موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
سهیل عزیز چرا این مرحله مرموز و سخته؟ من اگه الان بیان بهم بگن اسپانسرت جور شد و پروندت توی NVC کوفتی تکمیل شده و داره میره سفارت، دیگه به هیچی فکر نمیکنم. سفارتو مصاحبه یه چیز فرمالیته است و هیچ اتفاق خاصی هم نمیفته، خیالت تخت. فوقش کلیرنس میخوره که اونم یکی دو ماه بیشتر طول نمیکشه. بچه های نامزدی این امتیازو دارن که پروندشون توی NVC نمیمونه. ولی ما ازدواجیای بیچاره جونمون در میاد تا پروندمون از NVC بره بیرون
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
واقعا جونمون در میاد.. الهه یادته گفته بودن FBI گیر داده به من؟ دیروز باز یه ایمیل دادن که کاملو دقیق بگو از ۱۶ سالگی تا الان کجا زندگی کردی؟!!! آدرس دقیقو گفتن باید بنویسیم. چرا اینو از من میخوان؟ من تا حالا خارج از کشور نرفتم و کلا هیچ گونه فعالیت خاصی هم نداشتم!
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
رتبه:
15
2 تشکر در 2 ارسال
زندگی ما هم خوبه سهیل جان خداروشکر!!! (اسمایلی) نگرانی تو برای روز مصاحبه مثل این می مونه که نگران باشی شب که می خوابی صبح نشه!!!! اصلا نگران چیزی نباش، خیلی فرمالیته هست و مطمئن باش که چک هم بهش نمی خوره! امیدوارم که هالووین رو با هم جشن بگیرید!
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
شهرزاد هی منو خجالت میدییییی. خوبی از تو عزیزم من اونقدرا هم خوب نیستم!!! رویا من واقعا وقتی یه خبری میشه خوشحال میشم که پروندم گم نشده!!! امیدوارم همینطور باشه که شما میگید...راستی خبر خوب اینه که از عکسم ایراد نگرفتن...
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
هههههه!!! دیگه عصبانی نمیشم.. من فهمیدم کجای کار ایراد داره.. این ایمیل رو به خودم دادن.. حالا تو برو ببین کجای کارت ایراد داره.. کمک خواستی رو من حساب کن pepe جان
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
مرسی عزیز دلم... کارای عروسی همه انجام شدن
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-10-03 ساعت 09:26)pepe نوشته: (2012-10-03 ساعت 07:56)*ROYA* نوشته: (2012-10-03 ساعت 05:24)pepe نوشته: (2012-10-03 ساعت 04:22)girl نوشته: واقعا جونمون در میاد.. الهه یادته گفته بودن FBI گیر داده به من؟ دیروز باز یه ایمیل دادن که کاملو دقیق بگو از ۱۶ سالگی تا الان کجا زندگی کردی؟!!! آدرس دقیقو گفتن باید بنویسیم. چرا اینو از من میخوان؟ من تا حالا خارج از کشور نرفتم و کلا هیچ گونه فعالیت خاصی هم نداشتم!
عجججججججججببببببببببب، بسيار عجبييييييييببببببه هااااااااااااا، تا حالللللللللللااااااااا نشنيده بوديم ، دختر خوب بشين وفكر كن و ببين كجا كار ايراد داره كه اين حرفها را بهت تحويل دادن عروس خانوم
pepe من حتي شنيدم كه مامور immigration در امريكا اومده و تمام خونه را بازرسي كرده و حتي كمدهاي لباس رو كشته تا مطمىن بشه اون دو نفر واقعا دارن با هم زندكي ميكنن و صوري نيست ويزاي نامزدي شون ، اونوقت به نظر ت اين عجيب تره يا اينكه ممكنه به دليل تشابه اسمي يك فعال سياسي يا مدني در خارج از ايران از كسي درخواست بشه كه ثابت كنه از نوجووني در ايران بوده , اصلا اين عجيب نيست اما دليلي هم نيست كه من و شما همه جيز را شنيده باشيم و با انواع مشكلات برخورد كرده باشيم و وقتي يه مشكلي را براي اولين بار ميشنويم يا باهاش برخورد مي كنيم فكر كنيم خيلي عجيبه . ببخشيد كه من غلط املايي دارم اخه كي بوردم عربي هست و بهنويس وقتي توش مينويسم اون قسمت تكون نميخوره
رویا خیلی متأسّفم که اینو مینویسم اما باور کنید که خیلی سخت هست که به آدمی که آتیش گرفته بفهمونی که نباید بدود، به آدمی که داره غرق میشه بفهمونی که نباید دست و پا بزنه ! گرل هم داره در این خوش باوری خودش غرق میشه و من قصدی نداشتم جز اینکه بهش بگم که کمی فکر کنه تا دو سال دیگه به این روز هاش حسرت نخوره ، من با اطمینان میگم که گرل هرگز به آمریکا نخواهد اومد و شما هم به جای اینکه با تعصب طرفداری کنید ، کمی برگردین به عقب و همه کامنتهای گرل را بخونید و ببینید که نظرتون برمیگرده یا نه ؟
ای بابا عجب گیری دادی آقای pepe. زندگی هر کسی به خودش مربوطه. مشکل گرل هم خیلی وقته با شوهرش حل شده. تازه بنده خدا خودش با زبون خودش گفت که نصف چیزهایی که پیش اومده تقصیر خودشه. کاملا هم منطقیه به نظر من. تو یک رابطهٔ دو نفره که به ازدواج رسیده وقتی مشکلی پیش میاد و ادامه پیدا میکنه مطمئناً تقصیر کار فقط یک طرف نیست، پس گرل هم حتما با خودش فکر کرده و خیلی چیزهایی که ما نمیدونیم رو کنار هم گذشته و تصمیم گرفته. وظیفهٔ من و شما نیست که بخوایم اونا رو از هم جدا کنیم یا اینقدر نسبت به شریک زندگیش بد بینش کنیم!!! این دوری به اندازهٔ کافی خودش مصیبت درست میکنه اگه بقیه هم بخوان آتیششو زیاد کنن تنها اتفاقی که میفته اینه که همه چیز از هم میپاشه.
K1
اقدام: جولای۲۰۱۲
اپروال: دسامبر۲۰۱۲
مصاحبه: ابوظبی-فوریه۲۰۱۳
اقدام برای AOS: جون ۲۰۱۳
انگشت نگاری: جون ۲۰۱۳
دریافت نامه مصاحبه AOS: جولای ۲۰۱۳
مصاحبه AOS: آگوست ۲۰۱۳
دریافت گرین کارت: آگوست ۲۰۱۳