کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
عزیزم من یکساله که وسایلمو جمع کردن.خدا از دهنت بشنو من که الان داغونم. بچه ها برام دعا کنید.
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، girl ، simi ، saba.m ، سانازی
(2013-05-03 ساعت 00:30)yalda91 نوشته:  عزیزم من یکساله که وسایلمو جمع کردن.خدا از دهنت بشنو من که الان داغونم. بچه ها برام دعا کنید.

عزیزم ایشالا این دفعه خبر کلیر شدن تورو میشنویم و شادی میکنیم

بی تابی نکن .دیگه چیزی نمونده که بری به سلامتی Smile

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، girl ، simi
يلدا جون ،چرا چك خوردي؟
بچه دعامون كنيد چك نخوريم
اركيده جونم من دوستامو ول نميكنم حتما بعد ويزا ميام اينجا
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، yalda91 ، shabnam.84 ، سانازی
عزیزم خوشبین باش که ایندفعه سایت آپدیت می‌شه شمارتو میبینی‌ من که حسم بهم میگه همینطور می‌شه Smile
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، shabnam.84 ، سانازی
نمی دونم عزیزم.من باید ذوباره فرم i-864 می بردم .گفتم همسرم سریع می فرسته ولی قبول نکرد.3 روز بعذ مصاحبه فرستادم اما خبری از کلیر شدن نیست .کارم دولتی بود اما اومدم بیرون.نامه هم برده بودم.
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، simi ، shadzad ، shabnam.84 ، سانازی
خوب شما هم چک خوردی هم نقص مدرک.. وقتی‌ رفتی‌ بازم حتما i864 رو ببر همراهت که ایراد نگیرن
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: simi ، yalda91 ، shadzad ، shabnam.84 ، سانازی
آره فکر کنم به خاطر همین چک خوردم.
مرسی جودی جون امیدوارم دوستم.منم تا جایی که بتونم میام اینجا.تو لحظه های نا امیدی حرفهای بچه ها امیدوارم کرد.امیدوارم که چک نخورید.
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، girl ، shabnam.84 ، سانازی
يلدا جون بخاطر نقص پرونده و كار دولتي چك خوردي ، نگران نباش اين ماه ، ماه خوبي واسه ما مهاجرسرايي ها بوده نگران نباش تو اين روزا نوبت خودته كه بهت تبريك بگيم:-)
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، shadzad ، girl ، saba.m ، shabnam.84 ، سانازی
مونا جون بازم تبریک می گم.کجایی عزیزم .مامان شکوه خوبه.دیگه حسابی عروسه نمونه شدی مارو یادت رفته.
پاسخ
تشکر کنندگان: MONA FB ، shadzad ، girl ، سانازی
سلام
چطورید بچه ها ؟
مرسی از تبریکاتوون .
======================
مرسی یلدا جون . مامان شکوه هم خوبه . همش این ور اون ور دعوت میکنن . باید بریم . همسرم فقط 2 تا برادر داره و خواهر ندارن . به خاطر همین یه جورایی مثل دخترشون میدونن منو .
منم که خاننننننوووووومممممممم. نمونه . یکی یدونه .
==================================
یلدا جان کارت چی بود عزیزم ؟ که چک خوردی ؟

منظورم شغلت ؟
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، simi ، girl ، yalda91 ، سانازی
تدریس می کردم.
پاسخ
تشکر کنندگان: simi ، girl ، shadzad ، shabnam.84
اخه جودی جون اکثر بچه ها قبل از رفتن به امریکا وقتی میشنون ویزاشون ردیف شده میزارن میرن و تا قبلش هر دیقه اینجان و همرو دلداری میدن و میگن ما هرگز نمیریم و از این حرفا...تو واقعا فرق داری با بقیه چون فقط به خاطر اروم کردن خودت نمیومدی و معلومه به خاطر بقیه هم میومدی و میای..صداقت رو همه ندارن...
بچه هاااا من از همتون داغون ترم به خدا....من هنوز اسپانسر ندارم و نمیدونم چکار کنم...باور کنید حداقل 2 سال دیگه اینجام...حالم خیلی بده
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، yalda91 ، shadzad ، shabnam.84 ، mercedeh2011 ، سانازی
الاهه جون خیلی تبریک میگم واسه ویزات .... مونا جان برای شما هم مبارک باشه.... ببخشید توروخدا من اصلا انرژی ندارم .. با این اتفاقی که واسه بچه های ترکیه افتاده و هر کسی 26 اپریل کلیر شده رفته ویزا ندادن بش و دوباره برگه ی اف بی ای رو دادن بشون احتمالا من هم همین بدبختی رو خواهم داشت... چون این پروسه دست سفارت نیست و دست اف بی ایه.. بنابراین احتمالا گندیه که به همه جا میخوره.... اینم شده زندگی ما.. پدرسوخته ها پوست ما رو کندن... نمیدونم خوشحال باشیم و بریم خرید کنیم و پول بلیط بدیم یا به گربه رقصونی این احمق ها دست و پامون بلرزه... اه....
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، yalda91 ، shadzad ، MONA FB ، shabnam.84 ، mercedeh2011 ، سانازی
ارین جان میگن این اتفاق در انکارا افتاده و اونجا از همه جا بدتره..انشاالاه برای تو نمیفته...تو برو ببین ارمنستان چی بوده اوضاش....شوهر من مصاحبش فردای اون جریان بوستون بود و میگه همه توی هتل میگفتن از فردا به همه هزار جور گیر میدن که ویزه ندن..شوهرم میگه زنیکه عین برج زهر مار بود....منم فکر کنم دارن سخت میگیرن...ولی انکارا اینجوری...به قول تو اینم شده زندگی کثاااااااااافت ما
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، girl ، yalda91 ، shadzad ، shabnam.84 ، mercedeh2011 ، سانازی
من فقط 3 روز طعم زندگی بدون استرس رو چشیدم دوباره شروع شد
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، yalda91 ، shadzad ، shabnam.84 ، mercedeh2011 ، سانازی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان