کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
پورام جون من که موضوع دقیق رو نمیدونم فقط توصیه کلیم بهت اینه که اگه کسی به هر دلیلی قضاوتی کرد که آزاردهنده بود لازم نیس تو اعصاب خودتو خورد کنی، اگر نیت خوبتو نشون دادی و باز دیدی منطقی پشت ناراحتیش نیست غصه نخور عزیزم، تو زمان اون فرد قضاوتشو اصلاح می کنه و اگه ام نکرد نباید برات خیلی مهم باشه، یادت باشه ما مسئول کارایی هستیم که می کنیم نه برداشت غیر منصفانه بقیه.
[/quote]

مرسی شادزاد جان . اما بخاطر دلخوریش از من که کاملا بی مورد هستش ، به پسرش هم یکیم انتقال داده.راستش قضیه سر مادیاته . من گفتم اون پول رو می خوام برای فلان کار بدم و اونم باور نکرده بود منم با مدرک بهش ثابت کردم. حالا از اینکه داشته به من تهمت میزده حرفی نمیزنه اما دلخور هم شده!

(2013-05-01 ساعت 00:39)yalda91 نوشته:  
(2013-05-01 ساعت 00:36)poram نوشته:  بچه ها هر کدوم آن لاینین کممممممممممممممممممممممممممممکم کنین!!!!!!
براش ایمیل فرستادم البته از این ایمیلای جالب و دیدنی نه اینکه حرفی باهاش زده باشم . انگار که نه انگارررررررررررر

برای کی عزیزم ایمیل زدی؟همسرت؟
نه یلدا جون برای مامانش. داستان رو الان توضیح دادمو بخون ببیییییین تروخدا!!!
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، shadzad ، yalda91 ، ارکیده ، girl
بچه ها اینجا روبخونید خیلی جالبه:
http://mohajersara.com/thread-6000-post-...#pid322431
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، shadzad ، ارکیده ، girl
عزیزم اینکه نگرانی نداره، مطمئن باش از تو دلخور نیس، شاید شرمنده شده از حدس اشتباهش و فقط کم حرف شده و تو فکر کردی ناراحته، و اینکه به هیچ وجه نگران نباش که تاثیری روی همسرت بگذاره، من که میگم با نامزدت راجع به این قضیه حرف بزن، همیشه همه نگرانیاتو با خودش در میون بگذاری بهترین راهه، خیلیم سبک میشی امتحان کن Winkجوری که مادرش متوجه نشه، چون اینطوری می تونه مادرشو بیشتر هم متقاعد کنه.
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، poram ، girl ، shabnam.84
(2013-05-01 ساعت 00:39)arian307 نوشته:  سانازی جان 3 4 ماه که غصه نداره مادر جان... من فقط 3 ماه چکم طول کشید... مثلا اپررو طولانی ترین مرحلشه... نگران نباش...
----------------------
یلدا کجایی دخترم؟ ببینم کسی یلدا رو تنها گذاشته قاطی میکنمااا

سلام اینجام آرین جان.همه تاپیکهارو می خونم اما چون یکم ناراحتم چیزی نمی نویسم انرژی بچه ها رو تو این شب قشنگ نگیرم.آخه من اینجا تنها موندمSadSad.امیدوارم سیمی جون یک ضرب بگیره.داری کارهاتو می کنی آرین جان؟می دونم این روزها برای آنا جون چه طوری می گذره.

(2013-05-01 ساعت 00:48)shadzad نوشته:  عزیزم اینکه نگرانی نداره، مطمئن باش از تو دلخور نیس، شاید شرمنده شده از حدس اشتباهش و فقط کم حرف شده و تو فکر کردی ناراحته، و اینکه به هیچ وجه نگران نباش که تاثیری روی همسرت بگذاره، من که میگم با نامزدت راجع به این قضیه حرف بزن، همیشه همه نگرانیاتو با خودش در میون بگذاری بهترین راهه، خیلیم سبک میشی امتحان کن Winkجوری که مادرش متوجه نشه، چون اینطوری می تونه مادرشو بیشتر هم متقاعد کنه.

موافقم شهزاد جان صدر صد.عزیزم نگران نباش وباهاش حرف بزنWink
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، girl ، آناهيتا
پوران جون ول کن آدم بعد از کلی تجربه به این نتیجه می رسیه که اینجور آدما رو فقط باید باهاشون بیخیالی طی کرد....اصلا برات مهم نباشه..آدم که اعصابش از فولاد نیست که اینا هر وقت دوست دارن ناراحت میشن پس هیچ حرکتی نزن تا هر وقتم دوست داشت از دلش در بیاد...نه بی احترامی کن نه قهر کن فقط بهش فرصت بده که خودش به نتیجه برسه...
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، سانازی ، poram ، yalda91 ، girl
وای خیلی بامزه بود اون لینکه یلدا جون، اون پست مکالمه Smile)))
راستی می تونی شیما صدام کنی عزیزم. شادزاد آی دیمه Big Grin
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، girl ، ارکیده
(2013-05-01 ساعت 00:50)yalda91 نوشته:  
(2013-05-01 ساعت 00:39)arian307 نوشته:  سانازی جان 3 4 ماه که غصه نداره مادر جان... من فقط 3 ماه چکم طول کشید... مثلا اپررو طولانی ترین مرحلشه... نگران نباش...
----------------------

سلام اینجام آرین جان.همه تاپیکهارو می خونم اما چون یکم ناراحتم پیزی نمی نویسم انرژی بچه ها رو تو این شب قشنگ نگیرم.آخه من اینجا تنها موندمSadSad.امیدوارم سیمی جوت یک ضرب بگیره.دارایی کاهاتو می کنی آرین جان؟می دوتم این روزها برای آنا حون چه طوری می گذره.

خدا وکیلی چه خبره اینجا ؟ چرا همه انقدر غلط املایی دارین؟ حالا من یه بار قسطنطنیه رو اشتباه نوشتم شبنم تا 2 ماه ما رو سوژه کرده بود...
تنها نموندی بابا پس من اینجا چیم؟
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، yalda91 ، girl ، ارکیده ، shabnam.84
مرسی بچه ها از همه
اره سیمی جون شیما جونم مثل خودت گل هست.ارکیده جون میدونی که الان خیلی سخت میگذره بچه های قدیمی میدونی که از سرم چی گذشته.اخه ارکیده چی خوب داره گیش میره هنوز اپروو نشدم.
قوربونه همتون بچه ها به دلداری احتیاج داشتم الان برم زنگ بزنم بگم دوست دارم این بار من زنگ بزنم چون همیشه اون به من زنگ میزد و غرور نمیذاشت و این چند روز همش گفتن بین زن و مرد غرور نمیشه
.اخه بچه ها اگه اشتباه اون باشه هم؟
یعنی منم بی تقصیر نیستم بعضی وقتا از دوری ادم حرفایی میزنه که نمیدونه چی میگه!من دیگه برم شب بخیر که مامان میگه بخواببببببWink
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، poram ، yalda91 ، girl ، ارکیده ، simi ، shabnam.84
(2013-05-01 ساعت 00:48)shadzad نوشته:  عزیزم اینکه نگرانی نداره، مطمئن باش از تو دلخور نیس، شاید شرمنده شده از حدس اشتباهش و فقط کم حرف شده و تو فکر کردی ناراحته، و اینکه به هیچ وجه نگران نباش که تاثیری روی همسرت بگذاره، من که میگم با نامزدت راجع به این قضیه حرف بزن، همیشه همه نگرانیاتو با خودش در میون بگذاری بهترین راهه، خیلیم سبک میشی امتحان کن Winkجوری که مادرش متوجه نشه، چون اینطوری می تونه مادرشو بیشتر هم متقاعد کنه.

شادزاد جون آخه متاسفانه نامزدم ازین قضیه پول هیچ اطلاعی نداره . و خود مادرخ گفته که بهش نگیم! یکباره دیگه هم من بهش اعتماد کردم و یچیزی رو گفته بود به پسرم نگیم اما خودش دقیقا بعد از یکی دو ماه رفت گذاشت کف دستش. اونم از دست من ناراحت شده بود که تو رازات با مامانمه نه من! حالا این قضیه پول رو هم میگه به اون نگو!! اصلا بعید نیست خودش بره بگه . ایندفعه اگه بگه نامزدم منو می کشه و اعتمادش به من از بین میره. اگه هم من الان به آقا بگم طاقت نمیاره و از مامانش جواب می خواد. واقعا توی یه شرایط بدیم که دو روزه بخدا از فکر و خیالای جور واجور تب کردمSad
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، girl ، ارکیده ، simi ، shabnam.84 ، shadzad
(2013-05-01 ساعت 00:57)arian307 نوشته:  
(2013-05-01 ساعت 00:50)yalda91 نوشته:  
----------------------

سلام اینجام آرین جان.همه تاپیکهارو می خونم اما چون یکم ناراحتم پیزی نمی نویسم انرژی بچه ها رو تو این شب قشنگ نگیرم.آخه من اینجا تنها موندمSadSad.امیدوارم سیمی جوت یک ضرب بگیره.دارایی کاهاتو می کنی آرین جان؟می دوتم این روزها برای آنا حون چه طوری می گذره.

خدا وکیلی چه خبره اینجا ؟ چرا همه انقدر غلط املایی دارین؟ حالا من یه بار قسطنطنیه رو اشتباه نوشتم شبنم تا 2 ماه ما رو سوژه کرده بود...
تنها نموندی بابا پس من اینجا چیم؟

آرین جان من سریع درست کردم.کیبوردم فارسی نیست خوب.Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، ارکیده ، shadzad
می ترسم قضیه رو برای نامزدم تعریف کنم بره به ماماانش بگه. اونو حسابی آتیشی کنه! از طرفی هم ازینکه من باز سکوت کنم و مامانه خودش همه چیزو بگه خیلی خیلیییی می ترسم. چیکار کنم خدایا

عمو آرین کمکککککککککککککککککککک

ارکیده جون قربونت برم نمیشه ایندفعه . قضیه جدیه . مامانه هر چند وقت یبار اینجوری میکنه می ترسی ازش بخدا
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، ارکیده ، shadzad
(2013-05-01 ساعت 00:59)poram نوشته:  

شادزاد جون آخه متاسفانه نامزدم ازین قضیه پول هیچ اطلاعی نداره . و خود مادرخ گفته که بهش نگیم! یکباره دیگه هم من بهش اعتماد کردم و یچیزی رو گفته بود به پسرم نگیم اما خودش دقیقا بعد از یکی دو ماه رفت گذاشت کف دستش. اونم از دست من ناراحت شده بود که تو رازات با مامانمه نه من! حالا این قضیه پول رو هم میگه به اون نگو!! اصلا بعید نیست خودش بره بگه . ایندفعه اگه بگه نامزدم منو می کشه و اعتمادش به من از بین میره. اگه هم من الان به آقا بگم طاقت نمیاره و از مامانش جواب می خواد. واقعا توی یه شرایط بدیم که دو روزه بخدا از فکر و خیالای جور واجور تب کردمSad

عزیزم من کامل در جریان نیستم اما هرچی که هست به نظرم به همسرت بگو وازش خواهش کن به مادرش نگه .بگو مادرت خواسته ندونی اما من نمی خوام چیزی ازت مخفی باشه.
پاسخ
تشکر کنندگان: poram ، girl ، simi ، ارکیده ، آناهيتا ، shadzad
سیمی جونم تبریک میگم عزیزم.. امیدوارم یضرب بگیری ویزا رو Smile

شبنم جونم تولدت مبارک عزیزم امیدوارم همیشه شاد و سلامت باشی‌ Smile
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، simi ، poram ، ارکیده ، kamela ، shadzad
(2013-05-01 ساعت 00:34)shadzad نوشته:  بچه ها این سیمی ما قلبش از طلاس! سیمی عزییییزم واقعن میگم تو خودت ماهی که اینطوری می بینی، امیدوارم همه کارات همینطوری پشت هم سریع و خوب پیش بره که واقعن حقته، من یکی واقعن آرزو دارم زود زود ویزاتو تبریک بگم قربونت برم :-***

پورام جون من که موضوع دقیق رو نمیدونم فقط توصیه کلیم بهت اینه که اگه کسی به هر دلیلی قضاوتی کرد که آزاردهنده بود لازم نیس تو اعصاب خودتو خورد کنی، اگر نیت خوبتو نشون دادی و باز دیدی منطقی پشت ناراحتیش نیست غصه نخور عزیزم، تو زمان اون فرد قضاوتشو اصلاح می کنه و اگه ام نکرد نباید برات خیلی مهم باشه، یادت باشه ما مسئول کارایی هستیم که می کنیم نه برداشت غیر منصفانه بقیه.

شيما جوونم منو خجالت نده تروخدااااا ، دوستاي خوبو مهربونو گلمون چون خودشون خوبن منو خوب ميدونن ، نظر لطفته شيماي مهربونم ، مرسي عزيزم ايشالا شما هم بزودي زود لري و گرين كارتت رو بدون دوندگي و براحتي بگيري Big Grin مرسي قربونت برم با قلب پاك و مهربونت برام دعا كن فدات بشم :-*******

(2013-05-01 ساعت 01:10)girl نوشته:  سیمی جونم تبریک میگم عزیزم.. امیدوارم یضرب بگیری ویزا رو Smile

شبنم جونم تولدت مبارک عزیزم امیدوارم همیشه شاد و سلامت باشی‌ Smile

مرسي جودي جون و دوست داشتني و خوشگلم
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: poram ، girl ، yalda91 ، ارکیده ، shadzad
کاملیا جونم به دوستت بگو خیالش راحت راحت باشه این وکیلا بعضی‌ وقتا دلشون می‌خواد حال مردمو بگیرن نمیدونم چرا!!

دختر دایی همسرم با پسر عموش که اونم می‌شه پسر دایی همسرم ازدواج کردن چند ساله پیش و اونم آوردش آمریکا فقط اونجا ازشون پرسیدن تو کشور شما پسر عمو و دختر عمو مثل خواهر برادر نیستن اینا هم گفتن نه. راجبه سنّ هم اصلا کاری ندران همسر من ۱۴ سال از من بزرگتر و اصلا اشاره‌ا‌ی نکردن به این موضوع.. بعدشم اینجا خیلیا هستن که فاصله سنیشون خیلی‌ زیاده.. بگو الکی‌ اعصابشو خرد نکنه و مطمئن باشه مشکلی‌ پیش نمیاد..
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، simi ، ارکیده ، kamela ، shadzad

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان