موضوعها: 0
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-01 ساعت 01:20
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-01 ساعت 01:26 توسط simi.)
پورام جون پست قبليمو اصلاح دارم ميكنم، اگر از الان بخواي با نامزدت رو راست نباشي باهات هيچ وقت رو راست نميشه ، وقتي مادر همسرت بهت ميگه بهش نگو و بعد خودش بهش ميگه باعث فاصله بينتون ميشه من جاي شما بودم به همسرم ميگفتم ، حتي اگر اولش بخواد برخورد تندي باهام بكنه اما بعد تو دلش ازت ممنون هم ميشه كه چيزي رو ازش مخفي نكردي
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
پوران جان سعی کن از این به بد تحت هیچ شرایطی به کسی قول نعدی که موضوعی رو از همسرت مخفی کنی چون ممکن اون شخص تو یه شرایط خاص قرار بگیره و به همسرت بگه و همین باعث میشه همسرت فکر کنه تو خیلی چیزارو مخفی میکنی.. برای من یه موضوع این شکلی پیش اومد یبار که مادر همسرم گفت نگو منم نگفتم بعد از ۲-۳ ماه یه روز داشتم با همسرم حرف میزدم یهو از دهانم پرید، بهش گفتم به مامانت نگو ناراحت میشه من اشتباه کردم گفتم خندید گفت مامانم همون روز بهم گفت من ناراحت بودم که چطور تونستی این همه مدت نگی به من!! از اون موقع به بعد هرموقع مادر شوهرم میگه اینو نگو میگم قول نمیدم شاید گفتم الان خانوادش فکر میکنن من دهان لقم ولی اصلا برام مهم نیست.. مهم اینه که همسرم به من اعتماد ۱۰۰% داشته باشه
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
عزیزم اگه نظر منو بخوای به همسرت بگو و بگو که نگه اگه هم گفت مهم نیست تو دروغ که نمیخوای بگی مادر شوهرت ناراحت میشه بعد از یه مدت یادش میره یا اینکه میتونی دیگه به این موضوع فکر نکنی و اگه همسرت از مامانش شنید بگو قول داده بودم نگم.
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
شیما جون والا چی بگم...براش خیلی ناراحتم چون خیلی داره غصه میخوره...من واقعا دعا میکنم اگر این جریان واقعیت هم داره مال اینا رو زیر سیبیلی رد کنن....دختره خیللللی ناراحته..راستی منظور از ناتنی یعنی اینکه پدر بزرگشون یکی هست ولی پدراشون ناتنی هستن چون از مادر یکی نیستن.
جودی جووونم امیدوارم واقعا اینجور باشه که میگی..من از خدامه کارشون درست بشه..اخه به جز وکیل که اینارو گفته خود این اقا امریکا زندگی میکنه و الان با شوهرم صحبت میکرد و میگفت در امریکا غیر قانونی هست و اگر بخان گیر بدن میتونن..ولی تنها امیدش به اینه که نا تنی هستن
ارکیده جوووون ممنونم از امیدی که همیشه به ادم میدی و ادم کلی انرژی میگیره از حرفات...انشاالاه خدا برای توهم بهترین چیزا رو رقم بزنه
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
راستش من از همسرم و خواهرش پرسیدم گفتن اصلا همچین چیزی غیر قانونی نیست ولی مرسوم نیست همین.. اگه غیر قانونی بود به فامیل ما ویزا نمیدادن اینا پسر عمو دختر عمو تنی بودن ولی هیچ ایرادی نگرفتن و جالبه که یضرب ویزا گرفت
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
راستی بچه ها خواهر من و شوهرش در لاتاری شرکت کردن..خیلی از فامیلهامون هم شرکت کردن...حالا ببینیم فردا جوابشون چی!!!!تاحالا که هیچ سالی قبول نشدن...اگر قبول شدن میام بهتون میگم.
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
جودی جونم خدا کنه...من حتما بهش فردا میگم حرف تورو...من از خدامه دلش رو شاد کنم...فردا حتما میگم که همسر و خواهر همسرت گفتن غیر قانونی نیست.
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
پوران جون نظر من هم اينه كه به نامزدت بگي و ازش بخواي به مادرش چيزي نگه .... اگر هم گفت مهم نيست كمي از دستت ناراحت ميشه .... مادرش ازت ناراحت بشه بهتره تا خودش
ويزاي نامزدي. مصاحبه ايروان اواخر ژانويه ٢٠١٣. كليرنس درست پس از سه ماه و يه روز انتظار اواخر آپريل
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
آهان کاملا جون پس خیلی خوبه اینطوری ناتنین، بهش بگو نترسه، اگه تنی ها ویزا گرفتن که مال اینا نگرانی نداره، بیخودی ناراحت نباشه، با وکیلای دیگه ام حرف بزنه بد نیس. شاید این بی حساب حرف زده.
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام..بچه ها من اول..k3بودم.. اپرو 130 زود تر از 129 اومد...حالا اپرو 129 هم اومد..و ما دیروز کیس نامبر رفتیم.. حاا اللان موندیم..نمی دونم قراره چی بشه و چقدر هم طول داره..دیروز از ما nvcمدارک ساپورت مالی رو خواسته..به نظرتون مصاحبه ما کی هست؟دیگه خسته شدم.....
اولین اقدام:اول دی
اپرو: اول فروردین
کیس نامبر:9اردیبهشت
نوع ویزا:ir1 ( ازدواجی با سیتی زن)
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوست من. به سلامتی
شما محل مصاحبه تون آنکارا هستش؟ فکر میکنم مصاحبه تون تا 2 ماه دیگه باشه.شاید هم زودتر
غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...