شوهرش حل شده. تازه بنده خدا خودش با زبون خودش گفت که نصف چیزهایی که پیش اومده تقصیر خودشه. کاملا هم منطقیه به نظر من. تو یک رابطهٔ دو نفره که به ازدواج رسیده وقتی‌ مشکلی‌ پیش میاد و ادامه پیدا می‌کنه مطمئناً تقصیر کار فقط یک طرف نیست، پس گرل هم حتما با خودش فکر کرده و خیلی‌ چیزهایی که ما نمی‌دونیم رو کنار هم گذشته و تصمیم گرفته. وظیفهٔ من و شما نیست که بخوایم اونا رو از هم جدا کنیم یا اینقدر نسبت به شریک زندگیش بد بینش کنیم!!! این دوری به اندازهٔ کافی‌ خودش مصیبت درست می‌کنه اگه بقیه هم بخوان آتیششو زیاد کنن تنها اتفاقی‌ که میفته اینه که همه چیز از هم میپاشه.
K1
اقدام: جولای۲۰۱۲
اپروال: دسامبر۲۰۱۲
مصاحبه: ابوظبی-فوریه۲۰۱۳
اقدام برای AOS: جون ۲۰۱۳
انگشت نگاری: جون ۲۰۱۳
دریافت نامه مصاحبه AOS: جولای ۲۰۱۳
مصاحبه AOS: آگوست ۲۰۱۳
دریافت گرین کارت: آگوست ۲۰۱۳

پاسخ
تشکر کنندگان: tamanna ، girl ، laili ، الهه سابق ، Ali Sepehr ، sayeh_m ، denag

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان