کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
آره کاملیا جون شاید میشد این اقا زودترم به این نتیجه برسه، ولی خب شاید به صلاح هر دوشونه قبل ازدواج جدا شن تا بعدش، بهر حال دختره اگه واقعن بخواد بره خیلی راههای دیگه داره، خودشم حیفه که بدون علاقه عمیق ازدواج کنه.
حالا تو این هیری ویری یاد این افتادم که اگه قضیه ویزای اون کنسل شه، این دوست همسرت می تونه اسپانسر خودتون شه، البته امیدوارم هر چی در نهایت واسه خودشونم بهتره همون شه.
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، ارکیده ، shabnam.84 ، leila.e ، kamela
 گذرد؟Salam بچها همگی‌ خوب هستید؟؟؟ یکی‌ دلش واسهٔ من تنگ نشده و حالی‌ نمی‌پرسه؟؟؟؟؟اول ببخشید که فارسی نمی‌نویسم مدیران محترم چون لپتاپ ندارم دادم همسر برد به جای خودم به فرنگ.بجاش یه تبلت کوچیکه سامسونگ بهم داده که فارسی نداره ، واسه این که ترکیه با این برم که سبکتر....من از هیچ‌کسی خبر ندارم آرین، چی‌ شودی؟؟ رفتی‌!!!؟؟؟بچها منم ۲شنبه دارم میرم توروخدا هر چی‌ لازمه بهم بگید که ببرم، مرسی‌
نوع ویزا : K1 Rolleyes
سرویس سنتر: Vermont
رسید مدارک(سری اول) : (22may2012)
رسید مدارک بیشتر Sad7january2013)
تاریخ اپروو: (february\2013)
زمان مصاحبه : may 2013 دریافت ویزا : تقریبا یه ضربWink
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، ارکیده ، shabnam.84 ، leila.e ، battosai ، saba.m
دینا جونم خیالت راحت همه چیت تکمیله، حالا دم رفتنت باز با هم حرف می زنیم، فقط به چیزای خوب فک کن Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، dinadino228 ، ارکیده ، leila.e
سلاام به همه دوستای گلم
من یکضرب گرفتم Smile
میبینم که آرین کلیر شده خداروشکر ولی هنوز یلدا جان کلیر نشده Sad
جالب اینجاست که روز مصاحبه هییییچ مدارکی از من نخواستن!!!! نه عکس نه شناسنامه و عقدنامه نه ترجمه هاشون نه ..... فقط و فقط پاسپورتمو نگاه کرد و نامه دعوت به مصاحبه!!! منم که یه کوه مدرک برده بودم. نمیدونم چرا هیچی ازم نخواست. پاسمو گرفتو پرسید چند ساله ازدواج کردی و شوهرت اونجا چکار میکنه. همین. بعد گفت 4 روز دیگه برو پست و ویزاتو بگیر. که البته همون شبش ویزام issue شد و فردا شبش توی پست ابوظبی بود و پس فردا صبحش (یعنی 2 روز بعد از مصاحبه) ویزا رو از پست گرفتم.
دوستان گلم من به شوهرم قول داده بودم که تا روزی که ویزام بیاد فقط حق دارم بیام مهاجرسرا!!! و الان مجبورم به قولم عمل کنم. پیشاپیش از تبریکاتی که بهم خواهید گفت (چه از خود متشکر!!!!) ممنونم.
میبوسمتون و برای همتون آرزوی موفقیت میکنم. امیدوارم یلدا جون سریعتر کلیر بشه و شبنم عزیزم زودتر پروندش به جریان بیفته و همه دوستای گل دیگه بزودی مصاحبه بشن.
ابوظبی خیلی خیلی راحت ویزا میده و کمتر کسی اونجا کلیرنس میخوره. این چند روز که همه یکضرب گرفتن جز یه آقایی که کارمند اداره دولتی بود.
یه چیز دیگه واسه کسایی که میرن ابوظبی: اگه ویزاتون همون شب مصاحبه issue بشه به احتمال 99 درصد پس فردای مصاحبه ویزاتون رو دریافت خواهید کرد و به حرفای ملیکا که به دروغ میگه من توی ابوظبی آشنا دارم و 350 درهم!!!! میگیره تا پس فردای مصاحبه ویزارو واستون بگیره اصلا و ابدا توجه نکنید. ایشون در واقع پس فردای مصاحبه ویزارو از خود دبی تحویل میگیره و الکی میگه از ابوظبی گرفتم.
برای دیدن اینکه آیا issue شدید یا نه به این سایت مراجعه کنید: https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/S...MWCuebHqOw==
راستی یه خانوم ازدواجی دیگه هم اونجا بود که 2 سال کارش طول کشیده بود و یکضرب گرفت.
این آخرین پست من در مهاجرسراست. روی ماهتونو میبوسممممممممممممممممممممممممممم

راستی یه چیز دیگه: برای tracking بسته پستیتون:
واستون یه ایمیل میاد حاوی یه track number بعد یه لینک هم توی ایمیل هست که بزنیش سایت empost باز میشه. میتونید هم مثل هم به شماره 600565555 بزنگی و اون شماره رو بخونی و بپرسی رسیده دبی یا نه. واسه من که 2 روز بعد از مصاحبه ویزام رسید.
دیگه بای باااااااااااااااااااااااااای
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، saba.m ، simi ، shadzad ، shabnam.84 ، poram ، azri ، dinadino228 ، MONA FB ، omnia ، leila.e ، arian307 ، girl ، Saeedv13 ، shinna ، سانازی ، mercedeh2011 ، sib 24 ، romance33
تبریک می گم الهه جون امیدوارم که شروع موفقیتها همراه با شادی و سلامتی باشه.....ولی هر کس ویزاشو می گیره دیگه نمیاد من خیلی دلم می گیره فکر می کنم آخرش من تنها اینجا می مونم....
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: saba.m ، simi ، shabnam.84 ، poram ، leila.e ، dinadino228 ، yalda91 ، girl ، سانازی ، mercedeh2011
(2013-05-02 ساعت 13:21)الهه سابق نوشته:  سلاام به همه دوستای گلم
من یکضرب گرفتم Smile
جالب اینجاست که روز مصاحبه هییییچ مدارکی از من نخواستن!!!! نه عکس نه شناسنامه و عقدنامه نه ترجمه هاشون نه ..... فقط و فقط پاسپورتمو نگاه کرد و نامه دعوت به مصاحبه!!! منم که یه کوه مدرک برده بودم. نمیدونم چرا هیچی ازم نخواست. پاسمو گرفتو پرسید چند ساله ازدواج کردی و شوهرت اونجا چکار میکنه. همین. بعد گفت 4 روز دیگه برو پست و ویزاتو بگیر. که البته همون شبش ویزام issue شد و فردا شبش توی پست ابوظبی بود و پس فردا صبحش (یعنی 2 روز بعد از مصاحبه) ویزا رو از پست گرفتم.
دوستان گلم من به شوهرم قول داده بودم که تا روزی که ویزام بیاد فقط حق دارم بیام مهاجرسرا!!! و الان مجبورم به قولم عمل کنم. پیشاپیش از تبریکاتی که بهم خواهید گفت (چه از خود متشکر!!!!) ممنونم.
میبوسمتون و برای همتون آرزوی موفقیت میکنم. امیدوارم یلدا جون سریعتر کلیر بشه و شبنم عزیزم زودتر پروندش به جریان بیفته و همه دوستای گل دیگه بزودی مصاحبه بشن.
ابوظبی خیلی خیلی راحت ویزا میده و کمتر کسی اونجا کلیرنس میخوره. این چند روز که همه یکضرب گرفتن جز یه آقایی که کارمند اداره دولتی بود.
یه چیز دیگه واسه کسایی که میرن ابوظبی: اگه ویزاتون همون شب مصاحبه issue بشه به احتمال 99 درصد پس فردای مصاحبه ویزاتون رو دریافت خواهید کرد و به حرفای ملیکا که به دروغ میگه من توی ابوظبی آشنا دارم و 350 درهم!!!! میگیره تا پس فردای مصاحبه ویزارو واستون بگیره اصلا و ابدا توجه نکنید. ایشون در واقع پس فردای مصاحبه ویزارو از خود دبی تحویل میگیره و الکی میگه از ابوظبی گرفتم.
برای دیدن اینکه آیا issue شدید یا نه به این سایت مراجعه کنید: https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/S...MWCuebHqOw==
راستی یه خانوم ازدواجی دیگه هم اونجا بود که 2 سال کارش طول کشیده بود و یکضرب گرفت.

واستون یه ایمیل میاد حاوی یه track number بعد یه لینک هم توی ایمیل هست که بزنیش سایت empost باز میشه. میتونید هم مثل هم به شماره 600565555 بزنگی و اون شماره رو بخونی و بپرسی رسیده دبی یا نه. واسه من که 2 روز بعد از مصاحبه ویزام رسید.

چه خوب که یه ضرب گرفتی و چه بد به حال ما که دیگه نمی آی Sad
--------------------------------------------------------------------------------
نوع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک : سپتامبر2011
تاریخ approve: آپریل 2012
دریافت شماره کیس : جولای 2012
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، leila.e ، ارکیده ، dinadino228 ، yalda91 ، girl ، omnia ، سانازی
مبارکهههههه الهه جوووون! امیدوارم همیشه شاد باشی!
جات خیلی خالی خواهد بود اما.
پاسخ
تشکر کنندگان: leila.e ، ارکیده ، dinadino228 ، yalda91 ، girl ، سانازی
(2013-05-02 ساعت 01:15)mohamadtj نوشته:  سلام
بچه ها بالاخره منم تاریخ مصاحبم رو گرفتممممممممممممممممم
خیلی خوشحالم و یه عالمه استرس دارم
الان باید چی کار کنم؟ چطوری باید وقت دکتر بگیرم (آنکارا). چند روز قبل از مصاحبه باید وقت دکتر بگیرم. راستی یه اداره پستی بود که میگفتین روزهای شنبه یکشنبه هم کار میکنه میشه بگید کدوم بود آخه مصاحبه من افتاده پنج شنبه
ممنون راهنمایی کنید

محمد جان خیلی خیلی تبریک خیلی خوشحال میشم یکی ازین کتگوری طولانی ما راحت میشه امیدوارم موفق باشی و ویزا رو یه ضرب بگیری
پرونده شما طبق ویزا بولتن این ماه بررسی می شه درسته ؟ میشه بدونم وقت مصاحبتونو کی گذاشتن ؟
ممنون و موفق باشین
--------------------------------------------------------------------------------
نوع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک : سپتامبر2011
تاریخ approve: آپریل 2012
دریافت شماره کیس : جولای 2012
پاسخ
تشکر کنندگان: leila.e ، ارکیده ، dinadino228 ، mohamadtj ، yalda91 ، girl ، سانازی
من یکضرب گرفتم Smile

الهه جون خيلي خوشحالم كه ويزاتو يه ضرب گرفتي ، و ناراحتم كه ديگه نمياي ، اگر اومدي ميخوام بدونم كجا هتل گرفتي و كسي مثل عباس سيويل اونجا نبود كه كمكمون كنه؟
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، leila.e ، ارکیده ، dinadino228 ، yalda91 ، girl ، saba.m ، سانازی
الهه جونم تبریک میگم بهت بعد از این همه سختی و مدت زیاد همه چیز خوب پیش رفت و یکضرب ویزا رو گرفتی.

برات آرزوی شادی و سلامتی دارم و امیدوارم زندگی قشنگی رو کنار همسرت اونجا شروع کنی.

دل همه ی ما برای تو دوست خوب و مهربون تنگ میشه. میبوسمت :*

محمد به شما هم تبریک میگم. امیدوارم همه جیز خوب برات پیش بره Smile

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: leila.e ، ارکیده ، dinadino228 ، mohamadtj ، yalda91 ، girl ، saba.m ، سانازی
من یکضرب گرفتم Smile

تبریییییییییییکککککککککککک Smile
نوع ویزا: k1-تاریخ ارسال مدارک: Feb 2013-تاریخ اپروو: Jun 2013-تاريخ مصاحبه: 10 دسامبر 2013 ابوظبي-كلير 30 جون 2014-دريافت ويزا از طريق آژانس 25 آگست-ورود به کالیفرنیا 5 دسامبر 2014- ارسال مدارک جهت گرین کارت 3 مارچ 2015- انگشت نگاری 3 اپریل 2015-مصاحبه 28 می
پاسخ
تشکر کنندگان: leila.e ، ارکیده ، dinadino228 ، yalda91 ، girl
Toungue 
سلام به همه دوستای گل Smile

اول به سیمی محمد و الهه عزیز تبریک میگم . دوم اینکه من هم بالاخره بعد از 3 ماه وقت مصاحبه گرفتم . Big Grin
فکر کنم آرین طلسم و شکست و یکی یکی کار بچه ها داره انجام میشه .
-----------------------------------------------------------------------------
یلدا جان ایشاللا تو هم تو این چند روز ویزاتو میگیریWink
-----------------------------------------------------------------------------
بچه ها آنکارا یک ماه دیگه . نبووووووووووووووووووووووووود؟؟؟؟Tongue
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: leila.e ، ارکیده ، shabnam.84 ، dinadino228 ، simi ، mohamadtj ، yalda91 ، girl ، saba.m ، Saeedv13 ، سانازی
تبريك بخاطر اين همه خبر خوب ، الهه جات خالي مي شه كه Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: leila.e ، ارکیده ، shabnam.84 ، dinadino228 ، yalda91 ، girl ، saba.m ، سانازی
چه خبرهای خوبی. چه ماه پر باری.
محمد و الهه عزیز تبریک میگم بهتون. چقد خوشحال شدم که ویزاتو یکضرب گرفتی و چه قدر ناراحت از اینکه دیگه نداریمت.
برات بهترین ها رو آرزو میکنم.
نوع ویزا: k1. سرویس سنتر: ورمونت
ارسال مدارک: 22 ژانویه 2013-دریافت رسید نامبر:26 فبریه -اپرووال: 25 جولای-کیس نامبر: 14 آگوست- مصاحبه: آخر اکتبر، آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، shabnam.84 ، dinadino228 ، mohamadtj ، yalda91 ، girl ، saba.m ، سانازی
مونا جان تبریک عزیزم. ایشالا بری و یکضرب ویزا رو بگیری Smile

چه خبرهای خوبی

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، dinadino228 ، yalda91 ، girl ، MONA FB ، سانازی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان