موضوعها: 0
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
عزیزم اینکه نگرانی نداره، مطمئن باش از تو دلخور نیس، شاید شرمنده شده از حدس اشتباهش و فقط کم حرف شده و تو فکر کردی ناراحته، و اینکه به هیچ وجه نگران نباش که تاثیری روی همسرت بگذاره، من که میگم با نامزدت راجع به این قضیه حرف بزن، همیشه همه نگرانیاتو با خودش در میون بگذاری بهترین راهه، خیلیم سبک میشی امتحان کن
جوری که مادرش متوجه نشه، چون اینطوری می تونه مادرشو بیشتر هم متقاعد کنه.
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-01 ساعت 00:56
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-01 ساعت 00:58 توسط ارکیده.)
پوران جون ول کن آدم بعد از کلی تجربه به این نتیجه می رسیه که اینجور آدما رو فقط باید باهاشون بیخیالی طی کرد....اصلا برات مهم نباشه..آدم که اعصابش از فولاد نیست که اینا هر وقت دوست دارن ناراحت میشن پس هیچ حرکتی نزن تا هر وقتم دوست داشت از دلش در بیاد...نه بی احترامی کن نه قهر کن فقط بهش فرصت بده که خودش به نتیجه برسه...
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
وای خیلی بامزه بود اون لینکه یلدا جون، اون پست مکالمه
)))
راستی می تونی شیما صدام کنی عزیزم. شادزاد آی دیمه
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
مرسی بچه ها از همه
اره سیمی جون شیما جونم مثل خودت گل هست.ارکیده جون میدونی که الان خیلی سخت میگذره بچه های قدیمی میدونی که از سرم چی گذشته.اخه ارکیده چی خوب داره گیش میره هنوز اپروو نشدم.
قوربونه همتون بچه ها به دلداری احتیاج داشتم الان برم زنگ بزنم بگم دوست دارم این بار من زنگ بزنم چون همیشه اون به من زنگ میزد و غرور نمیذاشت و این چند روز همش گفتن بین زن و مرد غرور نمیشه
.اخه بچه ها اگه اشتباه اون باشه هم؟
یعنی منم بی تقصیر نیستم بعضی وقتا از دوری ادم حرفایی میزنه که نمیدونه چی میگه!من دیگه برم شب بخیر که مامان میگه بخوابببببب
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-01 ساعت 01:06
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-01 ساعت 01:10 توسط poram.)
می ترسم قضیه رو برای نامزدم تعریف کنم بره به ماماانش بگه. اونو حسابی آتیشی کنه! از طرفی هم ازینکه من باز سکوت کنم و مامانه خودش همه چیزو بگه خیلی خیلیییی می ترسم. چیکار کنم خدایا
عمو آرین کمکککککککککککککککککککک
ارکیده جون قربونت برم نمیشه ایندفعه . قضیه جدیه . مامانه هر چند وقت یبار اینجوری میکنه می ترسی ازش بخدا
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
سیمی جونم تبریک میگم عزیزم.. امیدوارم یضرب بگیری ویزا رو ![Smile Smile](https://www.mohajersara.org/forum/images/smilies/smile.png)
شبنم جونم تولدت مبارک عزیزم امیدوارم همیشه شاد و سلامت باشی
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
کاملیا جونم به دوستت بگو خیالش راحت راحت باشه این وکیلا بعضی وقتا دلشون میخواد حال مردمو بگیرن نمیدونم چرا!!
دختر دایی همسرم با پسر عموش که اونم میشه پسر دایی همسرم ازدواج کردن چند ساله پیش و اونم آوردش آمریکا فقط اونجا ازشون پرسیدن تو کشور شما پسر عمو و دختر عمو مثل خواهر برادر نیستن اینا هم گفتن نه. راجبه سنّ هم اصلا کاری ندران همسر من ۱۴ سال از من بزرگتر و اصلا اشارهای نکردن به این موضوع.. بعدشم اینجا خیلیا هستن که فاصله سنیشون خیلی زیاده.. بگو الکی اعصابشو خرد نکنه و مطمئن باشه مشکلی پیش نمیاد..
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!