موضوعها: 0
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
شیما جونم خداا کنه..من الان زنگ میزنم بهش میگم که اقلا از نگرانی در بیاد.ولی بچه ها دیروز که شوهرم با نامزد این خانم حرف میزد به شوهرم یک چیزی گفته که من کپ کردم.شوهرم دیشب به من نگفت و الان زنگ زد گفت.شوهرم گفت تو زیاد توی این موضوع دخالت نکن..گفتم چرا؟
گفت دیشب دوستم گفت این دختره خیلی بچه هست و من فکر میکنم اگه بیاد امریکا توی یک کشور ازاد خیلی باهاش به مشکل بخورم.گفته ما نامزد کردیم که فکرامونو بکنیم و حالا اون گیر داده که الا بلا باید ازدواج کنیم.گفته بیشتر از اینکه به فکر من باشه و منو بخاد امریکا رو میخاد(البته وقتی هم فهمید ممکنه به خاطر ازدواج فامیلی نتونه ویزا بگیره و به من زنگ زد گریه میکرد که من نمیتونم توی ایران بمونم و میمیرم اینجا و من شک کردم)خلاصه اون اقا گفته کلا ممکنه باهاش توافق کنم که بی خیال این رابطه بشیم..من زنگم رو میزنم میگم اینایی که شما دیشب گفتین رو ولی به قول شوهرم بعدش دیگه زیاد دخالت نمیکنم که سر من نشکنه کاسه کوزه.ولی به خدا هنوزم دلم براش میسوزه..حتی میگم برای امریکا هم که بوده به هر حال برای رفتن کلی ذوق داشته..والا چه میدونم..اون اقا هم مقصره..ادم چه چیزا میبینه و میشنوه.الان میگم شاید این ماجرای ازدواج فامیلی غیر قانونی رو هم اون اقا اب و تاب داده که دختره بی خیال بشه..امیدوارم هرچی براشون بهتره همون پیش بیاد.
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
کاملا جون تو به قول خودت بگو این چیزایی که بچه ها گفتن رو به اون خانم. اما به قول همسرت زیاد خودت و قاطی این مسائل نکن.
خوب بشه میگن به به بد بشه میگن همه ش تقصیر فلانی بود. من که شناختی ندارم اما خب حالا بنده خدا دختره خوشحال بوده و امید داشته. حالا
هم برای ازدواج هم برای رفتن. احتمالا اون آقا منصرف شده ....
غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
اره شبنم جوونم..من دیگه دخالت نمیکنم.من نمیدونستم که کلا مشکل دارن..به قول تو مشکلی پیش بیاد گردن من میفته..شوهرم هم میگه این خانم الان دنبال مقصره و ببینه تو اون وسطی میندازه گردن تو...من دعا میکنم براشون و واقعا هم دلم میسوزه..ولی دیگه دخالت نمیکنم..مرسی شبنم جونم
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها چه خبر؟نزدیکاتون دوستاتون لاتاری برنده شدن؟ صمیمی ترین دوست من که برنده نشد....
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
پس جریان از این قراره کاملیا جون، من راستش به پسره حق میدم، خیلی حس بدیه که آدمو به خاطر خودش نخوان و یکی فقط بخواد از احساساتت به عنوان یه پل واسه رسیدن به یه سری آرزوهای دیگش استفاده کنه. منم با شبنم موافقم، زیاد خودتو وارد این مسئله نکن که بعدن حرفیم پیش نیاد
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-01 ساعت 21:47
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-01 ساعت 21:51 توسط yalda91.)
دوستای خوبم روزتون مبارککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککک
امیدوارم کادوهای خوب گرفته باشید یا در انتظارتون باشه.
کاملیا جون وقتی من خوندم خوشکم زد.ما این همه ناراحت بودیم که دو زوج ممکنه از هم جدا بشن .اونوقت اونا ....منم به پسره حق می دم.چون اختلاف سنی اصلا مهم نیست .من خودم با همسرم 15 سال تفاوت سنی داریم ولی تا حالا خدارو شکر خوبیم باهم.تازه فکر می کنم خیلی کمک می کنه.
دوستای خوبم روزتونننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن مبارکککککککککککککککککککککککککککککککککککککککک
امیدوارم که کادوهای خوبی گرفته باشید یا در انتظارتون باشه.
کاملیا جان واقعا آدم می مونه .ما واقعا نگران وضعشون بودیم که نه کنه از هم جدا بشن.اونا ......منم به پسره حق می دم.
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
ولی صمیمیترین دوست من که 12 ساله با هم دوستیم هم بازی دوران بچگیم که کلی امید داشتم که قبول می شه نشد...برم اونجا براش دمبال شوهر بگردم ...
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-02 ساعت 01:09
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-02 ساعت 01:11 توسط girl.)
چه جالب دیروز یهو این فکر به سرم زد نکنه قضیه چیز دیگهای باشه.. امیدوارم هر چیزی که به صلاحشونه همون بشه ![Smile Smile](https://www.mohajersara.org/forum/images/smilies/smile.png)
انا جون ممنونم بابت رتبه عزیزم
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
بچه ها بالاخره منم تاریخ مصاحبم رو گرفتممممممممممممممممم
خیلی خوشحالم و یه عالمه استرس دارم
الان باید چی کار کنم؟ چطوری باید وقت دکتر بگیرم (آنکارا). چند روز قبل از مصاحبه باید وقت دکتر بگیرم. راستی یه اداره پستی بود که میگفتین روزهای شنبه یکشنبه هم کار میکنه میشه بگید کدوم بود آخه مصاحبه من افتاده پنج شنبه
ممنون راهنمایی کنید
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
محمد جان تبریک میگم ایشالا یضرب بگیرید ویزا رو..
سایت در اونگان میرید اونجا درخواستتونو وارد میکنید و بهتون با ایمیل اطلاع میدان که ساعتی که خواستین وقت دارن یا نه.. شما ۲ روز قبل از مصاحبه اونجا باشید خوب روز بد جوابو میگیرید که میشه یه روز قبل از مصاحبه. یعنی شما ۳ شنبه پیش دکتر باشید عالیه
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-02 ساعت 02:53
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-02 ساعت 02:59 توسط kamela.)
شیما یلدا و جودی عزیزم...سخت ترین کار دنیا قضاوت در رابطه بین زن و مرده.من نه میتونم بگم پسره مقصره نه میتونم بگم دختره....ولی میگم این اقا نباید میگذاشت کار به اینجا بکشه و 2 سال ادامه بده و حالا که وقت مصاحبه گرفتن و پارسال هم که جشن نامزدی گرفتن و هزار چیز دیگه بگه به درد هم نمیخوریم.من این اقا رو خیلی خیلی بیشتر از اون دختره دوست دارم..چون این اقا دوست بچه گی شوهرمه و 6 ساله که من میشناسمش و عین خواهر برادریم.ولی به نظر من کم مقصر نیست..من میگم یعنی توی این 2 سال نفهمید این دختر برای امریکا جذبش شده؟اگه دختره 22 سالست اقاهه 42 سالست و باید میفهمید..دختره هم از این دختراس که اونقدر خنگه که تا ببینیش میفهمی عاشق امریکاست و داره هر شب خواب امریکا میبینه..یعنی اون اقا تازه فهمیده...دختره که تابلو بود 40% خود طرف رو میخاد و 60% امریکا رو.پس چرا اینقدر دیر فهمید!!!!به قول شماها انشالاه هرچی صلاحشونه...این روزا هر خبر جدیدی ازشون به گوشم رسید میام بهتون میگم دوستای من
بچه ها من موندم توی لاتاری کی برنده میشه!!!!4 ساله برادر و خواهر من دارن شرکت میکنن و قبول نمیشن...چند تا از دوستام هم سالهاست برنده نمیشن...فقط هنوز شوهر خواهرم رو ندیدیم...هر کس رو میبینم از درو همسایه قبول نشدن...پس اینا کین قبول میشن خداوکیلی؟؟؟؟
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
ارین که کلا دیگه نمیاد.....نگی هم معلوم نیست چی شدددد!!!!الاهه تووووو کجاییییی اخه؟ویزات هم گرفته باشی انشاالاه که الان باید ایران باشی...بیا بابا یک خبری بده...به خدا واقعا نگران شدم میگم چی شده اخه!!!!گفتی میای زود خبر میدی بی معرفت...جودی جون خیلی باااااااا معرفتی به خدا.با اینکه امریکایی هر روز اینجا میای مثل قدیم.
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-02 ساعت 12:08
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-03 ساعت 12:05 توسط Saeedv13.)
سلام بچها همگی خوب هستید؟؟؟ یکی دلش واسهٔ من تنگ نشده و حالی نمیپرسه؟؟؟؟؟
اول ببخشید که فارسی نمینویسم مدیران محترم چون لپتاپ ندارم دادم همسر برد به جای خودم به فرنگ.
بجاش یه تبلت کوچیکه سامسونگ بهم داده که فارسی نداره ، واسه این که ترکیه با این برم که سبکتر....
من از هیچکسی خبر ندارم آرین، چی شدی؟؟ رفتی!!!؟؟؟
بچها منم ۲شنبه دارم میرم توروخدا هر چی لازمه بهم بگید که ببرم، مرسیییی
نوع ویزا : K1 ![Rolleyes Rolleyes](https://www.mohajersara.org/forum/images/smilies/rolleyes.png)
سرویس سنتر: Vermont
رسید مدارک(سری اول) : (22may2012)
رسید مدارک بیشتر
7january2013)
تاریخ اپروو: (february\2013)
زمان مصاحبه : may 2013 دریافت ویزا : تقریبا یه ضرب![Wink Wink](https://www.mohajersara.org/forum/images/smilies/wink.png)