موضوعها: 0
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-03 ساعت 03:58
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-03 ساعت 04:01 توسط girl.)
مرسی کاملیا عزیزم.. ایشالا خیلی زود کار تو و همهٔ بچها درست بشه واقعا خیلی تو فکرتم و دلم میخواد کمک کنم ولی متأسفانه اینجا ترسون به هرکی میگی میگه اگه اومد اینجوری شد اونجوری شد منو میبرن زندان.. نمیدونم شایدم ترسشون طبیعیه ولی من اگه خودم اینجا کاری بودم بی شک اسپانسرت میشدم
ارینننننن میشه لطفا اینقد نفوس بد نزنی؟!!! من یکی زبونم مو در اورد بس که واسه تو دعا کردم اینقد موج منفی نفرست اگه اینطور بود به الاهه اینقد راحت ویزا نمیدادن بدون اینکه ازش یه مدرکم بخوان.. پس تاثیرش فقط روی آنکارا هست.
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
بچهها من ۴ روز دیگه دارم میرم آنکارا و مصاحبه دارم... ترخداا.... اینجوری نگید اینقدر،،، شما مطمئن هستین که فقط آنکارا ویزا نمید؟!؟!؟!؟ به خدا دارم سکته میکنم. من چی کار کنم آخه دیگه بالای ۱ سال دارم میشم که... وااای حالم خیلی بده....
نوع ویزا : K1
سرویس سنتر: Vermont
رسید مدارک(سری اول) : (22may2012)
رسید مدارک بیشتر 7january2013)
تاریخ اپروو: (february\2013)
زمان مصاحبه : may 2013 دریافت ویزا : تقریبا یه ضرب
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
آرین و دینا نگرانیتون الکیه بابا، مگه قراره واسه همه این اتفاقا بیفته؟ اینقد بدبین نباشین بچه ها
کاملیا جون منم که اینجام هنوز با اینکه ویزا گرفتم
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها لطفا انقدر منفي فكر نكنيد، كي گفته حالا قراره به شماها ويزا ندن؟. دينا جون با اميد گرفتن ويزاي يكضرب برو
ايشالا خيلي خوب برات پيش بره،. آرين برادر انقدر خودت و عذاب نده با اين فكرهاي منفي،. ايشالا ميري و بدون دردسر
ويزات رو ميگيري،.
غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-03 ساعت 13:03
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-03 ساعت 13:11 توسط kamela.)
جودی جونم فدات بشم که اینقدر محبت داری عزیزم...قربون دل مهربونت..به قول تو شاید ترسشون طبیعی باشه ولی نمیدونن ما اونجا بیایم یک کمک خیلی بزرگ بهشون میکنیم که از خجالتشون در بیایم...راستش وضع مالی شوهر من(یعنی ما)خیلی خیلی خوبه(به خدا نمیخام تعریف کنم یا پز بدم و تاحالا هم نگفتم)ولی از این میسوزم که خودمم هر جا تلاش کردم از این میترسن که نکنه اویزونشون بشیم...اخه ما که الان داریم اینقدر خوب زندگی میکنیم بعدا میایم برای چندرغاز اویزون یکی دیگه بشیم؟اگه ایجور بخاد بشه که برمیگردیم ایران مثل خانوم و اقا زندگی میکنیم..ما همینجوریش بیایم امریکا حداقل برای 5 ماه پول برای خورد و خوراک و اجاره میاریم که البته شوهرم گرین کارتشو بعد یک ماه بگیره حتما میایم ایران.چون کلا کار همسر من ایران هست و کارش رو به هیچ وجه از دست نمیده که بیاد امریکا گارسون بشه....شوهرم دایما در رفت و امد خواهد بود.کاش سفارت ازمون سند خونه ای پولی چیزی میخاست اونوقت مشکلی نداشتیم..ولی میگن فقط باید شخص اسپانسر باشه.کاش یکی بود پول میگرفت اسپانسر میشد....جودی جون اگه دیدی کسی با گرفتن پول این کارو میکنه ازت خواهش میکنم بهم بگو.فدات بشم عزززززیز دلم....میبوسمت گلم
ارین جان حالا مگه قراره بهت ویزا ندن؟؟؟حالا شایدم یک ماجرایی داشته اون وضعیت پیش اومده...قرار نیست مال توهم اونجوری بشه که..هنوزم خیلی ها دارن همون انکارا میرن و بی دردسر ویزاشونو میگیرن.با اذیت کردن خودت چیزی تغیر میکنه؟؟؟؟؟اگه زبونم لال خدایی نکرده(که از محالاته)بخان ندن فکر بکنی نکنی اون اتفاق میفته و اگرم بخان ویزا بدن با فکر تو یا بدون فکر تو میشه.غصه الکی نخور و اطمینان داشته باش میگیری ویزاتو
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
انرژِی+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
CR1
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
کاملا جونم باور کن این روزا تنها بابت تو بین بچه ها نگرانم. بقیه رو روال داره کارشون پیش میره.
امیدوارم هرچه زودتر این مشکل اسپانسر تو هم درست بشه و آروم بشی قربونت برم. کاش از دست من کاری برمیومد.....
غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
كاملا جوونم ايشالا كه بزودي زوووود يه اسپانسر پيدا ميكنيد، خوب حتما اونايي كه ازشون حرف ميزني شغلاشون چيپ و كم دارمدي هستش كه دوست ندارن دوروبرشون باشي و شمايي كه زندگي خوبي داري رو چشم ندارن ببينن ، خدارو شكر كه شما و همسرتون پيش هم هستين و قراره بياين دوباره ايران و چه امسال و چه ٢سال ديگه بريد دير نشده سر زندگيتون هستين، كاش اسپانسر الهه رو پيدا كني و اسپانسرت بشه ، منكه واقعا ناراحت كيستونم كاش زوووودتر درست بشه و خودت از اين وضيعت راحت بشي
-----------------------------------------------------------------------------------------------
آرين نگران نبااااش ، مگه شرايط همه ماها تو اينجا مثل هم بود كه حالا چون ١/٢ نفر كارشون به مشكل خورده كار توام به مشكل بخوره؟؟؟؟ مطمئن باش ميري ويزاتو ميگيري و خيالت راحت ميشه اصلا نگران نباش
-----------------------------------------------------------------------------------------------
دينا جووووونم با آرامش به سوالاي آفيسر جواب بده هول نشو در مورد تاريخ آشنايي و ديداراتون با مكث و هول هولكي جواب نده آفيسر آرامشت رو ببينه چك نميده بهت ( اينارو دوستم بهم گفت)
مونا جون +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ يه ضرب ميگيريييييش
شبنم جون شما با كوله باري از تجربه اقدام ميكني :-)
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-03 ساعت 16:41
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-03 ساعت 17:37 توسط kamela.)
شبنم جووونم فدات بشم....ممنونم ازت..امیدوارم واقعا یک اسپانسر پیدا کنیم و من زودی برم امریکا تا شوهرم بیاد پیشم
سیمی جون...من اگه پیش شوهرم نبودم که توی این 3 سال و نیم دیوونه شده بودم...عین برق و باد گذشت چون ما کنار هم بودیم..خداروشکر که پیش هم هستیم و واقعااااااااااا درست میگی که حالا که پیش هم هستیم نباید غصه بخوریم و دیر و زودش اشکالی نداره....ما خانواده هامون خدارو شکر خیلی باهم دیگه هستیم...یعنی دایما پیش همیم همه و من کیف میکنم و اتفاقا دارم همیشه غصه میخورم که چطور اینهمه وابسطگی رو ول کنم برم امریکا..ولی سیمی جوونم من فقط و فقط نگران دخترم هستم...اون الان 3سال و نیمه هست و باید بره مهد ولی من همش میگم میریم امریکا میگذاریمش مهد...هزارتا کلاس میخام بگذارمش ولی همش میگم چه کار بیخودی ما که داریم میریم..و همچنین خیلی دوست دارم دخترم حتما اونجا بره مدرسه..ولی با این وضع انگار ما حالا حالا ها نقشه هامون عملی نمیشه...یک مشکل اساسی دیگه اینکه ما حتماااا بچه دیگه ای میخایم بیاریم..ولی من هرررگز نمیخام ایران به دنیا بیارم و برای همین فاصله سنی این دوتا داره زیاد میشه...خلاصه این فکرا دیوونم کرده..وگرنه بهترین قسمت این جریان اینه که من و شوهرم در کنار هم هستیم.سیمی جون شاید درامد اسپانسر الاهه اونقدری نباشه که جوابگوی 2 نفر باشه..نمیدونم چکار کنم
راستی سیمی جون شوهرم گرین کارتشو بگیره ما هم گاهی باهاش میایم ایران ولی کلا من و دخترم که به خاطر مدرسش و مهد و این حرفا باید امریکا باشیم..ولی شوهرم مجبوره که دایما بیاد و بره...چون منبع درامدش اینجاس و امریکا نیست.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
كاملا جان حواست به اون شيش ماه تو امريكا موندن واسه تمديد گرين كارت شوهرت باشه، اينا رو اون خيلى حساسا. بچه هر انكارا حسابش از أبوظبي و ارمنستان جداست. شماها نترسين.انكارا انقدر بى در و پيكر و بى نظمه كه يا درجا ميدن يا سر ميدونتنون. اگر احيانا خداى نكرده اون مشكل لاتاريا براى كسى پيش اومد حتما به نامزد يا همسرتون بگين كه با سناتور و representative ايالتشون تماس بگيرن، چون اگر أونا از سفارت درخواست اطلاعات كنن سفارت مجبوره اطلاعات دقيق بده.
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-03 ساعت 21:10
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-03 ساعت 21:35 توسط MONA FB.)
منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی.
باتجربه ها لطفا راهنمایی کنید مونا رو .
من برم انستیتو پاستور یا نه ؟ یک ماهه دیگه مصاحبمه.
با تچکر
CR1