موضوعها: 0
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
به سلامتييييييي مونا جونم بهت تبريك فراوون ميگم ايشالا يه ضرب ميگيري ويزاتو
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل ![Big Grin Big Grin](https://www.mohajersara.org/forum/images/smilies/biggrin.png)
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
بچهها .... چرا کسی به من توجه نمیکنه؟؟؟؟؟خبرای به این مهمی رو چرا به من نمیگین؟؟؟؟ آرین؟؟!؟!؟! وایییی خیلیییی خوشحال شدم... تبریکککک تبرییکککک،،،،الهه جون به تو هم خیلی تبریک میگم و به منا یه عزیز،،، براتون خیلی خوشحالم..و به همه که من بی خبرم تبریک میگم. میشه لطفا واسهٔ مانم آرزوهای خوب کنید؟!؟!؟ هفتهٔ دیگه مصاحبه دارم ..
نوع ویزا : K1 ![Rolleyes Rolleyes](https://www.mohajersara.org/forum/images/smilies/rolleyes.png)
سرویس سنتر: Vermont
رسید مدارک(سری اول) : (22may2012)
رسید مدارک بیشتر
7january2013)
تاریخ اپروو: (february\2013)
زمان مصاحبه : may 2013 دریافت ویزا : تقریبا یه ضرب![Wink Wink](https://www.mohajersara.org/forum/images/smilies/wink.png)
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها چون یه چیزیو یادم رفت بگم برگشتم ![Smile Smile](https://www.mohajersara.org/forum/images/smilies/smile.png)
اولا که افرادی مثل عباس سیویل توی دبی زیادن ولی همشون پول زور میگیرن. من هتلم سیتی استار بود که راضی بودم و جای خیلی خوبی قرار گرفته و به ایستگاه مترو و دفتر ماهان و nmc و خلاصه به همه جا نزدیکه. به نسبت 3 ستاره بودنش هم از غذاها و تمیزی و پرسنلش راضی بودم.
nmc توی ایستگاه مترو ابوهیل هستش. یه کارت نقره ای از مترو بخرید و برید ایستگاه ابوهیل و از خروجی 3 خارج بشید. از در که اومدید بیرون ساختمون nmc روبروتونه. به محض ورود کارکنان عین پروانه دورتون میگردن و دونه دونه میبرنتون به اتاقایی که باید آزمایش بدین. من رفت و برگشتم با مترو 4 درهم شد. در حالیکه ملیکا 150 درهم!!! میگرفت تا ببره nmc و اونجا باهاتون باشه. اصلا نیازی به وجود ایشون یا کس دیگه ای نیست. خود کارکنان دونه دونه میبرنتون به اتاقای مخصوص. این از این.
برای تمدید هتل حتما زنگ بزنید از آژانس توی تهرانتون تمدید کنید که اگه از خود هتل بخواهید تمدید کنید 3 برابر درمیاد واستون.
هتلهای 3 ستاره اینترنت پولی دارن که ساعتی 10 درهمه. ولی نزدیک هتل سیتی استار یه کافی نت بود که صبحها ساعتی 3 درهم و بعد از ظهرها تا شب 5 درهم بود. درضمن اینترنت هتل اینجوره که به محضی که وصل میشی حتی اگه 1 دقیقه هم استفاده کنی و بعد خاموشش کنی، اتوماتیک 1 ساعت بعد تموم میشه!! اما اینترنت کافی نت تا 2 روز وقت داری بری چند دقیقه چند دقیقه استفاده کنی و نمیسوزه. این کافی نتی که میگم چندتا مغازه پایینتر از هتل دبی پالمه که به سیتی استار خیلی نزدیکه. دم در سیتی استار از هرکی بپرسید دبی پالم کجاست بهتون میگه. یکی هم روبروی ایستگاه مترو یونیون دیدم. نقشه مترو خیلی خیلی گویاست و براحتی میتونید با مترو تردد کنید و عمرا گم نمیشید.
برای رفتن به empost با تاکسی برید. من با مترو رفتم که خیلی سخت بود چون وقتی پیاده شدم گم شدم و 1 ساعت پیاده گشتم و اصلا هم از اونجا تاکسی رد نمیشد.
به هیچ عنوان از تلفن هتل به جایی زنگ نزنید که 3 برابر نرخ عادی حساب میکنن باهاتون.
برای رفتن به ابوظبی همون ملیکا خوبه. آدمهای دیگه ای هم هستن که توی تاپیکهای بچه های لاتاری بگردید شمارشونو پیدا میکنید. اما خیلیاشون بد قولن و من به چشم دیدم یه آقایی توی هتلمون به یه نفر پول داد که ببرش ابوظبی ولی طرف خواب موند و اون آقا به مصاحبش نرسید!! به نظر من ملیکا با همه بدجنسی هاش، ولی برای ابوظبی رفتن گزینه خوبیه چون بسیار خوش قوله و همیشه نفر اول میرسونتون. ما 3 نفر بودیم و مفری 150 درهم دادیم.
خلاصه که همه جا میتونید با هزینه بسیار کم با کارت نقره ای مترو برید. دبی مال، برج خلیفه، جبل علی، بر دبی، امیریتس مال، فرودگاه و همه جای دیگه.
اگه خواستید برید دفتر ماهان برای تغییر پروازتون ایستگاه یونیون پیاده شید و برید بطرف خیابون المکتوم (از مردم بپرسید المکتوم کجاست). به تقاطع المکتوم که رسیدید برید سمت چپ و داخل خیابون بشید. هتل کنکورد رو پیدا کنید (از مردم بپرسید) پشت هتل کنکورد یه کوچه هستش که یه آژانس مسافرتی کوچیک اونجاست که کارای ماهانو انجام میده.
باز هم تاکید میکنم حتما حتما اگه یکضرب گرفتید، ساعت 8-9 شب برید چک کنید ببینید ویزاتون issue شده یا نه. اگه شده بود 99 درصد پس فردای روز مصاحبه ویزا توی پست دبی هست. ملیکا دروووووغ میگه که 350 تا میگیرم و میرم از ابوظبی میگیرم. کلا هر وقت issue بشید پس فرداش ویزاتو توی پست هستش.
برای رفتن به پست هم به تاکسی بگید empost. اگه نمیدونست کجاست، بگید مدرسه المواکب (empost بغل مدرسه است) راستی این چمد روز دبی همش بارون میومد و خیلی سرد بود. من که گرماییم 3 تا پتو مینداختم روم. پس واسه احتیاط یه سوئیت شرت نازک با خودتون ببرید
دیگه واقعا بای بای
هر سوالی داشتید به تاپیک سفر به امارات بچه های لاتاری مراجعه کنید جوتبتونو زود میگیرید
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-02 ساعت 19:33
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-02 ساعت 19:42 توسط dinadino228.)
مرسی سیمی جون ممنون .... من هفتهٔ دیگه میرم آنکارا، امیدوارم بهم ویزا بدن. به همتون تبریک میگم همرزمن عزیزم.... واای،،، آرین خیلی برات خوشحال شدم،، باور کن هی یادم م۷آاد میخواندام از شادی و برای تو الهه که دیگه میری پیش همسر،،، کاشکی همه زود بریم سر زندگیمون....لطفا هر چی که به ذهنتون میرسه به من بگید . ممنون.
Bebakhshid ke man inghadr bad minevisam, Kheilyyy sakhte ba behnevis va yek tablete kuchikببخشید که من اینقدر بد مینویسم، خیلی سخته با بهنویس و یک تبلت kuchik
نوع ویزا : K1 ![Rolleyes Rolleyes](https://www.mohajersara.org/forum/images/smilies/rolleyes.png)
سرویس سنتر: Vermont
رسید مدارک(سری اول) : (22may2012)
رسید مدارک بیشتر
7january2013)
تاریخ اپروو: (february\2013)
زمان مصاحبه : may 2013 دریافت ویزا : تقریبا یه ضرب![Wink Wink](https://www.mohajersara.org/forum/images/smilies/wink.png)
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
دینا جون ایشالا تو هم یکضرب ویزات رو بگیری . خبرای خوب برامون بیاری
برات آرزوی موفقیت میکنم عزیزم. همه به یادت هستیم
غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-02 ساعت 20:28
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-02 ساعت 20:59 توسط yalda91.)
سلام بچه ها .الهه جون بهت تبریک می گم به سلامتی.
مونا جان خیلی خوشحال شدم عزیزم.به سلامتی مطمئن باش یک ضرب می گیری شک نکن.
محمد جان تبریک می گم.
دینا جان اصلا نگران نباش.فقط بهت بگم که هر چی مدرک درباره ارتباطتون داری ببر.هر جا که رفتی .عکس خانوادگی.مدرکی که نشون بده همسرت اونجاس.همه چی کامل ببر
به امید خدا یک ضرب می گیری.حتما دعا می کنیم.
نمی دونم چرا خدا منو یادش رفته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
آرین جان خوبی کجایی؟هفته پیش این موقع چه حالی داشتی.خوش به حالت راحت شدی.بیا ببین آنکارا چه خبر شده .خیلی اعصابم ریخت به هم خدا به فریادم برسه.
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
یلدا جان متاسفانه این اتفاقات صحت داره و من تو مدتی که آنکارا بودم دو مورد خودم دیدم، دو تا آقا که یکیشون کلیر شده بود و وقتی اومد پاسو تحویل داد، دو روز بعد بهش زنگ زدن که بیا پاسو ببر ریجکت شدی، البته ویزاش F2 بود و یکی دیگه یه آقای لاتاری بود که روز مصاحبه ی من مصاحبه داشت و اون روز فقط من و ایشون یه ضرب گرفتیم، خیلی خوشحال و خندان با بقیه بچه ها جشن و شادی می کردیم واسه یه ضرب گرفتن، تا اینکه روزی که رفت پاسو از پست بگیره پاس سفید بود به همراه برگه صورتی که می گفت چک خورده! یعنی از تعجب داشتیم شاخ در میاوردیم، این همه هزینه کردن این بچه ها و بدتر از اون امیدی بود که داشتن که یهو اینطوری شوک شدن! حالا نمی خواستم بگم اینارو که بچه ها روحیشون خراب نشه، امیدوارم برای هیچ کس دیگه این اتفاقا پیش نیاد.
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-02 ساعت 23:01
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-02 ساعت 23:12 توسط shadzad.)
بچه ها من تاپیک کلیرنسو خوندم، نگران نباشین، اونایی که این مشکل براشون پیش اومده وقتی رفتن پاسو بگیرن هنوز تو ceac براشون issue نزده بوده، اگه زده باشه صد در صد با ویزاست، تجربه من و اون آقا هم اینو تایید می کنه مال من ایشیو زده بود و مال ایشون adminstrative processing، واسه همین خودشم هی شک داشت چرا اینجوریه.
مونا جون تبریکککککک عزیزم، به امید ویزای یه ضرب
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-02 ساعت 23:14
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-02 ساعت 23:16 توسط girl.)
مبارک الاهه جونممممممممممم.. خیلی خوشحال شدم عزیزم ایشالا به سلامتی برسی پیش همسرت.. جات خیییییلیییی اینجا خالی میشه ولی مهم اینه که تو هرجا هستی خوشبختو سلامت باشی عزیز دلم.. میبوسمت دوست خوبو فراموش نشدنیه من :*
منا جان تبریک میگم.. دینا جان ایشالا به سلامتی بری و با خبرای خوب بیعی ![Smile Smile](https://www.mohajersara.org/forum/images/smilies/smile.png)
ارکیده جون تنها نمیمونی من همیشه سر میزنم ![Smile Smile](https://www.mohajersara.org/forum/images/smilies/smile.png)
کاملیا جونم مرسی قربونت برم آخه وقتی بچها میان واقعا درگیره زندگی و مسائله کلافه کنندهٔ مهاجرت میشن
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
شیما جان تا حالا برای ازدواجی ها هم پیش اومده؟خدایا دارم دیونه میشمممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
یلدا جون مطمعنم همین روزا با خبر خوب میای ![Smile Smile](https://www.mohajersara.org/forum/images/smilies/smile.png)
کارتو کردی همرو؟ من کلی وسیله جا گذشتم بس که هل هولی جامو جور کردم.. تمام کتابای انگلیسی که اگه بودن خیلی کمک میکردن بهم همرو جا گذاشتم تو هم دیگه خیلی وقت نداری مرتب چک کن چمدونتو که مثل من نشی
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-03 ساعت 00:28
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-03 ساعت 00:32 توسط shadzad.)
یلدا جون من نشنیدم تا حالا واسه ازدواجیا، ولی کار دولتی یا سربازی باشه فک نکنم با لاتاریا فرق کنه، کلیرنس واسه همه مهاجرتیا باید یه جور باشه. نترس عزیزم، این اتفاقا استثناییه، قرار نیس واسه همه پیش بیاد، راستی تو چرا اصلن چک خوردی؟ کارت دولتی بوده؟